Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pursaklar.. sen neresinde yaşamıştın?

bizde daha çalışmaya baslamadık canım.........inşallah başlıcaz:)

hemen kilo vermek istiyorum yaaa havalar ısındıkca daha cok acele ediyorummmmm

ay sorma ya bıraz önce öğle yemegımı yedım ama doymadım şimdi bıraz sakinleştim yazın gelmesıne gerek yok baharda bile kilolarımız bellı olur......

ya bırakın ankarayı görmesek yutturacanız heee bu arada benım tanıdıklarım hep keçiörende oturuyo ne var bu keçiörende:44::44::44::44:

evet.... ben kpss yi hallettim çok şükür.. yds çalışıyorum şimdi. ankara yı nazım hiikmet gibi seviyorum..

mantık garficim gelir bekle daha sen... biraz dinlen canım o zaman hazır değilsen..

sen hangı blm okudun chentiq....

bende onun için yapanların tecrübelerini istiyorum ya ama niyeyse kimse söylemiyor...

Ben mesela ilk haftamı yapılmamış sayıyorum çünkü hissedemiyordum hareketleri doğru yapayım derken etkisini alamıyordum.. Geçen hafta bi nebze hissetmeye başlamıştım ama bu hafta daha bilinçli ve hareketleri daha bi doğru yapıyorum olsa girek içime sinerek yapıyorum

bu sabah öldüm jujucum ya sorma bacaklarım varya hareketten sonta kedi yavrusu gibiydi...

kıssss cornellacım öyle deme Ankarayı yaşamak güzel tıpkı Adanayı yaşamak gibi... İşte herkesin doğduğu büyüdüğü yer hep başka kalıyor demekki!...
......
.......
Ankara'yı sevmeyene bir zulümdür
bu kadar insanın neden ankara'yı sevdiğini anlamadan
ankara'da yaşamak

ankara'ya öyle yakışırdı ki kar...
asfaltlar ışıldar...
şimdi ve sonra ne zaman ankara'ya kar yağsa
elim gönlüm, çocukluğum buz tutar.

kız dur Allahtan gurbette değilsin haa...takılıyorum ben size

öğlen gittim kızlaydan yulafımı aldım sonunda öğlen yemeği olarak yulaf ezmesi ve yoğurt yiyorum Zes valla sen dışarda olunca sana özlem dolu geliyo ben ffırsatını bulsam hemen kaçacam da eşim özel sektörde olunca olmuyo işte şehrin temposundan kendi hayatımızı unutuyoruz yaa

bu sabah öldüm jujucum ya sorma bacaklarım varya hareketten sonta kedi yavrusu gibiydi...
senin kaçıncı haftan??? ben 3 haftaya başladım ve hareketleri yaparken çok daha dikkat ediyorum kalça sıkı pelvis yukarda yapmaya çalışıyorum ki daha bi hissedeyim diye.. karın hakreketlerinde mesela ilk haftalarda meyvalı jöle gibi titreyip duruyordum ama bu hafta artık karım yanılor hatta iki bacak yukarıda olan hareketi tamamlayamıyorum bile yandığı için...
esnemeler iyi gidiyor iki bacak ayrık yere esneme hareketinde yeri öpmeme ramak kaldı 3 parmak sonra yerdeyim baya baya esnedim.. esnemede en son hareket varya sırt üstü yatıp yaptığımız onda mesela bacağım uyuşuyo benim sizinde uyuşuyormu???
ben son iki hareketi yapmıyorum 2-3 gündür iç bacak birde kalçanın geniylemesini önleyen varya onları ..

sevgili dünürüme taktım kafayı,bu aralar.......star tv
kız kak iki ders yap alalalal o program senin bi program benim dolanma sana bi faydası yok onların

ayyyyy aynı annem gibi konustun jujum

ben pek düzenli yapamadım 3 hafta içerisinde 1gün yap 2 gün bırak o şekilde yaptım ama hep ingilizce versiyonuydu türkçe ile ilk defa yaptım öldüm ama yaaa hakkını vererek bu hareketler yapılsa kesin kesin varya incelir insan yok böyle bişey juju yaaa

evet.... ben kpss yi hallettim çok şükür.. yds çalışıyorum şimdi. ankara yı nazım hiikmet gibi seviyorum..

mantık garficim gelir bekle daha sen... biraz dinlen canım o zaman hazır değilsen..
yatmaktan büyüdü kız biyerlerim
keçiorende ne var hmm nese siyaset yapmaım simdi
ben yapsam solicemde juju bi yapamadm :26:
sevgili dünürüme taktım kafayı,bu aralar.......star tv
bende gecen 2 hafta izlemiştimde bu haftaki çifti begenmedm cok enteller

juju banada sole bunları

offfff pofffff afra tafra bi ton iş beni bekliyor bi kaldırmadım kendimi gidip iş yapayım güç yapayım Haydi Bismillah diyerek kalıkıyorum hanımlar... Görüşürüz

kızlarrr nabersınız???
dersım var 2 de napıyonuz dıye bakem dedımmm

he ya biz Türkçe müzik dinelmıyoruz kiiiiiiiiiiiii.bu ne bıcım erkek ya

corninin verdiği lınkteki et yemekleri yarsmasına bakıyorumda ben gene karar veremedim ve karnım acıktııı

ayyyyy aynı annem gibi konustun jujum

eeeeeeeee bende anneyim oğlumada aynısını yapıyorum sonrada ben nefret ederdim annem söylendikçe şimdi aynısını kendim yapıyorum diyorum ama kadın söylenmekte haklıymış meğe onu anladım ....

yok ben sadece haftada bir gün ara veriyorum düzenli yapıyorum sırf esneme hareketleri için bile yaparım ben bunu... özellikle yürüşten sonra esneyin kaslarınız çekiliyor demişti ebru şallı bende yürüyorum 30 dk 5 dk dinlenip callene başlıyorum esne esne esne uyuyacam valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…