Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

he kıııız,bayılıyorum bu diziye,izlediğim tek dizl

:)) aynen,benimde tek dizim :) (tabi yerli olararak) diğer gunler televizyonu bile acmıyorum hatta

Atv'de yakında KARADAYI baslıcak ona bakıcam ama kesin. :) Çetin Tekindor ile Kenan İmarzalıoğlu var ikisinede inanılmaz hayranım. :)

Ayy bi de yarın perşembe yani,tam gününü bulmuşum misafir çağırmaya.
Neyse zaten ben anormal eksideyim,hihihi hihihi ayıptır söylemesi,
azıcık artıya geçsem de fazlası bir sonraki cumaya lazım olacak zati:)böleyim de kullanayım

Sinem'in yazdığı kuralı uyguluyoruz kızlar... Bildiğiniz gibi cezayı ilk yazan da Berivan oldu; yani başlangıcımız yapıldı.

Peki ortada karman çorman bir durum var. Kiminiz diyordur "X kişisi dondurma yemiş ceza almış, ama W kişisi makarna yemiş ceza almamış."

Bu neden böyle oldu?
Bu başlıkta defalarca "kaçamak nedir" i tartıştık. Budur dedik olmadı, şudur dedik olmadı... En sonunda hepimizin kafasının karıştığıyla kaldık. Fikrini yazanlar oldu kaçamak konusunda ama herkes değil. Bu yüzden hep yarım yamalak konuşulup kapatıldı.

Şimdi bir şans daha... Buyursun herkes kaçamak konusundaki fikrini yazsın. Ama "beyaz un, çikolata kaçamaktır" demesin, beyaz un ve çikolata neden kaçamaktır onu yazsın, böylece onlar dışında diğer kaçamaklar da ortaya çıksın.

En son "genel menüye göre değerlendirelim" demiştik. Bunu dediğimizden beri 1 kere bile genel menüye göre değerlendirmedik. O yüzden kendimizi kandırmayalım; genel menüyü bırakıp kaçamak tanımını yapalım. Takımda aktif olan 9 kişiyiz. Dilerim herkes yorum yapar ama ne yazık ki öyle olacağını sanmam. Çünkü bu takımın büyük çoğunluğu gerçekten geçmişi okumuyor. Yeni kararlar alındığında, bir konu hakkında fikirler yazıldığında takımın 2/3 ünün haberi olmuyor.

Ben yorum yapan arkadaşların dediklerini baz alarak son defa kaçamak tanımını yapacağım. Ve kaçamak yapan üye cezasını çekecek. Berivan'ın ne günahı vardı da bir tane sütlü tatlı için ceza yazdı, kardeş takımdan laf işitti. Yazanları okuyan benim dışımda 1 kişi olmuşsa olmuştur, 2. si olmamıştır bile...

Bu arada not: Her şeyi devletten beklemeyelim lütfen. Menülere yorum yapalım. Takımın en az yarısı menülere yorum yapmıyor. Herkesinkine yapmanızı beklemiyoruz ama pasta yiyene yapmanızı bekliyoruz. Yoksa nerden bilecek o pastanın hata olduğunu. Öyle değil mi ama?

Yok yaa görmedim zavallı onun psikolojisi simdi nasıldır bir daha gider mı o cocuk okula simdi allahım neler duyuyoruz yaa

İnsan cocuğu olduktan sonra dahada etkileniyor bunlardan((

Bu arada sen bugun tartildim mı tartı hala eksilerdemi o kadar merak ettim:))

evet evet evet çok fena eksideyim anam bacım,kız bak üzülme benim de durdu durdu iki günde hooop hepsi birden gitti.normalde ben haftada bir kilo verirdim,son haftalarda ya 400gr verdim ya aldım anlamıyordum sonra hepsi birden gitti.
Bugün varya tunicim parkta tuna diye bir çocuk vardı,seni hatırladım,ytanışmıyoruz ama hep aklımdasınız hepiniz.
Bugün oğluma balık çorbası yaptım,tuniye de söyleyeyim dedim,o da versin oğluşuna

tunim en buyuk cozum kendi tabagına odaklanıcaksın, herkeste aynı tabak oldugunu dusuneceksin ve zorlandıgını hıssettıgınde, orda hafıf yemek yıyıp, arkadaslarınla harıka bır gun gecırerek kapıdan cıktıgın andaki vicdan rahatlıgını düşüneceksin.

iyi geceler tatlım..

Tunicim iradeyi yükseltmekten başka bir fikir gelmiyor aklıma... Bir de tok gitmekten başka...

