Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sizi seviyorum arkadaşlar.....
benim fiziksel avantajım kasyüzdem yağyüzdemin cok üstünde, yıllarca hep hayatımda spor(hiç olmadıysa yürüüş)olmuştur,bu görüntü anlamında çpk avantıjlı ama kilo bermede cok avantajlı deyilim, hiz anlamında ama sinemin dediği gibi önemli olan tartı deyil insanın ruhundaki kilo verme sevinci ben son verdiğim 3 kiloda bile cok mutlu oldum devamıda gelecegine grubum sayesinde olacagına eminim..

affedin haramıler,kasım o cezayı yeni duyuyor ,hem kalori hesabı olarak bakılırsa 1200 kaloriyi geçmiyor menüsü ordan yırtıyor kasımcıkkk

sabah 1 yumurta ve yağsız peynırle yapılmış omlet 1 erik (100 kalori)

ara 1 dilim su böregi (özel yağsız kıymalı) (boyutu hakkında bir fikrim yok, 200 kalori diyelim)

ara ve akşam 1 kase bol sebzeli kısır (bol sebzeli de olsa, bulguru şişmemiş olduğu için çok olur) (500 kalori diyelim)

1 kıymalı börek (200 kalori)

1 kep galeta (70 kalori)

1 tabak etli kuru fasulye (200 kalori)

1 bucuk dilim tam buğday ekmeği (120 kalori)

1 üçgen peynir büyüklüğünde çikolata (80 kalori)

= her tarafından azaltılmış hali ile 1400 kalori ediyor... :) 200 kalorinin hesabında değilim tabi... Ama şimdi spor cezanı keseceğim.
Bu arada şu meşhur üçgen peynirler toblerone'lar değil mi? :) At onları hemen...

Topu topu 500 kalorilik spor cezan hayırlı olsun.

Ay çok gıcık oldum ben bugün.

İstersen cezanı kardeş takıma yazı cezasıyla da değiştirebilirsin Raa'cım, opsiyon tanıyorum bak sana. :)

Son düzenleme:

Gelir devamı canım.
Gelmezse ben zorla getireceğim.

Tutun beni...
Ya da tutmayın...

Son düzenleme:

funda bundan sora başlıyor dimi cnmm ben bu seferlik muafım :)))

cnm su böreğine hiç yag konulmamışdı ,kısırada öyle ,kıymalı börekde küçük , inan 1200 zü geçmez:))))))))...ama ben çok uzatmayım ben 500 cezaya razıyım ,yeterki karşı takım işi olmasın inan o beni şimdilik aşar:))))))))))))))))))))....

selam kızlae..nasıl bi durumdasınız bilmiyorum..beni alın aranıza desm alırmısınız??..cidi şeklde kilo verme aşamsındayım..25 ağustosata başladım dyete..ve aşadaki kilodayım şuan..ben bir hafta gündüz bir hafta gece giryorum..nasıl??..kurallrınız nedir..söyelyn onlarda uyarım..siz he diyn..takipçinzmm uzun zamandır zaten

Yaa kizlar yarın benim gunüm var ayda bir oluyor zaten ben aylık kaçamak hakkımı orda kullanmak istiyorum. Kaçamak derken abartmadan tabii... Sizce olur mü napiuim simdi ben... Normalde 6 çeşit yapıyorduk diyete başlamadan önce affedersiniz öküz gibi yerdim inanın simdi bu kadar cok şeyi yiyebilecegimi düşünmüyorum diyete başladığımdan bu yana artık daha az şeyle hemen doyuyorum.

Arzucum aylık 500 kalorilik kaçamak hakkın var. İstediğin gibi kullan canım. Ama yarın kullanırsan 10. ay boyunca bir daha kullanamazsın.

Bunu da burdan yazayım kızlar. Tek tek gün hesaplayamayacağım için o ay içindeki herhangi bir gün kullanabilirsiniz hakkınızı... 30 gün saymayacağım. Ama 10. aydan başlayacağız buna, bilginize...

Kendini hiç tanıtmamışsın. Ama anladığım kadarıyla hamile kalmaya çalışıyorsun. Yoksa hamile misin? :) Bunu bir yaz, ben sana devamını anlatayım.

Bir daha ki ay gene bu gunüm olacak o zaman kullanamam mı? Hakkımı 10. Aydan itibaren mı olacak haklar canim. Ya da yarın yine bir börek bir salata yerim...

Kendini hiç tanıtmamışsın. Ama anladığım kadarıyla hamile kalmaya çalışıyorsun. Yoksa hamile misin? :) Bunu bir yaz, ben sana devamını anlatayım.

:) yok ben hamile değilim henüz.3 yıllık evliyim gecen sene bir düşüğüm oldu.bende polistik over sendromu var.tedaviye ara verdik.tekrar başlamak için eski kiloma 60 kiloma inmem gerekiyor..çocuktan ziyade artık kendime özen göstermek istiyorum..
adım şeyda 24 yaşındayım.izmitliyim ..
25 ağustosta başaldım diyete..bugn tartıldım..bu kiloya sahiptim..
ben genelde 1 hafta kilo verip,1 hafta veremiyorum..nedenini bilmiyorum inanki..evde genelde kendi çapımda spor yapıyorum..yarım saat tvde plates.yarım saatte kendimce harektler yapıyorum...

Bir daha ki ay gene bu gunüm olacak o zaman kullanamam mı? Hakkımı 10. Aydan itibaren mı olacak haklar canim. Ya da yarın yine bir börek bir salata yerim...

Evet Arzucum, çok karışmasın diye öyle yapalım diyorum ben. Zaten 10. aya 4-5 gün kaldı. :)
Sen istediğin gibi karar ver canım.

Ben yazdığın mesajlara bakarak öyle demiştim. "60 olana kadar denemeyeceğiz de..." diyorsun madem... :)
Sana takımımızın kural listesini atayım. Bir oku, eğer sana uyarsa aramıza katılabilirsin.

5. TAKIM KURALLARI

1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.

2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.

3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır.

4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.

5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…). 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.

8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.

9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.

11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.

13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00’e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.

14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

Anladım canım kuralları..yazım kurallarına dikkat etmeye çalışırım..ben 1 hafta saat 5 e kadar aksi durum olmaz ise burdayım..1 haftada saat 21.30 dan sonra burda olurum aksi olmaz ise tabi..pazar günleri olamam..bizim toptan aile ziyaretimiz pazar günleri..diğer kurallarla bir sorunum olmaz zaten..

Şeydacım takım başlığımız gündüz de, gece de hareketlidir. O yüzden bir sorun olmaz.

2 haftalık bir deneme süren var. 2 hafta boyunca kurallara uyuyorsun. Normal üyeden tek farkın adının takım listesinde yazmaması oluyor. 2 hafta sonunda iyi anlaştıysak sen de listeye giriyorsun.

Bugünden itibaren başlayabilirsin öyleyse. Yarın bol bol konuşuruz.

tamm ozmn cnmm..bende yatıyorum şimdi..yarın görüşmek üzere...ii gecelerr

iyi geceler kızlar.Bu sabah saat 11 gibi dedemin vefat haberini aldım.apar topar gittik eve yeni geldim.yarın defin işlemleri var ve ben evde olamicam haliyle.bugün zaten ne yediğimi biliyorum nede yemediğimi.çok üzgünüm şuan.yarında giremicem perşembe günü inşallah burda olurum görüşmek üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…