- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.041
bugün herkeste ufak ufak kaçamaklar var ama dengelemişiz
dün bi işe başvurdum bugün aradılar yarın gel grüşelim dediler ayy bir sevindirik oldumm inş hayırlısı olur yeride çok gzl hemen önünde ankaranın en büyük 2 tane avmsi var
heeeeben menümü yazayım
sabah
haşlanmış yumurtanın beyazı
yeşil çay
öğle
yarım kase mercimek çorbası
beyaz lahana yemeği yarım tabaktan biraz fazla 3/4 kadar
1 kase yoğurt
ara
browni mouse
yeşil çay
akşam
kumpir büyük boy patatesten:18::18::18::18:
şimdilik 1,5 saat spor oldu geceye kadar bakalım allah bereket versin ne kadar olrsa
yok şekerim benimkini kutlamadı
tahmin ettim canım cepanın oralardır diyecektim
havelsan falan mı garfiedl anladığım kadarıyla cepa ve kentparktan bahsediyon :)
benim menüme gelirsek
aç karnına 2 kuru kayısı
sabah 1,5 dilim ekmek
2-3 çatal sucuklu yumurta
1/2 armut (yarısını oğlum yedi)
öğle 3 kaşık pilav 2 kaşık haşlama tavuk
ara 1 kivi 1 kuş lokumu
akşam 1 kepçe çorba
1 kaşık pilav 1 kaşık tavuk ve 1 lokma ekmek
bu arada hala toparlanamadım yarın akşama da çiğköfteye misafir gelecek bakalım nasıl olacak bi taraftan tatlı vs hazırla bi tarfatan bebeler biraz koşturmaca olacak
ben hedefimi değiştirmeyeceğim aslında 55 benim için iyi olur boya göre ama bu yaşta zor 55 e inmem makul ve mantıklı olan 65
evet cnm tam orası hatta o caddede dsi lojmanları var ordamı otruon kıs yoksahavelsan falan mı garfiedl anladığım kadarıyla cepa ve kentparktan bahsediyon :)
benim menüme gelirsek
aç karnına 2 kuru kayısı
sabah 1,5 dilim ekmek
2-3 çatal sucuklu yumurta
1/2 armut (yarısını oğlum yedi)
öğle 3 kaşık pilav 2 kaşık haşlama tavuk
ara 1 kivi 1 kuş lokumu
akşam 1 kepçe çorba
1 kaşık pilav 1 kaşık tavuk ve 1 lokma ekmek
bu arada hala toparlanamadım yarın akşama da çiğköfteye misafir gelecek bakalım nasıl olacak bi taraftan tatlı vs hazırla bi tarfatan bebeler biraz koşturmaca olacak
ben hedefimi değiştirmeyeceğim aslında 55 benim için iyi olur boya göre ama bu yaşta zor 55 e inmem makul ve mantıklı olan 65
sen önceden ankarada yaşıyodun dimi cnm ankaralımıısn yoksa
eşleri kutlayanların eşlerni bende kutluorm kutlamayanlarada merdaneyle uçuorm
bnmde kutlanmadı henuz aslında hatırlatır cok pis üste cıkardmda 3 gun snra bnm dgum gunum şimdi onu hatırlatmak ıstemıorm bugun 8 mart desem bnm dgm gnumu hatırlar bırak hatrlamasınkı pazartesiii burnundan getiriym gecen yıl hatırlamamıştııııı 1 hafta surundu
benimki kutladı ama alaylı bir şekilde gamzeninkini de kutladı demi kız....
.
afiyet olsun canım ...yarın için de kolay gelsin canım....
.
ankaralıyım canımsen önceden ankarada yaşıyodun dimi cnm ankaralımıısn yoksa
eşleri kutlayanların eşlerni bende kutluorm kutlamayanlarada merdaneyle uçuorm
bnmde kutlanmadı henuz aslında hatırlatır cok pis üste cıkardmda 3 gun snra bnm dgum gunum şimdi onu hatırlatmak ıstemıorm bugun 8 mart desem bnm dgm gnumu hatırlar bırak hatrlamasınkı pazartesiii burnundan getiriym gecen yıl hatırlamamıştııııı 1 hafta surundu
saol canım bu arada ben hasta olunca bu hafta hiç spor yapamadım toparlanmadan da yapamayacam sanırım aslında biraz spor olaydı bu hafta 1,5 kg nun üstüne çıkardı hastalık sebebiyle doğru dürüst yiyemedim derken aklıma geldi dünki menümü yazdıktan sonra 3 tane hurma ve 1 parmak kalınlığında dondurma da ben yemiştim bu haftaki tek kaçamağım oydu
evet cnm tam orası hatta o caddede dsi lojmanları var ordamı otruon kıs yoksa
Evet..Bende, seninde dedimBenim aşkitom anlamaz hiç böyle günlerden hahahahah
.
canlar ben kacarr opuyorum hepınızı cok kaynatmayınn ok mıı erken gelırsek gelırım yıneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?