Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım arkadaşım çok sağol güzel ilgin için.Kapı örneği çok dokundu şuan vede mantıklı geldi sağolasın....

Allah razı olsun Fundam çok sağol dediğin gibi ne düşünmek nede bir daha hayatımıza almak gerek böyle insanları.İşte ben şu ilk şoku bir atlatırsam daha iyi olucam eminim.
İyiki varsınız kızlar çok sağolun....

Bugunku Menum

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
Yarım haslanmıs yumurta
1 kk peynir
Yarım domates
----
1 yeşil çay

Ara
3 badem
1 çay bardağı süt

Öğle
3 Kaşık Haşlanmış Bulgur
(hiç denediniz mi bilmiyorum direk haslama, ama pek sevimli bişey olmuyor uzun zamandır bakliyat yemediğim icin azıcık yapayım dedım iyi ki azıcık yapmısım)
2 kaşık yogurt

Ara
15-20 tane üzüm (normal taze)
------
1 kiraz saplı bitki çayı

Aksam
1 kofte
3 kasık yagsız makarna
1 bardak ayran
----
1 yeşil çay

evet canım,neler var,hastanelere gidince kendi derdinden utanıyor insan bazen,benimkisi dertmiymiş diye,allah beterinden saklasın.
Çocuk için mi canım bu tahliller falan.

Kızlar günün gıcıklığı olarak algılamayın ama yine yarı-tartışılmış bir kaçamak mevzumuz oldu biliyorsunuz. Hiçbir görüşün tarafında değilim, çoğunluk olan görüşün tarafındayım. Şu ana kadar yorum yapan arkadaşlar çoğunlukla "rejim dikkatini dağıtacak her şey kaçamaktır" dediler. Yani ne bunlar? Diyet de olsa tatlılar, yufkadan da olsa börekler, light da olsa ice tea'ler (onlarda da kalori var, light kola gibi değiller), açmalar, simitler, bir parça da olsa çikolatalar, bir tane de olsa bonibonlar... Eğer bugün tartışılıp çoğunluk aksi bir görüş yazmazsa tüm bunlar kaçamak olacak. Tüm gün dışarda olduğumuz için koca günde yediğimiz tek bir simit bile kaçamak olacak.

Şu an durum bu... Bu gecenin sonuna kadar tartışmaya devam edebilirsiniz. "Genel menüye bakılsın" demeyin, onu denedik, olmuyor. :) Amacım tekrar tekrar aynı konuyu açmak değil, fikirlerini yazmak isteyip unutan arkadaşlar olduysa hatırlatma yapmak.

canım bizim de çok zor günlerimiz oldu ve o zaman anladım,insana dar gün de lazım,dar gün görmeyince kimin gerçek dost olup olmadığını bilmiyorsun,iyi günde herkes yanında,kötü gün olunca herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor

Kızlar fazla uzatmadan bir şey yazacağım. İzin mevzusunda çoğunluk 4 haftayı uzun bulduğu için o öneri kalktı. Yerine şu geldi:

Bizden herkesin "evet" diyeceğini düşünüyorum. Ama yine de aksi yorum gelirse diye 1 saat kadar bekleyeceğim.

canım bizim de çok zor günlerimiz oldu ve o zaman anladım,insana dar gün de lazım,dar gün görmeyince kimin gerçek dost olup olmadığını bilmiyorsun,iyi günde herkes yanında,kötü gün olunca herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor

İyi akşamlar kizlar

Bugun ki menüm
Sabah : 1 dilim ekmek, 1 kk peYnir, domates salatalık

Ara : 2 kuru kayısı

Öğlen : haslanmis tavuk, 1 kutu ayran

Ara : yok

Aksam : 1 kepçe çorba, 2 tane etli biber dolması, yoğurt

Ara : 3 parça kavun, 1 bardak yeşil cay

ben evet diyorum.

Valla aynı dediğin gibi arkadaşım insan bazen tökezliyo,üzülüyo geçicek biliyorum lakin zamana ihtiyacım var sanırım.Desteğin için sağol.

Bugünkü menüm

Sabah : bir yumurta,iki çatal peynir yarım dilim ekmek,yeşil çay
Öğlen : bir dilim ekmek,3 kaşık sulu köfte yemeği
Ara : yeşil çay,bir mandalina,3 fındık
Akşam : 2 kaşık yoğurt,4 kaşık makarna,2 adet çiğ köfte

Birazdan yeşil çay içicem
Öyle kızlar....

Yarın listede olacak yarışmacılar:

areser
berivannnn26
Buffy26
Funda08
Handemi
Raa
tunituni
UmutCan

Dediğim gibi kızlar; yarın bir tanıdığımızın nişanı var. Ona hazırlanmak durumunda olduğum için bildirimlerinizi erkenden bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…