Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun arzucum. :)

Aaaa kızlar size ne söylemeyi unuttum bugün çocukları yüzmeye yazdırmaya gittim yaaa..... Meğerse hafta içi kadınlara 2 gün 1 er saat ücretsiz yüzme varmış.... Hemen atladım yazılıyım die ama şuan dolmuş yedeklere aldılar.... Bakalım ne zaman başlıcak...

Fundacım sabahki testi yaptım canım tip 7 Maceracı çıktı ama diğerlerini göremiyorum....

Mailine gelen linke tıklayıp pdf olarak indireceksin Arzucum. O zaman görürsün.

Ayyy... Umarım girersin kursa canım...

Fundacım ben çok ince kemikli yuvarlak hatları olan biriyim,57nin altına düşünce ne kol ne bacak hiçbişeyim kalmıyor,popo hariç,o hiç gitmez zaten zıkkım top gibi.
Ya ben 52 olunca solucan gibi kalıyorum.hani yapılı,kemikli biri olsam yine atletik durudum ne bileyim,ben balık etliyim yakışmıyor oğlan çocuğu gibi kalıyorum o yüzden en sevdiğim kilo 57.kimse yorum yazmamış bu durumuma,ne iştir anlayan var mı galiba tahmin ettiğim gibi inandırıcı olmadı,ben olsam bende inanmazdım belşl,o yüzden resim yüklemeye çalıştım olmadı

aa supermıs.. insallah vazgecen olur

Pelincim mezuniyet 57-52 derken unutuvermişim bir anlık...

Canım geçen haftaki şişkinlik olsa... 1.8 kg miydi... Hmm...
Bence onun birkaç yüz gramı su kaybıdır, cumaya yerine konur diye düşünüyorum canım. :) Telaş etmene gerek yok.

haklısın sinemciğim bu ara yogun bir dönemdeyim ve kotü menülerim var düzeelecek cnm.

ben de yüzmeye başlamayı düşünüyorum şekerim nerde hangi il hangi semttesin ve nerdeymiş bu ücretsiz yüzme şekerimm bilgi verebilir misin

Çocukken Sadri Alışık'ın Ali Baba filmini pek bir severdim. Orda bir sahne vardı... Hani Harami Kasım, Ali Baba'nın kapısını tebeşirle çizer. Ama bunu gören Mihriban, mahalledeki bütün kapıları aynı şekilde tebeşirle çizer. Sonra haramiler gelir ve tüm kapıların çizik olduğunu görürler. Olay tabi Kasım'ın başına kalır. Mağaraya geri döndüklerinde harami başı sorar:

"Ne yapalım bu Kasım'ı?"

veeee haramiler, kılıçlarını çıkarmış Kasım'a yaklaşırken hep bir ağızdan verdikleri cevap:

"Kasım, Kasım asmak lazım. Kasım, Kasım kesmek lazım. Kasım, Kasım asmak lazım. Kasım, Kasım kesmek lazım. Kasım, Kasım..."

---------

Şimdi soruyorum bizim mağaranın haramilerine:

"Ne yapalım bu Kasım'ı?"

:)) yok pelincim ben sahsen yazacıktım ama cıkıyorum dedın hadı yarın yazayım dedım. :))))
canım sımdı soyle bır hesap yaparsak gecen hafta gelen bır 500gr var. hadı o sokun gazabı bellı ve soyle dusun gecen hafta bu sok durumu olmasaydı +500 değil -500 olabılme ıhtımalı

vardı.bunları dusunce gerıye kalıyor 700 gr yani bu olasılık cok mantıksız değil. cunku ondan da bir onceki haftada sanırım 400gr vermıstım yanı normal bır rakamdı.

bunların yanı sıra su kaybıda olabılır fundanın dediği gibi. ama bence sen bunlarla hic yorma kendini cunku tartı hem cok sevımlı olabılıyor hemde acımasız, sonuc olarak 50lere dustun onun keyfını cıkar, 1-2 gun bekle tartıda son kararını verır o zamana kadar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…