- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.581
affedin haramıler,kasım o cezayı yeni duyuyor ,hem kalori hesabı olarak bakılırsa 1200 kaloriyi geçmiyor menüsü ordan yırtıyor kasımcıkkk
sizi seviyorum arkadaşlar.....
benim fiziksel avantajım kasyüzdem yağyüzdemin cok üstünde, yıllarca hep hayatımda spor(hiç olmadıysa yürüüş)olmuştur,bu görüntü anlamında çpk avantıjlı ama kilo bermede cok avantajlı deyilim, hiz anlamında ama sinemin dediği gibi önemli olan tartı deyil insanın ruhundaki kilo verme sevinci ben son verdiğim 3 kiloda bile cok mutlu oldum devamıda gelecegine grubum sayesinde olacagına eminim..
Evet ya... Yapacağım bunu, bu defa şeytan olacağım.
Kaptanlık inisiyatifimi kullanıyorum.
İtiraz edemezsiniz.
Çünkü buna yapılan itiraz açıkca "Ben kaçamağımı yaparım, başkalarına yazıp da rezil olmak istemiyorum, keyfime göre yemek istiyorum." demektir. Bu kurala yapılan itirazlar iyi niyetli O-LA-MAZ.
Spor cezasından daha etkili olacak bu.
Yeni kuralımız hayırlı olsun kızlar.
Aylık kaçamağınız dışında ya da eşle-dostla dışarda yenen mecburiyetler, özel günler dışında bir tanecik jelibon, bir tanecik cips, bir parçacık bile çikolata yiyen bunu kardeş takıma yazacak ve özellikle yorum istediğini söyleyecek.
Hadi yine iyisiniz, sayemde birkaç yüz gram fazladan vereceksiniz.
funda bundan sora başlıyor dimi cnmm ben bu seferlik muafım :)))
sabah 1 yumurta ve yağsız peynırle yapılmış omlet 1 erik (100 kalori)
ara 1 dilim su böregi (özel yağsız kıymalı) (boyutu hakkında bir fikrim yok, 200 kalori diyelim)
ara ve akşam 1 kase bol sebzeli kısır (bol sebzeli de olsa, bulguru şişmemiş olduğu için çok olur) (500 kalori diyelim)
1 kıymalı börek (200 kalori)
1 kep galeta (70 kalori)
1 tabak etli kuru fasulye (200 kalori)
1 bucuk dilim tam buğday ekmeği (120 kalori)
1 üçgen peynir büyüklüğünde çikolata (80 kalori)
= her tarafından azaltılmış hali ile 1400 kalori ediyor... :) 200 kalorinin hesabında değilim tabi... Ama şimdi spor cezanı keseceğim.
Bu arada şu meşhur üçgen peynirler toblerone'lar değil mi? :) At onları hemen...
Topu topu 500 kalorilik spor cezan hayırlı olsun.
Ay çok gıcık oldum ben bugün.
İstersen cezanı kardeş takıma yazı cezasıyla da değiştirebilirsin Raa'cım, opsiyon tanıyorum bak sana. :)
Kızlar...
Eşli yarışa bugüne kadar tamam diyenler 3 kişi var. Olabilir diyen Pelin var. Şöyle bir tablo çıkıyor ortaya:
Arzu: 63.2 kg / 25 bmi
Hande: 64 kg / 21.3 bmi
Pelin: 60 kg / 24.3 bmi
Raa: 85 kg / 30 bmi
Bu değerleri tickerlarınıza bakarak yazdım, yani şu an farklı olabilirler. Ben bmi'ye göre eşleşmenizden yana olurum. Tabi aynı kilolar kulağa daha güzel geliyor ama 60 kg olan 2 kişinin biri 1.50 biri 1.60 olursa arada çok büyük de fark olur. Karar sizin.
Raa'cım, brave dün hastaydı, o yüzden pek yazamadı. Eşleşmeyi de okuyabildi mi bilmiyorum. Okursa ve kabul ederse bmi olarak birbirinize yakın sayılırsınız.
