- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.721
offfff pofffff afra tafrabi ton iş beni bekliyor bi kaldırmadım kendimi gidip iş yapayım güç yapayım Haydi Bismillah diyerek kalıkıyorum hanımlar... Görüşürüz
corninin verdiği lınkteki et yemekleri yarsmasına bakıyorumda ben gene karar veremedim ve karnım acıktııı
Arkadaşlar birazcık yokumbeni merak ederseniz diye şeyettiydim kaynanam gelmiş eltime, eltim hamile, 1 ayı var doğurucak..sanırım son duruma bakmaya gelmiş benide çağırdılar, gideyim birazcıkta saçımı savurup geleyim hahahaha
.
callene bi kere sizin başlaması lazım sıkılaşmanız daha fit görünmeniz için ben bu bedenle yapıyorsam siz ooooooooooooooooyatmaktan büyüdü kız biyerlerim
keçiorende ne var hmm nese siyaset yapmaım simdi
ben yapsam solicemde juju bi yapamadm :26:
bende gecen 2 hafta izlemiştimde bu haftaki çifti begenmedm cok enteller
juju banada sole bunları
bunlar laklak yapıyo dersten neyim hiiç haber vermiyo...kızlarrr nabersınız???
dersım var 2 de napıyonuz dıye bakem dedımmm
git anam git bari sen git işini gücünü hallet otura otura kıçınız büyüdü.... hadi ben çalışıyom mecbur oturucam size noluyorofffff pofffff afra tafrabi ton iş beni bekliyor bi kaldırmadım kendimi gidip iş yapayım güç yapayım Haydi Bismillah diyerek kalıkıyorum hanımlar... Görüşürüz
tamam canım görüşürüz...Arkadaşlar birazcık yokumbeni merak ederseniz diye şeyettiydim kaynanam gelmiş eltime, eltim hamile, 1 ayı var doğurucak..sanırım son duruma bakmaya gelmiş benide çağırdılar, gideyim birazcıkta saçımı savurup geleyim hahahaha
.
iyi dersler cnmkızlarrr nabersınız???
dersım var 2 de napıyonuz dıye bakem dedımmm
kolay gelsinofffff pofffff afra tafrabi ton iş beni bekliyor bi kaldırmadım kendimi gidip iş yapayım güç yapayım Haydi Bismillah diyerek kalıkıyorum hanımlar... Görüşürüz
yumusakgillerdenhe ya biz Türkçe müzik dinelmıyoruz kiiiiiiiiiiiii.bu ne bıcım erkek ya
Arkadaşlar birazcık yokumbeni merak ederseniz diye şeyettiydim kaynanam gelmiş eltime, eltim hamile, 1 ayı var doğurucak..sanırım son duruma bakmaya gelmiş benide çağırdılar, gideyim birazcıkta saçımı savurup geleyim hahahaha
.
hımmmmmm hadi bakalım......göster kendını bebeğim
callene bi kere sizin başlaması lazım sıkılaşmanız daha fit görünmeniz için ben bu bedenle yapıyorsam siz oooooooooooooooo
sendemi dersten kaytaransın valla yolcam sizi
bunlar laklak yapıyo dersten neyim hiiç haber vermiyo...
git anam git bari sen git işini gücünü hallet otura otura kıçınız büyüdü.... hadi ben çalışıyom mecbur oturucam size noluyor
tamam canım görüşürüz...
callene bi kere sizin başlaması lazım sıkılaşmanız daha fit görünmeniz için ben bu bedenle yapıyorsam siz oooooooooooooooo
sendemi dersten kaytaransın valla yolcam sizi
bunlar laklak yapıyo dersten neyim hiiç haber vermiyo...
git anam git bari sen git işini gücünü hallet otura otura kıçınız büyüdü.... hadi ben çalışıyom mecbur oturucam size noluyor
tamam canım görüşürüz...
iyi dersler cnm
kolay gelsin
yumusakgillerden
yürü be yavrum vur kır parçala
ben bu callanın hala turkcesıne ulaşamadım kkda bi topık var orda lınk verılmıs ama indiremedimmmmm yardım bana acılll:26:
benım verdııgm linke baktın degıl mi* rabiş de ordan ındırdı hangısını indirmiş ona sorarız......
doğumda 30 kilo alırsa bir insan tabi karnı olur ama ben eritmiştim düzdü karnım 62 kiloya indiğimde ama yeniden kilo alınca karın da esnek olduğundan çok kolay genişleyebiliyor...jujum azcık kilo verıp öyle baslasaydın daha iyi olmaz mıydı* bu arada fotolarına baktımçok abartılı degıl ama özellıkle alt karın var....çocuk dogurunca böle mı oluyor ya:26:
bende onun için yapanların tecrübelerini istiyorum ya ama niyeyse kimse söylemiyor...
Ben mesela ilk haftamı yapılmamış sayıyorum çünkü hissedemiyordum hareketleri doğru yapayım derken etkisini alamıyordum.. Geçen hafta bi nebze hissetmeye başlamıştım ama bu hafta daha bilinçli ve hareketleri daha bi doğru yapıyorum olsa girek içime sinerek yapıyorum
senin linkten su an bişi inio ama ne ınıo bılmıorm bakaılm ınsnde omu degılmı
doğumda 30 kilo alırsa bir insan tabi karnı olur ama ben eritmiştim düzdü karnım 62 kiloya indiğimde ama yeniden kilo alınca karın da esnek olduğundan çok kolay genişleyebiliyor...
yok yok ben resimlere baktıkca bildiğin adile naşit diyorum ama gelişimimim değişimimim çok merak ediyorum şimdi ... sabırsızlıkla 79 olmayı bekliyorum ozamanda çekeceğim her 5 kiloda bir resim
calleni dalinin verdiği linkten indirdim ben bu linkle bir ayı tamamlarsam nette daha ileri seviyeleri var onlara geçerim yada plates düşünüyorum haftada bir de callen yaparım esneme adına
MESELA diyorum; bu gece bir DELİLİK yapsam..!
