- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.501
bravo canim sana tabu ile ikiniz guzel sonuc aldiniz bugun devamini dilerim ikinizede nazar degmesin durmasin kionuz hep veringünaydın arkadaşlar bu gün büyük gün bu sabah tartıya korkarak çıktım ama derin bir ohhhhhhhh çektim şu an itibabariyle 92 kiloyum arkadaşlarım .hepinize çok tşk ediyorum destekleriniz için iyiki bu siteyi bulmuşum ve iyiki 5.takıma gelmişim yaşadığım kötü olayların arasında bu bana ilaç gibi geldi hepinizi öpüyorum.
amin cnm amin:Saruboceq:
hızlı kilo vermek isteğini anlıorum hepimiz öle olmasını isteriz....ama artık bunu herkes ii bilio ki sağlıklı ve kararında verilen kilolar çok daha önemli...çabuk verilen kilolar verdiğimizin bi o kadarınıda geri dönüşümlü olarak bünyemize eklio ve her defasında yavaşlamış bir metobolizma ve yıpranmış bir beyin....
2 sene önce doktor kontrolünde verdiğim sağlıklı kilolalarımı(2ayda 12 kilo) sağlıklı beslenmeyi bıraktığım andan bu zmn a kdr sadece 8 kilosunu almıştım 2 sene sağlıksız ve diyetsiz sporsuz geçirmeme rağmen....
en azından verdiğin kiloları geri almayacağını düşünerek yavaş olsun zor olsun ama güsel olsun dierek kendini motive edebilirsin....anlıorum yaza az kaldı ama bence aynen böle düşünmelisin...şimdisi değil daha sonrası önemli diyorum ben....
burası bana da çok iyi geldi gerçekten çok motive oldum...bildiklerimin üstüne daha iyi şeyler öğrendim düzene girdim...1,5 sene önce aldığım ve süs gibi duran koşu bandımı ilk defa buraya girdikten sonra düzenli kullanmaya başladım...diğer arkadaşlarımın azmini görmem bnmde azmimi arttırdı...
bu yolda yalnız olmadığımı gördüm ve bunu arkadaşlarım yapabiliosa bende yapabilirim dedim...akşamları 7-8 den sonra mutfaktan bişiler aşırma gibi bi alışkanlığım vardı....bu sitede o yok oldu...karnım kazınıo açım dio sesler gelio ben yemiorum....normalde yerdim ve asla aç yatmazdım....geçen akşam resmen aç yattım ve açlıktan 2 saat uykuya dalamadım....bu siteden iyi sonuçlarla ayrılacağımı düşünüyorum ve de diliorum...hihoyyyt
akşam yediklerine gelince cnm....herşey akşam yediğin bir kibrit kutusu yaş pastaya kadar mükemmel...onu yemesen iyi olurdu...eğer yiyeceksende akşam yememeni tavsiye ederim...tatlı ihtiyacını en geç 16:00-17:00 aralarında karşılarsan ve de akşam yemeğini hafif karsılarsan daha uygun olabilir...
Zenanım hoş geldin bebeğim .
Mersa süper gidiyor canım tebrikler hep böyle diliyorum . Ya geçende soracaktım unuttum kullandığın herhangi bir destek ürün var mı acep
günaydın arkadaşlar bu gün büyük gün bu sabah tartıya korkarak çıktım ama derin bir ohhhhhhhh çektim şu an itibabariyle 92 kiloyum arkadaşlarım .hepinize çok tşk ediyorum destekleriniz için iyiki bu siteyi bulmuşum ve iyiki 5.takıma gelmişim yaşadığım kötü olayların arasında bu bana ilaç gibi geldi hepinizi öpüyorum.
canım denetmenim mesajın için tşk ederim söyledklerinin hepsinde haklısın inş yavaş yavaş bu düzeni oturtacam bu hafta 3 kilo gitti ama tahminim bundan sonra azalacak bende daha bilinçli yapacam diyetimide sporumuda geç olsun güç olmasın artık haftada 1 -1.5 kilo verebilirsem yeter sende çok güzel kilo vermişsin bence sen benden daha başarılısın o kadar sıkıntının içinde çok iyi kilo vermşsin tebrikler.
bağır bağır canım :)) hakkınnn .istediğini yazabilirsin canım no problem:)
tşk ederim cnm...ewt sağlıklısı haftada 1-1,5 kilo vermek...ama ben bu hafta bu kiloyu kendimde rahatsızlandım ondan verdim...yoksa bu hafta düzenli beslenemedim...yürüyüş yapıcam ama korkuyorum kalbimde bi ağrı var sol kolum uyuşuo..parmaklar da az uyuşuk...
zenancım bende seni tebrik ederim bi tanem...inş her hafta verebiliriz....önümüzdeki haftadan umutlu değilim....regl ime denk gelicek...bakıcaz yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?