Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyete aykırı ne varsa bence KACAMAKTİR diyorum ve son noktayı koyuyorum..

m3

hoş bulduk cnmm...bende 3 senlke evlilimde aldım kiloları..allh bağışlasın oğluşunuzzz..inşllh geriside gelir bu olyınnn

Diyete aykırı ne varsa bence KACAMAKTİR diyorum ve son noktayı koyuyorum..

Bunu da niye diyorum dünkü yediğim börekler yüzünden bir daha ayda bir de olsa kaçamak yapıcam yaptım da ne oldu al iste bu sabah bı önceki güne gore + da çıktım Pelin bu hafta senindir arkadasım ama haftaya böyle olmayacak emin ol....

Menüm

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 bardak süt

Öğleden sonra
2 dilim ekmek
1 tavuk but mu başka bir şey mi ne ondan. (Kanat değil, eminim. Ama böyle deve gibi bir tane var, o da değil. İkisinin ortası olan)

Ara
Yarım paket diyet bisküvi

Ara
1 porsiyon üzüm

Hem dışarda olmaktan, hem de hala çektiğim mide ağrısından dolayı iştahsız olmaktan durum bu... Umarım yarın iyi olur... Çok dengesiz yedim bu hafta.

Şimdi de dev bir kupa yeşil çay içiyorum. :)

m3

hoş bulduk cnmm...bende 3 senlke evlilimde aldım kiloları..allh bağışlasın oğluşunuzzz..inşllh geriside gelir bu olyınnn

Şeydacım Hosgeldin.. Rötarlı oldu ama kusura bakma :) Bir de yanlızca ismini yakalayabildim kendini tekrar tanıtırmısın.

Ben Sinem, 30 yaşındayım, 6 yıllık evliyim, Antalyada yaşıyorum, su an calısmıyorum.
Yaz basından beri burdayım, patır patır kurtuluyorum fazlalıklardan :)

Bende iciyorum simdi yeşil çayımı canim....

m3

Hoşgeldin canım ben iki gündür pek uğrıyamadım buralara sende o arada geldin sanırım hoşgeldin tekrar

Ben 30 yaşındayım.12 yaşında bir kızım ve 4 yaşında bir oğlum var.

İzin kousunda bende evet diyorum,bu hali daha iyi olmuş.
Şu kaçamaklar konusunu kapatamıyoruz uzlaşamıyoruz bir türlü.mesela sabah evden kahvaltı etmeden çıkmak zorunda kalmışsın,tut ki hastanedesin,saatler olmuş diyelim açsın,çıkıp başka birşey yeme şansın yok,bir simit alıp yemişsin,sabah ve ilk ara öğün yerine,bu kaçamak mıdır,sırf simit diye?
Yani diyetteyiz diye kendimizi dünya nimetlerinden,her türlü lezzetli,keyif veren,yerken mutlu hissettiğimiz yiyeceklerden mahrum mu etmeliyiz,insan keyifle,aradakendine küçük hoşluklar ikram ederek kilo veremez mi.bir kare çikolatanın kalorisi nedir arkadaşlar.şimdi raa dün yazmış,ben böreği yağsız,sadece yufka ve içine köfte yaptığım kıymayla,üstüne süt dökerek yapıyorum demiş,şimdi bunu bile kaçamak sayıyoruz ama tutup bir dilim ekmek,bir köfte,biraz ayran yazsa sorun yoktu,ikisi aynı şey aslında.yani diyet bir ceza mı,yedin yedin şiştin,şimdi çek cezanı mı demeliyiz kendimize?
Hem sonra bu kadar katı kurallarımız insanları kaçırıyor üye ihtiyacımız olduğunda okuyup okuyup kaçıyorlar,baksanıza,kurallar ağır geldi vazgeçtim demiş arkadaşın biri.
Ben bu kadar katı değilim,kaçamak konusunda,öğlen yememem gereken bişeyi yedim diyelim,akşamı çok hafif atlatır dengelemeye çalışırım,hemen ertesi gün pişirebileceğim hafif yemeğe karar vermeye çalışırım,ne yardan geçerim ne serden yani.
Allah aşkına hem bu kadar iradeli olsak,asla ağzımıza bir kare çikolata,bir tanecik bonibon,bir çatal pasta bile atmayacak iradeye sahip olsak burda ne işimiz vardı.
Hem sonra ters teper bu durum diye düşünüyorum,yemedim yemedim kilo verdim,artık diyetim bitti,istediğimi yiyebilirim diye ayların açlığını bastırmaya çalışabilir insan

