Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hangi bölümde okuyorsun canım?? neden 2.üniversite istedin? çok üzülürüm netiniz kapanırsa ya benim de rakibem sen olsaydın çok yakınsın bana..

güzel menü

güzel bu da

Pump it up - part 1 - YouTube

toplam 50 dk sürüyor 8 party falan olması lazım toplam....ben yarım saatten fazla yapamadım çok yorucu ama çok eğlenceli.....

leslie evet mıy mıy hemide ne çene var yarabbiiiiiiiiimmmmmmmmm ama maşallah hiç soluk soluğa kalmıyor hatun

Evet aysunay herhalde bu kilo cetvelini okuyarak yapmayı başardım. Ayrıca ben bugün gündüz biraz fazla kaçırdığım için yemeği akşam 2 dilim ananas 1 muz birazda fındık yedim. 15 dakika bisiklet çevirdim 10 dakika twister yaptım. Bakalım eğer iştahım olursa birazda yürüyüş yaparım. sizinle yavaş yavaş gaza gelmeye başladım...

kapansa da problem değil ben ikna ederim kocişimi:) bu arada benim kilom sana çok uzak hayatım keşke olsa ahh ahahhh...
bu arada fef mezunuyum atamam çok zor o yuzden okuyorum 2. yi

herkese merhabaa benimde bu takıma katılmam mümkün mü acabaa ? :) 21 yasındayım boy 170 kilo 66 hedef 59 :)

neden olmasın cnm...ama düzenli gelmen lazım....

canım bir de en son ne zaman yediğine de dikkat et...yani en son saat kaçta yiyorsun.....

evet başarmışsın canım
yediklerini öğün öğün ayırarak yazarsan daha güzel olur...

chentq senin kilon en yakın bana görünüyor.6 kilo fark var ama ben sana yetişirim istersen seninle de rakip olabiliriz

herkese merhabaa benimde bu takıma katılmam mümkün mü acabaa ? :) 21 yasındayım boy 170 kilo 66 hedef 59 :)

merhaba hoşgeldin..
kaatılabilirsin hergün gelip bildirimde bulunman gerekir.akşamları ne yediğimizi sabah öğle akşam ve varsa aralar şeklinde yazıyoruz.
bir de takımımız yeni kuruldu kurallarımızı oluşturmadık henüz..kaptanımızla birlikte beraberce oluşturup uyacağız

Son düzenleme:
kızlar ya 1 saat bakamıyorum geçmişi okumakda 10 dak alıyo bende evde kendim mekik falan cekiyorum bazı hareketlerde ekliyorum kalça için hemen hemen 30 dk buluyo

kızlar ya 1 saat bakamıyorum geçmişi okumakda 10 dak alıyo bende evde kendim mekik falan cekiyorum bazı hareketlerde ekliyorum kalça için hemen hemen 30 dk buluyo

evet grubumuz hareketleniyo baya...

canım seninde kilo çizelgen olsa güzel olurdu bir ara yap istersen..kilon azaldıkça değişimi görmek hoş oluyo

tesekkür ederim o zaman yarından itibaren yazıyorum menümü

Arkadaşlar ben yarım saatlik yürüyüşümüde tamamladım bugünlük yeter herhalde. yarına daha iyi olur inşallah. Görüşmek üzere...

Yaşın genç kilon da fazla değil biraz dikkat ve biraz sportif faaliyetle kısa sürede verirsin sen motivasyon bizden azim senden hoş geldin

tebrikler başarmışsın cetveli... kusura bakma dün hiç iyi değildim sonradan başım öyle kötü ağrıdıkı valla uyuyamadım bile ama bu sabah iyiyim zıpkın gibi ....

şimdi yürüyüş imkanını varsa önce yürü vucut ısınsın sonra diğerlerini yap yağ yakarsın ...

ii yaa iice gaza gelicezz demektir
sen daha gaza gelmedin mi yoksa ????

hımmmmm kurallar kurallar nasıl bişey koysak bakalım bu haftayı atlatalım resmiyet kazanalım öyle

internetin sınırsız mı??? şayet sınırsızsa bir düzenli egzersiz yap kendi yaptığında gerekli tempoyu yakalayamayabilirsin

gunaydin kardes takimimin tombul sultanlari
dislerim yuzunden fazla burada olamiyorum
bu hafta sizden birine birinciligi kaptiracam insallah
bu ne azim anacim
bu ne tez toparlanip isin hiziyla duzene girme mas.mas. buda nazarliginiz

günaydın juju..

azimli kararlı bol kalori harcayacağımız bir gün olsun inşallah

ben biraz kilo verdim ama acaba kaç gr verdim çok merak ediyrum...eşime tartıyı saklattım ama gidip bulsam mı hergün 10 kere tartılan ben için 4 gündür tartılmamak işkence

beril merhabagünaydın..birinci bu hafta çıkarabiirmiyiz acaba..inşallah çıkarabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…