- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.821
Sabah:1,5 yumurta,3 zeytin,peynir,çay
öglen:ezogelin çorba,yogurt
ara ögun olarak da 1bardak light süt içtim
akşam :yogurt yemeyi düşünüyorum
sinem yazdıklarında sana katılmamak mümkündey ;kurallar konusu tamam ,kaçamak yok tamam ama ,bu seninde dediğin gibi ömürboyu sürecekse bazı diyet tiyolarını öğrenerek gitmeli ,ben daha önce aynı senin dediğin şekilde 20 kilo verdim bedel ödeyerek ve disiplinle 70 kilodan 50 kıloya düşen ben 2 3 yıl onu aynı yazında belirttiğin gibi korumayıda başardım sonrasında hamıle kaldım ve o disiplin beni okadar sıkmışıki hamilelikle herşeyi sildi beynim ve belki 70 olacakken 85 oldum o yüzden bu sefer makul ölçülerde bazı şirinlikler katma düşüncesindeyim,kaçamak yaptığım zamanda illaki cezamı çekmek durumndayım(eyer bir grubu tercıh ediyorsak kurallara uyma durumundayız)...
yazında birde yemek pazarlığı dediğin bir nokda var;(genellediğin için beni kapsayıp kapsamadığını bilmiyorum ) ben kendi adıma pazarlık içinde olduğumu düşünmüyorum ;sadece fikir belirtmemiz gerekildiği için nacizane ,konularda kendimce yorum yapıyorum...
merhaba kızlar
bugün sabah yine hastanedeydim, kan verdim daha sonra sonuçları bekledim..hala kendime gelemiyorum, Allah büyük dert vermesin ama hastaneye gittiğim günler çok kötü oluyorum ben..menüme gelince;
kahvaltı
1 adet sokak simidi
öğle
yok
ara
1 adet armut (eve anca gelebildim)
akşam
1 kase domates çorbası
t tane kabak (yarım) dolması (bol soğan ve kıymalı, az pirinçten yaptım)
yoğurt
su:2 lt
spor:eve geldiğimde çok yorgundum yapamadım..
bu günki menüm
sabah --çok hasta ıdım sadece 1 bardak su içebildim
arada yok
öğle çeğrek simit 3 zeytın ceyrek domates
ara 1 portakal 1 kepeklı galeta 1kk beyaz peynir yarım domates
akşam 1 biber 1 domates dolması 1 dılım tam buğ ekmegı 5 yeşil biber
1 incırdaha yemeyi düşünüyorum(mor olan daha tatsızı)
Bugun inanılmaz yoruldum ve inanılmaz midem bulanıyor.(((( Temizlikteki ilaçlar yuzunden
aksamustu bitti işim oturayım bir bitki çayı içeyim dedim tv karsısında uyuklamısım :) allahtan cok kalmadım telefonla uyandım :)))
yemegimi yedim simdi yeşil çay içiyorum haydi çayaaaaa :)
sağlıkla ,huzurla otur cnm tertemiz evinde.....
afiyet olsun ,varsa bende bir fincan alayım sinemciğim...
sağol canım insan rahatlıyor valla.
olmaz mı canım :) sıcak suyum her zaman hazırdır :)
Selam kızlar pek iyi değilim şu son günlerde.Durup durup koyuyo herşey bana.Kötü günler iyi oluyo aslında dostların ne kadar vefasız olduğunu anlıyo insan.Oturup saatlece ağlıyasım var tut tut daraldı için(
takımınızda boş yer varmı acaba şuan kesin ve net olarak
Selam kızlar pek iyi değilim şu son günlerde.Durup durup koyuyo herşey bana.Kötü günler iyi oluyo aslında dostların ne kadar vefasız olduğunu anlıyo insan.Oturup saatlece ağlıyasım var tut tut daraldı için([
vefasız insanlar için kendini üzmeye değmez handecim..herkes ettiğini bulur, kötü gününde yanında olmayan insanın iyi günde yanında ne işi var zaten..ne demişler; "önce can, sonra canan.." önce kendini düşüneceksin, daha sonra başkalarını..seni üzen, kıran insaları da hayatından çıkar..bu hayata bir kere geliyoruz..unutma SEN herkesten daha değerlisin..
Canım benim hayatta çaresi olmayan ve en gerçek şey ne yazık ki ölüm. Uzulmemek mumkun değil. Ama kalanları dusun sukur et. Bol bol dua et. Ben 6 sene once annemi kaybettim, annesine aşık bir çocuktum (hala da) çok ağır gelmişti. Hayat devam ediyor derler ya... evet kızarız hep ama gercekten devam ediyor.
Bir bıçak yarası gıbı ölüm, suan kanıyor hala yaran, zaman gectıkce azalacak ama bir iz bırakıyor hep sevdıklerimiz.. İçine atma aglamak istiyorsan agla cıksın o enerjı ıcınden..
Yaşadığımız her olumsuzlugun yanında bır de ödülümüz oluyor işte. O da dediğin gibi boyle zamanlarda gercek dostlarını gormek. Hayatta en samimi oldugum dediğin kişiler ortada olmaz, hiç ummadıkların yanında olur. Bu da onların sınavı.
Selam kızlar pek iyi değilim şu son günlerde.Durup durup koyuyo herşey bana.Kötü günler iyi oluyo aslında dostların ne kadar vefasız olduğunu anlıyo insan.Oturup saatlece ağlıyasım var tut tut daraldı için([
vefasız insanlar için kendini üzmeye değmez handecim..herkes ettiğini bulur, kötü gününde yanında olmayan insanın iyi günde yanında ne işi var zaten..ne demişler; "önce can, sonra canan.." önce kendini düşüneceksin, daha sonra başkalarını..seni üzen, kıran insaları da hayatından çıkar..bu hayata bir kere geliyoruz..unutma SEN herkesten daha değerlisin..
Çok teşekkür ediyorum canım sağol.Değerliyiz haklısın.Hepimiz başlı başına bir değeriz....
Kız Pelin...Bunlar ne böyle... Kötü örnek olma bize bakayım. :)
İyi geceler canım.
---
Bu arada ben de yatıyorum kızlar... İyi geceler hepinize...
Selam kızlar pek iyi değilim şu son günlerde.Durup durup koyuyo herşey bana.Kötü günler iyi oluyo aslında dostların ne kadar vefasız olduğunu anlıyo insan.Oturup saatlece ağlıyasım var tut tut daraldı için(
Sabah:1,5 yumurta,3 zeytin,peynir,çay
öglen:ezogelin çorba,yogurt
ara ögun olarak da 1bardak light süt içtim
akşam :yogurt yemeyi düşünüyorum
Ayyy Pelin alemsin kiz ne güldüm özlü sözüne....... Kızım ben korktum simdi bu cuma değil öbür cuma icin başlayalım yarışa...:))
ben onları arzu daha çok yesin de ben ondan fazla kilo vereyim diye yazdım .arzuyla biz takım içinde rakibiz ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?