- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.601
Kızlar...
Eşli yarışa bugüne kadar tamam diyenler 3 kişi var. Olabilir diyen Pelin var. Şöyle bir tablo çıkıyor ortaya:
Arzu: 63.2 kg / 25 bmi
Hande: 64 kg / 21.3 bmi
Pelin: 60 kg / 24.3 bmi
Raa: 85 kg / 30 bmi
Bu değerleri tickerlarınıza bakarak yazdım, yani şu an farklı olabilirler. Ben bmi'ye göre eşleşmenizden yana olurum. Tabi aynı kilolar kulağa daha güzel geliyor ama 60 kg olan 2 kişinin biri 1.50 biri 1.60 olursa arada çok büyük de fark olur. Karar sizin.
Raa'cım, brave dün hastaydı, o yüzden pek yazamadı. Eşleşmeyi de okuyabildi mi bilmiyorum. Okursa ve kabul ederse bmi olarak birbirinize yakın sayılırsınız.
Brave: 75 kg / 27.5 bmi
----
Şimdilik durum bu. Yeni üyeleri eş isteyenlerin kilosuna uygun alayım diyeceğim ama gelene ilk cevap verebilen olur muyum belli olmaz. İstenen kiloda aday olur mu belli olmaz. Davet etsek kalıcı olur mu belli olmaz. Bu risk zaten herkeste var.
Ne yapılacağına siz karar verin. Aranızda anlaşın.
iyi geceler kızlar.Bu sabah saat 11 gibi dedemin vefat haberini aldım.apar topar gittik eve yeni geldim.yarın defin işlemleri var ve ben evde olamicam haliyle.bugün zaten ne yediğimi biliyorum nede yemediğimi.çok üzgünüm şuan.yarında giremicem perşembe günü inşallah burda olurum görüşmek üzere....
iyi geceler kızlar.Bu sabah saat 11 gibi dedemin vefat haberini aldım.apar topar gittik eve yeni geldim.yarın defin işlemleri var ve ben evde olamicam haliyle.bugün zaten ne yediğimi biliyorum nede yemediğimi.çok üzgünüm şuan.yarında giremicem perşembe günü inşallah burda olurum görüşmek üzere....
Banane ya
ben arzuyla yarışmam o çok iradeli,güzel de kilo veriyor.
arzu canım allah bağışlasın çocukların çok tatlı,oğlun tam bir küçük adam.bende heveslendim ama cepten yapamadım,yüklemek istediğim başka resimlerde vardı,artık eşimin işyerine gittiğimde onun bilgisayarından yaparım,oğluşumun fotosunu profil resmi yapıcam.
ben de istiyorum ben de unuttum yazmayı kaptanım bende istıyorum :13:
ben de istiyorum ben de unuttum yazmayı kaptanım bende istıyorum :13:
Herkes birer ikişer geliyor,günaydın canım takımım,
cuma sabahına kadar tartılmamaya karar verdim,istanbul borsası gibi her dakika değişiyor kilom.
Dün anormal bir şekilde eksiye düştüğümü yazdım,kimse yorum yapmadı,inandırıcı olmadığının farkındaydım zaten yazmıştım da:)
atma recep atma din kardeşiyiz durumu oldu hihhii
Yahu kızlar... Attınız ortaya bir eşli yarış sonra hiçbir şey demediniz. :) Ben yine sizin için kiloydu, bmi idi, bilgilerinizi yazan bir liste hazırladım. Artık size kalmış. Katılmak istiyorsanız listeye yazın kendinizi... Eşinizi de seçin. Ben kimseyi kimseyle eşleştirmem zaten.
şu durumda herkez kendi kılo ve boy oranına göre partnerini belirliyecek ,,bakınnn beni seçen dikkat etsin çokda iddialıyım yaniiiiiiiiii
dünkü menüm
sabah:yoğurt ,bal
arada :5 badem
öğlen :türlü yemegi,yagurt ,yarım elma
arada :20 çam fıstıgı .4 badem ,5 fındık ( karatay yapıyorum ya ondan)
akşam :10 badem ,2 dilim kavun
sabah :1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim kaşar peynir,4 zeytin ,3 ceviz,bir de çayyy
Berivancım, tam her şey iyi-hoş gidiyordu da, o kaşar ne canım?
Sakın bana karatayda var deme.
raa cım tam benliksin kız eşleşsek heeeee
Berivancım, tam her şey iyi-hoş gidiyordu da, o kaşar ne canım?
Sakın bana karatayda var deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?