Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya o yarışmayı ben de izlerdim; hele ilk bölümlerini... Kaçırdım mı internetten izlerdim. Ama bir yerden sonra resmen BBG'ye bağladılar. Ondan sonra bıraktım. Ama finalini izledim, gerçekten hayret içinde kaldığım 4 kişi olmuştu.

Sınav cekebiliyormusun super:))

valla tebrik.. şınav zor iş..
50lerde hıc denememiştim ama, kıloluyken mumkun değil yapamamıstım. ben bu ara senin 8dk ya baslıcam artık karnım bıraz sıkılısmaya baslasın kılolar gıttıkce salıyor.

dun konusmussuz bıraz gogusler ıcın bende cok spor arıyorum ama kucultmek ıcın değil sıkılaştırma ve diklestirmek icin. 50lerdeki boyutundan gayet memnunum cunku. oyle bır spora raslarsanız bana da haber verın kızlar.

aynen :) ıste orda aslında kucuk bır ayrıntı da var. yarısma boyunca kilo vermek icin spor yaptılar. hakanın kolları nasıl bıngıldıyordu, zayıflayınca. adam oyle bır kılo verdıkı bambaska bır adam oldu. ordan cıkıncada emınım spora devam edıp sıkılaşmıslardır. :)

ya ne yazıkki reyting icin zorlama yaptırıyorlar onu. işte bizim halkımız onun yerine saçma sapan seyler ızlemeyı tercıh ettıgı ıcın bır yerden tutunmaya calıstılar.. ınsallah bu sene de yaparla en azından 10 kişinin hayatı daha değişir. :)

Gözünaydın Sinemcim. :)
Nasıl bir şeydi seninki?

aynı canım senınkıyle eliptik bisiklet :) bisiklet kardeşiyiz :) benimki bayag oldu ama daha onceki diyet girişimlerimden birinde almıstım :)))))) ama masallah ıyı cıktı nazar değmesin sağlam hala :) (şom agızlılık yapmamısımdır ınsallah, bir de tırtlarmıs :))))))) )

profil resmimi değiştirdim kızlar evlenmeden onceki halim :) gordukce ''evet'' demek için koydum :)

Kizlar ben çıkıyorum
Bugun artık giremeyebilirim
Dışarı cikicaz aksamda programımız var
Gecede annemlerde kalicam gece esim yok
Menümüde yazmaya giremem heralde yarın yazarım artık
Öptüm sizi

merhaba arkadaşlar..
kahvaltıya aniden misafirim geldi, eşimin yeğeni...
kahvaltım mundar oldu yani
spor da yapamam bugün akşama hafif şeylerle kapatmayı düşünüyorum...

Bende 32 yim hatta Ekim'de bitiriyorum 32 yı ama 2 senedir hep 30 a alışmıştım 30 diyorum soran olunca hic 32 diyesin yok...

Bayram ne zamanmış ona baktım simdi aman Allahım arife gunü benim dogum gunümmus, az kalmış benim Bayram hedefim 61 kizlar haberiniz olsun...

Bayram ne zamanmış ona baktım simdi aman Allahım arife gunü benim dogum gunümmus, az kalmış benim Bayram hedefim 61 kizlar haberiniz olsun...

Bayram listesine yaz Arzucum hedefini...

Esın de artık aramızda sanırım aramıza hoş geldin Esin

Esin gelecekse söylemesi lazım, daha belli değil. :)

merhaba arkadaşlar..
kahvaltıya aniden misafirim geldi, eşimin yeğeni...
kahvaltım mundar oldu yani
spor da yapamam bugün akşama hafif şeylerle kapatmayı düşünüyorum...

İremcim çok da yemeğinden kısma. Sonra ilerde vermen zorlaşıyor.

Nereye yazıyoruz ki ben anlamadım Bayram hedefini

Esın gelmedi mı tam olarak simdi bn geldi zannediyorum

Bak bugünün paylaşımlarına, orda bayram hedef listesi var. Onu alıntılayıp kendininkini yaz.

Esin sabah "sizle olmaya karar verdim" dedi ama sabahı mı kastetti temelli mi bilemiyorum. Çünkü günlük 5 mesaj kuralını çok fazla bulduğunu söylemişti önceden. :) Artık siteye girince açıklık getirir.

Koştur koştur bu saat oldu.Öğle yemeğimi yedim ama Allahım ölüyorum şuan tatlı krizine girmiş durumdayım naptıysam geçmiyo çikolata dolu bir havuza atlıyasım var hırrrrrr:///

Bide uyku bastırdı yatıp uyusam belki unuturum tatlı olayını.Ya ben size anlatmadım bazen benim yeme krizim tutuyo 3-5 ayda bir gelir ama geldimmi tam gelir.Uzun saatler sürekli bişeyler yerim tatlı,tuzlu,ekşi ne bulursam ve bi kaç saat sürer bu öyle bir anımdayım şuan atlatmam lazım yemicem yaaa kararlıyım veriyorum ben bu kiloları.Bilinç altıma yemek istemiyorum diyim bari belki işe yarar yada yatıp uyuyim ufffff:://///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…