- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.181
Şimdi bişey diycem,bana güleceksiniz,iki günde böyle birşey mümkün müdür bilmiyorum,dünden beri aklıma geldikçe şınav çekiyorum ve göğüslerime bişeyler oldu çok acıyor ama şişti sertleşti biraz,daha dik duruyor,sütyen bile farklı duruyor şu anda ????
Artık sporun mucizesine inanıyorum arkadaşlar,kesin bu da işe yarayacak.karın egzersizi gibi
Sınav cekebiliyormusun super:))
Aynen o yarışmayı bende cok sevmiştim ama dediğin gibi saçma sapan saatlerde 20 dk 30 dk bisey yayinladilar
Yıllar oncede simdi zayiflamak istiyorum diye bi yarışma vardı onuda cok sevmiştim:))
Keske yenileri çıksa
Hele yeni bir hayatta birinci olan Hakan vardıya hayret otesiydi adam finalde:))
Ya o yarışmayı ben de izlerdim; hele ilk bölümlerini... Kaçırdım mı internetten izlerdim. Ama bir yerden sonra resmen BBG'ye bağladılar. Ondan sonra bıraktım. Ama finalini izledim, gerçekten hayret içinde kaldığım 4 kişi olmuştu.
Gözünaydın Sinemcim. :)
Nasıl bir şeydi seninki?
profil resmimi değiştirdim kızlar evlenmeden onceki halim :) gordukce ''evet'' demek için koydum :)
Ayy Sinem ne hossunnn:))
sağol tunim ama hosmusum9 kilo daha var o hosluga
profil resmimi değiştirdim kızlar evlenmeden onceki halim :) gordukce ''evet'' demek için koydum :)
arzucum daha kimse tutamaz bizi :)))) ama gercekten o kadını gorunce cidden bizle gurur duydum yaa.. canım bizz :))))
sağol arzucum. 30 oldum, hala 30 hissetmiyorum ama alısıcam artık :)))
belki bir kaç sene daha 29 da takılırım :B]
Bayram ne zamanmış ona baktım simdi aman Allahım arife gunü benim dogum gunümmus, az kalmış benim Bayram hedefim 61 kizlar haberiniz olsun...
Esın de artık aramızda sanırım aramıza hoş geldin Esin
merhaba arkadaşlar..
kahvaltıya aniden misafirim geldi, eşimin yeğeni...
kahvaltım mundar oldu yani
spor da yapamam bugün akşama hafif şeylerle kapatmayı düşünüyorum...
Bayram listesine yaz Arzucum hedefini...
Esin gelecekse söylemesi lazım, daha belli değil. :).
Nereye yazıyoruz ki ben anlamadım Bayram hedefini
Esın gelmedi mı tam olarak simdi bn geldi zannediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?