- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.861
Kızlar günün gıcıklığı olarak algılamayın ama yine yarı-tartışılmış bir kaçamak mevzumuz oldu biliyorsunuz. Hiçbir görüşün tarafında değilim, çoğunluk olan görüşün tarafındayım. Şu ana kadar yorum yapan arkadaşlar çoğunlukla "rejim dikkatini dağıtacak her şey kaçamaktır" dediler. Yani ne bunlar? Diyet de olsa tatlılar, yufkadan da olsa börekler, light da olsa ice tea'ler (onlarda da kalori var, light kola gibi değiller), açmalar, simitler, bir parça da olsa çikolatalar, bir tane de olsa bonibonlar... Eğer bugün tartışılıp çoğunluk aksi bir görüş yazmazsa tüm bunlar kaçamak olacak. Tüm gün dışarda olduğumuz için koca günde yediğimiz tek bir simit bile kaçamak olacak.
Şu an durum bu... Bu gecenin sonuna kadar tartışmaya devam edebilirsiniz. "Genel menüye bakılsın" demeyin, onu denedik, olmuyor. :) Amacım tekrar tekrar aynı konuyu açmak değil, fikirlerini yazmak isteyip unutan arkadaşlar olduysa hatırlatma yapmak.
selam kızlaarr
dün gece ben yine erkenden göçtümm:))
yeni arkadaşımız gelmiş, dün denkgelemedik hoşgeldin şeydacımm:))
tanıtayım kendimi
ben tuni 27 yaşındayım 14 aylık bi oğlum var:))
bende evlendikten sonra kilo alanlardanım malesef
ama bi dur dedik bu işe ve gerisi gelecek ben inanıyorum:)
Diyete aykırı ne varsa bence KACAMAKTİR diyorum ve son noktayı koyuyorum..
m3
hoş bulduk cnmm...bende 3 senlke evlilimde aldım kiloları..allh bağışlasın oğluşunuzzz..inşllh geriside gelir bu olyınnn
Menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 bardak süt
Öğleden sonra
2 dilim ekmek
1 tavuk but mu başka bir şey mi ne ondan. (Kanat değil, eminim. Ama böyle deve gibi bir tane var, o da değil.İkisinin ortası olan)
Ara
Yarım paket diyet bisküvi
Ara
1 porsiyon üzüm
Hem dışarda olmaktan, hem de hala çektiğim mide ağrısından dolayı iştahsız olmaktan durum bu... Umarım yarın iyi olur...Çok dengesiz yedim bu hafta.
Şimdi de dev bir kupa yeşil çay içiyorum. :)
m3
hoş bulduk cnmm...bende 3 senlke evlilimde aldım kiloları..allh bağışlasın oğluşunuzzz..inşllh geriside gelir bu olyınnn
Bende iciyorum simdi yeşil çayımı canim....
Menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 bardak süt
Öğleden sonra
2 dilim ekmek
1 tavuk but mu başka bir şey mi ne ondan. (Kanat değil, eminim. Ama böyle deve gibi bir tane var, o da değil.İkisinin ortası olan)
Ara
Yarım paket diyet bisküvi
Ara
1 porsiyon üzüm
Hem dışarda olmaktan, hem de hala çektiğim mide ağrısından dolayı iştahsız olmaktan durum bu... Umarım yarın iyi olur...Çok dengesiz yedim bu hafta.
Şimdi de dev bir kupa yeşil çay içiyorum. :)
Ay ben muhabbete daldım menümü yazmadım,çok yoğun çok yorucu ama bir o kadar da keyifli bir gün geçirdim,yalnız saçmasapan yedim.kalabalık misafirlerim vardı,misafir geleceği zaman çok panikliyorum ben hazırlık yaparken kahvaltı bile etmem genelde,uyanır uyanmaz mutfağa girdim,yine aynısı oldu.
Menüm
sabah yok
ara yok
saat 15:30ilk ve günün tek öğününü yedim
2patlıcan dolması
1poaça
1dilim tatlı,adını yazmıyorum aklınıza düşürmeyeyim
havuç mezesi (havuç tarator,yani sarmısak,yoğurt,pişmiş havuç rendesi)
közlenmiş kırmızı biber salatası,az zeytinyağlı.
Bol bol da şekersiz çay.
Evet şimdi gerçekten yorum istiyorum arkadaşlar,tek öğünüm buydu,akşama zaten acıkmadım,şu anda midemden gurultular geliyor ama bir kaşık yoğurt bile yemiycem su içip yatıcam.
