- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.881
m5
bu arada bugnki menümm
sabaj sirkeli su
domates salatalık 3 ceviz açık çay
ara :dereotulu yoğurt form çayı
öğlen:balık ızgara salata
ara:elma
akşam salata 1 kk peynir 1 bardak ayran
2 lt sıck su
12:00-12:30 paltes 12:30-13:00 hareket1 saat spor
Ay ben muhabbete daldım menümü yazmadım,çok yoğun çok yorucu ama bir o kadar da keyifli bir gün geçirdim,yalnız saçmasapan yedim.kalabalık misafirlerim vardı,misafir geleceği zaman çok panikliyorum ben hazırlık yaparken kahvaltı bile etmem genelde,uyanır uyanmaz mutfağa girdim,yine aynısı oldu.
Menüm
sabah yok
ara yok
saat 15:30ilk ve günün tek öğününü yedim
2patlıcan dolması
1poaça
1dilim tatlı,adını yazmıyorum aklınıza düşürmeyeyim
havuç mezesi (havuç tarator,yani sarmısak,yoğurt,pişmiş havuç rendesi)
közlenmiş kırmızı biber salatası,az zeytinyağlı.
Bol bol da şekersiz çay.
Evet şimdi gerçekten yorum istiyorum arkadaşlar,tek öğünüm buydu,akşama zaten acıkmadım,şu anda midemden gurultular geliyor ama bir kaşık yoğurt bile yemiycem su içip yatıcam.
Eğer gerekliyse kardeş takıma ne yazmam gerekiyordu tekrar alabilir miyim onu,şablon gibi mi kullanıcam,cümleleri değiştirmek yok mu?şimdi çıkıyorum arkadaşlar,sabah görüşürüz,hepinizi öptüm
menün gayet güzel cnmm..inş yarın yüzün güler(tartı işini nasıl yapıyorsu ,ne aralıkda tartılıyorsun)..
İzin kousunda bende evet diyorum,bu hali daha iyi olmuş.
Şu kaçamaklar konusunu kapatamıyoruz uzlaşamıyoruz bir türlü.mesela sabah evden kahvaltı etmeden çıkmak zorunda kalmışsın,tut ki hastanedesin,saatler olmuş diyelim açsın,çıkıp başka birşey yeme şansın yok,bir simit alıp yemişsin,sabah ve ilk ara öğün yerine,bu kaçamak mıdır,sırf simit diye?
Yani diyetteyiz diye kendimizi dünya nimetlerinden,her türlü lezzetli,keyif veren,yerken mutlu hissettiğimiz yiyeceklerden mahrum mu etmeliyiz,insan keyifle,aradakendine küçük hoşluklar ikram ederek kilo veremez mi.bir kare çikolatanın kalorisi nedir arkadaşlar.şimdi raa dün yazmış,ben böreği yağsız,sadece yufka ve içine köfte yaptığım kıymayla,üstüne süt dökerek yapıyorum demiş,şimdi bunu bile kaçamak sayıyoruz ama tutup bir dilim ekmek,bir köfte,biraz ayran yazsa sorun yoktu,ikisi aynı şey aslında.yani diyet bir ceza mı,yedin yedin şiştin,şimdi çek cezanı mı demeliyiz kendimize?
Hem sonra bu kadar katı kurallarımız insanları kaçırıyor üye ihtiyacımız olduğunda okuyup okuyup kaçıyorlar,baksanıza,kurallar ağır geldi vazgeçtim demiş arkadaşın biri.
Ben bu kadar katı değilim,kaçamak konusunda,öğlen yememem gereken bişeyi yedim diyelim,akşamı çok hafif atlatır dengelemeye çalışırım,hemen ertesi gün pişirebileceğim hafif yemeğe karar vermeye çalışırım,ne yardan geçerim ne serden yani.
Allah aşkına hem bu kadar iradeli olsak,asla ağzımıza bir kare çikolata,bir tanecik bonibon,bir çatal pasta bile atmayacak iradeye sahip olsak burda ne işimiz vardı.
Hem sonra ters teper bu durum diye düşünüyorum,yemedim yemedim kilo verdim,artık diyetim bitti,istediğimi yiyebilirim diye ayların açlığını bastırmaya çalışabilir insan
herkese selamlar gurubunuza daha önce katılmak istedim ancak bilgisayarımdaki teknik sorunlar henüz çözülebildi arkadaşım raa yaklaşık 1 haftadır aranızda ve sizlerden aldığı yüksek motivasyonla gayet güzel ilerlerliyor benide aranıza kabul ederseniz inannın çok mutlu olurum özellikle bu gurupta olmak istiyorum hem sizlerle tanışmak ve radan ayrı düşmemek adına olumlu cevabınızı bekliyorum hayırlı geceler...
