- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.881
vayyy ortalık kızışmışşvayyyyyy lidere kafa tutmak heeeeeşaka şaka... rakibiz ama bakalım kim hedefi tutturucak
şu an evde değilim çalışıyorum ama akşam mutlaka 30 dk yürüyüşümü yapıyorum .. bugünden itibaren biraz mekik vs bişiler daha ekleyeyim diyorum eeee malum rakip var karşımda
bel geldimmm
pırasalı börek yaptım..midem bulandı ya...o kadar yıkadım ama doğrarken küçük sümüklü böcek derler ya onlardan gördüm...hadi onu aldım.böreği yaparken de bir tane daha oma yarısı yok.sanırım o böreğin içinde:26::26:.neyse eşim çok takmaz öle böcek falannasıl olsa ben yemicem..çok kötüyüm ya
Cornella merhaba senin boyun ve kilon kaç sende sonradan mı kilo aldın yoksa kilo problemin varmıydı?
vayyy ortalık kızışmışşböyle rekabetler çookk güzel sonuçlarıda çok güzel olacak
yaa gülmekten öldüm buna ,şanslı kişi kim acaba
karar verdin mi canım ne alacaksın...kızlar elıptık bısıkelt sıkılastırırmı kılo verırken sarkmayalım bıde sız ne kullanıosunuz
bence kendine günlük planlar yap canım mesela günde 1 saat vakit ayrı derslerine yoksa iyice soğursungünaydınlarrrrrrrr demeyi unuttum
kızlar aslında benim birsürü sorumluluğum var ama hiçbirini yapmak içimden gelmiyor...
aöf ye yazıldım çalışmıyorum..
katiplik sınavına gireceğim ondan da soğudum:26::26:
ne olacak bakalım benim bu halim
merhaba canım hoşgeldinnnkizlar cezaliydim gelemedim
cornelle ile ayni konudan banlanmisiz
bu arada nasilsiniz
haberleşme sağlanır da cnm bu durum motiveni düşürmez umarım..:26:fena değil cnm sen nasılsın...
kızlar bu arada ben wınn kullanıyorum...eşim bu aydan sonra kapattıracağını,çünkü hiç ders çalışmadığımı söylediayın 17 sinde bitiyor....yani 3 gün zamanım kaldı...ben giremesem bile kardeşime tel de söyleyeceğim,kilo bildirimimi,menülerimi yazsın....ama böyle olmaz derseniz maalesef yapacak birşeyim yok
bence yazdıralım katılalım yarışmaya bu haftadan juju...daha çabuk motive olmamızı da sağlar bu durum...yok çevirdim sonradan ama o acı yeme olayı bana ters acı severim ama sade olarak değil
kızlar bu arada ne diyorsunuz cuma günü kendimizi yarışmaya yazdıralım mı?????
mısafır facıasından sonra 88.800 ıle dıyete basladım
1.gun 88.800
2.gun 88.500
3.gun 88.400
4.gun yanı bugun sabah ac karnına ve ıc camasırlarıyla tartıldım 88.200
ogunlerımu kıstım kuculttum bol su ıcıyorum yarım dılım beyaz ekmek yıyorum.evın ıcınde cok hareketlıyım zaten 3 tane cocugum var bu aralar bebegım huysuz butun gun kucagımda evın ıcınde dolanıyoruz kan ter ıcınde kalıyorum neredeyse 1 kılom gıttı yanı haftada 1 kılo vermıs olucam sanırım.buda cok ıyı elıptıkım geldıgınde sporuda hayatıma sokucam ve daha hızlı saglıklı ve sıkılasmıs olarak zayıflıcam yuppiiiiiiiiiiiiii
bel geldimmm
pırasalı börek yaptım..midem bulandı ya...o kadar yıkadım ama doğrarken küçük sümüklü böcek derler ya onlardan gördüm...hadi onu aldım.böreği yaparken de bir tane daha oma yarısı yok.sanırım o böreğin içinde:26::26:.neyse eşim çok takmaz öle böcek falannasıl olsa ben yemicem..çok kötüyüm ya
hoşgeldinarkadaşlar bende katılıyorum 5. takıma. Cuma günüe kadar mı zayıflama çalışmaları yapıyoruz? Ben yeniyim aslında 1 yıllık üyeyim ama sadece dışardan okuyordum bu kulübü artık bende bu sürece girmek istiyorum. Bi zahmet açıklama yapabilir misiniz? Cumaya kadar zayıflama çalışmaları yapıp cuma tartılıp pazartesi tekrar mı başlıyoruz?
