Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyy oyy oyyyyyyyyy kallisiniz geldiiii:dance: sizden ayrı 24 saat geçirdim allahım deli gibi oldum delikafadulden her 10 dakikada bir nete bakıyorum açıldımı diye:bbo: alkolikler gibi oldum eşime az önce yemekte diyorumki kriz geldi bana ok kötüyüm 2 yıldır ilk defa netsiz kalıyorumkaydirigubbakcemile3 tarife değişikliği yaptık yetmiyordu artık limitliler...

hemen bakınayım siz neler yaptınız neler yazdınız....sırnaşık şey

canıııım.. hoşgeldin !
hakikaten insan alışınca çok zor oluyor ayrı kalmak değil mi?
özellikle cep telefonu ve internet .. geçen gün evde unuttum da cep telefonumu,şaşkın ördek gibiydim :roflol:
hele hele bilgisayarımın bozuk olduğu 2 ay oldu benim de...amma zordu hee ,
kk y ben de çok alıştım.
dilerim birdaha internetin azizliğine uğramazsın canım a.s.

bugün yediklerimi yazmak istiyorum. belki yorumlayan olur ;

sabah : peynir,3 zeytin,dom-sal , 2 dilim ekmek(kepek)

ara:2 galeta

öğle: 1 kase çorba,1 dilim ekmek,bol salata

ara: az yoğurt ve 1 adet galeta

ara:1 adet meyve

akşam : 1 tabak türlü (susuz) ,haşlanmış makarna (1 küçü tabak) üzerine sarmısaklı yoğurt,bol salata

yatmadan meyve yiyeceğim :1rolleyes:

Günaydın bacılarım...
Bugun az erken kalktım hemen burayada vakit ayırdım.. gününüz çok güzel geçsin emii..

Kallisim nerelerdesin gecikmişsin :))
ahh canım hiç alışık diilsin demi beni görmeden işe gitmeye:1hug:

Aranızda lahana yağı kullanan varmı ????
ben kullanıyorum çokta işe yarıyor ama benim bağımlılık sorunum var bir şeye bağımlı kalıp sürekli kullanamıyorum birilerinin her gün yap demesi yada yaptınmı demesi gerekiyor fakat tavsiye ederim ilk günden etkisi gözleniyor...

günaydin sekerlerrrrrr
kallisim bir eksiklik var nerdesin?
hic gelmemissin bugün. carsambalari spora gitmiyordun ne oldu canim?
simdi ise gidecegim aklim sende kaliyor.
ablacım ya benim aklım sizde nasıl kaldı bilseniz ama elimde değildi evden çok erken çıktım hemen anlatıcam şimdi..

kimseler yok ben spor yapicam cikiyorum gelirim yinee
kallisimde gelmedi
canım senden çok çok özür diliyorum, akşam yemeğin için beni beklemişsin ama gelmem mümkün olmadı açılmadı netim bu saate dek..

hep hastanedeydik bugun de... Allah kimseleri dusurmesin oralara...
sizler nasilsiniz?
.
canım annen nasıl oldu bizi durumdan haberdar etmeyi unutma... mesajını aldım en kısa zamanda cevap yazarım şeker..

ben bugün eşimin arkasından kızımı kaldırıp dışarı çıktım, büyük kız kaç ay önce ehliyet sınavına girip kazanmıştı ama belgesini alamamıştık onu halletmeye çıktık, kursuna filan gidip belgelerini tamamladık...
yürüye yürüye biraz dolaştık, mehalimin kitaplarını verdik kargoya, kızım adresin yazılı olduğu kağıdı evde unutunca mehalimi aradım dışarıdan :)) umarım derste değildir diye dualar ederek...mehalimcim senin kitap konuna cevap yazayım sen biliyosunda öne çıkar konu :))
sonra onuda hallettik internetimiz limitliydi ve telekom aylardır bir çok kişiye yaptığı gibi limitli tarifeleri şişirdi durdu artık iki katı ödeye ödeye bir halde kaldık ve tarifeyi değiştim mecburen... zoraki yaptırıyorlar ... sonra netin gece 24.00 ten itibaren olacağını söylediler filan ama az önce eşim gelince aradım müşteri hizmetlerini ve yalvardım eski tarifedende açsanız olur filan diyesırnaşık şey çocuk dayanamadı ve açtım dedi...

ooff siz olmadan hayat ne kötüymüş, iş yapamadım ne ev işimi yapabildim nede el işimi alaildim aklım burda ve sizde, canım çok sıkıldı çok bunaldım... çok şükürki kavuştum size allah ayırmasın, amin..

canımm hoşgeldin balım . mesajını alır almaz cevap vermek istedim ancak konrum bitti sanırım yazdığım sana gelmedi kusura bakma canım....

yediklerin güzel canım ancak akşam bana biraz fazla gibi geldi keşke sadece türklüyü yeseydin makarna olmasaydı yanında aynı anda iki yemek yemiş gibi olmuşun

canıııım.. hoşgeldin !
hakikaten insan alışınca çok zor oluyor ayrı kalmak değil mi?
özellikle cep telefonu ve internet .. FONT]
sağol şekerciğim hoşbuldum, vallahi çok zor ben telefonumu aramam yani arayıp soranım pek olmadığı için sanırım ama net hayatım oldu işte burası olmazsa yapamam ve yapamadımda bugün tatilde bile bir haftayı zor geçirmiştimki şu anki gurubuma çok fena alıştım tatilde ne yaparım bilmema.s.

