Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay şu internet yok mu... Bende de koptuğu zaman deli oluyorum... 5 dakikada bir kesiliyor ve her bir kesilme 10 dakika sürüyor. O 5 dakikalarda mesaj yetiştirmeye çalışıyorum ben de size...

Bugun cok yoruldum kizlar su havuz ne ugrastirici şeymiş, üstünü çıkar giydir, bone tak, duş aldir çıkışa tekrar aynı seyler zaten acayip br sıcaklık var içeride sauna gibi bayağı ter attım...

Bir taraftan oğlum mızmızlanıyor,uyutmaya çalışıyorum,bir taraftan size yazıyorum.
Funda mide yanması deme canım dün ölüyordum ben,acıdan ağladım,o yüzden de menümü yazamadım zaten internet kopuyordu,*ğraşamadım gidip yattım.alt komşum sağolsun kuru fasülye getirmiş,yedim,yemez olsaydım,midem şişti,yanmaya başladı,ağırdı elim karnımda ağlamaya başladım,sonunda birrdenbire tüm yediğimi çıkardım,öğürmekten kurbağa gibi oldum gözlerim şişti

selam hanımlar malum pazar günleri kadınların işleri iki katına çıkıyor çamaşır ütü banyo yarına hazırlık kısacası daha yeni oturdum çok şükür.ama ne yorulmuşum birazdan birrrr güzel geçmişi okuyacam inşş eee sizler neler yaptınız benim diyet iyi gidiyor ama spor yok bugün malesef(((

Geçmiş olsun Pelincim...
Takımca dökülüyoruz bu aralar...

Masal gibi Fundacim maşallah Allah ayırmasın canim askınız ilk günkü Sıcaklığını hic kaybetmesin......

Gözlerimiz yollarda seni bekledik Raacım.
Benim de son birkaç gündür pek iyi gitmedi, öğün atladım hep. Sporu da aksatmıştım birkaç gündür ama bugün başladım tekrar.

Ozledik sekerim sensiz olur mü takımımızın gurur kaynağı naber?

gelelim menüme

sabah:yok

öğlen:3 kaşık et kavurma-salata-1 bardak ayran

ara:2 galeta

akşam:çeyrek gözleme-2 erik

işte o vakit dogru vakıtmıdır sorusunun cevabı burda saklı zaten. :) simdi sizin durumunuza gore neyi bekliyorsunuz yaaa diyesim geldi. :)

bende esimle 14 sene onceden tanısıyorum :) yazlıktan arkadastık. buyudukce ıyı arkadas olduk (bazen ayrı sehırlerde, bazen aynı şehirde) yıllar sonra da hiç cıkmadan 3 ay ıcınde evlendık.. :) iyi mi yapmışız? cok iyiiii yapmısız... :) o yuzden vakit kaybetmek istemeyşiniz gayet normal.

Geçmişi henüz okumadım,önce menümü yazayım.
Sabah
dün akşamki mide rahatsızlığımdan sonra çok iştahsızdım,
yarım bardak süt
yarım yumurta
1dilim ekmek

öğlen
dışardaydım,köfteci ramizde soslu tavuk yedim,elim inceliğinde ve genişliğinde bir parça tavuk etiydi,tavuğunu yedim,patates ve rus salatasına dokunmadım
yarım dilim ekmek
yarım bardak ayran
salata,zeytinyağlı

ara
1kupa sütten kahve

akşam
bir taneye yakın palamut
közlenmiş kırmızı biber ve salata
ve ne yazık ki en az 5diş çiğ sarımsak
birazdan eşim işten gelecek,ne yapıcam ben ya
hayatta asla tahammül edemeyeceği şeylerden biri sarımsak,bakamaz bile:)

Gözlerimiz yollarda seni bekledik Raacım.
Benim de son birkaç gündür pek iyi gitmedi, öğün atladım hep. Sporu da aksatmıştım birkaç gündür ama bugün başladım tekrar.

ayyy burda böyle beklenmek ve sevilmek gerçekten çok güzel fundacığım teşekkür ederim nezaketin için.herşeyin çok güzel olacağına olan inancım giderek artık siz canım arkadaşlarımla beraber.şimdilik herkese iyi geceler gözlerim kapanıyor da:

Oo muhabbet derinmiş epey kızlar,aşk hikayeleri yazılmış,benimde yazasım geldi valla:)
sağol arzucum iyiyim,yoğun bir gündü,sabahtan eşimle dışarı çıktık,eve gelir gelmez de arkadaşımı çağırdım,kızkardeşiyle geldiler,balık yapıp yedik,yeni gittiler,çok yorgunum

afiyet olsun arzucum. aksam yemeği sanki, dısarda yedik diyor :)

geçmiş olsun pelincim

Kaçamak konusu kapatılmış,cezalar kalkmış,çok sevindim,esinin yorumu,gözlemi süperdi,teşekkürler canım.
Gerçekten kaçamakları tartışmaktan gına gelmişti,sadece şunu söyleyeyim,diyete 71kiloyla başladım,şimdi 59kiloyum ve ben tatlıdan asla vazgeçmedim,çünkü ben tatlı yemezsem ölürüm,hayatımın anlamı tatlı.o çikolata reklamlarında çikolata yerken kendinden geçen kadınlar var ya,beni görseniz onlar halt etmiş,dünyayla bağlantım kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…