Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar
bugün sabah yine hastanedeydim, kan verdim daha sonra sonuçları bekledim..hala kendime gelemiyorum, Allah büyük dert vermesin ama hastaneye gittiğim günler çok kötü oluyorum ben..menüme gelince;

kahvaltı
1 adet sokak simidi

öğle
yok

ara
1 adet armut (eve anca gelebildim)

akşam
1 kase domates çorbası
t tane kabak (yarım) dolması (bol soğan ve kıymalı, az pirinçten yaptım)
yoğurt

su:2 lt
spor:eve geldiğimde çok yorgundum yapamadım..

bu günki menüm
sabah --çok hasta ıdım sadece 1 bardak su içebildim
arada yok
öğle çeğrek simit 3 zeytın ceyrek domates
ara 1 portakal 1 kepeklı galeta 1kk beyaz peynir yarım domates
akşam 1 biber 1 domates dolması 1 dılım tam buğ ekmegı 5 yeşil biber
1 incırdaha yemeyi düşünüyorum(mor olan daha tatsızı)

canım aynen dediğin gibi kimseye özel değil genel olarak belirttim dusuncelerimi. pazarlık olarak adlandırmamın sebebı, cunku iş ona donustu artık, sıkıldım artık kaçamak tartısmasından, bir karar veriliyor, sonra yıne bahaneler cıkıyor ve yenı bır karar arayısına gırılıyor yeniden, her hafta değiştirme olmaz kural neyse sabıt kalır.

canım gecmiş olsun, hastane ve devlet dairesi işleri hep çiledir zaten ne yazıkki.. Ara ve oglen menun dısında menun cok guzel. ama dısarda da olsan cantana bir bıskuvı at en azından. cok uzun ac bırakma kendını.

Raacım gecmıs olsun.

Bugun inanılmaz yoruldum ve inanılmaz midem bulanıyor. (((( Temizlikteki ilaçlar yuzunden

aksamustu bitti işim oturayım bir bitki çayı içeyim dedim tv karsısında uyuklamısım :) allahtan cok kalmadım telefonla uyandım :)))
yemegimi yedim simdi yeşil çay içiyorum haydi çayaaaaa :)

sağlıkla ,huzurla otur cnm tertemiz evinde.....
afiyet olsun ,varsa bende bir fincan alayım sinemciğim...

sağol canım insan rahatlıyor valla.
olmaz mı canım :) sıcak suyum her zaman hazırdır :)

benide hem rahatlatıyor hemde inanılmaz mutluluk mveriyor sine,matede aynı etkiyi yapıyor içmediyseniz öneririm...
inan hiç içecegim yoktu cnm cekti hemen bende yapıyorum:)))))

Selam kızlar pek iyi değilim şu son günlerde.Durup durup koyuyo herşey bana.Kötü günler iyi oluyo aslında dostların ne kadar vefasız olduğunu anlıyo insan.Oturup saatlece ağlıyasım var tut tut daraldı için(

Canım benim hayatta çaresi olmayan ve en gerçek şey ne yazık ki ölüm. Uzulmemek mumkun değil. Ama kalanları dusun sukur et. Bol bol dua et. Ben 6 sene once annemi kaybettim, annesine aşık bir çocuktum (hala da) çok ağır gelmişti. Hayat devam ediyor derler ya... evet kızarız hep ama gercekten devam ediyor.

Bir bıçak yarası gıbı ölüm, suan kanıyor hala yaran, zaman gectıkce azalacak ama bir iz bırakıyor hep sevdıklerimiz.. İçine atma aglamak istiyorsan agla cıksın o enerjı ıcınden..

Yaşadığımız her olumsuzlugun yanında bır de ödülümüz oluyor işte. O da dediğin gibi boyle zamanlarda gercek dostlarını gormek. Hayatta en samimi oldugum dediğin kişiler ortada olmaz, hiç ummadıkların yanında olur. Bu da onların sınavı.

