Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşli takip isteyenler:

tunituni...........olabilir tabi ama ben zaten fundayla yarışıyorummmm
Buffy26
berivannnn26
UmutCan.........olabilir
areser.............istiyor
Raa................istiyor
Brave_
Handemi..........istiyor

Liste bu kadar sanırım...

dün..

bugün..

canım menulerin, hep bir gun cok az, bir gun cok cok fazla oluyor. bir gun az dıyorum, bır gun cok dıyorum onu farkettım.

vucuduna yazık edıyorsun. soyleyecek cok sey yok iki gunluk menulerine bakınca sasırıp kalıyorum. Benim burdan anladıgım 1 gun cok kısınca, ertesi gun cok cok fazla yıyorsun. artık 2 hafta olucak mideni terbiye etmezsen diyet eziyet olucak sana.

az yıyıp aç kalınca, mutsuz olucaksın. cok yiyincede pişmanlık.. ikiside cozum değil, cozum ortalama saglıklı ogunler.

Raacım, Sinem'e katılıyorum. Ama bir yeri değiştirmek istiyorum. Bu şekilde devam edersen rejim eziyet olmaz, çünkü yakında ortada bir rejim kalmaz. Tüm o güzel yiyeceklerden, yağdan, undan, börekten, tatlıdan rejim bitene kadar uzak durmamız gerekiyor. Eğer durmazsan, damağına o tadı biraz olsun unutturamazsan iştahın kontrolü eline alır ve bu zayıflama girişimi de mazide kalır. Bugüne kadar hep bu yüzden başarısız olmadık mı zaten? Yani daha önce rejim yapıp bıraktın mı bilmiyorum ama bu yüzden başarısız oluyoruz.

fundacım bence gayet guzel menun zaten sabah aclıga karsı maçta 1-0 baslamıssın 2 yumurtayla :) bazı gunler cok yıyesı olmuyor ınsanın, onemli olan o gunlerde metobolizmayı aktif tutarak, mideyi bombos bırakmamak.. gayet tok tutucu seyler, ara da atlamamıssın daha ne olsun? :)
---------
o doluluk ve vicdan bende de oluyor nıye anlamadım bende. daha once defalarca dıyet yaptım onlarda hic olmamıstı

Fazla fazla ara yapmışım bile sayılır hatta.

----

Demekki bu vicdan azabı iyi bir şey Sinemcim. Daha önceki rejimlerde olmamıştı ama daha önce rejim yapmamıza rağmen şimdi yine yapıyoruz. Sanırım daha hassas ve kendimize, rejimimize daha sorumlu davranır olduk. :) Demekki bu defa son olacak...

Menum :)

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
3 zeytın
1 domates
1 salatalık
1kk peynır

ara
3 badem
1 yeşilçay

ogle
2 dilim kepekli ekmek ile tost
sabah biteremediğim domates ve salatalıgın kalanı :)

ara
1 şeftali
arkasına 1 kiraz saplı bitki çayı

aksam
3 kasık patetes salatası
1 köfte
1 bardak ayran

keeeee-sinnnnn-likkkkkk-leeeeeeeeeeeeeee :)))))))))

az once ben de mesajı yazarken guluyordum zaten :) demekki bu ıyı bısey yaaa :44: diye dusunuyordum. en onemlisi kendimizi kandırma asamasından gecmısız, bir de iç sorgulama yapıyoruz ki bu vıcdan cıkıyor arada :))))

pazar gunu menume az demıstınız ya (ki bende farkettım siz deyince) ben o gun işte vicdan yasıyordum cok mu yedim diye. siz az olmus diyipte ben tekrar bakınca uctu o vicdan rahatladım

güzeliz, vicdanlıyız 52:), harika kilo veriyoruz, o da ne 58 kiloyuz

ya ben yarıs olayını okudum ama cevap yazmadım hıc. ama karar veremedım, o yuzden birşey yazmadım. hala da karar veremedım :)))) ama rakamlarda eşit gozukuyor zaten o yuzden ben transit geçiş hakkımı kullanıyorum :)

Oh be odu işte sonunda düzeldi.durun bakalım foto ekleyebiliyormuyum.yazdıklarınızı şimdi okudum canlarım benim için uğraşmışsınız çok sevindim.
Ben 57olursam takımdan ayrılmak zorundamıyım funda,istemiyorum gitmek istemiyorum,valla yarın gider birbuçuk iskender yerim en tereyağlısından zayıflamayayım diye

:) canım er yada gec hepimiz mezun olucaz. ama koruma da illa ki bir sayfa acıcaz bunu konusmustuk zaten. ben kesinliklede varıııımmm derim o sayfaya :) hatta o sayfaya gecelim diye sabırsızlanıyorum :26:

Dur kız dur.
Ne iskenderi.

Pelincim, şimdi sana dürüst olayım mı... Bence senin boyun için 57 zaten yüksek. Senin yerinde olsam hiç olmadı 52'ye çekerdim hedefimi. :) Tabi bu karar tamamen sana ait. Sen o kiloyu ideal görebilirsin. Ben yağ yüzdesini %20'ye getirmeden rejimi bırakmama taraftarıyım.

57 kilo olunca kimse sana "5. takımdan Pelin, hedefine ulaşmışsın, hadi eşyalarını topla da ayrıl artık." demeyecek. Kayıtlara geçen hedefinizin altına inebilirsiniz. Kilo vermek istediğiniz kadar verebilirsiniz; 40'ın altına düşmeden kimse "Bu kız intihar mı etmeye çalışıyor?" da demez. Ne oluyor? Sen 57'de mezun olsan "Hedefini %100 oranında başararak mezun oldu." yazarlar. Biraz daha versen "Hedefini %120 oranında başararak mezun oldu." olur. Ne kadar gidersen o olur. Hedef kilonuzda olmak için vermeniz gereken kilonun %80'ini tutturduğunuz anda mezun olmaya zaten hak kazanıyorsunuz. 58 de mezun olabilirsin, 50 de... Seçim senin.

Ama şöyle bir şey var. Tamam burdaki ortam çok güzel. Çok kaynaşık bir takımız. Ama illaki ayrılmak zorundayız. Hepimiz birer birer mezun olacağız. Hem demedik mi ilk mezun olan "5. takım mezunları koruma topiği"ni açsın diye. O yüzden önceliği sağlıklı kilon olarak düşün canım.

:) canım er yada gec hepimiz mezun olucaz. ama koruma da illa ki bir sayfa acıcaz bunu konusmustuk zaten. ben kesinliklede varıııımmm derim o sayfaya :) hatta o sayfaya gecelim diye sabırsızlanıyorum :26:

Hepimiz sabırsızlanıyoruz, hepimiz...

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

Birimiz pozitif, hepimiz pozitif! :118::118::118:

------

Bu arada sorunu hallettiğine sevindim Pelincim. :)

Bugün kü menüm
Sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates, salatalı, 2 yeşil zeytin

Ara : 1 activa kayısılı yoğurt, 1 avuc badem

Öğlen : Dışardaydım arkadaşlar iskender yedi ben ızgara kofte, lıght kola

Ara : yok öğleni biraz geç yedik çünkü

Akşam : 5 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt

Ara : 1 bardak yeşil çay, 1 kara erik

Spor : akşam yatmadan önce abroketle mekik yapıcam

Afiyet olsun Arzucum, arada oluyor öyle fazla öğünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…