- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.821
canım annen nasıl oldu bizi durumdan haberdar etmeyi unutma... mesajını aldım en kısa zamanda cevap yazarım şeker..
..
yediklerin güzel canım ancak akşam bana biraz fazla gibi geldi keşke sadece türklüyü yeseydin makarna olmasaydı yanında aynı anda iki yemek yemiş gibi olmuşun
hoşgeldin canım :) çok tşkler güzel sözlerin için ancak hala ben kendimi kilolu görüyorum uzun zaman insan kilolu yaşayınca algısı bozuluyor ve ne kadar zayıflasa kilolu piskolojişsinden kurtulamıyor malesef.. bunda birazda eşimin rolu var tabi evlendiğimde 50 kiloydum adam onu istiyor bednen eşim kiloyu hiç sevmez:)))
abooowwwwwww sen benim istediğim modeli istiyormuşsun yine :)) hiç şaşırmadım, kardeş değilmiyiz...
mehalim cok tatlisin canim yaaa anaam nasil guzellik bu boyle cok supersin canim
yalniz bisiy merak ettim sen perdenin onunde asada kime bakiyodun yaaa bide oglunda cok yakisikli allah bagislasin
damadima mi hee baktim baktim massallahya allah saglikli uzun omur versin insallah yerim onuu ben yalniz sen hangi kizi alacadin burdada isteyenler oluyoda o sozlu diyem herkeze o zamanoy canım benim saol:)) ordaki evim merkezde idi aşağıdaki caddeye bakıyordum ..
ayrıca damadına iyi bak :)))
damadima mi hee baktim baktim massallahya allah saglikli uzun omur versin insallah yerim onuu ben yalniz sen hangi kizi alacadin burdada isteyenler oluyoda o sozlu diyem herkeze o zaman
sanki hissettim beklendigimi yaaaaaalülülülülülü hemencecik geldim. okumadim gecmisi siz gidince okurum..
benim canim nasilda yakismis kisa saclar cok güzel olmussun ya. alisinde cok seker masallah bahti güzel olsun insallah canim. cok sevindim. öndeki kirmizi percemler cok yakismis cok iyi etmissin . saclarimin rengini actirdim actirali resim koyacagim bir resmimi cektirtemedim lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?