- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.701
batıkentte çentikpursaklar.. sen neresinde yaşamıştın?
cnmmm yazdığını görmeden çıkmışım ksruma bakma:26:
saol cicim 23 oldum daha geçen 18dim ne çabuk geçiyo zaman
teşekkür ederim tatlım gzl dileklerin için
hadi lennn tamm deniiz fln yok orman var Allahıma bin şükür
sokakların denize çıkmasada seviyoruz seni ankara
yes bebeğimmmmmm günaydınnnnnnn pardon tünaydınn
diyetten daha zor şu ders çalışma:26:
imdye bnde baktımda sınav 20 nisandaymış yetiştiremem die başlamadm hiç bol şans kızlar size umarım gnlünüzdeki olur
bu aralar 2oo küsür imd alınıyodu
nedir senin bu trendeki hanzolardan çektiğin kısımmm
hemen kilo vermek istiyorum yaaa havalar ısındıkca daha cok acele ediyorummmmm
keçiörende cnm
en son bi iş grusmesine gtcektimya onu soruyosun sanıırm gitmedim ona cumku cumarteside dahil akşam 7ye kadar calışıolarmıs zor geldi bana gtmedim grsmeye
dun yıne gtcektım biyere cnm istemedi onada gtmedim bilmiorm cnm calışmakmı ıstemıyo mantıklı dusunmeye calışıormda mantığı bulamadm henuz
corni hoş geldin nikinle
senin topiğin hangisi corni
çentik sende mi ankarada oturuyorsun? ve sen hangi bölüm için kpss çalışıyorsun?:26:
Ankarada deniz yok ama öyle bir iklimi (enerjisi,aurası)var ki yaşanılası
evet.... ben kpss yi hallettim çok şükür.. yds çalışıyorum şimdi. ankara yı nazım hiikmet gibi seviyorum..
mantık garficim gelir bekle daha sen... biraz dinlen canım o zaman hazır değilsen..
kızlar ben callenin hep inglizce versiyonu ile egzersiz yapmıştım bu sabah ilk defa türkçe versiyonu ile yaptım valla çok zorlandım demek ingilizce versiyonunu kafama göre yapıyormuşum resmen bacaklarım kedi yavrusu gibi tirtir titredi valla ben zorlandım
kızlar ben callenin hep inglizce versiyonu ile egzersiz yapmıştım bu sabah ilk defa türkçe versiyonu ile yaptım valla çok zorlandım demek ingilizce versiyonunu kafama göre yapıyormuşum resmen bacaklarım kedi yavrusu gibi tirtir titredi valla ben zorlandım
bu sabah öldüm jujucum ya sorma bacaklarım varya hareketten sonta kedi yavrusu gibiydi...
bende onun için yapanların tecrübelerini istiyorum ya ama niyeyse kimse söylemiyor...
Ben mesela ilk haftamı yapılmamış sayıyorum çünkü hissedemiyordum hareketleri doğru yapayım derken etkisini alamıyordum.. Geçen hafta bi nebze hissetmeye başlamıştım ama bu hafta daha bilinçli ve hareketleri daha bi doğru yapıyorum olsa girek içime sinerek yapıyorum
kıssss cornellacım öyle deme Ankarayı yaşamak güzel tıpkı Adanayı yaşamak gibi... İşte herkesin doğduğu büyüdüğü yer hep başka kalıyor demekki!...
......
.......
Ankara'yı sevmeyene bir zulümdür
bu kadar insanın neden ankara'yı sevdiğini anlamadan
ankara'da yaşamak
ankara'ya öyle yakışırdı ki kar...
asfaltlar ışıldar...
şimdi ve sonra ne zaman ankara'ya kar yağsa
elim gönlüm, çocukluğum buz tutar.
corni hoş geldin nikinle
senin topiğin hangisi corni
çentik sende mi ankarada oturuyorsun? ve sen hangi bölüm için kpss çalışıyorsun?:26:
Ankarada deniz yok ama öyle bir iklimi (enerjisi,aurası)var ki yaşanılası
senin kaçıncı haftan??? ben 3 haftaya başladım ve hareketleri yaparken çok daha dikkat ediyorum kalça sıkı pelvis yukarda yapmaya çalışıyorum ki daha bi hissedeyim diye.. karın hakreketlerinde mesela ilk haftalarda meyvalı jöle gibi titreyip duruyordum ama bu hafta artık karım yanılor hatta iki bacak yukarıda olan hareketi tamamlayamıyorum bile yandığı için...bu sabah öldüm jujucum ya sorma bacaklarım varya hareketten sonta kedi yavrusu gibiydi...
kız kak iki ders yap alalalal o program senin bi program benim dolanmasevgili dünürüme taktım kafayı,bu aralar.......star tv
Ben gurbette değilimkız dur Allahtan gurbette değilsin haa...takılıyorum ben size
senin kaçıncı haftan??? ben 3 haftaya başladım ve hareketleri yaparken çok daha dikkat ediyorum kalça sıkı pelvis yukarda yapmaya çalışıyorum ki daha bi hissedeyim diye.. karın hakreketlerinde mesela ilk haftalarda meyvalı jöle gibi titreyip duruyordum ama bu hafta artık karım yanılor hatta iki bacak yukarıda olan hareketi tamamlayamıyorum bile yandığı için...