Ya o büyük kızın aile(!)sini ve okul yöneticilerin kapatıp dövmek lazım asıl. Benzeri o kadar çok haber var ki ve konumum gereği elimden, gidip tek başıma kavga etmekten başka hiçbir şey gelmiyor. Ne düşüneceğimi saşırmış durumdayım ben de...

Sineeemmm:))
Bmi si en az olan senmissinyaa:))
Simdi farkettim
Pelinin 60 larına ağzımızın suyu aktı hic seninkini farketmemisiz:))

canım boydan dolayı benımkı daha dusuk :) ama takımda en dusuk benımkı değildi hatırladıgım kadarıyla.

ilk 25 altına dustugumde ne sevınmıstım :) anlatamam :) hepimize 19-20 gormek en kısa surede nasıp olur inşalllaahhhh. (tabi sadece inşallahla değil :) bogazımızıda tutarak)

Ya nooolur beni kaçamak konusunda konuşturmayın,en iradesiz olan benim çünkü.siz bana göre çok katısınız,mesela ben bir kase diyet pudingi,yani şakersiz ve yağsız sütle yapılmışını kaçamak saymam,ha süt içmişim ha diyet puding yemişim derim ama siz kaçamak kabul ediyorsunuz,ben gerçekten küçük kaçamaklarla inanılmaz mutlu oluyorum ve bir sonraki öğün için inanılmaz motive oluyorum.
Berivana çok güldüm ben,hatta düşündüm,ben gene burda yaptığım gibi gider oh canıma değsin şunu yedim bunu yedim ceza aldım diye göbek atardım,şikayet ederlerdi beni dedim,kesinlikle çok etkili bir ceza.burda birbirimizi tanıyoruz da başkalarına bunu yazmak harbiden ceza yani

Ben Berivan yazdım dediği an girip okudum 13. Takımı

Yani biz kaçamak tanımında uzlasamadikmi noldu
Ama artık aklımda bisey gelmiyor
Her defasindada bişeyler yazdım ama
Hani biri sutlu tatli yediyşe aksam sadece yoğurt yediyse bunu yinede kacamakmi saymalıyız o zaman bilemedim
ama Suna karar verdim kacamagin azı bile olsa kilo verditmiyor arkadas!!!

Yani belki asudeninki daha düşükmustur ama su an en düşük seninki:))

İns inss:))
Bende 25 teyim tam
TV'de çıkıyor ya artık 25 in üstündekiler risk diye ama 25 te fazla yani aslindaa

Fundacım ben geçmişi hiç atlamadan mutlaka okuyorum,kaçırdığım bişey kalmasın diye.
Ya şu dizi bitse de mutfağa gitsem,yarın için hazırlık yapayım,eşim geç gidecek,o evdeyken hiçbirşey yapamam bari akşamdan hazır edeyim

Tunicim sen bu takımın sorumlu üyelerindensin canım. Sürekli yorum yaptın, biliyorum. Kaçamak konusunda çok kişi yorum yaptı. Ama net yorumlar çok değildi, net bir karara da varamadık. Ben de şaşırıyorum bazen. Birinin menüsündeki bir şeye laf söyleyeceğim ama "yazsam şimdi genel menüsü iyi derler mi" diye düşünüyorum.

Hepiniz dizi izliyonuz de mi sizi sizi herkes burda kimse yazmıyor.
Sineeeeeeem sülüman cansuyu öptüüüü kudursun gebersin bergüzar korel,çok pis gıcığım ona,evli,karısı hamile adamla birlikte oldu diye,şimdi kendi de yusuf yusuf ediyordur başka seviştiği rol arkadaşlarına aşık olursa diye oh canıma değsin,
ay neyse ya dizi topiğine çevirdim burayı

Kızlar sizden gaza geldim de muhteşem yüzyılı açtım... O ne öyle anacım... Kanaatimce dizinin en güzel kadını (Nigar) idam ediliyor... Dünya padişaha güzel, kimi isterse yatağına onu alıyor. Her gün bir başka karı; hali hazırda var 100 karı... Karıların her biri de padişaha hayran. O bıyık yığını, sakal yığını yüzle öpüşüyorlar... Bu ne yaaa... İzlenmez bu.

Kackere konuşuldu ama dediğin gibi hep gumburtuye gitti bu konu canim sizce kaçamak nedir? neden yapılır? Herkes tekrar yazsın bence fikrini cogunluga göre karar verelim..

m1

ayy cnm benim fikrim geçerlimidr bilmm ama bana göre 3 hafta bile çokk..2 hafta olsa yeter diye düşünüyorumm..bu arada netiimde sorun vr...sürkli düşüyorum..geçmişi okuyup gncele gelicem inşllhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…