- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.841
handeciğim ,hayat birbirine açılan kapılardan ibaret birgün birkapı açılır çok karanlık ,ama okapı aslında cok güzel çok aydınlık kapıya varabilmemiz için gereklidir ,belki şu an biraz sıkıntılı bir kapı açıldı sana, emin ol o seni en güzel en mükemmel kapıya götürüyordur ,ama önemli olan bu süreçde sabırlı olup kendini yıpratmaman..
Berivancım, vur dedik ama öldürme canım. Bu nasıl eksik bir menü böyle? Gerçi sen karatay mı ne, bir şey takılıyordun, ondan herhalde. O da nasıl bir rejim bilmiyorum, bir ara anlatırsan sevinirim.
Handecim canım... Dost, dost dedik, kime dedik? Bu konu benim için de o kadar hassas ki... Hayatımda "sonuna kadar dost olacağımıza güveniyorum ve bu insana da güveniyorum." dediğim tamı tamına 3 dost dediğim insan tarafından resmen terk edildim. Hem de o kadar komik nedenlerden dolayı ki.. Bir tanesi kafasına göre bana bir dini inanç yapıştırıp, "sen böylesin" diyip beni terk etti. :) Bir tanesi onun hakkında söylediklerimi duymak hoşuna gitmedi diye terk etti... Bir diğerini hiç sormayın.
Ve ben sonunda ne oldum? Kimseye dost demiyorum. Kimse için "ömrümün sonuna kadar görüşeceğim bu kişiyle demiyorum.", tabi sevgilim hariç... Bir ona tam güveniyorum; zaten bir insana tam güvenmeden sevgililik-evlilik gibi şeylere kalkışılamayacağını düşünüyorum.
O beni terk eden dostlarımın (!) arkasından ne yaptım, de dedim peki?
Hiçbir şey...
"Yolu açık olsun." dedim.
"Demek ki o beni benim onu gördüğüm gibi görmüyormuş." dedim.
Ötesini düşünmedim; sadece yarı-sahte olduklarını anladığım anılarıma acıdım.
Oysa neler konuşulurdu; 20-30 yıl sonrasının planları yapılırdı o dostlarla (!)...
Yani Handecim, o vefasız dediklerin zaten dostun değil canım. Ben senin yerinde olsam onları bir daha hiç düşünmem, hayatımda yer vermem. Gerçek dostlar o vefasızlıkları bize yapmaz; gerçek dost zor gününde bırakmaz, gerçek dost en ufak bir zorluk, ayrılık gördüğünde de bırakmaz. Nerden biliyorum? Çünkü ben gerçek dostum. Peki kime dostum? 1 kişi dışında hiçkimseye..."Bir daha asla..." demiyorum ama hiçbir dost arayışım ya da bulacağıma inancım yok.
Belki bu yazdıklarım sizlere katı gelir ama dediğim gibi, onlar senin dostun değilmiş Handecim...
Bu arara sanalda gerçeğin yerini tutmaz tabi ama; içinde tutmaz bize anlat. Elbet seni dinleriz canım. :)
merhaba kızlar
bugün sabah yine hastanedeydim, kan verdim daha sonra sonuçları bekledim..hala kendime gelemiyorum, Allah büyük dert vermesin ama hastaneye gittiğim günler çok kötü oluyorum ben..menüme gelince;
kahvaltı
1 adet sokak simidi
öğle
yok
ara
1 adet armut (eve anca gelebildim)
akşam
1 kase domates çorbası
t tane kabak (yarım) dolması (bol soğan ve kıymalı, az pirinçten yaptım)
yoğurt
su:2 lt
spor:eve geldiğimde çok yorgundum yapamadım..
