Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rabiş piyasa da yok......tahlil sonuclarını almaya gitti galiba:26::26::26::26:

Ayyyy nasıl yüreği atar onun şimdi :26::26::26: offfffffffff offffffffffff kdfkjferfıoeqowj2ıaq

.

kızlar hastaneye gıttık pc acık kalmıss... sonucları aldım klomene baslıyorum doktor cok olumlu konustu mutlu oldumm yalnız cogul gebelık ıhtımalı varmıss hayırlısııııı tugbacımm foto dıploma nufus cuzdanı nasıl yuklucez pc ye??? sımdı esım ın bı ısı var sonra gelıyorum hemen menumu yazcammmm

büşram tatlım benim boşver sen dıyetı falan önce iyileş kuzum.....akşam da bir şey yememişsin zaten...

öhöhöhöh arzucum menün bana biraz fazla geldi yani akşam keske o kadar pilav yemeseydın ya da artık ara öğün yapma bence

çok sevindimmmm .......

canım onları taratıyorsun...sonra pc ye atıp kaydediyormussun.....benım de eşim yapacak......

Menüm

Sabah: 4 kayısı

Ara: yarım portakal

Öğle: 2 haşlama yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
yarım dilim k. ekmeği

Ara: 1 avuç içi sarı leblebi

Akşam: 1 tabak lahana salatası

Ara: 2 kayısı
2 kuru incir

Su: içiyorum 2 bardak kaldı
Spor: callen, 100 mekik, 70 ip atlama yapıldı

.

hahahahaha kafadan 1 ini ben kaptım

.

.

güzel menü akşam çok hafif olmus

yeni yaşın mutlu saglıklı huzurlu olsun cnm pastada d.gunu hedıyesı olsn mıdene bıda olmasn ama
dalintoş ogun atlamak yok
menun gzl cnm + cıkmazsın uzulme hastayken metb. daha hızlı calışymus buuk gecmıs olsn
en dznlı menu
pilav cok olmus bnce cnm onun dsnda gzl
şukur olumlu hbrrr ohh be cogl gebelık derken ıkız ucuz besız flnmı

sabah cok olmus gamzeeeeee

benımde eşim evde olmasa yemezdım.....ona hazırlayınca yedım ..hiç cnm istemıyordu basta....

Corniii yaaa bu kpss önlisans ne demek? kursları başlıyormuş ta halk eğitimde..merak ettim..çok bilgim yok bu konuda :26::26:

.

Gebertirim ayy hemen sabaha baktım bende çok sandım

bende menümü yazayım:
sabah:
1 yaprak çig lahana
4 badem
öğle:
havuçlu pırasalı kıymalı yemek 1küçük kase
2 dilim ekmek
ara:
1 dilim tost
akşam:
lahana salatası
2 saat spor

bende menümü yazayım:
sabah:
1 yaprak çig lahana
4 badem
öğle:
havuçlu pırasalı kıymalı yemek 1küçük kase
2 dilim ekmek
ara:
1 dilim tost
akşam:
lahana salatası
2 saat spor

güne yayınca güzel .....o 1 dilim tost nasıl oluyor

Son düzenleme:
Demek hastayken metabolizma daha hizli calisiyomuus bunu ogrendgm iyi oldu esra :)) saka bi yanada tesekkr ederm gecms olsun dilekleriniz icin bacilar.bi ara heralde domuz gribi flan oldum dedim ya o kadar uzun ihtirasli ve atesli gecti yani :)

çok sevindimmmm .......

canım onları taratıyorsun...sonra pc ye atıp kaydediyormussun.....benım de eşim yapacak......
ok kuzumm benımkınıde benımkı halletsınn once notları bulalım sonra basvru yaparız sakaryanın basvuru suresı nısana kadarr

.

aynen kuzummm ıkız ucuz besız falan Allah hayırlısını versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…