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım.Dediğin gibi yapıyorum oturdum içimi döküyorum şuan.''Yanındayım'' diyen okadar insan vardı ama yoklar şimdi.Ölüm Allahın emri keşke böyle olmasaydı ama oluyor ve olmak zorunda işte.

handeciğim ,hayat birbirine açılan kapılardan ibaret birgün birkapı açılır çok karanlık ,ama okapı aslında cok güzel çok aydınlık kapıya varabilmemiz için gereklidir ,belki şu an biraz sıkıntılı bir kapı açıldı sana, emin ol o seni en güzel en mükemmel kapıya götürüyordur ,ama önemli olan bu süreçde sabırlı olup kendini yıpratmaman..

Sabah:1,5 yumurta,3 zeytin,peynir,çay
öglen:ezogelin çorba,yogurt
ara ögun olarak da 1bardak light süt içtim
akşam :yogurt yemeyi düşünüyorum

Berivancım, vur dedik ama öldürme canım. Bu nasıl eksik bir menü böyle? Gerçi sen karatay mı ne, bir şey takılıyordun, ondan herhalde. O da nasıl bir rejim bilmiyorum, bir ara anlatırsan sevinirim.

Handecim canım... Dost, dost dedik, kime dedik? Bu konu benim için de o kadar hassas ki... Hayatımda "sonuna kadar dost olacağımıza güveniyorum ve bu insana da güveniyorum." dediğim tamı tamına 3 dost dediğim insan tarafından resmen terk edildim. Hem de o kadar komik nedenlerden dolayı ki.. Bir tanesi kafasına göre bana bir dini inanç yapıştırıp, "sen böylesin" diyip beni terk etti. :) Bir tanesi onun hakkında söylediklerimi duymak hoşuna gitmedi diye terk etti... Bir diğerini hiç sormayın.

Ve ben sonunda ne oldum? Kimseye dost demiyorum. Kimse için "ömrümün sonuna kadar görüşeceğim bu kişiyle demiyorum.", tabi sevgilim hariç... Bir ona tam güveniyorum; zaten bir insana tam güvenmeden sevgililik-evlilik gibi şeylere kalkışılamayacağını düşünüyorum.

O beni terk eden dostlarımın (!) arkasından ne yaptım, de dedim peki?
Hiçbir şey...
"Yolu açık olsun." dedim.
"Demek ki o beni benim onu gördüğüm gibi görmüyormuş." dedim.
Ötesini düşünmedim; sadece yarı-sahte olduklarını anladığım anılarıma acıdım.

Oysa neler konuşulurdu; 20-30 yıl sonrasının planları yapılırdı o dostlarla (!)...

Yani Handecim, o vefasız dediklerin zaten dostun değil canım. Ben senin yerinde olsam onları bir daha hiç düşünmem, hayatımda yer vermem. Gerçek dostlar o vefasızlıkları bize yapmaz; gerçek dost zor gününde bırakmaz, gerçek dost en ufak bir zorluk, ayrılık gördüğünde de bırakmaz. Nerden biliyorum? Çünkü ben gerçek dostum. Peki kime dostum? 1 kişi dışında hiçkimseye... "Bir daha asla..." demiyorum ama hiçbir dost arayışım ya da bulacağıma inancım yok.

Belki bu yazdıklarım sizlere katı gelir ama dediğim gibi, onlar senin dostun değilmiş Handecim...

Bu arara sanalda gerçeğin yerini tutmaz tabi ama; içinde tutmaz bize anlat. Elbet seni dinleriz canım. :)

Ayyy Pelin alemsin kiz ne güldüm özlü sözüne....... Kızım ben korktum simdi bu cuma değil öbür cuma icin başlayalım yarışa...:))

öbür cumaya da kurtulamazsın canıııııııııııım
öyle bir eksideyim ki idareli kullanmayı düşünüyorum,yarısını bu haftaya yarısını gelecek cumaya yazıcam :)

ben onları arzu daha çok yesin de ben ondan fazla kilo vereyim diye yazdım .arzuyla biz takım içinde rakibiz ya :)

Sorma canım ya... Cevabı attıktan sonra mesajını 2 kere daha okuyup da anca anlamıştım neden yazdığını... Ben bu aralar pek çok şeyi yanlış anlari yanlış yorumlar oldum. Galiba kafam karışık biraz... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…