esnemeler iyi gidiyor iki bacak ayrık yere esneme hareketinde yeri öpmeme ramak kaldı 3 parmak sonra yerdeyim baya baya esnedim.. esnemede en son hareket varya sırt üstü yatıp yaptığımız onda mesela bacağım uyuşuyo benim sizinde uyuşuyormu???
ben son iki hareketi yapmıyorum 2-3 gündür iç bacak birde kalçanın geniylemesini önleyen varya onları ..
kız kak iki ders yap alalalal o program senin bi program benim dolanmasana bi faydası yok onların
senin kaçıncı haftan??? ben 3 haftaya başladım ve hareketleri yaparken çok daha dikkat ediyorum kalça sıkı pelvis yukarda yapmaya çalışıyorum ki daha bi hissedeyim diye.. karın hakreketlerinde mesela ilk haftalarda meyvalı jöle gibi titreyip duruyordum ama bu hafta artık karım yanılor hatta iki bacak yukarıda olan hareketi tamamlayamıyorum bile yandığı için...
esnemeler iyi gidiyor iki bacak ayrık yere esneme hareketinde yeri öpmeme ramak kaldı 3 parmak sonra yerdeyim baya baya esnedim.. esnemede en son hareket varya sırt üstü yatıp yaptığımız onda mesela bacağım uyuşuyo benim sizinde uyuşuyormu???
ben son iki hareketi yapmıyorum 2-3 gündür iç bacak birde kalçanın geniylemesini önleyen varya onları ..
kız kak iki ders yap alalalal o program senin bi program benim dolanmasana bi faydası yok onların
ben pek düzenli yapamadım 3 hafta içerisinde 1gün yap 2 gün bırak o şekilde yaptım ama hep ingilizce versiyonuydu türkçe ile ilk defa yaptım öldüm ama yaaa hakkını vererek bu hareketler yapılsa kesin kesin varya incelir insan yok böyle bişey juju yaaasenin kaçıncı haftan??? ben 3 haftaya başladım ve hareketleri yaparken çok daha dikkat ediyorum kalça sıkı pelvis yukarda yapmaya çalışıyorum ki daha bi hissedeyim diye.. karın hakreketlerinde mesela ilk haftalarda meyvalı jöle gibi titreyip duruyordum ama bu hafta artık karım yanılor hatta iki bacak yukarıda olan hareketi tamamlayamıyorum bile yandığı için...
yatmaktan büyüdü kız biyerlerimevet.... ben kpss yi hallettim çok şükür.. yds çalışıyorum şimdi. ankara yı nazım hiikmet gibi seviyorum..
mantık garficim gelir bekle daha sen... biraz dinlen canım o zaman hazır değilsen..
keçiorende ne var hmm nese siyaset yapmaım simdibizde daha çalışmaya baslamadık canım.........inşallah başlıcaz:)
ay sorma ya bıraz önce öğle yemegımı yedım ama doymadım şimdi bıraz sakinleştimyazın gelmesıne gerek yok baharda bile kilolarımız bellı olur......
ya bırakın ankarayı görmesek yutturacanız heeebu arada benım tanıdıklarım hep keçiörende oturuyo ne var bu keçiörende:44::44::44::44:
sen hangı blm okudun chentiq....
ben yapsam solicemde juju bi yapamadm :26:
bende onun için yapanların tecrübelerini istiyorum ya ama niyeyse kimse söylemiyor...
Ben mesela ilk haftamı yapılmamış sayıyorum çünkü hissedemiyordum hareketleri doğru yapayım derken etkisini alamıyordum.. Geçen hafta bi nebze hissetmeye başlamıştım ama bu hafta daha bilinçli ve hareketleri daha bi doğru yapıyorum olsa girek içime sinerek yapıyorum
bende gecen 2 hafta izlemiştimde bu haftaki çifti begenmedm cok entellersevgili dünürüme taktım kafayı,bu aralar.......star tv
yatmaktan büyüdü kız biyerlerim
keçiorende ne var hmm nese siyaset yapmaım simdi
ben yapsam solicemde juju bi yapamadm :26:
bende gecen 2 hafta izlemiştimde bu haftaki çifti begenmedm cok enteller
juju banada sole bunları
kızlarrr nabersınız???
dersım var 2 de napıyonuz dıye bakem dedımmm
ayyyyy aynı annem gibi konustun jujum
yok ben sadece haftada bir gün ara veriyorum düzenli yapıyorum sırf esneme hareketleri için bile yaparım ben bunu... özellikle yürüşten sonra esneyin kaslarınız çekiliyor demişti ebru şallı bende yürüyorum 30 dk 5 dk dinlenip callene başlıyorum esne esne esne uyuyacam valla...ben pek düzenli yapamadım 3 hafta içerisinde 1gün yap 2 gün bırak o şekilde yaptım ama hep ingilizce versiyonuydu türkçe ile ilk defa yaptım öldüm ama yaaa hakkını vererek bu hareketler yapılsa kesin kesin varya incelir insan yok böyle bişey juju yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?