- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.741
Hepiniz dizi izliyonuz de mi sizi sizi herkes burda kimse yazmıyor.
Sineeeeeeem sülüman cansuyu öptüüüü kudursun gebersin bergüzar korel,çok pis gıcığım ona,evli,karısı hamile adamla birlikte oldu diye,şimdi kendi de yusuf yusuf ediyordur başka seviştiği rol arkadaşlarına aşık olursa diye oh canıma değsin,
ay neyse ya dizi topiğine çevirdim burayı
Sinem'in yazdığı kuralı uyguluyoruz kızlar... Bildiğiniz gibi cezayı ilk yazan da Berivan oldu; yani başlangıcımız yapıldı.
Peki ortada karman çorman bir durum var. Kiminiz diyordur "X kişisi dondurma yemiş ceza almış, ama W kişisi makarna yemiş ceza almamış."
Bu neden böyle oldu?
Bu başlıkta defalarca "kaçamak nedir" i tartıştık. Budur dedik olmadı, şudur dedik olmadı... En sonunda hepimizin kafasının karıştığıyla kaldık. Fikrini yazanlar oldu kaçamak konusunda ama herkes değil. Bu yüzden hep yarım yamalak konuşulup kapatıldı.
Şimdi bir şans daha... Buyursun herkes kaçamak konusundaki fikrini yazsın. Ama "beyaz un, çikolata kaçamaktır" demesin, beyaz un ve çikolata neden kaçamaktır onu yazsın, böylece onlar dışında diğer kaçamaklar da ortaya çıksın.
En son "genel menüye göre değerlendirelim" demiştik. Bunu dediğimizden beri 1 kere bile genel menüye göre değerlendirmedik. O yüzden kendimizi kandırmayalım; genel menüyü bırakıp kaçamak tanımını yapalım. Takımda aktif olan 9 kişiyiz. Dilerim herkes yorum yapar ama ne yazık ki öyle olacağını sanmam. Çünkü bu takımın büyük çoğunluğu gerçekten geçmişi okumuyor. Yeni kararlar alındığında, bir konu hakkında fikirler yazıldığında takımın 2/3 ünün haberi olmuyor.
Ben yorum yapan arkadaşların dediklerini baz alarak son defa kaçamak tanımını yapacağım. Ve kaçamak yapan üye cezasını çekecek. Berivan'ın ne günahı vardı da bir tane sütlü tatlı için ceza yazdı, kardeş takımdan laf işitti. Yazanları okuyan benim dışımda 1 kişi olmuşsa olmuştur, 2. si olmamıştır bile...
Bu arada not: Her şeyi devletten beklemeyelim lütfen. Menülere yorum yapalım. Takımın en az yarısı menülere yorum yapmıyor. Herkesinkine yapmanızı beklemiyoruz ama pasta yiyene yapmanızı bekliyoruz. Yoksa nerden bilecek o pastanın hata olduğunu. Öyle değil mi ama?
Selam kızlar..
Ben aranızdan ayrılıyorum.
topicteki online kişiler hemen hemen hedeflerine ulasmıslar. benim yolum uzun, sizler hedeflerinize 1 adım kaldığı için doğal olarak sık sık kaçamak yapıyorsunuz ben 5 gun sonra 1. ay ımı doldurucam hiç kaçamak yapmadım (cunku dediğim gibi yolum cok uzun) ve her gun yenen pilavları borekleri vs leri okumak benim icin heves kırıcı oluyor.o yuzden daha sıkı bır bolume gecıcem. ama sohpetlerinizin icin kesinlikle aynı seyi soyliyemicem.. hepiniz cok seker ve cok samimisiniz.. arada kafamı uzatıp ıcerı bakarım o ayrı
iyi geceler kızlar.Bu sabah saat 11 gibi dedemin vefat haberini aldım.apar topar gittik eve yeni geldim.yarın defin işlemleri var ve ben evde olamicam haliyle.bugün zaten ne yediğimi biliyorum nede yemediğimi.çok üzgünüm şuan.yarında giremicem perşembe günü inşallah burda olurum görüşmek üzere....
Ben bu kaçamaklar konusunda hala aynıyım.
ayda 1 sefer eş dostla yenilen 500kaloriyi aşmayacak bır ogun,
ozel gunlerde yenılen ogunler
(ve hepsinin sonrakı gun telafısı edilmesi spor ile)
bunların dısında, ucundan azıcık kek, birazcık börek, 2 çatal patates kızartma vb diyete ters hersey bana gore kaçamak. benim fikrim budur.
Bu Bergüzar olayı gerçek mi, yoksa o da mı bir diziden?
Yani belki asudeninki daha düşükmustur ama su an en düşük seninki:))
İns inss:))
Bende 25 teyim tam
TV'de çıkıyor ya artık 25 in üstündekiler risk diye ama 25 te fazla yani aslindaa
İdeal bmi nedir sinemcim,20mi?
Hepiniz dizi izliyonuz de mi sizi sizi herkes burda kimse yazmıyor.
Sineeeeeeem sülüman cansuyu öptüüüü kudursun gebersin bergüzar korel,çok pis gıcığım ona,evli,karısı hamile adamla birlikte oldu diye,şimdi kendi de yusuf yusuf ediyordur başka seviştiği rol arkadaşlarına aşık olursa diye oh canıma değsin,
ay neyse ya dizi topiğine çevirdim burayı
cok cok katılıyorum. bugun beriş'in kardeş takıma yazdıgını okumuştum bende.uygulandıktan sonra da ne kadar da dogru bır ceza oldugunuda gordum acıkcası. berivan bin pişman olmus. spordan cok daha etkılı olmus..
