Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vayyy ortalık kızışmışş böyle rekabetler çookk güzel sonuçlarıda çok güzel olacak

yaa gülmekten öldüm buna ,şanslı kişi kim acaba

Son düzenleme:
bende bugünki menümü yazıyım ben bu aralar oruçlu olucam 1 hafta kadar daha o yüzden gece: 2 yumurta beyazıyla menemen 2 dilim light ekmek çökelek maydanoz (maydanoz bol tüketmeye çalışıyorum ödem attırdığı için) iftar : 1 kepçe çorba 3 tost makinesinde yağsız köfte bol salata arada 1 elma yerim bu kadar

Cornella merhaba senin boyun ve kilon kaç sende sonradan mı kilo aldın yoksa kilo problemin varmıydı?

mrb cnm...ben 174 boyundayım...kilom zaten aşağıda cetvelde var...ben hep kilo alıp veririm ama evlendikten sonra cozuttum ..karatay yaptım spor yaptım yıne kilo verdim...geçen kurban bayramından sonra iice şiştim ve hayatımda ki en fazla kilomdayım....ama burası sayesinde vereceğim......ve sonra artık Allahın izni ile bebiş düşünüyorum...

kızlar bugün eşime antepten hediye getirmişler..hem de baklavaaaaaaa...eşimd iyor ki kocaman fıstıklar vardı içinde ama sen diyette oldugun için getirmedim dedi....Allahımmm baklava

kızlar elıptık bısıkelt sıkılastırırmı kılo verırken sarkmayalım bıde sız ne kullanıosunuz
karar verdin mi canım ne alacaksın...
bence kendine günlük planlar yap canım mesela günde 1 saat vakit ayrı derslerine yoksa iyice soğursun

kizlar cezaliydim gelemedim
cornelle ile ayni konudan banlanmisiz
bu arada nasilsiniz
merhaba canım hoşgeldinnn
haberleşme sağlanır da cnm bu durum motiveni düşürmez umarım..:26:
yok çevirdim sonradan ama o acı yeme olayı bana ters acı severim ama sade olarak değil

kızlar bu arada ne diyorsunuz cuma günü kendimizi yarışmaya yazdıralım mı?????
bence yazdıralım katılalım yarışmaya bu haftadan juju...daha çabuk motive olmamızı da sağlar bu durum...
harikasın...

hoşgeldin
tekrar hoşgeldin
kilo çizelgesi yap kendine cnm öncelikle her hafta kilo gittikçe düzeltmek eylenceli oluyor...

menün güzel olmuş..suyunu da bolca içiyorsundur inş..

herkese merhaba bugün uğrayamadım dersim geç bitiyor yemek vs derken bu saat oldu.kendimi toparlayabilirsem sporumu da yaparım 20-30 dk .baya yazmışsınız zor bitirdim vallahi
yeni arkadaşlarımız gelmiş ne güzel takımımız büyüyorrrrr

Bende bekle ha bekle dedim ne oldu kaçtımı korkuttum mu yoksa... malum bir çoğumuz doğum sonrası kilolardan muzdaribiz... sporcu bir bünyen olması elbetteki artındır. koşu bandını hergün mutlaka aksatmadan kullanmadı isteyeceğim senden ilk etapta ... akabinde kilo verme serüvenimizin ilerleyen dönemlerinde vucut sıkılaştırıcı aktivitelerde yapmak icap edecek elbette ama işte zamanla vucuda birden yüklenmekten se kademe kademe ilerleyelim diyorum... şimdi başlangıç kilon 83 olarak mı not edeyim ben bu arada günlük yenilen içilen herşeyi akşam liste halinde yazıyoruz senden de rica edeceğim.. burada ne kadar paylaşım yaparsan okadar motivasyonun ayakta olur.. inş baki olursun şimdiden hoş geldim.
valla fena değil yeşil çay içmeye ne zaman başlayacaksın????
vayyy ortalık kızışmışş böyle rekabetler çookk güzel sonuçlarıda çok güzel olacak

yaa gülmekten öldüm buna ,şanslı kişi kim acaba
bende bu kaçak nerde diyordum hoş geldin.... valla rakipler dişli bakalım sonuç ne olucak

hımmmmm oruçlu bünyeye onu ye bunu ye diyemem bu haftayı böyle atlatalım bakalım normale döndüğünde durum ne olucak...

bu arada benim menüm...

sabah
işe geç kaldığım için 1/2 kase sütlaç yedim ama şekeri çok az atmıştım :2:
işe gidince 1 nescafe 2 yeşilçay ve

arada
3 yulaflı bisküvi

öğlen
1/2 mercimek çorba
1/2 haşlanmış patates
1 tavuk but
1+2 nohutlu bulgur pilavı

ara
1 portakal

akşam
1/2 makarna
1 fırında köfte yanında yine fırında 3-4 dilim patates
3 kaşık kereviz salatası(yoğurtlu)

ara
ya yoğurt yerim yada meyva

bende menmü yazayım..

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
kaşar
domates

öğle:
1 küçük tabak kuru fasulye

akşam:
1 kase yeşil mercimek çorbası
baharatlı yoğurt
salata

valla bilmiyorum eşim yedi 5 tane falan:) ama anlattım önce ıygg mıygg etti ama olsun et sayılır dedi
havuçlu cup umuda çok beğendi.....
bu arada tebrikler sen yemediğin için...
kızlar bugün eşime antepten hediye getirmişler..hem de baklavaaaaaaa...eşimd iyor ki kocaman fıstıklar vardı içinde ama sen diyette oldugun için getirmedim dedi....Allahımmm baklava
aman baklava dediğin nedirki sen kiloyu ver canım ödüllendirirsin kendini sonra
sende hoş geldin.

menünde gayet güzel...

içinizde en çok ben mi yiyorum ne ???????????***

JUJU evet kilomu 83 kaydet. Her cuma bildireceğiz zaten. Ayy. yediğimiz içtiğimiz demişsin ama ohohhh benim bugün yediklerimi duysan kapı dışarı edersin herhalde ama yarından itibaren yediklerimide yazarım. Çünkü dediğin gibi valla kendimi sınava hazırlanan bir öğrenci gibi hissediyorum. Bakalım ben biraz acemiyim bu kulüpte henüz nasıl çalışır kullanılır bilmiyorum ama bi bakayım kilo cetveli nasıl oluşturuluyorsa bende oluşturayım.

kaptanım merhaba.özledim vallahi dün seni göremeyince....
direk motive oluyorum seni burada görünce.kızıyorsun ya spor yapmayınca

bende bugün kaçaktım ama kimse merak etmemiş

aslında bende öğleyin çok acıkmıştım ama okulda kuru fasulye ve piirinç pilavı vardı pilav yemek istemedim başkada kalmadı..yoksa az daha yerdim yani

cuma günü yarışmaya girelim mi diye sormuşsun ya cnm bende girmek isteyenlerdenim

bu arada aramızdada rakibe olabiliyoruz sanırım 70 kilo dolaylarında olan arkadaşlarım gelsin hele şöyle bizde çekişelim

cnm http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html buraya tıkla uzun uzun anlatılmış...
eğer sormak istediğin bi yer olursa yardımcı oluruz

hoşgeldin cnm zaten farkettim gün içinde yoktun:)

JUJU
cornella
dalin26
chentiq
biricikoglumertug
zes
tgdg
aysunayy

8 kişi olmuş takımımız..:13:

alacağım cnm...aslında benım evde tonla ot var ama yeşil çayıda alacağım muhakkak...evim çarşıya bayagı uzak gittiğimde alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…