Brave: 75 kg / 27.5 bmi
----
Şimdilik durum bu. Yeni üyeleri eş isteyenlerin kilosuna uygun alayım diyeceğim ama gelene ilk cevap verebilen olur muyum belli olmaz. İstenen kiloda aday olur mu belli olmaz. Davet etsek kalıcı olur mu belli olmaz. Bu risk zaten herkeste var.
Ne yapılacağına siz karar verin. Aranızda anlaşın.
Yaa kizlar yarın benim gunüm var ayda bir oluyor zaten ben aylık kaçamak hakkımı orda kullanmak istiyorum. Kaçamak derken abartmadan tabii... Sizce olur mü napiuim simdi ben... Normalde 6 çeşit yapıyorduk diyete başlamadan önce affedersiniz öküz gibi yerdim inanın simdi bu kadar cok şeyi yiyebilecegimi düşünmüyorum diyete başladığımdan bu yana artık daha az şeyle hemen doyuyorum.
selam kızlae..nasıl bi durumdasınız bilmiyorum..beni alın aranıza desm alırmısınız??..cidi şeklde kilo verme aşamsındayım..25 ağustosata başladım dyete..ve aşadaki kilodayım şuan..ben bir hafta gündüz bir hafta gece giryorum..nasıl??..kurallrınız nedir..söyelyn onlarda uyarım..siz he diyn..takipçinzmm uzun zamandır zaten
Arzucum aylık 500 kalorilik kaçamak hakkın var. İstediğin gibi kullan canım. Ama yarın kullanırsan 10. ay boyunca bir daha kullanamazsın.
Bunu da burdan yazayım kızlar. Tek tek gün hesaplayamayacağım için o ay içindeki herhangi bir gün kullanabilirsiniz hakkınızı... 30 gün saymayacağım. Ama 10. aydan başlayacağız buna, bilginize...
Kendini hiç tanıtmamışsın. Ama anladığım kadarıyla hamile kalmaya çalışıyorsun. Yoksa hamile misin? :) Bunu bir yaz, ben sana devamını anlatayım.
Bir daha ki ay gene bu gunüm olacak o zaman kullanamam mı? Hakkımı 10. Aydan itibaren mı olacak haklar canim. Ya da yarın yine bir börek bir salata yerim...
:) yok ben hamile değilim henüz.3 yıllık evliyim gecen sene bir düşüğüm oldu.bende polistik over sendromu var.tedaviye ara verdik.tekrar başlamak için eski kiloma 60 kiloma inmem gerekiyor..çocuktan ziyade artık kendime özen göstermek istiyorum..
adım şeyda 24 yaşındayım.izmitliyim ..
25 ağustosta başaldım diyete..bugn tartıldım..bu kiloya sahiptim..
ben genelde 1 hafta kilo verip,1 hafta veremiyorum..nedenini bilmiyorum inanki..evde genelde kendi çapımda spor yapıyorum..yarım saat tvde plates.yarım saatte kendimce harektler yapıyorum...
Anladım canım kuralları..yazım kurallarına dikkat etmeye çalışırım..ben 1 hafta saat 5 e kadar aksi durum olmaz ise burdayım..1 haftada saat 21.30 dan sonra burda olurum aksi olmaz ise tabi..pazar günleri olamam..bizim toptan aile ziyaretimiz pazar günleri..diğer kurallarla bir sorunum olmaz zaten..
Şeydacım takım başlığımız gündüz de, gece de hareketlidir. O yüzden bir sorun olmaz.
2 haftalık bir deneme süren var. 2 hafta boyunca kurallara uyuyorsun. Normal üyeden tek farkın adının takım listesinde yazmaması oluyor. 2 hafta sonunda iyi anlaştıysak sen de listeye giriyorsun.
Bugünden itibaren başlayabilirsin öyleyse.Yarın bol bol konuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?