Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar geldim kimsecikler yok.mehalim resimlerini merak ettim vallaama silmişsiniz.yarında eklede kız göreyim.herkes pek metetmiş seni.öptüm hepinizi iyi geceler.

kallisim bir dinle..
siz gidince tam yarim saat bisiklete bindim ter su icinde kaldim ki ben hic terlemem.
indim hizimi alamadim 15 dakikada yürüdüm kosu bandinda. iflahim kesildi. anam ben nettim ?
her tarafim tutuldu.sabaha zor kalkarim yataktan .cok zorladim kendimi. neden dersen?
benim sporcu bebek bekliyen kizim gelmisti. beni tembel tembel pcnin karsisinda oturuyor görünce, madem orada oturacaksin al bu bisiklete otur hem okur hem hareket edersin dedi yaninada bir stepper koydu. vallahi canlarim saat tuttu yarim saat. ama ben buraya gelip yazacagim sevinciyle seve seve yaptim. yaz geliyor geldi sayilir bile. son üc ayim kizlar 5 kilo vermem gerekiyor . ne olur beni destekleyinde gündelik adim sayimi 10000 e cikarayim. o zaman arada kacamagim bile olsa kilo almiyorum.. hatta 10000 adimda en cok 500 kalori yaktigimi bildigim icin valla elim zararli maddelere gitmiyor kiyamiyorum yaktigim kaloriye döktügüm tere..
haaaaaaa 5 dakikada step yaptim. simdide plates topunun tepesinde dinleniyorum

bugünkü adim sayim 5223
bundan sonra hergün yazacagim. kizlar hertarafim zonkluyor ben terim sogumadan dusumu alip yatayim. insallah birtarafim agrimaz sabaha .iyi geceler canlarim öpüyorum hepinizi

GÜnaydın şekerler..

Günaydın kallisim

AD1 inşqllah yeniden koyarız resimleri bir ara

Annem maşşalah gece gece bune sporu böyle sana imrenmemek elde değil

yaa ben göremedim kaçırdım yaaa off
devamı varmıı yaa
merakımdan çatlicamm şimdikk

kaçırdınmı :1shok: yazıııkkkkkk:roflol: neyin devamını soruyrsunkikafamçokkarıştı mehalimin fotolarıımı:uhm: evet evet devamı varkötükedihüso 40 kilo olunca eklyecekmiş birde senin için özelkaydirigubbakcemile3

nereus sana eziyet etmek ne hoş bir duygu yaaaaa:içelim:

bugünkü adim sayim 5223
bundan sonra hergün yazacagim. kizlar hertarafim zonkluyor ben terim sogumadan dusumu alip yatayim. insallah birtarafim agrimaz sabaha .iyi geceler canlarim öpüyorum hepinizi

Reyhan ablacım valla kızın yakınımda olsaydı şöyle kocaman bir öpecektim onuŞeniz hay allah razı olsun, yoksa hareketlenmeyecektin, oysa sen ilk geldiğinde beni harekete geçirmek için uğraşıyordun günde 13000 adım atıp geldiğin oluyordu :lepi: zaten o hareketlenmeyi bir sağlasan o kalan 5 kiloyu anlamadan yollayacaksın ama

bende dün 2 saat yürüdüm demiştim gündüz kızımla ve akşamda buradan çıkınca gidip yarım saatte aletle yaptın yine ve huzurlu huzurlu yattım sonra, bugün yine sporum var ama sırtımda sırtta değil aslında kaburgalarımın iki tarafında dünden beri bir sancı var mekik çekerken çok ağırlıklı yaptım ondanmı anlamadım.. ama herşeye rağmen spor insana huur veriyor ablacım sende inşallah devamını getirirsin,:sm_cool:

yaa allah korusunnn almasın 40 kiloo falannn
hep mazlumlar ezilir zatenn :çok üzgünüm:
ama yılmıyorum kallişş dün akşamm spor yaptımmm
kararlıyım 60 olana kadar devam böylee
damarıma basıyonuuzz Çok üzgünüm çoook

tıs biz seni sevdiğimiz için uğraşıyoruz damara basmak diil bu, getirip ikram ettiğin pastalara karşılık diyelimŞeniz

günaydın arkadaşlar,

akşamki sohbetlerinizi okudum da mehalimin fotosunu kaçrımışım en çok da ona üzüldüm

akşamları olamamak ne kötü ya

benim denetmenim sel de nezamandır yok, kaldımmı tek başıma

kızlar çok üzgünüm dün yazamadım size, çok fazla vaktim yoktu geldim baktım çıktım.