Hemen menumu yazayım
Sabah
1 paket altinbasak
Peynir

Ara
1 bardak sut
1 şeftali

Ogle
Yarın kase yayla çorbası
Karışık ızgara
Ayran
1 dilim ekmek

Ara
3 kasik yoğurt
1 armut

Aksam
3 kofte 1 dilim ekmek
Salata

Ara
1 salatalık
1 elma

Protein patlaması yasamisim resmen:))

herkese selamlar gurubunuza daha önce katılmak istedim ancak bilgisayarımdaki teknik sorunlar henüz çözülebildi arkadaşım raa yaklaşık 1 haftadır aranızda ve sizlerden aldığı yüksek motivasyonla gayet güzel ilerlerliyor benide aranıza kabul ederseniz inannın çok mutlu olurum özellikle bu gurupta olmak istiyorum hem sizlerle tanışmak ve radan ayrı düşmemek adına olumlu cevabınızı bekliyorum hayırlı geceler...

Gecmis olsun fundacim
Aksamda yiyebilseymisin bişeyler iyi olurmuş tabide:))
Yarın sonucunu cok merak ediyorum

Ay ben muhabbete daldım menümü yazmadım,çok yoğun çok yorucu ama bir o kadar da keyifli bir gün geçirdim,yalnız saçmasapan yedim.kalabalık misafirlerim vardı,misafir geleceği zaman çok panikliyorum ben hazırlık yaparken kahvaltı bile etmem genelde,uyanır uyanmaz mutfağa girdim,yine aynısı oldu.

Menüm
sabah yok
ara yok
saat 15:30ilk ve günün tek öğününü yedim
2patlıcan dolması
1poaça
1dilim tatlı,adını yazmıyorum aklınıza düşürmeyeyim
havuç mezesi (havuç tarator,yani sarmısak,yoğurt,pişmiş havuç rendesi)
közlenmiş kırmızı biber salatası,az zeytinyağlı.
Bol bol da şekersiz çay.

Evet şimdi gerçekten yorum istiyorum arkadaşlar,tek öğünüm buydu,akşama zaten acıkmadım,şu anda midemden gurultular geliyor ama bir kaşık yoğurt bile yemiycem su içip yatıcam.
Eğer gerekliyse kardeş takıma ne yazmam gerekiyordu tekrar alabilir miyim onu,şablon gibi mi kullanıcam,cümleleri değiştirmek yok mu?şimdi çıkıyorum arkadaşlar,sabah görüşürüz,hepinizi öptüm

Kizlar oğlum rahat bırakmıyor
Ben çıkmak zorundayım
Yarın ayrıca ilgilenicem yazdıklarınızda
Haydi bakalım iyi geceler
Bol eksiler hepimize:))

Patlıcan dolması, pogaca, tatlı Ohhh Ohhh sen ye anacim yarın sabah senin eksiler artı olmasın sonra :))))))

