Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de istiyorum ben de unuttum yazmayı kaptanım bende istıyorum :13:

Basinsagolsun Handecim Allah mekanını cennet eylesin..

Banane ya
ben arzuyla yarışmam o çok iradeli,güzel de kilo veriyor.

arzu canım allah bağışlasın çocukların çok tatlı,oğlun tam bir küçük adam.bende heveslendim ama cepten yapamadım,yüklemek istediğim başka resimlerde vardı,artık eşimin işyerine gittiğimde onun bilgisayarından yaparım,oğluşumun fotosunu profil resmi yapıcam.

Handecim başın sağolsun.

başınız sağolsun cnm,allah rahmet eylesin..
ama çok dikkatli ol ölümler, doğumlar ,düğünler diyetlerin çok sekteye uğradığı durumlardır ,en azından konyada,cenaze evine inanılmaz çeşitte yemekler tatlılar gelir ve insan o üzüntü ve karmaşada ne yediğini bilemeye biliyor zaman zaman..

Herkes birer ikişer geliyor,günaydın canım takımım,
cuma sabahına kadar tartılmamaya karar verdim,istanbul borsası gibi her dakika değişiyor kilom.
Dün anormal bir şekilde eksiye düştüğümü yazdım,kimse yorum yapmadı,inandırıcı olmadığının farkındaydım zaten yazmıştım da:)
atma recep atma din kardeşiyiz durumu oldu hihhii

ben de istiyorum ben de unuttum yazmayı kaptanım bende istıyorum :13:

Yahu kızlar... Attınız ortaya bir eşli yarış sonra hiçbir şey demediniz. :) Ben yine sizin için kiloydu, bmi idi, bilgilerinizi yazan bir liste hazırladım. Artık size kalmış. Katılmak istiyorsanız listeye yazın kendinizi... Eşinizi de seçin. Ben kimseyi kimseyle eşleştirmem zaten.

Kız ne kimse yorum yapmadı?
Niye iftira atıyorsun?

Ben de, Sinem de yazdık ya Pelincim, görmemişsin bize laf geliyor sonra...

handecim başınsağolsun canım çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin
umtcum ne oldu canım neyin vr ,kız iskender falannnn aaaaaaaa olmaz şekerim bende çok üzülürüm gidersen kızlar bu topik bızım olsun kımse ayrılmasın ağlarım bak
raa kız o menüne öyle anacım kalori saymak da yetmez bir daha öyle yeme şekerim
arzucum tatlım profil resmin bi harıka canımcım yüzmeye bencede git süper olurrrrrr
şeydacım hoşgeldn canım takımımızda hedefine ulaşacagına inanıyorum tatlımmmmmmmm
kaptanım her zaman kı gibi süpersin menün paylaşımlar çok güzel

mutluyum zayıfım kendimi çok seviyorummmmmm

Handecim başın sağolsun canım,
ben anneannemi kaybettiğimde çok ağladım,hamileydim,çocuğumu görmeye çok hevesliydi ama ömrü yetmedi.dii dönmezdi umut diyemezdi,ümitcan geliyor ümitcan diye heveslenirdi.insanlar genelde aman yaşlıymış zaten allah rahmet eylesin ağlama derler,eşim bile o kadar üzüleceğimi düşünememiş,zaten hasta ve yaşlı diye öyle bir söyledi ki bana,nenen ölmüş diyiverdi,ama öyle değil işte yaşı kaç olursa olsun o insanla yaşanmışlıkların anıların var,o birdaha hiç dönmeyecek,hiç olmayacak,bir parçan eksiliyor ve bunu bilmek acı veriyor.

fundacığım ben, sen kaptan olunca karar çıkıncaya kadar çok müdahele etmek istemedim cnm ,bundan sonra hep birlikde şekillendiririz bence baya renk karar grubumuza:))))

dünkü menüm
sabah:yoğurt ,bal
arada :5 badem
öğlen :türlü yemegi,yagurt ,yarım elma
arada :20 çam fıstıgı .4 badem ,5 fındık ( karatay yapıyorum ya ondan )
akşam :10 badem ,2 dilim kavun

sabah :1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim kaşar peynir,4 zeytin ,3 ceviz,bir de çayyy

Berivancım, tam her şey iyi-hoş gidiyordu da, o kaşar ne canım?
Sakın bana karatayda var deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…