tekrar hoşgeldinKızlar merhaba , nasılsınız ...okuldan yeni geldim ..çocuklar gelmeden size bir uğrayayım dedim ..
ben öğretmenim , 38 yaşındayım , ama daha genç gösteriyorum , genetik bir faktör ..boyum 155 cm kilo 70 ..
yıllardır istediğim kiloya inemedim ..evlendiğimde 48 kilo idim ..iki çocuk peş peşe ve aldığım kiloları veremedim ..sonra sıkı bir diyetle 58 e inmiştim ..sporu ve diyeti bırakınca yavaş yavaş geri aldım ..özellikle basen ve bacaklarımda biriken yağlar en büyük sorunum ..tipik armut yapısı ...metabolizmam çok ağır , çok sıkı diyet yapmalıyım kilo verebilmem için ..
bakalım bu hafta kararlı bir şekilde başladık ..cuma günü tartılırız artık ..
isimlerimizi söylüyor muyuz ? takımda kaç kişi olduk ? artık kaptanım yavaş yavaş tanıtırsınız bana..
kilo çizelgesi yap kendine cnm öncelikle her hafta kilo gittikçe düzeltmek eylenceli oluyor...AYY.. JUJU ya... o kadar yazdım gönderdim dedim bi baktım bana giriş yapmamışsınız diye geri bildirim geldi. Yazdıklarımda uçtu gitti. Kilo serüvenimden bahsetmiştim. Kısaca geçeyim bari. Benim kilo serüvenim doğum yapmamla başladı doğumdan 10 gün sonra 10 kilom gitmişti geriye 4-5 kilo fazlam kalmıştı ki emzirme dönemine girmiş bulundum bu esnada yedim içtim tatlılar çikolatalar meyve suları ohohhh neler neler öyle sütüm olsun diye değil açlıktan çıkmış gibi sanki canım çektiği için yedim. sütüm olsun diye dikkat ettiğim en büyük şey günde 4-5 litre su içmek. Sonra gel zaman git zaman birde bakmışım ki 13 kilo almışım hoooop 83 kiloya çıkmışım. 7 ayda oldu bunlar. Eeeee yağ hücreleri ermiş muradına bizde çıkalım kerevetine olmuş...İşte benim tontişlik hikayem. Ama sporcu bir yapım var tek güvendiğim şey bu... Koşu bandı aldık bi kaç alette var bakalım sizinle balıyorum bende bugün bilgilendirirm.
tabi ki, ben yemiyorumm...kızlar ben menümü yazayım unutmadan;
sabah:
2 dilim tam buğday ekmek arasına labne sürdüm
1 dilim de hindi salam
ara: 2 dilim ananas,yarım havuç
öğlen:
sabahki ile aynı oldu maalesef...
