Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün gayet güzel cnmm..inş yarın yüzün güler(tartı işini nasıl yapıyorsu ,ne aralıkda tartılıyorsun)..

------------

cnmm bi anda yuklenmisn miğdene ..dolma poca tatlı havuç mezesii vss vsss..gündemydin kızzz...içinden bi rtaneisni beğenseydin onu yeseydn cnmm...ben geçnede güne gtmiştim hemn arkaşımın dolabını açtımm güzel bir salata yaptım kendime yanında börek vardı onun içini açtım kıyamsını yedim hamurunu yemedim..hem o yağşları alamdım hem de vicdanım rahttı...
karnn guruldamsında bi anda doldurdu ve bi anda boşldı ondan gurulduyor cnmm

m1

menün gayet güzel cnmm..inş yarın yüzün güler(tartı işini nasıl yapıyorsu ,ne aralıkda tartılıyorsun)..

ben yokum ki daha listede cnm ...yani geldim yaaa...
valla cnm psikoljiye göre bu ara çıkmak istmyorum çünkü kaç 1 haftadr aynı kiloduyum...durdum şuanda ...bakıyorum işte...ama sabah uyanıyorum 1 bardak sirkeli suyumu içiyorum..tuvalte gidyorum elimi yüzümü yıkıyorum ve tartıya çıkıyorum...ben genelde pazar sabahı ratılıyordum...eee bu haftada 2 gn önceden çıkrız ne olckk...şimdilik 7 li rakmları görmke istyorummm

Son düzenleme:

Raa'nın böreği konusunda ben de senin tarafındayım. Veya hafif herhangi bir yemek konusunda...
Bir de şuna açıklık getireyim arkadaşlar; Esin takım kuralları ağır geldiği için kaçmadı, kişisel başka sebepleri vardı ama öyle demek durumunda kalmış.

Ben de kaçamaklar konusunda bir orta yol bulma taraftarıyım ama bir kare çikolata, bir tane bonibon kaçamağa girer de diyorum. :) Ama "yememem gereken bir şey yediysem..." olayına girdiğimiz zaman, yemememiz gereken her şey kaçamak yani kardeş takıma yazıya gider yolu...

Dediğim gibi, orta yol bulunması taraftarıyım ama yorum yapan yok. :)

İsterseniz şöyle bir şey yapılabilir. Aylık kaçamak hakkı 1500 kalori olur. Ama bir günde en fazla 500 kalori tüketilebilir. 1500 kalori istendiği gibi harcansın. Aslında hafif olan börekler de bu 1500 kalorinin içine girsin.

Bu benim aklıma gelen bir fikir, sizinkileri de beklerim.

Son düzenleme:

Merhaba. :)
Sen bir süre gelmeyince, ben gelemeyeceğini düşündüm ve yeni üye aldım. Takımımız da şu anda dolu görünüyor. Ama şöyle bir durum var... Şu an takımda 10 kişi aktif, 2 kişi izinde... İzinde olanlardan biri henüz listeye girmiş bile değil. :) Yani ben aslında izinli 2 üyenin de geri geleceğini pek düşünmüyorum. Bir tanesi için "28 eylüle kadar zamanı var" demişim. Bugün de 28 eylül.

İşin özü... Sen gel bizle yazmaya başla, en geç bu cumartesiye yerimiz olup olmayacağı kesinleşir. :) Ben kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra takıma girip girmeyeceğini bize bildirirsin canım.

5. TAKIM KURALLARI

1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.

2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.

3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır.

4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.

5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…). 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.

8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.

9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.

11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.

13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00’e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.

14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

Pelincim var olan uygulamada yazı yazman gerekiyor, evet. Ama poğaça ve tatlı zaten tek bir öğün bile olsa tercih edilmemeliydi. Üstelik niye bütün kalorileri bir öğüne yığdın, genel olarak da sağlıksız olmuş...

Yazı şablon gibi değil, cümleleri değiştirebilirsin. Ama keskinliği aynı kalmalı, hafifletilmemeli ve kardeş takımdan yorum da istenmeli. Onu da bulabilirsem bugün, olmadı yarın yazarım. (örnek yazıyı...)

Şeydacım listede olmasan da yarın tartılıp sonucu yaz canım. Çünkü listeye girdiğinde o sonucu başlangıç kilon olarak yazacağız.

evet canım,neler var,hastanelere gidince kendi derdinden utanıyor insan bazen,benimkisi dertmiymiş diye,allah beterinden saklasın.
Çocuk için mi canım bu tahliller falan.

