Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

detaylı anlatım var ordan bakabilirsin bende unutmuşum baya uğraştım yeniden çizelge yaparken...

neyse bu günlük affediyoruz seni ama yarından itibaren herşey yazılacak ok....
bu arada yaptığın aktiviteleride yaz canım... ben mesela şimdi 30 dk yürüyüş yapacağım

aşkolsun neden merak etmeyeyim hafta sonu baktım sen buralardaymışsın zaten belli kişiler yazmış gözüme çarpmayanlara kaçak dedim sadece...

yarın yarışmaya girişimiz konusunda püskütle konuşucam takımın kilo durumu iş yerindeki bilgisayarımdaydı şimdi aklımda değil senin kilona kim yakın .. ama yarın söylerim yada olmadı bekle ben sana yetişirim.

kızlar biraz başım ağrıyor ama ben yürüyüşümü yapayım belki spor iyi gelir ilaç almadan geçer yoksa ilam içeceğim... ben kaçar şimdilik...

bu arada liste geçen hafta başlayanlarla birlikte sunulucak... bu hafta gelenleri performansına göre belki eklerim belkide haftaya ertelerim ...

ben size çok alıştım iyi bir takım olacağımıza inanıyorum..

JUJU* ( 73,90 /
aysunayy ( 68,50 /
cornella ( 74,00 /
dalin26 ( 87,00 /
chentiq ( 62,70 /
biricikoglumertug ( 80,00 /
tgdg 70
zes 83

bana cornella tgdg ve chentig yakın sanırım..

tamam görüşürüz geçmiş olsun cnm..

bende azda olsa spor apmaya çalışayım bari oturmakla olmayacak burda

Arkadaşlar ben kilo takvimim oluşturdum ama nasıl kk ya ekleyeceğimi bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? teşekkürler

tabi benim kilo aslında 89.2 ama işte geri dönüş olduğundan öyle yazdık... sen tgdg yi rakip al kendine diğer büyük kaçar
tamam görüşürüz geçmiş olsun cnm..

bende azda olsa spor apmaya çalışayım bari oturmakla olmayacak burda
ne demek azda olsa ben başım ağrırken bile 30 dk yürüyüşümü yaptım valla anlamam günlük kotanı doldur
Arkadaşlar ben kilo takvimim oluşturdum ama nasıl kk ya ekleyeceğimi bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? teşekkürler
canım yardım edim dicem ama valla bugün iyi değilim o topikde nasıl ekleyeceğinide yazıyordu bende ordan yaptım zati..

bu arada ben sporumu yaptım keşke baş ağrım olmasaydı rakibemi geçmek için mekik yapmaya da başlıcaktım ...

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile burada kişisel bilgiler alanında çizelge yazan yere linkini yapıştıracaksın

yaptım yaptım 30 dk eliptik yaptım bugünde tamamladım

tamam tgdg benim rakibem olsun kilolarımız çok yakın..nerede acaba spor mu yapıyor ki

hoşbulduk cnm nasılsın..
neler yaptın börek dışında iyimisin..

gelde beraber spor yapalım yalnız kalkamayacam burdan belli oldu

iyiyim canım..börek dışında hayatım da hiçbir heyecan yok bende evde spora başlıcam artık açacam lessiyi yapacam...ya da apt da aşağı da yürüyüş bandı var gecen gun yürüyeyim dedim ama çok kaliteli bir şey değilmiş beğenmedim...

bak cnm kontrol paneline gir...orda sol tarafta profilimi düzenle yazıyor oraya tıkla..sayfayı aşağı doğru sürükle kişisel bilgilerin altında çizelge var oraya yapıştır kaydet hepsi bu kadar....

evet spora biraz biraz başlamalısın..lesli yapabilirsin evde geçen ıyl ben lesli ile baya çalışmıştım işe yarıyor gerçektende.. jillian ile yapabilirsin oda lesliye benziyor ve gerçektende yorucu
valla ben de tam konuşamadım kendisi ile bakalım o isticekmi... ben şanslıyım benim rakibenim spor aleti henüz gelmedi ...:)

doğru ben kendi kendime gelin güvey oldum şimdi dimi belkide istemeyecek..

bu lessi de ne sıkıcı kadın ya ....hep aynı hareketler:) ben geçen yıl bir şey daha yapıyordum..linkini bulayımm

bu lessi de ne sıkıcı kadın ya ....hep aynı hareketler:) ben geçen yıl bir şey daha yapıyordum..linkini bulayımm

hayırdır bu lesli mesli ne iştir??????

Pump it up - part 1 - YouTube

toplam 50 dk sürüyor 8 party falan olması lazım toplam....ben yarım saatten fazla yapamadım çok yorucu ama çok eğlenceli.....
oo buda güzelmiş beğendim..30 Day Shred (level 1) on Vimeo bak bide bunlar var bu kadınında bi çok videosu var zorluk derecesine göre bu en basiti..
bunu da baya yaptım ben..50 dk da ölür insan yaaa
hayırdır bu lesli mesli ne iştir??????

aerobik videoları kaptanım 30 Day Shred (level 1) on Vimeo bunun gibi..

eneeeeeeeeeeeeeeeee bu karınınkini bende yaptım bi kaç kere kalpten gidiyom sandım valla bu kiloyla olmuyo biraz verirsem 10 kilo felan düşünüyordum

bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrr cuma günü yarışmaya dahil oluyoruz ona göre

bizde sıralamaya giriyoruz bu hafta başlıyoruz yani çok fenaaa heyeccan yaptım

tamam kaptanım
bende baktım da ilki böyleyse diğerlerini düşünmek bile istemiyorum...başta hafif birşeyler yapsak daha ii değil mi?

tamam kaptanım
bende baktım da ilki böyleyse diğerlerini düşünmek bile istemiyorum...başta hafif birşeyler yapsak daha ii değil mi?

valla benim tvde kayıtlı 10-15 tane video var onlara takılayım dedim ama işte acık vermem lazım bu kiloyla kalpten giderim alimallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…