akşam: 4 adet yagsız tavada pişmiş nugget
domates-salatalık-zeytin
çok az da yoğurt
Bende bekle ha bekle dedim ne oldu kaçtımı korkuttum mu yoksa... malum bir çoğumuz doğum sonrası kilolardan muzdaribiz... sporcu bir bünyen olması elbetteki artındır. koşu bandını hergün mutlaka aksatmadan kullanmadı isteyeceğim senden ilk etapta ... akabinde kilo verme serüvenimizin ilerleyen dönemlerinde vucut sıkılaştırıcı aktivitelerde yapmak icap edecek elbette ama işte zamanla vucuda birden yüklenmekten se kademe kademe ilerleyelim diyorum... şimdi başlangıç kilon 83 olarak mı not edeyim ben bu arada günlük yenilen içilen herşeyi akşam liste halinde yazıyoruz senden de rica edeceğim.. burada ne kadar paylaşım yaparsan okadar motivasyonun ayakta olur.. inş baki olursun şimdiden hoş geldim.AYY.. JUJU ya... o kadar yazdım gönderdim dedim bi baktım bana giriş yapmamışsınız diye geri bildirim geldi. Yazdıklarımda uçtu gitti. Kilo serüvenimden bahsetmiştim. Kısaca geçeyim bari. Benim kilo serüvenim doğum yapmamla başladı doğumdan 10 gün sonra 10 kilom gitmişti geriye 4-5 kilo fazlam kalmıştı ki emzirme dönemine girmiş bulundum bu esnada yedim içtim tatlılar çikolatalar meyve suları ohohhh neler neler öyle sütüm olsun diye değil açlıktan çıkmış gibi sanki canım çektiği için yedim. sütüm olsun diye dikkat ettiğim en büyük şey günde 4-5 litre su içmek. Sonra gel zaman git zaman birde bakmışım ki 13 kilo almışım hoooop 83 kiloya çıkmışım. 7 ayda oldu bunlar. Eeeee yağ hücreleri ermiş muradına bizde çıkalım kerevetine olmuş...İşte benim tontişlik hikayem. Ama sporcu bir yapım var tek güvendiğim şey bu... Koşu bandı aldık bi kaç alette var bakalım sizinle balıyorum bende bugün bilgilendirirm.
valla fena değil yeşil çay içmeye ne zaman başlayacaksın????tabi ki, ben yemiyorumm...kızlar ben menümü yazayım unutmadan;
sabah:
2 dilim tam buğday ekmek arasına labne sürdüm
1 dilim de hindi salam
ara: 2 dilim ananas,yarım havuç
öğlen:
sabahki ile aynı oldu maalesef...
akşam: 4 adet yagsız tavada pişmiş nugget
domates-salatalık-zeytin
çok az da yoğurt
bende bu kaçak nerde diyordum hoş geldin.... valla rakipler dişli bakalım sonuç ne olucakvayyy ortalık kızışmışşböyle rekabetler çookk güzel sonuçlarıda çok güzel olacak
yaa gülmekten öldüm buna ,şanslı kişi kim acaba
bende bugünki menümü yazıyım ben bu aralar oruçlu olucam 1 hafta kadar daha o yüzden gece: 2 yumurta beyazıyla menemen 2 dilim light ekmek çökelek maydanoz (maydanoz bol tüketmeye çalışıyorum ödem attırdığı için) iftar : 1 kepçe çorba 3 tost makinesinde yağsız köfte bol salata arada 1 elma yerim bu kadar
Bende bekle ha bekle dedim ne oldu kaçtımı korkuttum mu yoksa... malum bir çoğumuz doğum sonrası kilolardan muzdaribiz... sporcu bir bünyen olması elbetteki artındır. koşu bandını hergün mutlaka aksatmadan kullanmadı isteyeceğim senden ilk etapta ... akabinde kilo verme serüvenimizin ilerleyen dönemlerinde vucut sıkılaştırıcı aktivitelerde yapmak icap edecek elbette ama işte zamanla vucuda birden yüklenmekten se kademe kademe ilerleyelim diyorum... şimdi başlangıç kilon 83 olarak mı not edeyim ben bu arada günlük yenilen içilen herşeyi akşam liste halinde yazıyoruz senden de rica edeceğim.. burada ne kadar paylaşım yaparsan okadar motivasyonun ayakta olur.. inş baki olursun şimdiden hoş geldim.
valla fena değil yeşil çay içmeye ne zaman başlayacaksın????
bende bu kaçak nerde diyordum hoş geldin.... valla rakipler dişli bakalım sonuç ne olucak
hımmmmm oruçlu bünyeye onu ye bunu ye diyemem bu haftayı böyle atlatalım bakalım normale döndüğünde durum ne olucak...
bugün bi türlü nete giremedim ev işleriyle uğraşmaktan ama olsun telafi ederimm
bu arada tebrikler sen yemediğin için...valla bilmiyorum eşim yedi 5 tane falan:) ama anlattım önce ıygg mıygg etti ama olsun et sayılır dedi
havuçlu cup umuda çok beğendi.....
