- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.921
ah canım neler çalışmıyorum ki...bunca yıldan sonra tekrar üni okuyorum.aöf ye yazıldım şubatta sınavlar var...bir de katiplik sınavı var onada bayağıdır ara verdim....eşime söz vermesine veririm de ben kendimi tutamam siizn yanınızda bulurum kendimi:44:
Bende bekle ha bekle dedim ne oldu kaçtımı korkuttum mu yoksa... malum bir çoğumuz doğum sonrası kilolardan muzdaribiz... sporcu bir bünyen olması elbetteki artındır. koşu bandını hergün mutlaka aksatmadan kullanmadı isteyeceğim senden ilk etapta ... akabinde kilo verme serüvenimizin ilerleyen dönemlerinde vucut sıkılaştırıcı aktivitelerde yapmak icap edecek elbette ama işte zamanla vucuda birden yüklenmekten se kademe kademe ilerleyelim diyorum... şimdi başlangıç kilon 83 olarak mı not edeyim ben bu arada günlük yenilen içilen herşeyi akşam liste halinde yazıyoruz senden de rica edeceğim.. burada ne kadar paylaşım yaparsan okadar motivasyonun ayakta olur.. inş baki olursun şimdiden hoş geldim.
valla fena değil yeşil çay içmeye ne zaman başlayacaksın????
bende bu kaçak nerde diyordum hoş geldin.... valla rakipler dişli bakalım sonuç ne olucak
hımmmmm oruçlu bünyeye onu ye bunu ye diyemem bu haftayı böyle atlatalım bakalım normale döndüğünde durum ne olucak...
bu arada benim menüm...
sabah
işe geç kaldığım için 1/2 kase sütlaç yedim ama şekeri çok az atmıştım :2:
işe gidince 1 nescafe 2 yeşilçay ve
arada
3 yulaflı bisküvi
öğlen
1/2 mercimek çorba
1/2 haşlanmış patates
1 tavuk but
1+2 nohutlu bulgur pilavı
ara
1 portakal
akşam
1/2 makarna
1 fırında köfte yanında yine fırında 3-4 dilim patates
3 kaşık kereviz salatası(yoğurtlu)
ara
ya yoğurt yerim yada meyva
bende menmü yazayım..
kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
kaşar
domates
öğle:
1 küçük tabak kuru fasulye
akşam:
1 kase yeşil mercimek çorbası
baharatlı yoğurt
salata
Pump it up - part 1 - YouTube
toplam 50 dk sürüyor 8 party falan olması lazım toplam....ben yarım saatten fazla yapamadım çok yorucu ama çok eğlenceli.....
eneeeeeeeeeeeeeeeee bu karınınkini bende yaptım bi kaç kere kalpten gidiyom sandım valla bu kiloyla olmuyo biraz verirsem 10 kilo felan düşünüyordum
bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrr cuma günü yarışmaya dahil oluyoruz ona göre
hangi bölümde okuyorsun canım?? neden 2.üniversite istedin? çok üzülürüm netiniz kapanırsa ya benim de rakibem sen olsaydın çok yakınsın bana..
güzel menü
güzel bu da
leslie evet mıy mıy hemide ne çene var yarabbiiiiiiiiimmmmmmmmm ama maşallah hiç soluk soluğa kalmıyor hatun
herkese merhabaa benimde bu takıma katılmam mümkün mü acabaa ? :) 21 yasındayım boy 170 kilo 66 hedef 59 :)
Evet aysunay herhalde bu kilo cetvelini okuyarak yapmayı başardım. Ayrıca ben bugün gündüz biraz fazla kaçırdığım için yemeği akşam 2 dilim ananas 1 muz birazda fındık yedim. 15 dakika bisiklet çevirdim 10 dakika twister yaptım. Bakalım eğer iştahım olursa birazda yürüyüş yaparım. sizinle yavaş yavaş gaza gelmeye başladım...
