Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evde oldugum yerde kiz kucamda, memem agzinda yuruyorum iste.ama tiksiniyorum bu yagli kocaman seyden

her şey zamanla olacak.mucıze bekleme bence......

kızlar nabersınızzz dısarı cıktım esımınde ıslerı vardı o onları hallederken ben carsıda dolandımm modaya uyup zımbalı carık babet aldımmm yaz sezonunu acıyorummmm

Hayırlı olsun kuzum, güle güle giyyy

baskülümü bozdummmmmmmmmmmm 105 gösteriyo beniiiiiii

şimdide 61 kilo gösteriyo

cok sikildim canim ya.Birde kadinlar boyle balerin gibi ayaklar felan moralim bozuldu.birde bir takimda bir arkadas dediki 20 kilo vermis bu arada sadece yurudum dedi.gobek felan kalmadi dedi.cok kararsizim jujum

Canını sıkan tek şey bu olsun arkadaşım, boşver..Üülmeye değmez..Eminim ki kilolar gidecek ve canının sıkıldığına sıkılıcaksın

.

sana yazıklar olsun dıyom baskada bsıey demıyom barı o pastanın yarısını yeseydın full karbonhıdrat almıssın tamam kh de alınır ama bukadar deıl lıtfenn
oyy kıyamam sana tüüü bana affet jujumm
sen dıyetısyene gıtsene tatlım bole mahsun mahsun duruyon uzuyon bızı bı dıyetısyene gıt bakalım ne dıcek belkı dıyetısyenle kılo vermen dafa fazla olur

penelopecım hosgeldın.bu hafta bukadar kılo vermemın tek sebebı kesınlıkle sporrr spor sporrrrrr baskada bısey deıl.3 cocuk annesıyım onlarla yeterınce kosturmaca ıcındeyım gectıgımız hafta hasta oldular uzuldum kosturmam daha fazla ldu ustelık 4 aylık bıde bebegım var gece uykusunu unuttum.hergun 3 katta oturuyorum en az 5 kez en fazla 10-15 kez merdıbvelerı ındım cıktım dınlenmeden.ustune elıptık yaptım gunde 1 saat gunde 20 dkk sadece bısıklete bındım ter attkca su ıctım yedıkelrıme dıkkat ettım mekık cektım sandalyeye ındım cıktım 70 kez kızımla delı gıbı dans ettım ter attım callen yaptım aerobık hareketlerı yaptım gun ıcınde ne zaman bos zaman bulursam yaptım esımde gunduz evdeydı cocuklarla ıulgılendı yedıklerıme dıkkat ettım.jujumu dınleyıp menumu cogalttım bıle hatta bnm menulerı sor kızlara bı ne dıyolar jujumun tavsıyesıyle herseyden az az da olsa yemeye 6 ogun yapoamasamda gunde 4-5 ogun yapmaya gayret ettım ama en onemlı etken toplamda gunde en az 2 saatten fazla spor ve bol su ıcmemdı.1 lıtrelık kola sısesını doldurup ıcıyodum 3 kez yanı 3 lıtre bnm bu haftakı kılo verme basarım bunlar o gobegıde dert etme callenın duzeltemıce gobek yok bnm gobegımı bı gorseydın dızerıme degıyordu sımdı ıse tum sarkıklar yukarı cekmeye basladı 4-5 cm kuculdu

cok sikildim canim ya.Birde kadinlar boyle balerin gibi ayaklar felan moralim bozuldu.birde bir takimda bir arkadas dediki 20 kilo vermis bu arada sadece yurudum dedi.gobek felan kalmadi dedi.cok kararsizim jujum

evde oldugum yerde kiz kucamda, memem agzinda yuruyorum iste.ama tiksiniyorum bu yagli kocaman seyden
yüryüş yapabilirim bebeği bırakırım birine gider yürürüm yada o yuduktan sonra evde koşu bandımda yürürüm diyorsan elbetteki ilk etapta yürü ama bu yürüyüşler 45+45 iki set olsun asla 45 dk altında yapma vaktin varsa 1 saat sabah 1 saat akşam yap bir ayda sen bile inanamazsın verdiğin kiloya

dalin yarın tartı alıcam yeniden çıkacak sonuca bağlı şayet tartım bozuk da ondan sabit çıktıysam ne ala ama ordada sonuç aynıysa bana doktor yolu gözüküyor eşimle gidim dedim ama tek gideceğim sanırım haftalarım boşa geçiyor böyle

