- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.801
oyy oyy oyyyyyyyyy kallisiniz geldiiii:dance: sizden ayrı 24 saat geçirdim allahım deli gibi oldum delikafadulden her 10 dakikada bir nete bakıyorum açıldımı diye:bbo: alkolikler gibi oldum eşime az önce yemekte diyorumki kriz geldi bana ok kötüyüm 2 yıldır ilk defa netsiz kalıyorumkaydirigubbakcemile3 tarife değişikliği yaptık yetmiyordu artık limitliler...
hemen bakınayım siz neler yaptınız neler yazdınız....sırnaşık şey
ahh canım hiç alışık diilsin demi beni görmeden işe gitmeye:1hug:Günaydın bacılarım...
Bugun az erken kalktım hemen burayada vakit ayırdım.. gününüz çok güzel geçsin emii..
Kallisim nerelerdesin gecikmişsin :))
ben kullanıyorum çokta işe yarıyor ama benim bağımlılık sorunum var bir şeye bağımlı kalıp sürekli kullanamıyorum birilerinin her gün yap demesi yada yaptınmı demesi gerekiyor fakat tavsiye ederim ilk günden etkisi gözleniyor...Aranızda lahana yağı kullanan varmı ????
ablacım ya benim aklım sizde nasıl kaldı bilseniz ama elimde değildi evden çok erken çıktım hemen anlatıcam şimdi..günaydin sekerlerrrrrr
kallisim bir eksiklik var nerdesin?
hic gelmemissin bugün. carsambalari spora gitmiyordun ne oldu canim?
simdi ise gidecegim aklim sende kaliyor.
canım senden çok çok özür diliyorum, akşam yemeğin için beni beklemişsin ama gelmem mümkün olmadı açılmadı netim bu saate dek..kimseler yok ben spor yapicam cikiyorum gelirim yinee
kallisimde gelmedi
canım annen nasıl oldu bizi durumdan haberdar etmeyi unutma... mesajını aldım en kısa zamanda cevap yazarım şeker..
hep hastanedeydik bugun de... Allah kimseleri dusurmesin oralara...
sizler nasilsiniz?
.
oyy oyy oyyyyyyyyy kallisiniz geldiiii:dance: sizden ayrı 24 saat geçirdim allahım deli gibi oldum delikafadulden her 10 dakikada bir nete bakıyorum açıldımı diye:bbo: alkolikler gibi oldum eşime az önce yemekte diyorumki kriz geldi bana ok kötüyüm 2 yıldır ilk defa netsiz kalıyorumkaydirigubbakcemile3 tarife değişikliği yaptık yetmiyordu artık limitliler...
hemen bakınayım siz neler yaptınız neler yazdınız....sırnaşık şey
bugün yediklerimi yazmak istiyorum. belki yorumlayan olur ;
sabah : peynir,3 zeytin,dom-sal , 2 dilim ekmek(kepek)
ara:2 galeta
öğle: 1 kase çorba,1 dilim ekmek,bol salata
ara: az yoğurt ve 1 adet galeta
ara:1 adet meyve
akşam : 1 tabak türlü (susuz) ,haşlanmış makarna (1 küçü tabak) üzerine sarmısaklı yoğurt,bol salata
yatmadan meyve yiyeceğim :1rolleyes:
sağol şekerciğim hoşbuldum, vallahi çok zor ben telefonumu aramam yani arayıp soranım pek olmadığı için sanırım ama net hayatım oldu işte burası olmazsa yapamam ve yapamadımda bugün tatilde bile bir haftayı zor geçirmiştimki şu anki gurubuma çok fena alıştım tatilde ne yaparım bilmema.s.canıııım.. hoşgeldin !
hakikaten insan alışınca çok zor oluyor ayrı kalmak değil mi?
özellikle cep telefonu ve internet .. FONT]
canımm hoşgeldin balım . mesajını alır almaz cevap vermek istedim ancak konrum bitti sanırım yazdığım sana gelmedi kusura bakma canım....
yok şekerciğim mesajın gelmiş gelmiş kızın telefonuydu okuldan gelince söyledi bende görmemiştim daha doğrusu yazmazsın diye bakmamıştım çok teşekkür ederim şekerciğim...
Kallisim kitaplara nasıl sevindim anlatamam ..
Aradığında dersteydim şeker benim bebeler benden önce atlıyor örtmenim telin çalıyor diyee tam birilerini azarlıyodumki sayende kurtardı:)))
kardeş takıma bir göz atayım dedim...aman aman burası çok şenlikli yaww..mehalim şeker bu ne güzellik...ya neden diyet yapıyorsun ki..fıstık gibisin valla...
bizim takımda bu aralar bir durgunluk var..kimseler uğrayamıyor..nereus cadısı şenlendiriyor takımı kaydirigubbakcemile3
mehalim sen ne süper bir hatunmuşsun böyle yahu...aşık oldum deeeerrmişim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?