ama kaytarmadım emin olun.

dün ananemdeydim o yüzden onunla ilgilendim.

hemen anlatayım, artık çayımı şekersiz içmeye başladım, ekmeği hayatımdan çıkarmaya ve suyu çok içmeye de alıştım, sanırım düzene giriyorum yavaş. yavaş.
dün ananemin oturduğu yerdek,i yollarun yapımından dolayı yolu uzatarak pazar gezintisi boyunca 2 saat yürüdüm.
dün akşam yemekte 10tane hamsi balığı yedim ekmeksiz bol salatayla,
ara öğünde yoğurtlu makatna salatası yedim. sabah kahvaltısında da 6 zeytin iki dilim peynir ve bir domates, çay içmedim.

bu akşamda yemek tarifleri topiğinde gördüğüm diet yemek tariflerinden birini yapıcam akşama. onu da yarın anlatırım.

günaydın...bende resimleri kaçırdım..her akşam girerdim bir tek dün girmedim...bu ne talihsizlik yaaaa:1no2: inş bi daha koyarsın resim :CüvCüv:

bütün gece uyuyamadım o yüzden sabah uyanmaya geç kaldım...her zmn 8,30 da falan kalkıodum bi baktım saat 10...kahvaltı saatim geçiodu o yüzden detaylı kahvaltı edemedim sadece atlamama adına 1 küçük dilim çavdar ekmeğinin üstüne labne peyniri sürdüm yedim....üstünede 1 bardak su...şimdi bitkisel form çayı içiorum...12 de bi kaç çilek yicem....

günaydın herkese

ben de az önce kahvaltımı yaptım
1 dilim kızarmış kepek ekmeği üzerine beyaz peynir, 1 yumurta, 4-5 zeytin, yeşil çay

artık tost değil 1 dilim ekmek yicem ne de olsa yetiyor. öğlene de tavuk köftesi yemeyi düşünüyorum..

günaydinnnnnnn.
kallisim al bu kizi sen ikiniz durmadan tepinirsiniz canim ya. sabah sabah basima dikildi sanki evi yok.
20 dakika bisiklete bindirdi dizlerim koptu sandim. adim sayiciylada stepte 500 adim attirdi simdi giyin gel kahvaltiyi hakettin diyor yaaa..yürümeye halim kalmadi. gece serilmisim iskembe gibi. ne tarafa yattigimi bilemedim. gelirim belki yine cikmadan öpüldünüz

Selam arkadaşlar resimleri kaçıranlar üzülmeyin bir ara yina koyarım resim:))

nereus dün seni okadar çağırdım yetmedi özel mesaj attım çok uğraştımm çokkkkk

annem vallaha senin kız süper yapmış ne diyim bir tanede benim eve lazım ondan :))

sel canım su içmeye başlamana sevindim ekmeği tamamen çıkartmana taraf değilim ölçülü şekilde 3 dilim ye bunu ögünlerine paylaştır ama tamamen çıkarma yani sonrası için alışkanlık yapamayacağın şeyleri geçici olarak yapma derim..

sportie canım bugun kahvaltım her zamanki gibi öğlende sunta ile ayran içtim bugünüde kazasız atlmatırım sorun yok ama zaman zaman başım dönüyor açlık desem değil çok aç kalmıyorum çünkü bakalım artık sabah tartıda 60.4 göördüm umarım yarın sabaha dahada iner bu rakam:))

mehalimm cnaımm gördümm mesajını hergece giriyordum bugece gelemedim
kaçırdım güzelliğii işte şans başka ne zaman koycaksın resiminii delikafadulden

mehalcim zenanın dediği gibi sunta kemire kemire bir hal olduk umarım işe yararlar :roflol:

ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi kaydirigubbakcemile

hadi bakalım büyük güne hazır mıyızzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…