- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.841
kallisim bizde seni ozledik benim kizlarin biri 9 biri 10 oldu artik alis hangisini isterse mehalim yalniz 9 yasindakini hic tavsiye etmem cunku ikiniz aynisiniz gecinemezsiniz buyuk daha agirbaslidir sessizdir onu verem canimKız benim oğlan 11 yaşında seninkilerden hangisi uygun düşer ben büyük kız diye hatırlıyorum ama....
Saol annem yaa:)) sizler tarafından beğenilmek çok güzel ... Vallahi seni bekliyordum:))
Zenanım zayıfla kız sanada bu kottan alıcam altına birde uzun çizme giyecez senle tak tak tak yüricez....
kallisim bizde seni ozledik benim kizlarin biri 9 biri 10 oldu artik alis hangisini isterse mehalim yalniz 9 yasindakini hic tavsiye etmem cunku ikiniz aynisiniz gecinemezsiniz buyuk daha agirbaslidir sessizdir onu verem canim
kallism dugune bakleriz sen hem kiz tarafi hem oglan tarafisin caanim
iyiym reyhan ablacım sen nasılsınn a.s.bijoux ve zenani görüyorum nasilsiniz güzellerim?
yok ablacım tarifeyi değiştirdimde zorunlu kestiler hatta gece 24.00 te yeni tarifeyle açılır dediler ama ben yemeği zor yedim eşime dedim ver telefonunu arayıp yalvaracam ben kriz geçiriyorum:roflol: müşteri hizmetlerindeki çocuğa dedim açılacak dediler bu saat oldu bekliyorum:mymeka: yalan söledim, oda dediki gece açılır yapma etme nolur eski tarifeden açılsa filan dedim çok yalvarmış olacağımki açtım dedi :roflol:sende daha yenimi girdin kallisim yoksa. niye kesildiki pis net alla alla
ben hayatta olmaz diye bakamıyorum hiç bir olaya, olurmu olur hayat bu mehalim kısmet ne gösterir bilinmez.AAAA zenanım ben de kendim gibi cadı bir gelin hayır hayır kız evlat istiyorum istemem öyel sus pus gelin neyimmm..
Kallisim süper oluryaa şöyle video da ne eğlenceli olur ama biz bu hayali yıllar sonra çocukları evlendiriken gerçek yaparmışız:))
sagol mehalimde bu kotlar nasil oluyo bedenleri 30 falan kiz ben 38 giysem yatar kalkar dua ederim rabbime yahuu bot varda sen kotu al canim ben onu giyecem diye daha cabuk zayiflarim 38 beden super olur reyhan abla 30 diyosun yanlis yazmis olma 38 diyecektin herhal
tamam şeker..Kallise canım bak şimdi ben ne zaman çevrimdışı olursam ışığım sarıya dönerse sen resimleri editliyorsun ok mii......anlaştıkmı
benim kociş maç izliyo bişey umrunda değil, açtım ben de fırsattan istifade :roflol: birazdan sızlanmaya başlar:1closedeyes:
guzel bijom aksam ogunu gecermi yahu erkenden yedin
iyiym reyhan ablacım sen nasılsınn a.s.
valla kallistecim ben de sabah göremeyince allah allah dedim ama sonra mehalim yazdı da merakımı giderdi. sensiz olmuyor buralar :1hug:
zenan akşam 18 gibi bir avuc yagsız tuzsuz patlamış mısır ve de 1 dilim beyaz ekmek, 1 parça da peynir yedim. eşimin ısrarıyla -tatlicadiarzu- akşam yemeği yemediğim ve saat çok geç olmadığı için zarar vermeyeceği kanısındayım ama olsun denetle beni bacımm delikafadulden
benim kociş maç izliyo bişey umrunda değil, açtım ben de fırsattan istifade :roflol: birazdan sızlanmaya başlar:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?