m4

Sabah:1,5 yumurta,3 zeytin,peynir,çay
öglen:ezogelin çorba,yogurt
ara ögun olarak da 1bardak light süt içtim
akşam :yogurt yemeyi düşünüyorum
cnm farketmkii sabha hariç hiç protein almmışsın..akşam yemeğinde köfte tavuk ızgara haşlama balık gbi ve saltayla süslendirebilrsin kanımcaa
ttalım bence üzlmmelisin..insanların haytında 2 çeşit insanlar vardır..bunlar tandıklarımız ve yabancılardır..tanııdklrımızda kkendi çabında ayrılır bir kaç kola..ama bunları sen ayrrsınn..giden kişler ihanet edenler senn dost sandıklarınsa üzülme demek gerçek değiller diyip gülümse..bu dünya da sanmıyorumki dost sandığından kazık yemiyen kimse olmasın...içini ferah tut..
sen şoku atlat kendine gel..derin derin nefess
cnm ben diyorum yaaa 6 öğün yiyip belli bir kalori hesabına girdiysen amaçta sağlıklı beslenmek..kiloyu yağdan vermekse 6 öğün içinde kaçamak yapılmamalı..hedefin vrdır..mesela benm 70 kiloya geldim zamn doktorumun bana verdiği ara öğünümde dondurmamı yicem..aranızda diyetisyene giden varmı bilmiyorum ama doktorlar bile 2 kontrolden sonra bile bir ödül veriyor...altarntifler çokk..kaçamak diyip sıyrılmayalım..
mesela 1 dilim ekmek yemedinde 2 ymek kaşığı pilav makarna yenilebiliyor..
1 dilim ekmek yerine 10 tane tuzlu cubuk yenilebiliyoır
mesela protein olarak yumurta köfte balık peynir kurubaklagiller ve kaşr peyniri geçiyor..kaşr peynirimi çekti cnn 2/3 kibrit kutusu kadar.....
yani demek istediğim ...menüyü ii ayrlamak gerekiyor..açık ve net söylüyorum bana doktorum haftada bir dondurma haftada bir çikolata vrdi..aslında bu da kaçamak..
ama açıklmasını şöle yaptı(belirli gıdalrı aldığın zamn diğerlerine vücüdun istek duycakk..diyet bitti istediğin hedeftesii eee ne olduu yinemi yemicez...yicez ama belirli miktarda..ben bu sebeple diyorum..her yenilen kaçamak değildir..ama dün dedimin arkasındayımm..6 öğün yiyoruz..sabah hem yumurta hem peynir bol zeytin olmaz..ara öğünler de bir meyve bia yopurt vardır ..2. elma bile fazla..öğlende 2 ymek kaşığı pialv yedin diğer 2 yemke kaşığı pilav fazla..yani fazla olan şeylerde kaçamak..1 bardak kola afedlmez diyetide...1 bardak kolada 25 küp şeker var..kalori aynı..
tuzu mu azltıcaz ilk önce sofra tuzunu al.gnde 2 lt su iç..
dışrda oldugnda ha bir simit ha from bisküvi ikisi aynı..btn gn aç durup 1 simit yemek kaçamk değilSAĞLIKSIZ BESLENMEDİR..ztn gerkçen varsa afediilmicek bir şey yok..liste beliidir..baktın zamn sana patan bişey vardır..sabak börek öğlen kısır ya da börek ..akşam tatlı.HOPPPP.kalori hesabı yap hem sağlıklı beslen ..tek besinlede olmaz...hem karbonhidrat yicen hem protein hem yağ.bunları almazdan olmaz..yağsız salatda seni zayıflatmaz..yağlı olanda kilo aldırmaz..vücdun emilimi için yağa ihtya.ç var...yani kısacasıı..kaçamak kelimesii..6 öğün tüketrken fazlalıktan ya da abes olark tükktiğiz şey olmalı..
bencede evettt
ay ni demek cnm benmm...bende 24 yaşındayım 3 sneleik evliyim..evlenmeden önce evde durmyan gezgnti birydimm...kilom iidi..ama evlennce eve kapadıkk..üstünede boğazına düşkün koca aburcubur rahatlık hopp kilo aldımm...bende izmitliyimm..allah devamını artırsın cnm...yağ tabakalırı kalmasınnn
Hoşgeldin canım ben iki gündür pek uğrıyamadım buralara sende o arada geldin sanırım hoşgeldin tekrar

Ben 30 yaşındayım.12 yaşında bir kızım ve 4 yaşında bir oğlum var.

allh bağışlasın cnm çoçuklarınııı..hoş bulduk bu arada cnmm bemmm

m5

bu arada bugnki menümm
sabaj sirkeli su
domates salatalık 3 ceviz açık çay
ara :dereotulu yoğurt form çayı
öğlen:balık ızgara salata
ara:elma
akşam salata 1 kk peynir 1 bardak ayran
ara:elma

2 lt sıck su
12:00-12:30 paltes 12:30-13:00 hareket1 saat spor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…