Ay ben muhabbete daldım menümü yazmadım,çok yoğun çok yorucu ama bir o kadar da keyifli bir gün geçirdim,yalnız saçmasapan yedim.kalabalık misafirlerim vardı,misafir geleceği zaman çok panikliyorum ben hazırlık yaparken kahvaltı bile etmem genelde,uyanır uyanmaz mutfağa girdim,yine aynısı oldu.
Menüm
sabah yok
ara yok
saat 15:30ilk ve günün tek öğününü yedim
2patlıcan dolması
1poaça
1dilim tatlı,adını yazmıyorum aklınıza düşürmeyeyim
havuç mezesi (havuç tarator,yani sarmısak,yoğurt,pişmiş havuç rendesi)
közlenmiş kırmızı biber salatası,az zeytinyağlı.
Bol bol da şekersiz çay.
Evet şimdi gerçekten yorum istiyorum arkadaşlar,tek öğünüm buydu,akşama zaten acıkmadım,şu anda midemden gurultular geliyor ama bir kaşık yoğurt bile yemiycem su içip yatıcam.
Eğer gerekliyse kardeş takıma ne yazmam gerekiyordu tekrar alabilir miyim onu,şablon gibi mi kullanıcam,cümleleri değiştirmek yok mu?şimdi çıkıyorum arkadaşlar,sabah görüşürüz,hepinizi öptüm
m1
ben yokum ki daha listede cnm ...yani geldim yaaa...
valla cnm psikoljiye göre bu ara çıkmak istmyorum çünkü kaç 1 haftadr aynı kiloduyum...durdum şuanda ...bakıyorum işte...ama sabah uyanıyorum 1 bardak sirkeli suyumu içiyorum..tuvalte gidyorum elimi yüzümü yıkıyorum ve tartıya çıkıyorum...ben genelde pazar sabahı ratılıyordum...eee bu haftada 2 gn önceden çıkrız ne olckk...şimdilik 7 li rakmları görmke istyorummm
evet canım,neler var,hastanelere gidince kendi derdinden utanıyor insan bazen,benimkisi dertmiymiş diye,allah beterinden saklasın.
Çocuk için mi canım bu tahliller falan.
m5
bu arada bugnki menümm
sabaj sirkeli su
domates salatalık 3 ceviz açık çay
ara :dereotulu yoğurt form çayı
öğlen:balık ızgara salata
akşam salata 1 kk peynir 1 bardak ayran
2 lt sıck su
12:00-12:30 paltes 12:30-13:00 hareket1 saat spor
Merhaba. :)
Sen bir süre gelmeyince, ben gelemeyeceğini düşündüm ve yeni üye aldım. Takımımız da şu anda dolu görünüyor. Ama şöyle bir durum var... Şu an takımda 10 kişi aktif, 2 kişi izinde... İzinde olanlardan biri henüz listeye girmiş bile değil. :) Yani ben aslında izinli 2 üyenin de geri geleceğini pek düşünmüyorum. Bir tanesi için "28 eylüle kadar zamanı var" demişim. Bugün de 28 eylül.
İşin özü... Sen gel bizle yazmaya başla, en geç bu cumartesiye yerimiz olup olmayacağı kesinleşir. :) Ben kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra takıma girip girmeyeceğini bize bildirirsin canım.
5. TAKIM KURALLARI
1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.
2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.
3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır.
4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.
5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…. 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.
6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.
7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.
8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.
9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.
10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.
11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.
12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.
13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00’e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.
14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.
EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400
hımm analdım cnm tmm tartılıırm bende o vakit söylerim size..Şeydacım listede olmasan da yarın tartılıp sonucu yaz canım. Çünkü listeye girdiğinde o sonucu başlangıç kilon olarak yazacağız.
çok geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasınnn2 kere düşük yaşadım, düşüğün sebepleri araştırılıyor canım..bir sürü kan testi, genetik testler falan..o sebepten bir ayağım hastanede kaldı..
Bu şekilde başta hızlı verir ama sonra duraksarsın. Bir süre sonra kilolar çok zor gitmeye başlar. Menü çok eksik canım, böyle olmaz...
Sabah yazmışsın, kahvaltı yok. Ortada görünür ceviz var.
Akşam yazmışsın, sadece peynir+ ayran...
Arttır bu menünü... Ekmek yememeyi tercih edebilirsin (ki bence yanlış bir seçim ama senin gerekçen de sağlam, o yüzden sanırım senin için yememek daha doğru olur) ama ekmek yerine başka karbonhidratlar almalısın.
harikasın fundacığım.teşekkürler.....
harikasın fundacığım.teşekkürler.....
Bugünlük benden bu kadar kızlar.
İyi geceler hepinize... :)
ay cnm ben anlamdım şimdi neye teşşkr ettn sen kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?