- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.521
15 gün yemeksiz çok zor gibi gözüküor...yine de bilemem...bijocum regl misin sen şişlik falan dion...böle durumlarda vermen zor ve de alış bile gösterebilir tartı bu gibi durumlarda tartı 2 kilo fazla gösteriormuş...tartılma ölçüm yapma diodu doktorum
hem ayrıca ben yavaş ve sağlıklı kilo işine de pek inanmıyorum. yavaş yavaş versen de hızlı hızlı versen de yersen alıyosun kardeşim bu kadar basit. ben insem 1 senede 55 e. sonra götürsem bi gün börek bi gün baklava ohhh gel keyfim gene alırım tabi kiloları. yanlış anlaşılmasın bu sadece benim düşüncem. çevremde hiç yemeyip de kilo veren ve yıllarca kendilerini kontrol altında tutmuş bir sürü kişi var. sağlıklı zayıflayıp da ideal kiloya gelip yine alan da var. bu biraz otokontrol, tabi yine bence yerimseniben
mersa hoşgeldin cnmcım....
bravo canim sana tabu ile ikiniz guzel sonuc aldiniz bugun devamini dilerim ikinizede nazar degmesin durmasin kionuz hep verinhepimiz verelim insallah
Sağlıklı kilo vermek vede bu kiloyu korumanın en temel yolu bence alışkanlıklarımızı sürekli hayatımıza yayacak şekilde düzenlemektir bence. hangimiz çok sevdiğimiz yiyeceklerden hayatımız boyunca vazgeçebilirizki değil mi? Bu nedenle kısa dönemde evet belki hayatımızdan çıkar ama uzun dönemde hayır çıkmaz bu nedenle kontrollü hale getirmeli. sporda öyle kilo veririken ha babam yaptığımız sporu kilo verince bırkıyorsak bencede hiç bir faydası yok kendimişzi harap edecek kadar spor yapmak yerine alışkanlık haline getirecek kadar yapmak daha önemli bence :) Fikir alışverişiniz çok güzel çok hoşuma gitt:))
bu arada bugünü özetliyim....
9:30 1 haşlanmış yumurta,3 küçük haşlanmış sosis,1 kk peynir, şekersiz çay
12:30 bitkisel çay
13:30 nescafe ve ardından
55 dk hızlı tempo yürüyüş 10 dk göbüş hareketleri
14:30 1 elma
16:00 da 1 kase yoğurt yicem
18:00-18:30 da 1 tabak semizotu---3 köfte---yoğurt yicem
21:00 de yine bi meyva die düşünüorum...
CNM BNM SNN İÇİN YAZMADIM genel manada şok diyetler falan demiş te çikolate çım...ölesine yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?