- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.401
Oldürmek mi daha basit kilo vermek mi?
Kasaplık yapan bir işçi, buzhanede son et grubunu getirmek için fabrikaya gelir. Yaklaşık otuz yıldır bu işi yapmaktadır. Son eti buzhaneye koymak için içeri girer ve en arka rafa doğru ilerler.
Arkasını döndüğünde fark eder ki, kapılar kapanmış. Bunu fark edince deli gibi kapıyı yumruklamaya başlar; çünkü eğer burada kalacak olursa donarak öleceğini bilmektedir. Saatlerce sesini birilerine duyurmaya çalışır. Sonunda fabrikada kimsenin kalmadığını anladığında bütün umudunu yitirir ve eşine bir mektup yazmaya karar verir. Cebinden çıkartığı bir parça kağıda son anlarını yazmaya başlar:
"Sevgili eşim, sizleri çok seviyorum. Bugüne kadar yaptığım her şey için beni affedin. Sizlere çok daha güzel bir hayat sağlamak isterdim. Oğlum sana emanet. Şu an çok üşüyorum. Parmaklarım titriyor ve yavaş yavaş sonumun geldiğini hissediyorum."
Sabah olduğunda kapılar açılır ve içeride yatan birini görürler ve fark ederler ki bu kişi olmüştür.
Fakat anlamadıkları bir durum vardır: Soğutucu çalışmıyordur! O akşam soğutucu bozuk olduğu için sadece havalandırmayı aktif bırakmışlardır.
Evet soğutucu bozuktur, ama çok güçlü ve gürültü bir şekilde havalandırma çalışmaktadır. Fakat kasabın zihni, gerçeği fark edip içerisinin soğuk olmadığını bir türlü kabul edememiştir. Buzhanenin her zaman ne kadar soğuk olduğunu o kadar iyi bilmektedir ki aksine kendini inandıramaz. Sabah olduğunda donmuş bir adam bulamamışlardır; fakat, kendini donacağına o kadar inandırmıştır ki ölmüştür.
Sonunda kendini öldürmeyi başarmıştı; zihni onu öldürdü!
Bir insan, eğer zihni ile kendisini öldürebiliyorsa, o zaman kilo da verdirebilir. hem de bunu bir çocuk oyunu basitliğinde yapar.
Bu yüzden zihninizden ne geçtiuğini kontrol etmek zorundasınız. Eğer bunu yapamıyorsanız, o zaman sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız.
Unutmayın ki, zihniniz eğer sizi öldürebiliyorsa şişmanlatabilir de.
güldüm bende ya,ne alemsiniz raa,reynaa,
çocuklarının ödevini yapan veliler gibisiniz:)
Sağol sinemcim,nasıl görünüyor,bende biraz bulanık.değiştireyim mi
Ayy ne alemsiniz yahu
Dün okuyunca zaten pazar gunü 23 e kadar utu yaptım temizlik yaptım bu saate kadar ancak oturdum deyince
Ne kadinlar var yahu demiştim
Bosuna beni sasirtmisin:)))
Ayy ne alemsiniz yahu
Dün okuyunca zaten pazar gunü 23 e kadar utu yaptım temizlik yaptım bu saate kadar ancak oturdum deyince
Ne kadinlar var yahu demiştim
Bosuna beni sasirtmisin:)))
Neyse artık yarın değlştiririm,gözlerim bulanık görmeye başladı,
funda ve sinem,hadi iyileşin artık
sinem sana dediğim o sıcak yağla pekmez var ya,sen komplo sandın belki:) gerçekten çok işe yarıyor,gece boğazımın yanmasına uyandığımda içer yatardım,rahatlatırdı beni.
Hadi herkese tatlı tatlı rüyalar,mışıl mışıl uykular.bir ben böyle uykusuz,perişan,birazdan böcüğüm uyanır,çizgi film saatimiz geliyor :)
Bi saattir uğraşıyorum,sonunda oldu galiba,oğlumun resmini profil resmim yaptım ama bu fotoğraf net değil,değiştireyim
Hakkaten ya Dallas'a çevirmişler resmen
E bundan sonra ben pskopat olurum bu rami reynami diyee
Amaninnn dun senle yazisiyoruz diye baskasiylami yazistirdin kızları ( ben dün yoktumya)
Bu arada menun cok Düzensiz racim
Bir gün cok bir gün az, burgun karmakarışık, bı an once düzene sokman lazım tatlım(
Sabah yine kahvaltı yok
Sabahla öğle arasi yok
Öğle biraz fazlaca ama sonuçta öğlen o cok sıkıntı olmaz ama
Aksam yemek yok galetayla gecistirilmis
Veeee
En son yaş pasta yenilebilecek bı saattede yas pasta(
Kızma lütfen ama birbirimizi uyaralimki duzeltelimm dimı:))
günaydın...
Niye kimse yok?
dünün değerlendirmesi:
irem mesajlarını yazmadı.
şeyda menüsünü yazmadı.
şeyda böylelikle son 3 gün üst üste menü yazmamış oldu. Ama 4. Bir tekrarı olana kadar uyarı vermeyeceğim; çünkü hastanedeymiş.
Hastalıktı, internette problemdi vs. Idi, takımda katılımda bulunamayacağınız zaman lütfen önceden haber verin.
-------
reynacım kilo çizelgeni sana attığım mesajdaki bilgileri kullanarak profiline yapıştırman gerekiyor. Geçmişi lütfen tam olarak okuyun.
fundacım geçmişi okuyorum hiç birsey atlamıyım diye nasıl oldun canım
kızlar size bir iyi bir de kötü haberim var.
Iyi haber, artık hiçbir şeyden kusmuk tadı almıyorum. :d
kötü haber, artık hiçbir şeyin tadını almıyorum.
-----
geçmezse bugün size menü yazamayacağım. :d tadını almadan bir şey yiyemem çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?