Kallisim kitaplara nasıl sevindim anlatamam ..
Aradığında dersteydim şeker benim bebeler benden önce atlıyor örtmenim telin çalıyor diyee tam birilerini azarlıyodumki sayende kurtardı:)))

Kallisim ben resim ekleme konusunda sıkıntı yaşıyorum canım yaa. Burda profilimde album oluşturuyorum ancak resim ekleyemiyorum sonra şu resim eklme sitesinde yine fotoları küçük ebatta çekmem rağmen resimler yüklenemiyor neden acep kii

sayfanın azı yüzü kayarsa kallisim elerinden öper artık resim :)))

başkada eklicem olursa

Bu resimde komik durmuşum kaldırdım kallisim diğer iki resim şimdilik kalsın :)))))

Son düzenleme:
Kallisim kitaplara nasıl sevindim anlatamam ..
Aradığında dersteydim şeker benim bebeler benden önce atlıyor örtmenim telin çalıyor diyee tam birilerini azarlıyodumki sayende kurtardı:)))

bak nasıl helecan yaptım az önceki mesajlarda alıntı bile yapamadım dğru düsürt:roflol:

canım dediğim gibi diğer tarafada yazayım konu azcık açılsın öne çıksın diye ama burdanda haber vereyim.. demiştim ya aliş harçlığınla aldı bir kaç tane diye sonradan yine ekledi onun üzerine:1hug: az olur dedi ama fazla alamadık işte hepsi 10 civarı tam senin bebelerin yaşına uygun içlerinde hikayeler olan temel eserlerden filan.. bunların haricindede benim büyük kızdan ortancaya ondanda alişe kalan bir seri 30 tane kadarda onlar var, yırtık pırtık değiller hepsi okunacak haldeler.. yanınada bir sürü ayraç ekledim dağıtırsın bebelere kitaplarla diyea.s. güle güle kullanın şekerim, inşallah iyi günlerde okusun bebelerin...
PTT kargoyla yolladım ilk kez kullandım pttyi ama bundan sonra hep onu kullanacağım sanırım çok uygun fiyatlı geldi.. normalde kaç günde ulaşacağı bilgisini veriyormuş otamatikman ama bize vermedi adam diyorki nevşehiri tanımadınaniknanik.. yani şu gün demediler ama 2 gün normali dedi cumaya inşallah ulaşır canım..

takımcımmmmm iyi akşamlar,
nasılsınız iyisinizdir inşallah.
mehalim kallistecim sizi gördüm ağağıda nasılsınız.
ben iyice kaçak oldum değil mi.kim çekecek kulağımı.dün internette sorun vardı açamadım.evde de pek keyfim yok son zamanlarda.pc yi açamıyorum
dün reglim başladı.acayip şiş vaziyetteyim.
biraz daha alışveriş yaptım.mümkün olduğunca ucuz tabiki.kilo değiştikçe kıyafet değiştirmek pahalıya patladı bana.
birazını da darlattırcam artık.
pantolon 40 beden oluyor.kallistecim sen bilirsin espark c and a dan aldım.kalıpları geniş çünkü:))yoksa 42 giyiyorum.
nişan kıyafetimi denedim dün.içine girdim fermuarını da kapattım pantolonun ama 3-4 kilo daha gitmesi lazım biraz daha düzgün durması için.

aaaaaaaaa mehalimin fotosunu yakaladım.ben hep kaçırırdım fotoları.
canım sen ne güzel bir hatunmuşsun.maşallahhhh

Olsun be canım kaç tanme olursa olsun.....a.s. Senin ufaklığı kocaman öpüyorum söyle ona hatta benim yerime bir sıkk iyiceeeŞeniz
ptp hem uygun fiyetli hedme zamanında geliyor canım aebnde ptt ile göndermişti kitapları saolsun..

Kallisim benim resimleri ufalt be bacım yatmadan ben editlerim olurda gece editleyemezsem sana zahmet sabah editleyiver emii:)))

kardeş takıma bir göz atayım dedim...aman aman burası çok şenlikli yaww..mehalim şeker bu ne güzellik...ya neden diyet yapıyorsun ki..fıstık gibisin valla...

bizim takımda bu aralar bir durgunluk var..kimseler uğrayamıyor..nereus cadısı şenlendiriyor takımı kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım :) çok tşkler güzel sözlerin için ancak hala ben kendimi kilolu görüyorum uzun zaman insan kilolu yaşayınca algısı bozuluyor ve ne kadar zayıflasa kilolu piskolojişsinden kurtulamıyor malesef.. bunda birazda eşimin rolu var tabi evlendiğimde 50 kiloydum adam onu istiyor bednen eşim kiloyu hiç sevmez:)))

mehalim sen ne süper bir hatunmuşsun böyle yahu...aşık oldum deeeerrmişim kaydirigubbakcemile3

Ayyy teşekkür ederim yahuu artık ben bu gece havalardan inipte yatağımda yatamam :)))

kallisim sevgulüm ellerine sağlık bak öğrendim sanırım şimdi bir resim daha ekleyeceğim oda daha önce kestirdiğim ve 1 ay sonra kestirmek istediğim saç modeli bakın ona birde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…