- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.061
kallıste canımınıcı esım sabah geldı dus aldı ve ıse gıttı.maalesef konusmak ıcın bıle zamanım olmadı .son durumlar nedır bılmıyorum.aılem ıyı hergun dısarı cıkıyoruz aksama kadar dolasıyoruz.bugun babam yok o yuzden gıtmedık bı yere.kermes haftaya .calısmalara katılıyorum ufak tefek.vaktım oldukca.pasta yapıcam ıkı gun oncesınden.onun dısında pek bır katılımım yok.hafta sonu esımde gelmısken alınacakları alıcam 3 hafta ıcınde tasınıcam.bu hafta evı temızletmeyı dusunuyorum benden bu kadar.gecmısı okuyamıyorum varmı bır degısıklık.grupda canım
ne yalnizi kiz biz ne gune duruyoz sen butun takim tarafindan denetlenceksin ok mi ben hergun lokmalarini sayarim senin kilo vermezsen bijomu dedigim gibi yolarim kaydirigubbakcemile senide okmi kabulmuvalla ben çok yalnızım yaaaa kimse beni denetlemio kiii:1no2:
ben kendi kendime yazıom ne yediğimi içtiğimi kimse sormuo kiii:çok üzgünüm:ne yalnizi kiz biz ne gune duruyoz sen butun takim tarafindan denetlenceksin ok mi ben hergun lokmalarini sayarim senin kilo vermezsen bijomu dedigim gibi yolarim kaydirigubbakcemile senide okmi kabulmu
öp canaım öpp bende hepinizi kocaman öpüyorumŞenizkallisimi opmeyi unuttum bidaha alinti yaptim olmaz bana yakismaz gel opim caaanimŞeniz
melisim teşekkürler canım... ellerine sağlık...kallistecim tamamdır listeniz.
ne yalnizi kiz biz ne gune duruyoz sen butun takim tarafindan denetlenceksin ok mi ben hergun lokmalarini sayarim senin kilo vermezsen bijomu dedigim gibi yolarim kaydirigubbakcemile senide okmi kabulmu
unuttum bile heyecandan iyiki söyledin canım...kallistem yeni üyeleri not düşmeyi unutma şekercim
hemen şekerim delikafaduldenben size gelir haber veririm...13. takım **100.etap**
bizimkini de kontrol edebilirmisin
ben sorarim sana canim ifadeni alirim bundan sonra tamammiben kendi kendime yazıom ne yediğimi içtiğimi kimse sormuo kiii:çok üzgünüm:
delikafadulden kahvalti etmeyimi unuttun inanmiyorum ben ac kurtlar gibi kalkiyorum her sabah hep aklimda yemek oluyoben kahvalti etmeyi unuttum iyimi?
habire bisikletin tepesinde ay dizlerim koptu. yemegimi yiyip geliyorum. o arada mehalimde gelip yilin en güzel analizini yapar:sm_cool: ilk üce giremem ama olsun ben mersin yoluna ciktim oleeeeeeeyyyyyyy beeeeeeeee:teytey:
ben sorarim sana canim ifadeni alirim bundan sonra tamammi
tşkler cnm ilginea.s.
gunaydın hanımlar fazla bekletmeyım yazayım kılomu sonra gecmısı bıraz okurum.101 kere masaallah 101.6 yım bu hafta.yanı 600 gr sonra 20 kıloyu tamamlamıs olucamkaydirigubbakcemile2delikafadulden
bayanlar makyajlarınızı yapın, kupa almaya çıkıcaz :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?