2 kere düşük yaşadım, düşüğün sebepleri araştırılıyor canım..bir sürü kan testi, genetik testler falan..o sebepten bir ayağım hastanede kaldı..

Bu şekilde başta hızlı verir ama sonra duraksarsın. Bir süre sonra kilolar çok zor gitmeye başlar. Menü çok eksik canım, böyle olmaz...

Sabah yazmışsın, kahvaltı yok. Ortada görünür ceviz var.
Akşam yazmışsın, sadece peynir+ ayran...

Arttır bu menünü... Ekmek yememeyi tercih edebilirsin (ki bence yanlış bir seçim ama senin gerekçen de sağlam, o yüzden sanırım senin için yememek daha doğru olur) ama ekmek yerine başka karbonhidratlar almalısın.

harikasın fundacığım.teşekkürler.....

m2

Şeydacım listede olmasan da yarın tartılıp sonucu yaz canım. Çünkü listeye girdiğinde o sonucu başlangıç kilon olarak yazacağız.
hımm analdım cnm tmm tartılıırm bende o vakit söylerim size..
2 kere düşük yaşadım, düşüğün sebepleri araştırılıyor canım..bir sürü kan testi, genetik testler falan..o sebepten bir ayağım hastanede kaldı..
çok geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasınnn

cnm sabah ne olursa olsun ben domates saltalık yemeden hayatım boyunca doymm..1 domates 1 salatalık 3 ceviz(ceviz yerine bazen zeytin yiyorum)peynirden koku geldi yemedim..kalvaltıya oturnca da kalkıpta yumurta haşlamadım..ama aç kalkmadımm..
öğlende balık ızgarayı fazla yiynce akşmla telefi ettim cnm..ayranım ekşiydi...peynirde yeni alınmıştı hop bi parça atım dedmm..saltada mis gbim olmuştu...ben hep böleyim 1 hafta güzel 2. hafta duruyorum..belkide haklısın..ekmek yemiyorum ama ..3 gn önce barnunya yaptım onu yedimm..tarhana çorbasıda ekmek..ekmke yemesemde her türlü yeri doluyor cnmm

ay cnm ben anlamdım şimdi neye teşşkr ettn sen kuzumm

raa'nın bir arkadaşı takımımıza katılmak istiyor,funda da normalde yerimiz olmamasına rağmen izinli arkadaşların yerine bu arkadaşı kabul etti,o yüzden teşekkür ediyor.
Tatlımcım,sen kuralları okudun mu,türkçemizi katletmek yasak:)
senin mesajlarına tercüme gerekiyor bazen,kısaltmalar yapmadan yazabilir misin?

Ay kardeş takımın maskarası olucam bugün,keşke tencereler dibiniz kara,benimki sizden kara yazabilsem.kimsede bizim gibi kurallar yok sanırım:)
bir arkadaşım evlendi,iki gün sonra fransaya gidiyor,orda yaşayacak,onu ve ailesini davet ettim,gün gibi oldu yani,bütün o hazırlıkları onlar için yaptım,ne yazık ki siz bunlardan yiyin,ben yemeyeyim diyemedim,aslında şu an bakıyorum,hatayı onlar gelmeden hiçbirşey yemeyerek yapmışım,geç geldiler,öğle yemeğimi bile yemiş olmalıydım,o zaman salatalar haricinde hiçbirşey yemeyebilirdim.çok saçma oldu,hem dolma,hem poaça,hem tatlı.

Funda bildirmleri erken yapın demiş,bu kadarını kastetmemiştir heralde:)
biz oğlumla yine gecenin köründe uyandık,takılıyoruz,iyisimi şimdi kilomu yazayım,belki birazdan uyur,geç kalkarız,
geçen hafta 60,5
bu hafta 59,2

ayyyyyyy evet evet evet sonunda 50leri gördüm,evet o benim benim beeeeeeen:)

Sanırım şöyle

60,5/ 59.2/ 1.3/ %2,14

arzuuuuuu
nasılsın canımın içi:)
yarım ha yarım hava
yarım hava çalsana yarım hava oynasana nırının nırı nırı

Sanırım şöyle

60,5/ 59.2/ 1.3/ %2,14

arzuuuuuu
nasılsın canımın içi:)
yarım ha yarım hava
yarım hava çalsana yarım hava oynasana nırının nırı nırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…