Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooo arzucum harika bayıldımmm. emeğine sağlık canım. soyleyecek yorum yok....

Ayy ne alemsiniz yahu
Dün okuyunca zaten pazar gunü 23 e kadar utu yaptım temizlik yaptım bu saate kadar ancak oturdum deyince
Ne kadinlar var yahu demiştim
Bosuna beni sasirtmisin:)))

aslında çok alemlik bir durum yuk tuni net olmayınca fundanında o konuda çok hassas davrandığını düşündüğüm için telefonda reynadan rica ettim benim yazacaklarımı o yazdı 5.mesajda akıma gelmeyince sen yaz bir şeyler dedim ve arkadaşım ,normalde benim iş yapmadıgımla şüreli dalga geçtiği için orda gönderme yapmiş,zaten normaldede 5 de 5 mesajlarımız çokda içerigi dolu olmuyor 1tanesinde espiri yapmak istemiş ,çokda hoş olmuş ....hayatımın bir gunü senin için o işleri yapıcam reynacığım sözzzzzzzzz.........

Neyse artık yarın değlştiririm,gözlerim bulanık görmeye başladı,
funda ve sinem,hadi iyileşin artık
sinem sana dediğim o sıcak yağla pekmez var ya,sen komplo sandın belki:) gerçekten çok işe yarıyor,gece boğazımın yanmasına uyandığımda içer yatardım,rahatlatırdı beni.

Hadi herkese tatlı tatlı rüyalar,mışıl mışıl uykular.bir ben böyle uykusuz,perişan,birazdan böcüğüm uyanır,çizgi film saatimiz geliyor :)

Ayy ne alemsiniz yahu
Dün okuyunca zaten pazar gunü 23 e kadar utu yaptım temizlik yaptım bu saate kadar ancak oturdum deyince
Ne kadinlar var yahu demiştim
Bosuna beni sasirtmisin:)))

aslında çok alemlik bir durum yuk tuni net olmayınca fundanında o konuda çok hassas davrandığını düşündüğüm için telefonda reynadan rica ettim benim yazacaklarımı o yazdı 5.mesajda akıma gelmeyince sen yaz bir şeyler dedim ve arkadaşım ,normalde benim iş yapmadıgımla şüreli dalga geçtiği için orda gönderme yapmiş,zaten normaldede 5 de 5 mesajlarımız çokda içerigi dolu olmuyor 1tanesinde espiri yapmak istemiş ,çokda hoş olmuş ....hayatımın bir gunü senin için o işleri yapıcam reynacığım sözzzzzzzzz.........

canım ben toparlanma asamasındayım 1000lık antıbıyotık alıyordum 500e dusurdum artık. 2-3 gune hıc bırsey kalmaz ınsallah.

yalnız pelin koptum var yaaaa

ne komplo sanıcam yahuuuu ay hala guluyorum. ya o karısımı gordum de yorum yapmadım cunku oyle karısımlarla aram ciddi kotudur. yapabildiğim tek şey bitki çayı (ıhlamur, adaçayı vs) yada meyve oluyor. okurken bile bır tuhaf olmustum o yuzden kurcalamadım :))))))

iyi geceler sana ve böcüğüne :) (heralde toplasan cocukken sen okadar cizgifilm izlememişsindir) :))

gozlerim dustu resmen bende yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler tatlı uykularrr....

Hakkaten ya Dallas'a çevirmişler resmen
E bundan sonra ben pskopat olurum bu rami reynami diyee

dallass????
merek etme tunı artık raa ile konuşuyorsan o kesin radır hiçç piskopata bağlama bebeğimm,fundadan açık çek aldım ,mazeret varsa idare edilebiliyormuş(ben sadece bir iş yapıyorsan ve birileri bana kuraldan bahsediyorsa saygımdan dolayı fazlasıyla hassasımdır)..ama artık şimdi öğrendiğim kurallara göre devam edicemm..

neden kızıyın tunuciğim,burda bulunmamızın esas sebebi bu zaten,menülerimizin eleştırlmesi, haklısın menülerim biraz karmaşık ,aç yatma haricinde hiç bir şeyi oturtamadım ..

Günaydın...

Niye kimse yok?

Dünün değerlendirmesi:

İrem mesajlarını yazmadı.
Şeyda menüsünü yazmadı.

Şeyda böylelikle son 3 gün üst üste menü yazmamış oldu. Ama 4. bir tekrarı olana kadar uyarı vermeyeceğim; çünkü hastanedeymiş.

Hastalıktı, internette problemdi vs. idi, takımda katılımda bulunamayacağınız zaman lütfen önceden haber verin.

-------

Reynacım kilo çizelgeni sana attığım mesajdaki bilgileri kullanarak profiline yapıştırman gerekiyor. Geçmişi lütfen tam olarak okuyun.

GÜNAYDIN BENİM ÇİÇEKKKKKKKK TAKIMIMIMMMMMMMM
OOOOOOOHHHHHHHH KAYNATTINIZ TABİ AKŞAM ŞİMDİ DE KALKMIYORSUNUZ HEYYYYYYY SAAAT 11 OLUYO KIZLAR NERDESİNİNZ KALKIN GAYRİ
PELİNCİMMMM OGLUSUN UMUDUN ÇOK TATLI MAŞALLAHHHHHHHH
ARZUCUM ÖRNEK ÇOK GÜZEL OLMUŞ EMEGINE SAGLIK BACIM
SİNEM FUNDA ŞEKERLERIM İĞLEŞİN ARTIK BOL VİTAMIN ALIN CANLARIM
TUNİCİM PİL BİTMİŞ ABLACIM ĞİL DEGISTIR CANIM

fundacım geçmişi okuyorum hiç birsey atlamıyım diye nasıl oldun canım

Kızlar size bir iyi bir de kötü haberim var.

İyi haber, artık hiçbir şeyden kusmuk tadı almıyorum.

Kötü haber, artık hiçbir şeyin tadını almıyorum.

-----

Geçmezse bugün size menü yazamayacağım. Tadını almadan bir şey yiyemem çünkü...

kız delirme birsey ler ye hemen ister kus ister kusma midene birseyler girsin olmaz böyle yada git doktora serum vursunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…