- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.481
alnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)
merhaba 5. takımın çıtırları
menümü yazayımda sonra 9 sayfacık okuyup geleyimm...
okulda yemek günü vardı. ymekten önce yarm litre su içtimm
sabah: yarım kase kornfleks
ara: 1 ayva
öğle: 1 dilim börekçikkk(ufakk)
ara 2 kuru kayısı
akşam: 1 kase nohut yemeği -yarm kase yoğurt
şimdide sütümü içiyorun
35 dakika koşu+yürüyüş gün geçtikçe koştuğum dakikalar artıyor.
aslında çok yorgundum yürümeyecektim ama börekçiğin hatrına yürüdüm
ah jujum benim kaslar cok kati dgilmek bilmiyor ama yapabildigim yere kadar yapmsk bile yetiyor canım
alnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)
jujum bu tıbetın hareketlerının ne maharetı varmıs da bu kadar belırtı verıyor yok akıntı yok saçların gec yaglanması iltihaplar falan fılan..okudum korktumm valla[/b]
tibetin hareketleri az mıs bak o yapılabılır
az olmasına az da bır ton ayrıntısı varmış......:26::44:
bende tam bılmıyorum ki senı juju ya havale edıyorumhımmm mesela? du bakım ben en ıyısı
Kızlarrrr iyi gecelr, ALLAH rahatlık versinnnnnnnn
.
iyi geceler canımmmKızlarrrr iyi gecelr, ALLAH rahatlık versinnnnnnnn
.
evet erkeklerinde zor... eşim 3 aydır salona gidiyoo diyet yokk türk kası hala var sadece 3 kilo verdiialnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)
ayy aynen yaaa benımde coookkk uykum geldıı eee o kadar ayran ıcersek olacagı buuuayyyyyyyyyy uykum geldı yaaaaaaaa.......koca yok hala pofffffff
iyi geceler canımmmbende yatıyorummm bayanlar.. herkese hayırlı gecelerr..
Kızlarrrr iyi gecelr, ALLAH rahatlık versinnnnnnnn
.
bende yatıyorummm bayanlar.. herkese hayırlı gecelerr..
ayy aynen yaaa benımde coookkk uykum geldıı eee o kadar ayran ıcersek olacagı buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?