Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim ben de gördüm, gerçekten çok zayıf görünüyorsun, çok da güzelmişsin maşallah, işte bu azmin zaferi.
Bir geldim herkes online görünüyor ama kimse yok takımda, duyan gelmiş buraya.

iyi aksamlar mehalim sagol fotolar icin canim hadi kendine iyi bak
bijom utu yada diger ev isleri spor sayilmiyo canim sen yinde yat kalk tepin bisiyler yap yorul terle canim henuz gec diil sabah bomba gibi kalk ben birazdan yapacam mesela

mehalim fotoları hallettim canım,

bende kaçıyorum kızlarda sıra bekliyorlar çünkü onlarda sabahtan beri net bekliyorlar...
hepinize huzurlu geceler dilerim...

bijoux hazir buradayken yediklerimi yazayim canim..
sabah birbucuk dilim incecik esmer ekmek. iki tek sekerli cay. azicik peynir bir domates yarim salatalik maydonoz nane bir cay kasigi bal 5 siyah zeytin.
arada 3 erik ama elma kadar vardilar tanesi kocaman.
öglen aksam karisikta. 6 kasik etli bezelye yemegi bir dilim ekmek 100 gr yogurt
arada bir portakal simdi belki bir bardak sicak süt icerim

benimde cikmam lazim guzeller acayip simsek cakiyo gok gurluyo benim kucuk korkuyo bende cikayim hadi hepinize iyi sohbetler iyi geceler kizlar

süper reyhan ablacım akşam yememişsin ama dayanabilirsen bence bu akşam yeme. dediğin gibi sıcak süt veya ayran iç çünkü saat çok geç oldu artık :çok üzgünüm:

son yemegimi saat 16,30 da yiyorum bijoux ondan sonra en fazla bir meyve aksamada süt dedigim gibi. böyle yaptigim herzaman cok iyi kilo veriyordum . ama alisik degilimya zorlaniyorum aslinda ben bütün gün ac kalabilirim ama aksam ne varsa yerim yani cok yanlis yaptigim ben biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…