- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.541
Bugün kü menüm
Sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates, salatalı, 2 yeşil zeytin
Ara : 1 activa kayısılı yoğurt, 1 avuc badem
Öğlen : Dışardaydım arkadaşlar iskender yedi ben ızgara kofte, lıght kola
Ara : yok öğleni biraz geç yedik çünkü
Akşam : 5 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt
Ara : 1 bardak yeşil çay, 1 kara erik
Spor : akşam yatmadan önce abroketle mekik yapıcam
Fundacım sabahki testi yaptım canım tip 7 Maceracı çıktı ama diğerlerini göremiyorum....
Aaaa kızlar size ne söylemeyi unuttum bugün çocukları yüzmeye yazdırmaya gittim yaaa..... Meğerse hafta içi kadınlara 2 gün 1 er saat ücretsiz yüzme varmış.... Hemen atladım yazılıyım die ama şuan dolmuş yedeklere aldılar.... Bakalım ne zaman başlıcak...
Aaaa kızlar size ne söylemeyi unuttum bugün çocukları yüzmeye yazdırmaya gittim yaaa..... Meğerse hafta içi kadınlara 2 gün 1 er saat ücretsiz yüzme varmış.... Hemen atladım yazılıyım die ama şuan dolmuş yedeklere aldılar.... Bakalım ne zaman başlıcak...
Fundacım ben çok ince kemikli yuvarlak hatları olan biriyim,57nin altına düşünce ne kol ne bacak hiçbişeyim kalmıyor,popo hariç,o hiç gitmez zaten zıkkım top gibi.
Ya ben 52 olunca solucan gibi kalıyorum.hani yapılı,kemikli biri olsam yine atletik durudum ne bileyim,ben balık etliyim yakışmıyor oğlan çocuğu gibi kalıyorum o yüzden en sevdiğim kilo 57.kimse yorum yazmamış bu durumuma,ne iştir anlayan var mı galiba tahmin ettiğim gibi inandırıcı olmadı,ben olsam bende inanmazdım belşl,o yüzden resim yüklemeye çalıştım olmadı
Arzucum profil resmin değişmiş, güzel olmuş. :)...
Raacım, bunlar bugünkü menüne ek değil, değil mi canım?
Afiyet olsun Arzucum, arada oluyor öyle fazla öğünler.
Bende yeni profil resmine bayıldım arzucum :)
dün..
bugün..
canım menulerin, hep bir gun cok az, bir gun cok cok fazla oluyor. bir gun az dıyorum, bır gun cok dıyorum onu farkettım.
vucuduna yazık edıyorsun. soyleyecek cok sey yok iki gunluk menulerine bakınca sasırıp kalıyorum. Benim burdan anladıgım 1 gun cok kısınca, ertesi gun cok cok fazla yıyorsun. artık 2 hafta olucak mideni terbiye etmezsen diyet eziyet olucak sana.
az yıyıp aç kalınca, mutsuz olucaksın. cok yiyincede pişmanlık.. ikiside cozum değil, cozum ortalama saglıklı ogunler.
Fundacım anlamadım canım bugünkü öğünlerim mi fazla olmuş ?
Teşekkür ederim Sinemcim bunlarda benim canlarım işte.....
ekk funda...
Fundacım ben çok ince kemikli yuvarlak hatları olan biriyim,57nin altına düşünce ne kol ne bacak hiçbişeyim kalmıyor,popo hariç,o hiç gitmez zaten zıkkım top gibi.
Ya ben 52 olunca solucan gibi kalıyorum.hani yapılı,kemikli biri olsam yine atletik durudum ne bileyim,ben balık etliyim yakışmıyor oğlan çocuğu gibi kalıyorum o yüzden en sevdiğim kilo 57.kimse yorum yazmamış bu durumuma,ne iştir anlayan var mı galiba tahmin ettiğim gibi inandırıcı olmadı,ben olsam bende inanmazdım belşl,o yüzden resim yüklemeye çalıştım olmadı
Teşekkür ederim Sinemcim bunlarda benim canlarım işte.....
Öğün, tek bir öğün... Dışarda yediğin var ya, o... Ama hepimiz yaptık zaten benzerlerini, ona dedim canım. :) Oluyor arada diye...
ben de yüzmeye başlamayı düşünüyorum şekerim nerde hangi il hangi semttesin ve nerdeymiş bu ücretsiz yüzme şekerimm bilgi verebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?