Eğer gerekliyse kardeş takıma ne yazmam gerekiyordu tekrar alabilir miyim onu,şablon gibi mi kullanıcam,cümleleri değiştirmek yok mu?şimdi çıkıyorum arkadaşlar,sabah görüşürüz,hepinizi öptüm
Kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler.
cnm farketmkii sabha hariç hiç protein almmışsın..akşam yemeğinde köfte tavuk ızgara haşlama balık gbi ve saltayla süslendirebilrsin kanımcaaSabah:1,5 yumurta,3 zeytin,peynir,çay
öglen:ezogelin çorba,yogurt
ara ögun olarak da 1bardak light süt içtim
akşam :yogurt yemeyi düşünüyorum
ttalım bence üzlmmelisin..insanların haytında 2 çeşit insanlar vardır..bunlar tandıklarımız ve yabancılardır..tanııdklrımızda kkendi çabında ayrılır bir kaç kola..ama bunları sen ayrrsınn..giden kişler ihanet edenler senn dost sandıklarınsa üzülme demek gerçek değiller diyip gülümse..bu dünya da sanmıyorumki dost sandığından kazık yemiyen kimse olmasın...içini ferah tut..Canım arkadaşım çok sağol güzel ilgin için.Kapı örneği çok dokundu şuan vede mantıklı geldi sağolasın....
Allah razı olsun Fundam çok sağol dediğin gibi ne düşünmek nede bir daha hayatımıza almak gerek böyle insanları.İşte ben şu ilk şoku bir atlatırsam daha iyi olucam eminim.
İyiki varsınız kızlar çok sağolun....
cnm ben diyorum yaaa 6 öğün yiyip belli bir kalori hesabına girdiysen amaçta sağlıklı beslenmek..kiloyu yağdan vermekse 6 öğün içinde kaçamak yapılmamalı..hedefin vrdır..mesela benm 70 kiloya geldim zamn doktorumun bana verdiği ara öğünümde dondurmamı yicem..aranızda diyetisyene giden varmı bilmiyorum ama doktorlar bile 2 kontrolden sonra bile bir ödül veriyor...altarntifler çokk..kaçamak diyip sıyrılmayalım..Kızlar günün gıcıklığı olarak algılamayın ama yine yarı-tartışılmış bir kaçamak mevzumuz oldu biliyorsunuz. Hiçbir görüşün tarafında değilim, çoğunluk olan görüşün tarafındayım. Şu ana kadar yorum yapan arkadaşlar çoğunlukla "rejim dikkatini dağıtacak her şey kaçamaktır" dediler. Yani ne bunlar? Diyet de olsa tatlılar, yufkadan da olsa börekler, light da olsa ice tea'ler (onlarda da kalori var, light kola gibi değiller), açmalar, simitler, bir parça da olsa çikolatalar, bir tane de olsa bonibonlar... Eğer bugün tartışılıp çoğunluk aksi bir görüş yazmazsa tüm bunlar kaçamak olacak. Tüm gün dışarda olduğumuz için koca günde yediğimiz tek bir simit bile kaçamak olacak.
Şu an durum bu... Bu gecenin sonuna kadar tartışmaya devam edebilirsiniz. "Genel menüye bakılsın" demeyin, onu denedik, olmuyor. :) Amacım tekrar tekrar aynı konuyu açmak değil, fikirlerini yazmak isteyip unutan arkadaşlar olduysa hatırlatma yapmak.
bencede evetttKızlar fazla uzatmadan bir şey yazacağım. İzin mevzusunda çoğunluk 4 haftayı uzun bulduğu için o öneri kalktı. Yerine şu geldi:
Bizden herkesin "evet" diyeceğini düşünüyorum. Ama yine de aksi yorum gelirse diye 1 saat kadar bekleyeceğim.
ay ni demek cnm benmm...bende 24 yaşındayım 3 sneleik evliyim..evlenmeden önce evde durmyan gezgnti birydimm...kilom iidi..ama evlennce eve kapadıkk..üstünede boğazına düşkün koca aburcubur rahatlık hopp kilo aldımm...bende izmitliyimm..allah devamını artırsın cnm...yağ tabakalırı kalmasınnnŞeydacım Hosgeldin.. Rötarlı oldu ama kusura bakma :) Bir de yanlızca ismini yakalayabildimkendini tekrar tanıtırmısın.
Ben Sinem, 30 yaşındayım, 6 yıllık evliyim, Antalyada yaşıyorum, su an calısmıyorum.
Yaz basından beri burdayım, patır patır kurtuluyorum fazlalıklardan :)
Hoşgeldin canım ben iki gündür pek uğrıyamadım buralara sende o arada geldin sanırım hoşgeldin tekrar
Ben 30 yaşındayım.12 yaşında bir kızım ve 4 yaşında bir oğlum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?