Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet diyet bisküvi diyoruz ama kalorisi baya var regli oluncada gerçekten tatlı ihtiyacımız artıyor canım ama yinede direnmeliyiz sütlü tatlı tercihimiz olmalı en azından daha masum gibi

kalliste gerçekten sen baya bir başarılısın bir hayli kilo vermişsin ve baya uzun zamandır bu işi sürdüyorsun azmin zaferi bu olsa gerek çokkkkk tebrik ediyorum darısı bizim başımıza sen beslenme şeklinimi değiştirdin artık epey zaman olmuş çünkü:uhm::uhm:

canım zaten pat diye olmtmiyor .. önceleri sabırsızdım bu denlide vücudumu tanımıyordum daha bilinçsizdim okudukça paylaştıkça öğrendik bir şeyler ve 4 ay gibi bir süredir abuk sabuk sayılabilecek hiç bir şey yemiyorum çünkü vücut istemiyor... kaçamak yapmıyorum her şeyden yiyorum ama ölçü koydum.. herşeyden derken kızartma vs asla kestim hepsini bunların ama bir parça börek olur yada benzeri işte bunların hepsini yiyorum...

Selam arkadaşlar yeni gelenlerde hoşgeldiniz diyorum :))
Eski arkadaşlar ve yeni aramıza katılan arkadaşlar veriğim linkte yeni eşleşmeler ve yeni bilgiler var okursanız sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/6277618-mesaj6577.html

sportiecim sana yazdığım mesajı okumadın mı canım dedim ki ben tüm yediklerimi akşam yazarım sende sabah geldiğinde bir denetleyverrisin canım dedim senle saatlerimiz uymuyor ama olsun biz yaparız senle el ele verim sende gitmeden yazarsın yediklerini bende akşam hallederim senin mesajı böylece anlaşırız şeker

teşekkür ederim hepinize... evet takımımız süper gerçekten ayrıcalıklı bir takımız paylaşımımız dostluğumuz desteğimiz önde gider hep..

ne kadar güzel kendimi pat diye sizin takımınızda buldum inşallah bende aranıza asil olarak katılırım takımınızın gerektirdiklerini yapabilirim canım herşey çok güzel olur hepimiz için inşallah :teytey::teytey:

canlarım ben kaçtım... yarına görüşmek üzere hoşkalın..
reyhan ablacım sana mesaj yazamadım ama çok fazla yoruldum bugün inan mehalime bilgi verdimde sabah beri abartısız 100 konuyla ilgilendim.. herkes evinde bende burada temizlik yaptım.. denetleme mesajımı ilk fırsatta yazarım ablam boşlamayacağımı bilirsin sen...

tamam canım yarın sabah yorumlarımı yaparım sana, bende birazdan yazarım sana tatlım
niyetim bu haftada 500 gr vermek

hadi bakalım canım bekliyorum ben senin mesajı atlamam merak etme ama sabah geldiğinde gerilerde kalır haberin olsun :))))

mehalimcim,

sabah geldiğimde ilk işim kaldığım yerden hepsini okumak oluyor zaten.
şekerim bugün;
sabah kepekli peynirli 2 yeşil zeytinli sandviç
öğlen 2 kuru köfte + 1 kase bakla çorbası + 1 kase çilek
arada 3 adet form diyet yulaflı bisküvi 1 bardak çay canım çok tatlı istedi
akşam anneme gideceğim bakalım onda ne var ona göre uygun birşey yerim
geç vakit activia ve meyve

bende böyle canım unutmadan yazıyım istedim

Sportiem çıkmadan sana yediklerimi vede yiyeceklerimi yazayım şeker....

sabah: 1dilim kepek ekmekle kk az peynir( ama yağlı),şekersiz çay
ara:ikisi bir arada kahvee

öğlen 1 kaşık yoğur. 4-5 kaşık ıspanak yemeği.2-3 kaşık salata (yağlı)

ara: bir elme ,5 adet sunta ve haşlanmış yumurta ,maden suyu

akşam: karnıbahar haşlıcam yoğurt eşliğinde yiyecem mikjtar yine az olur yumruğum kadar diyim:))

çok acıkırsam yine bir elme yerim sanırım.

ben 3 litreyi geçer su tüketiyorum.

yürüyüşe çıkıp çıkmayacağımı bilemiyorum ayaklarım çok ağrıyor bunuda ekleyim hemen :))

canım gayet güzel bence
yoğurt sosu tarifi istermisin, bende karnabahar, brüksel lahanası brokoli haşlama üzerine (ben buharda pişiriyorum)

yoğurtun içine sarımsak, biraz limon sıkıyorum, sebzeli çeşni, fesleğen, kırmızı toz biber ve eğer acı seviyorsan birazda pul biber
çok güzel oluyor

canım fikirlerimi kırmızı ile yazdım alıntının içinde :))9

mehalimcim

günde 3 lt den az olmuyor benimde su tüketimim eğer spor varsa 4 lt yi buluyor
daha sabah kalkar kalkmaz 500 ml gidiyor zaten

sandviçte beyaz peynir yağsız
ekmek kepek küçük yuvarlak içi alınmış
birtek 2 adet yeşil zeytin var
öğlen köfteler kızartma değil ızgara yapıyorlar bizimkiler
ama çorba unluydu
çilekler sadeydi tabiki
kayısının bana pek faydası olmadı ama akşam annemde vardır hepi bi kaç tane yer üzerine de su içerim
activianın bağımlılığı sorun olmaz benim için, hem akşam tatlı isteğimi ve yoğurt ihtiyacımı karşılamış oluyor, 100 kalori, başka şeylere saldırmamı önlüyor o yüzden şimdilik devam bakalım
annemde aç kalırım da kaçamak yapamam, eve hiçbirşekilde zararlı şey sokmaz :)
en kötü narekşili salata yerim birde meyve

tamam canım...
tabiki sen vucudunu benden daha iyi bilirsin benimkisi uzaktan tavsiye..
Sende yanlış yada eksik gördüğün şeyleri çekinmeden yaz ok benim öyle alınmak güzenmek gibi huylarım yoktur allahıma bin şükür:))

canım ne demek mehalimcim

gerekiyorsa sertte olalım bence hiçbir sakıncası yok

kallis beni bi fırçaladı bisküvi yedim diyeklava:
galete yiyecektim vazgeçtim valla

akşam yemeğinde hep aklımda olacaksın merak etme canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…