Evet aysunay herhalde bu kilo cetvelini okuyarak yapmayı başardım. Ayrıca ben bugün gündüz biraz fazla kaçırdığım için yemeği akşam 2 dilim ananas 1 muz birazda fındık yedim. 15 dakika bisiklet çevirdim 10 dakika twister yaptım. Bakalım eğer iştahım olursa birazda yürüyüş yaparım. sizinle yavaş yavaş gaza gelmeye başladım...
hangi bölümde okuyorsun canım?? neden 2.üniversite istedin? çok üzülürüm netiniz kapanırsa ya benim de rakibem sen olsaydın çok yakınsın bana..
güzel menü
güzel bu da
leslie evet mıy mıy hemide ne çene var yarabbiiiiiiiiimmmmmmmmm ama maşallah hiç soluk soluğa kalmıyor hatun
eneeeeeeeeeeeeeeeee bu karınınkini bende yaptım bi kaç kere kalpten gidiyom sandım valla bu kiloyla olmuyo biraz verirsem 10 kilo felan düşünüyordum
bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrr cuma günü yarışmaya dahil oluyoruz ona göre
herkese merhabaa benimde bu takıma katılmam mümkün mü acabaa ? :) 21 yasındayım boy 170 kilo 66 hedef 59 :)
ii yaa iice gaza gelicezz demektir
kızlar ya 1 saat bakamıyorum geçmişi okumakda 10 dak alıyo bende evde kendim mekik falan cekiyorum bazı hareketlerde ekliyorum kalça için hemen hemen 30 dk buluyo
neden olmasın cnm...ama düzenli gelmen lazım....
biliyorum takımların kurallarını az çok sizde haklısınız tabi .motivasyona ihtiyacım var o yuzden duzenlı gelirim :)
merhaba hoşgeldin..
kaatılabilirsin hergün gelip bildirimde bulunman gerekir.akşamları ne yediğimizi sabah öğle akşam ve varsa aralar şeklinde yazıyoruz.
bir de takımımız yeni kuruldu kurallarımızı oluşturmadık henüz..kaptanımızla birlikte beraberce oluşturup uyacağız
evet grubumuz hareketleniyo baya...
canım seninde kilo çizelgen olsa güzel olurdubir ara yap istersen..kilon azaldıkça değişimi görmek hoş oluyo
tesekkür ederim o zaman yarından itibaren yazıyorum menümü
boyuna göre kilon çok yok gibi ama bölgesel mi var..
Yaşın genç kilon da fazla değil biraz dikkat ve biraz sportif faaliyetle kısa sürede verirsin sen motivasyon bizden azim senden hoş geldinherkese merhabaa benimde bu takıma katılmam mümkün mü acabaa ? :) 21 yasındayım boy 170 kilo 66 hedef 59 :)
tebrikler başarmışsın cetveli... kusura bakma dün hiç iyi değildim sonradan başım öyle kötü ağrıdıkı valla uyuyamadım bile ama bu sabah iyiyim zıpkın gibi ....Evet aysunay herhalde bu kilo cetvelini okuyarak yapmayı başardım. Ayrıca ben bugün gündüz biraz fazla kaçırdığım için yemeği akşam 2 dilim ananas 1 muz birazda fındık yedim. 15 dakika bisiklet çevirdim 10 dakika twister yaptım. Bakalım eğer iştahım olursa birazda yürüyüş yaparım. sizinle yavaş yavaş gaza gelmeye başladım...
sen daha gaza gelmedin mi yoksa ????ii yaa iice gaza gelicezz demektir
hımmmmm kurallar kurallar nasıl bişey koysak bakalım bu haftayı atlatalım resmiyet kazanalım öylemerhaba hoşgeldin..
kaatılabilirsin hergün gelip bildirimde bulunman gerekir.akşamları ne yediğimizi sabah öğle akşam ve varsa aralar şeklinde yazıyoruz.
bir de takımımız yeni kuruldu kurallarımızı oluşturmadık henüz..kaptanımızla birlikte beraberce oluşturup uyacağız
kızlar ya 1 saat bakamıyorum geçmişi okumakda 10 dak alıyo bende evde kendim mekik falan cekiyorum bazı hareketlerde ekliyorum kalça için hemen hemen 30 dk buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?