Selam kızlar pek iyi değilim şu son günlerde.Durup durup koyuyo herşey bana.Kötü günler iyi oluyo aslında dostların ne kadar vefasız olduğunu anlıyo insan.Oturup saatlece ağlıyasım var tut tut daraldı için(
Kızlar günün gıcıklığı olarak algılamayın ama yine yarı-tartışılmış bir kaçamak mevzumuz oldu biliyorsunuz. Hiçbir görüşün tarafında değilim, çoğunluk olan görüşün tarafındayım. Şu ana kadar yorum yapan arkadaşlar çoğunlukla "rejim dikkatini dağıtacak her şey kaçamaktır" dediler. Yani ne bunlar? Diyet de olsa tatlılar, yufkadan da olsa börekler, light da olsa ice tea'ler (onlarda da kalori var, light kola gibi değiller), açmalar, simitler, bir parça da olsa çikolatalar, bir tane de olsa bonibonlar... Eğer bugün tartışılıp çoğunluk aksi bir görüş yazmazsa tüm bunlar kaçamak olacak. Tüm gün dışarda olduğumuz için koca günde yediğimiz tek bir simit bile kaçamak olacak.
Şu an durum bu... Bu gecenin sonuna kadar tartışmaya devam edebilirsiniz. "Genel menüye bakılsın" demeyin, onu denedik, olmuyor. :) Amacım tekrar tekrar aynı konuyu açmak değil, fikirlerini yazmak isteyip unutan arkadaşlar olduysa hatırlatma yapmak.[/Q
Bende kaçamak olarak sayılması taraftarıyım afaundam başka gitmicek bu kilolar.
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Açıklama: Her izin dönemi 15 gün süreceğine göre, yılda 6 kez izin kullanan yarışmacı toplamda 90 gün izinli sayılır. Bu da 3 ay demektir. Daha fazlasını, diyet yapmanın öncelikle disiplin gerektirmesi inancıyla yersiz buluyorum.
Selam kızlar pek iyi değilim şu son günlerde.Durup durup koyuyo herşey bana.Kötü günler iyi oluyo aslında dostların ne kadar vefasız olduğunu anlıyo insan.Oturup saatlece ağlıyasım var tut tut daraldı için(
Kızlar günün gıcıklığı olarak algılamayın ama yine yarı-tartışılmış bir kaçamak mevzumuz oldu biliyorsunuz. Hiçbir görüşün tarafında değilim, çoğunluk olan görüşün tarafındayım. Şu ana kadar yorum yapan arkadaşlar çoğunlukla "rejim dikkatini dağıtacak her şey kaçamaktır" dediler. Yani ne bunlar? Diyet de olsa tatlılar, yufkadan da olsa börekler, light da olsa ice tea'ler (onlarda da kalori var, light kola gibi değiller), açmalar, simitler, bir parça da olsa çikolatalar, bir tane de olsa bonibonlar... Eğer bugün tartışılıp çoğunluk aksi bir görüş yazmazsa tüm bunlar kaçamak olacak. Tüm gün dışarda olduğumuz için koca günde yediğimiz tek bir simit bile kaçamak olacak.
Şu an durum bu... Bu gecenin sonuna kadar tartışmaya devam edebilirsiniz. "Genel menüye bakılsın" demeyin, onu denedik, olmuyor. :) Amacım tekrar tekrar aynı konuyu açmak değil, fikirlerini yazmak isteyip unutan arkadaşlar olduysa hatırlatma yapmak.[/Q
Bende kaçamak olarak sayılması taraftarıyım afaundam başka gitmicek bu kilolar.
Bende kaçamak olarak sayılması taraftarıyım Fundam başka gitmicek bu kilolar.
Kızlar fazla uzatmadan bir şey yazacağım. İzin mevzusunda çoğunluk 4 haftayı uzun bulduğu için o öneri kalktı. Yerine şu geldi:
Bizden herkesin "evet" diyeceğini düşünüyorum. Ama yine de aksi yorum gelirse diye 1 saat kadar bekleyeceğim.
Kızlar fazla uzatmadan bir şey yazacağım. İzin mevzusunda çoğunluk 4 haftayı uzun bulduğu için o öneri kalktı. Yerine şu geldi:
Bizden herkesin "evet" diyeceğini düşünüyorum. Ama yine de aksi yorum gelirse diye 1 saat kadar bekleyeceğim.
canım bizim de çok zor günlerimiz oldu ve o zaman anladım,insana dar gün de lazım,dar gün görmeyince kimin gerçek dost olup olmadığını bilmiyorsun,iyi günde herkes yanında,kötü gün olunca herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor
öbür cumaya da kurtulamazsın canıııııııııııım
öyle bir eksideyim ki idareli kullanmayı düşünüyorum,yarısını bu haftaya yarısını gelecek cumaya yazıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?