Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım takımda ve bizlerde değişiklik yok sen düzene girde katıl diye bekliyoruz ciddi şekilde alışkalnlık olmuş arıyor gözler...geçmişi okuma haber filan yok... değişiklik olursa bir şekilde haberin olur canım..

işlerinde kolay gelsin eşinde gelmiş ben daha kalacak diye tahmin etmiştim ne çabuk geçiyor zaman. sevindim canım sağ salim gelmiş en kısa zamanda özlem giderirsiniz inşallah... diğer işlerdede gelişme iyi yönde olur umarım hayırlısı canım...
notunu aldım msnden fırsat bulunca görüşürüz...a.s.

valla ben çok yalnızım yaaaa kimse beni denetlemio kiii:1no2:
ne yalnizi kiz biz ne gune duruyoz sen butun takim tarafindan denetlenceksin ok mi ben hergun lokmalarini sayarim senin kilo vermezsen bijomu dedigim gibi yolarim kaydirigubbakcemile senide okmi kabulmu

cedric kallis... ben isyerinde bir arkadasa o caydan bahsetmistim oda kilo sorunlu. durumu bendende vahim ayrica. haftayada bir kücük ameliyat gecirecek. iyilesince hem yürüyüse hemde bahsettigim caya baslamak istedi. dün aksam ben ismarladim o caydan yarim kiloluk bir paket onu paylasip deniyecegiz.cedricin eside getirmis hepbirlikte basliyacagiz demekki. yalniz benim cay en erken 10 gün sonra gelir. daha dün gece ismarladim

13. takım **100.etap**

ad1 ( 57.2 / 57.1 / 0.1 / 0.17&#37
nereus (64.8 / 65.2 / -0.4 / -0.62%)
melis08 (61.5 / 60.6 / 0.9 / 1.46%)
dosba (70.0 / 70.0 / 0.0 / 0%)
aspettami (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye / 59.5)
melzeyit (79.1 / 78.8 / 0.3 / 0.38%)
patbori (74.2 / 73.8 / 0.4 / 0.54%)
şişgo (61.0 / 60.6 / 0.4 / 0.66%)
sudecan (61.8 / 61.0 / 0.8 / 1.29%)
brose (80.0 / 79.0 / 1.0 / 1.25%) (yeni üye)
13. TAKIM TOPLAM KıLO (669.1 / 665.7 / 3.4 / 0.51%)

bizimkini de kontrol edebilirmisin

cedric gözün aydin bu arada canim . hemde kolay gelsin . bu ara islerin yogun allah yardim eder sikma canini. görüsürüz canim

ne yalnizi kiz biz ne gune duruyoz sen butun takim tarafindan denetlenceksin ok mi ben hergun lokmalarini sayarim senin kilo vermezsen bijomu dedigim gibi yolarim kaydirigubbakcemile senide okmi kabulmu
ben kendi kendime yazıom ne yediğimi içtiğimi kimse sormuo kiii:çok üzgünüm:

kallisimi opmeyi unuttum bidaha alinti yaptim olmaz bana yakismaz gel opim caaanimŞeniz
öp canaım öpp bende hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz
kallistecim tamamdır listeniz.
melisim teşekkürler canım... ellerine sağlık...

haydi bakalım ablacım hayırlı olsun..
ablam sana haberim var benim yıllarca isviçrede yaşamış bundan bir kaç yıl önce istanbula benim buraya gelmeden önce yaşadığım semte yerleşmiş amcam var öz amcam yani pekte severim.. dün aradılar ablam filan onlardaymışta napıyosun filan dediler sohbet ederken laf açıldı yengem dediki amcan izmire ev almaya gitti burdan taşınıyoruz bir türlü yapamadık filan :sm_cool: bir sevindim bir sevindim bahane çok olacak yaza diye:teytey:

ay kallisim bende bir sevindirik oldumdelikafadulden
canim ya nekadar güzel olur. insallah alirlar hayirlisiyla evlerini. sizde hem ev görmeye gelirsiniz hemde bana insallah:sm_cool::sm_cool:

ben kahvalti etmeyi unuttum iyimi?
habire bisikletin tepesinde ay dizlerim koptu. yemegimi yiyip geliyorum. o arada mehalimde gelip yilin en güzel analizini yapar:sm_cool: ilk üce giremem ama olsun ben mersin yoluna ciktim oleeeeeeeyyyyyyy beeeeeeeee:teytey:

ben kendi kendime yazıom ne yediğimi içtiğimi kimse sormuo kiii:çok üzgünüm:
ben sorarim sana canim ifadeni alirim bundan sonra tamammi

delikafadulden kahvalti etmeyimi unuttun inanmiyorum ben ac kurtlar gibi kalkiyorum her sabah hep aklimda yemek oluyo
bide ablam hem bisiklet binip hem burayimi idare ediyosun korkulur senden valla
hadi kahvaltini yap ta gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…