Ya birde benim anlamadıgım Diyet Bölümünde çok bölüm var ama normalde en sıkı bolum burası olması gerekıyor. Cunku burası yarısma bolumu cok daha İDDALI BİR BOLUM.
Ben 3-4 senedir bu siteye uyeyim ama bu diyete basladıgımda DİYET BOLUMLERINE GIRDIM ilk defa. İlk Günlüklerde basladım, ama orda 15 kaldım.
Ayrıldıgım zaman gunlukte attıgım mesaj....
05.06.2012 - 00:03
Ordaki kaçamaklardan kaçmak için buraya geldim burası daha ciddi daha istikrarlı geldi. Ama itiraf ediyim son zamanlarda zorlanıyorum. Her gun ıllakı 1 yada 2 menude kaçamak oluyor.
Haftada en az iki gun uzuuunn uzunnn mesajlar yazıyorum motıve etmeye calısıyorum. ve okeyleştiğimizi dusunuyorum, ama yıne menulerıne gelınce aynı, aynı..
Menuler gun gelıyor, diyet menusunden cok koruma menusune benzıyor.
Bu arada yazılarla anlaşmak cok zor, ben burda ayrılıcam ayrılmak ıstıyorum demiyorum. Sadece demem o ki burda cok daha sıkı bır ortam beklıyordum diyet adına.
Ben bu kaçamaklar konusunda hala aynıyım.
ayda 1 sefer eş dostla yenilen 500kaloriyi aşmayacak bır ogun,
ozel gunlerde yenılen ogunler
(ve hepsinin sonrakı gun telafısı edilmesi spor ile)
bunların dısında, ucundan azıcık kek, birazcık börek, 2 çatal patates kızartma vb diyete ters hersey bana gore kaçamak. benim fikrim budur.
resmen gözelrim şaı beş oldu yaaa..mafoldumm...vuuvv safyalar uçuştuu
buu arada bende 2 hafta boyunca yazıcakmıyım yediklrimi yoksa 2 hafta sonramı yazimm
kız bu padişah sülüman varya,gerçek hayatta bergüzarla evli.binbir gece diye bir dizl vardı ya,orda birlikte oynuyorlardı,o zaman bu pis kalleş herif başka biriyle yeni evliydi,kadın hamileydi,bergüzarla sevgiliyi oynarken gerçek sevgili oldular,sonra karısından ayrıldı,çıktı bir de dediki hayatımın kadınını bulduğumu sanmıştım,yanılmışım,o bergüzarmış dedi.kadın bebeğini aldırdı sonra.o yüzden sevmiyorum bergüzarı,inşallah kendi başına da gelir,birgün kocası onu da rol arkadaşıyla aldatıp terkeder
e ama gidip kardeş takıma ben iki çatal patates yedim çok pişmanım,ben pispogazın tekiyim falan yazsan adama gülerler,kendileri neler yiyor çünkü
Fundacım o izlediğin binbeşyüzlü yıllar kız,o zaman böyle sinekkeyadı modası yoktur ki.hem ben kocama yalvarıyorum top sakalla bıyık bırak diye bırakmıyor:)
hem adam padişah olunca kadınlar sıraya girer tabii,şimdi de öyle değil mi,bak çağımızın krallarınane boy pos,ne seksapel,sadece booool parası olsun yeter,fıstık gibi kadınlar sıraya girip birbirini yiyor
Sinem'in yazdığı kuralı uyguluyoruz kızlar... Bildiğiniz gibi cezayı ilk yazan da Berivan oldu; yani başlangıcımız yapıldı.
Peki ortada karman çorman bir durum var. Kiminiz diyordur "X kişisi dondurma yemiş ceza almış, ama W kişisi makarna yemiş ceza almamış."
Bu neden böyle oldu?
Bu başlıkta defalarca "kaçamak nedir" i tartıştık. Budur dedik olmadı, şudur dedik olmadı... En sonunda hepimizin kafasının karıştığıyla kaldık. Fikrini yazanlar oldu kaçamak konusunda ama herkes değil. Bu yüzden hep yarım yamalak konuşulup kapatıldı.
Şimdi bir şans daha... Buyursun herkes kaçamak konusundaki fikrini yazsın. Ama "beyaz un, çikolata kaçamaktır" demesin, beyaz un ve çikolata neden kaçamaktır onu yazsın, böylece onlar dışında diğer kaçamaklar da ortaya çıksın.
En son "genel menüye göre değerlendirelim" demiştik. Bunu dediğimizden beri 1 kere bile genel menüye göre değerlendirmedik. O yüzden kendimizi kandırmayalım; genel menüyü bırakıp kaçamak tanımını yapalım. Takımda aktif olan 9 kişiyiz. Dilerim herkes yorum yapar ama ne yazık ki öyle olacağını sanmam. Çünkü bu takımın büyük çoğunluğu gerçekten geçmişi okumuyor. Yeni kararlar alındığında, bir konu hakkında fikirler yazıldığında takımın 2/3 ünün haberi olmuyor.
Ben yorum yapan arkadaşların dediklerini baz alarak son defa kaçamak tanımını yapacağım. Ve kaçamak yapan üye cezasını çekecek. Berivan'ın ne günahı vardı da bir tane sütlü tatlı için ceza yazdı, kardeş takımdan laf işitti. Yazanları okuyan benim dışımda 1 kişi olmuşsa olmuştur, 2. si olmamıştır bile...
Bu arada not: Her şeyi devletten beklemeyelim lütfen. Menülere yorum yapalım. Takımın en az yarısı menülere yorum yapmıyor. Herkesinkine yapmanızı beklemiyoruz ama pasta yiyene yapmanızı bekliyoruz. Yoksa nerden bilecek o pastanın hata olduğunu. Öyle değil mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?