Bıraksam MUTFAKTA biriken bulaşıkları,
Çeksem arkamdan kapıyı,
KADIN başıma gitsem bir meyhaneyi dağıtsam..!
FONDA bir masa,
Arkada Sezen'in şarkıları çalsa;
Ben AĞLASAM...
Şişenin dibine dibine vursam..!
MESELA diyorum;
bütün ERKEKLERİ kovsam,
Bu gecelik evlerinde otursalar..
Korkmadan dolaşsam bütün şehri,
Kimse DOKUNMASA bana,
Bir sandalda sabahlasam...!
Alabildiğince KADIN,
Alabildiğince ÖZGÜR olsam.
Küfür etsem ağız dolusu, utanmasam;
Şehre isyanımı haykırsam.
Kim bilir kaç kere satılmıştır, bu dünyanın ANASI...!
MESELA diyorum;
Bu gece de ben BABASINI satsam..!
aayyy bu kız da taktı kimse söylemiyor kimse söylemiiyor diye... 50 kere söyledim 51. kez tekrar ediyorum:
pelvis kepçesi midir ne zıkkımsa yapamıyorum onu.. bacaklarım titriyor ve karın hareketlerinde 100 e kadar gelmişliğim yoktur arada seriliyorum... Sonracıma bi de en sonda bacakları yere yapıştırıp bir şey yapıyoruz ama o hareketi hiç anlamıyorum ne yararı var. basınç uyguluyorum yere.. o kadar bitmiştir..
ayrıca bahsetmezsem ölürdüm;
Hasretin NAZLIDIR ANKARA (eski Ankara harika) - YouTube offf ooofff oyyy oyy...
heeee otuzzz ..garfiiiiiiiiiiiiiii bittim bu şiire çok güzellllllllllll............harbiden ya erkekler olmasa şöyle 1 gün doyasıya istedıgımızı yapsak......bir de lezler olmasın........
jujum:30 kilo mu
ay bu dünürüm programında geline kaynanası ne dedi biliyor musunuz?
ayy gizemcim seninde kolların ne kadar kalınmış:26: dedi yaaaaaaaaaa
garfield şiir süperdi kızz.. keşke yapabilsek özgürce bunları....
kızlarrrrrrrrrrr bana hediye geldiiiiiiiiiii....
flormar ın anketine katılmıştım ilk 50 kişiye hediye var diyordu bende ilk 50 olmuşum bir ruj birde 5 li far paketi yollamışlar sevindirik oldum
akşama ne yemek var??????????
ben tavuk tantuni yapıyorum....buzluktan kuyruk yagı da cıkardım...kk da ki tarıfın tavuklusunu yapacagım.....eşime de diyeyım gelırken lavas alsın........
tabi ben ne yıyecegım sadece tavugunu ve salata......
nonoşlarda olmasn ayy delikanlı kızlar olsunnngarfiiiiiiiiiiiiiii bittim bu şiire çok güzellllllllllll............harbiden ya erkekler olmasa şöyle 1 gün doyasıya istedıgımızı yapsak......bir de lezler olmasın........
jujum:30 kilo mu
ay bu dünürüm programında geline kaynanası ne dedi biliyor musunuz?
ayy gizemcim seninde kolların ne kadar kalınmış:26: dedi yaaaaaaaaaa
aaaa cidden oluomuymus o hediye olayı ben hıc ınanmıodum bak dgruymus gule gule kullan cnmgarfield şiir süperdi kızz.. keşke yapabilsek özgürce bunları....
kızlarrrrrrrrrrr bana hediye geldiiiiiiiiiii....
flormar ın anketine katılmıştım ilk 50 kişiye hediye var diyordu bende ilk 50 olmuşum bir ruj birde 5 li far paketi yollamışlar sevindirik oldum
akşama ne yemek var??????????
ben tavuk tantuni yapıyorum....buzluktan kuyruk yagı da cıkardım...kk da ki tarıfın tavuklusunu yapacagım.....eşime de diyeyım gelırken lavas alsın........
tabi ben ne yıyecegım sadece tavugunu ve salata......
yavrum evladım ben her gün istiyorum raporu... her yapışınızda yazın bugün şunda zorlandım bunu tam yaptım şunu beceremedim die hep söyleyin gelişiminizi bilim sized benimkini bilin...53. kere oldu buda
pelvis kepçesini beceriyorum elastikiyetim var ne kadar şişman olsamda ...
karın hareketlerinde boynum ağrımadığı sürece tamamlıyorum iki bacak yukarıda olunca tamamlayamıyorum sadece.. boynumda ilk haftaya nazaran daha iyi.
o hareketi tam anladın mı canım bacağının arasına sandalye alıp sandalyeyi sıkıyorsun sürekli sıkıyorsun iki ayağının iç kısmıyla 100 e kadar dayanamazsın bile tir tir titriyo bacaklar iç bacak içinmiş.
heeee otuzzz ..millet ikiz mi diyodu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?