Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben nazınıda cekerim, hasta hasta deli de ederim seni Fundacım ama bu işinde bir hukuku var ben senin nazını cekicem sende banane canım istemiyor diyip kestirip atmayacaksın :))))))))))

Karbonhidrat günü... :) Olsun, afiyet olsun Arzucum.

Evet canim karbonhidrat fazla oldu bugun ama mümkün olduğunca yanlarına protein eklemeye çalıştım..... Bu aralar nedense ilk zamanlar ki menülerimi uygulayamiyorum ne oldu böyle bana anlamıyorum okullar açılınca dengem bozuldu....

Ahh sinemm
Ahh fundaaa

Herseyiniz bir ya sizin ruh ikizisiniz:))
empatinizde super ama keske aynı andada hasta olmasaydınız yahuu((

Kizlar ben çıkıyorum
Hepinizi opuyorum
Oglusu uyuttum o arada hemen yatayım demiştim takıldım kaldım size
Bol eksili bir sabah diliyorum hepimize:))

evet fundacığım bekarlığa veda partisi ,şu gelin ve damadın birlikde kına gecesi yapması yani sadece onu yedim...

offf 1 saattir uğraşıyorum gitmiyorr

ayyyy cevabımın önemide kalmamıştır hatta funda gitmiştir bileeee
cnmlarımmm bu sonnnnnnnnnnnnn...olmassa göndermek den vaz geçicem..

Ahh sinemm
Ahh fundaaa

Herseyiniz bir ya sizin ruh ikizisiniz:))
empatinizde super ama keske aynı andada hasta olmasaydınız yahuu((

:)))) ay tuni alemsin :))))) once funda hafıften hastaydı aslında belkı de ondan geldı bana :44: :))))

Kizlar ben çıkıyorum
Hepinizi opuyorum
Oglusu uyuttum o arada hemen yatayım demiştim takıldım kaldım size
Bol eksili bir sabah diliyorum hepimize:))

inşalllahh canımm :)) tatlı uykular..

Gitmedim henüz... :)
Ticker için reynayı bekliyordum ama o da çıkmış. E madem bekarlığa veda partisi, pastayı yememek olmaz diyelim...

Sen daha fazla uğraşma mesajlarla; bugün bizdensin.
----------------

Reynacım özelden mesaj attım sana. Orda profile yapışacak olan kısmı yapıştır. Şimdiki kilonu da artık yarın yazarım. Daha fazla ayakta kalmasam iyi olacak...

Bu arada herkesin çizelgesi güncel mi kızlar? Onlara bir bakın, ben de yarın kontrol edebilirsem ederim. Birinize bir çizelge yapmıştım geçen ama kimdi... Sonra değiştirdi mi öyle mi kaldı onu da hatırlayamıyorum şu an...

Ben artık yatayım. Hepinize iyi geceler...

ayyy kızlarrrr bardaktan dokulur gıbı yagmur başladı dısarda. ama bunun yanında hava nasıl sıcak. bir yandan da gök gürlüyor.

hasta olmasam bahçeye cıkardım ne guzel :)

arzucum sahalara donmeni bekliyorum bende...

bu gün sabah tartı yüzümü güldürdü 83 de okadar oyalanmıştımki sanki 82 hiç göremeyecektım amaaa bu gun 82.8 geldim 200 gr da olsa muhteşem vucudumdan 1subardagı yag demak ığğğğğğ miydem bulandı ama bu doğru böyle bardak bardak boşaltıcaz işte

arzucum sahalara donmeni bekliyorum bende...

Dönücem Sinemcim inşallah. esim is icin haftaya Hong Kong a gidiyor kızımı nasıl idare etcem telaşı sardı beni. Gecen sene 10 günlüğüne gitmişti. Kızmış 10 gunün her günü ağladı napcam bilmiyorum bu sefer nasıl idare edeceğim babasına cok düşkün söylemesem mı diyorum geç geldi sen uyuyordum mü desem ne yapsam sasirdim

:)kızlar hani kaçamakların ne olduğu yazılınca canımız istiyor demiştiniz ya,ondan şekerli bişey yazdım,yediğim cezeryeydi,mersinden gelmişti,havuçtan yapılır,lokum kadar şekerli değildir ama

bugünki menüm
sabah:bir ha. yumurta-bir parça ekmek-maydonoz

öğlenatlıcan salatası-bir dilim ekmek

ara:bir şeftali

akşam:3 kaşık bulgur pilavı-cacık

raynaa,raa,bu aaalar ne kız,sizin tarikatın üyeliğinin bir simgesi mi,az yedim doydum tarikatı.
Yiyin biraz anacım,bu kadar yemekle ben varya,leyla olurum sarhoş gezerim,başım fıldır fıldır döner valla.

bu gün sabah tartı yüzümü güldürdü 83 de okadar oyalanmıştımki sanki 82 hiç göremeyecektım amaaa bu gun 82.8 geldim 200 gr da olsa muhteşem vucudumdan 1subardagı yag demak ığğğğğğ miydem bulandı ama bu doğru böyle bardak bardak boşaltıcaz işte

Oldürmek mi daha basit kilo vermek mi?

Kasaplık yapan bir işçi, buzhanede son et grubunu getirmek için fabrikaya gelir. Yaklaşık otuz yıldır bu işi yapmaktadır. Son eti buzhaneye koymak için içeri girer ve en arka rafa doğru ilerler.

Arkasını döndüğünde fark eder ki, kapılar kapanmış. Bunu fark edince deli gibi kapıyı yumruklamaya başlar; çünkü eğer burada kalacak olursa donarak öleceğini bilmektedir. Saatlerce sesini birilerine duyurmaya çalışır. Sonunda fabrikada kimsenin kalmadığını anladığında bütün umudunu yitirir ve eşine bir mektup yazmaya karar verir. Cebinden çıkartığı bir parça kağıda son anlarını yazmaya başlar:

"Sevgili eşim, sizleri çok seviyorum. Bugüne kadar yaptığım her şey için beni affedin. Sizlere çok daha güzel bir hayat sağlamak isterdim. Oğlum sana emanet. Şu an çok üşüyorum. Parmaklarım titriyor ve yavaş yavaş sonumun geldiğini hissediyorum."

Sabah olduğunda kapılar açılır ve içeride yatan birini görürler ve fark ederler ki bu kişi olmüştür.
Fakat anlamadıkları bir durum vardır: Soğutucu çalışmıyordur! O akşam soğutucu bozuk olduğu için sadece havalandırmayı aktif bırakmışlardır.

Evet soğutucu bozuktur, ama çok güçlü ve gürültü bir şekilde havalandırma çalışmaktadır. Fakat kasabın zihni, gerçeği fark edip içerisinin soğuk olmadığını bir türlü kabul edememiştir. Buzhanenin her zaman ne kadar soğuk olduğunu o kadar iyi bilmektedir ki aksine kendini inandıramaz. Sabah olduğunda donmuş bir adam bulamamışlardır; fakat, kendini donacağına o kadar inandırmıştır ki ölmüştür.
Sonunda kendini öldürmeyi başarmıştı; zihni onu öldürdü!

Bir insan, eğer zihni ile kendisini öldürebiliyorsa, o zaman kilo da verdirebilir. hem de bunu bir çocuk oyunu basitliğinde yapar.
Bu yüzden zihninizden ne geçtiuğini kontrol etmek zorundasınız. Eğer bunu yapamıyorsanız, o zaman sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız.

Unutmayın ki, zihniniz eğer sizi öldürebiliyorsa şişmanlatabilir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…