aman baklava dediğin nedirki sen kiloyu ver canım ödüllendirirsin kendini sonrakızlar bugün eşime antepten hediye getirmişler..hem de baklavaaaaaaa...eşimd iyor ki kocaman fıstıklar vardı içinde ama sen diyette oldugun için getirmedim dedi....Allahımmm baklava
sende hoş geldin.herkese merhababugün uğrayamadım dersim geç bitiyor yemek vs derken bu saat oldu.kendimi toparlayabilirsem sporumu da yaparım 20-30 dk .baya yazmışsınız zor bitirdim vallahi
yeni arkadaşlarımız gelmiş ne güzel takımımız büyüyorrrrr
bende menmü yazayım..
kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
kaşar
domates
öğle:
1 küçük tabak kuru fasulye
akşam:
1 kase yeşil mercimek çorbası
baharatlı yoğurt
salata
bu arada tebrikler sen yemediğin için...
aman baklava dediğin nedirki sen kiloyu ver canım ödüllendirirsin kendini sonra
sende hoş geldin.
menünde gayet güzel...
içinizde en çok ben mi yiyorum ne ???????????***
JUJU evet kilomu 83 kaydet. Her cuma bildireceğiz zaten. Ayy. yediğimiz içtiğimiz demişsin ama ohohhh benim bugün yediklerimi duysan kapı dışarı edersin herhaldeama yarından itibaren yediklerimide yazarım. Çünkü dediğin gibi valla kendimi sınava hazırlanan bir öğrenci gibi hissediyorum. Bakalım ben biraz acemiyim bu kulüpte henüz nasıl çalışır kullanılır bilmiyorum ama bi bakayım kilo cetveli nasıl oluşturuluyorsa bende oluşturayım.
herkese merhababugün uğrayamadım dersim geç bitiyor yemek vs derken bu saat oldu.kendimi toparlayabilirsem sporumu da yaparım 20-30 dk .baya yazmışsınız zor bitirdim vallahi
yeni arkadaşlarımız gelmiş ne güzel takımımız büyüyorrrrr
Bende bekle ha bekle dedim ne oldu kaçtımı korkuttum mu yoksa... malum bir çoğumuz doğum sonrası kilolardan muzdaribiz... sporcu bir bünyen olması elbetteki artındır. koşu bandını hergün mutlaka aksatmadan kullanmadı isteyeceğim senden ilk etapta ... akabinde kilo verme serüvenimizin ilerleyen dönemlerinde vucut sıkılaştırıcı aktivitelerde yapmak icap edecek elbette ama işte zamanla vucuda birden yüklenmekten se kademe kademe ilerleyelim diyorum... şimdi başlangıç kilon 83 olarak mı not edeyim ben bu arada günlük yenilen içilen herşeyi akşam liste halinde yazıyoruz senden de rica edeceğim.. burada ne kadar paylaşım yaparsan okadar motivasyonun ayakta olur.. inş baki olursun şimdiden hoş geldim.
valla fena değil yeşil çay içmeye ne zaman başlayacaksın????
bende bu kaçak nerde diyordum hoş geldin.... valla rakipler dişli bakalım sonuç ne olucak
hımmmmm oruçlu bünyeye onu ye bunu ye diyemem bu haftayı böyle atlatalım bakalım normale döndüğünde durum ne olucak...
bu arada benim menüm...
sabah
işe geç kaldığım için 1/2 kase sütlaç yedim ama şekeri çok az atmıştım :2:
işe gidince 1 nescafe 2 yeşilçay ve
arada
3 yulaflı bisküvi
öğlen
1/2 mercimek çorba
1/2 haşlanmış patates
1 tavuk but
1+2 nohutlu bulgur pilavı
ara
1 portakal
akşam
1/2 makarna
1 fırında köfte yanında yine fırında 3-4 dilim patates
3 kaşık kereviz salatası(yoğurtlu)
ara
ya yoğurt yerim yada meyva
JUJU
cornella
dalin26
chentiq
biricikoglumertug
zes
tgdg
aysunayy
8 kişi olmuş takımımız..:13:
hoşgeldin cnm zaten farkettim gün içinde yoktun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?