dalin bugün dokunma bana nolur bugün bu kadar yedim ama bak şu saate kadar toplam 2,5 saat spor yaptım.
sabah 45 dakika ip atlama, mekiki, kalça, bacak hareketleri callenden alıntılar gürkan kubilayın bi 10 hareketi vardı incelmek için o bunları yaptım. akşam üzeri 65 dakika orta tempoda dışarıda yürüyüş yaptım ve evde 40 dakika koştum evet evet tam 40 dakika koştum. kızımıda uyutup gece ütü yapıp bi karın kalça bacak hareketi daha yapmayı düşünüyorum. Akşam yemeğimide 5 gibi yemiştim zaten şimdi öyle hafifim ki cornella juju gamze_m aşk olsun menüme yorum yapmamışsınız

Arkadaşlar bu gün kilo bildiriminden sonra dışarı çıktım ve gerçekten ne zamandır yapmadığım şeyi yaptım..Kendime zaman ayırdım..2 tane indirimden eşarp aldım, kendime hediye almam beni mutlu etti

Menüm geç kaldı ama geç olsunda güç olmasın

Sabah
1 patates tencerede haşlama, biraz yağ ile haşladım..
5 zeytin
1 dilim beyaz ekmek :26:
1 kurabiye

Ara yok

Öğle yok

Ara yok

Akşam
1 porsiyon balık
Bol yeşil salata

Ara yok

Su: içiyorum, bu gün daha 1 litre oldu malesef..
Spor 3 saat yürüme

Dip Not: arkadaşlar sabah biraz ağır oldu ama dengelemeye çalıştım, juju yine gösterdi kaptanlığını ve asaletini gerçekten beni tek sözü motive etmeye yetiyor da artıyor..5. Takımımızda böyle bir insanla arkadaşlık etmek çok büyük şans..sabah bana söylediği şuydu..1 kurabiyeyle kalsın ve geçen haftanın bedelini nasıl ödüyor bak..o kadar mutlu ve motive ettiki beni, şunu düşündüm..Hayatıma kırmaktan ve saygısızlık yapmaktan çekineceğim biri geldi..Çok teşekkür ederim kaptanım, eğer bir gün istemedende olsa seni kırmaktansa 100 kilo olmayı tercih ederim sizi seviyorum kiii

.

biran noluyor dedim profilimde sadece ılk mesaj gözukuyor ya nıye hırpalıyosun kız bu kadar.sende gecen hafta nerdeyse 2 kg ekleri yedıydın galıba.....ama bak bu hafta 3 kg verdın....spor yapar telafı eder o daaffedelim bu seferlik..:)

Son düzenleme:

Aşkımmm, ben şimdi geldim annemmmm

.

kesınlıkle bebegım dıyetısyene gıtmen sart 2 aydan fazladır beraberız 12 bucuk kılo verdım 3 bucuk kılo verdın tamam yavas verelımde buda cok yavas metabolızma hızında sorun var sanırım dıyetısyen halleder onu ancak bız nedesek bos.yada gunde yaptıgın spor yetmıyo 1 saat yapıosan 2 ye cıkar gun ıcıne yay bos vakıtlerınde cık kos bantta bu haftada ole denesen tatlım bız mezun olurken sneı burda bırakmak ıstemıyorum sende zayıfla ıstıyorum

penelope bende sezeryanla doğum yaptım ve 3 aylıkken mekik çektim ve çok ağrıdı ama bu dikişin ağrısıydı ilk 6 ay kesinlilkle karına yönelik çalışma yapma doktor bana öyle söylemişti. Sadece yürüyüş temponu yavaş yavaş artırarak. Allah bebeklerini bağışlasın sağlık selamet versin sizlere ve evlatlarınıza

Galiba mı aşkitommmmmmmmm, kesin yemişti kuzumm afiyet olsun dalinime..ona rağmen verdi kiloları..süper eee bakarsın bu hafta 1 dilim pastayla en çok kiloyu sen verirsin zesimmmmm

.

inanin suan bulundugum yerde tek yakinim kk daki sizler.hepinizi cok seviyorum.
dalin bu kadar sporu yapacak vakti bulman superrrrrrrrrrrr
bu hareketleri pespese mi yaptin yoksa firsat yada bos zaman buldukcami yaptin.esinede helal olsun 3 cocukla ilgilenmek zor.benim
acaba biz ayni callendenmi bahsediyoruz dersin.senin yaptiginin linkini verebilirmisin

Jujum canim burda yanlizim kayinvalideyle aram yok.hele bu konuda yardim etmek mi? aslaaaaaaaaaaaaaaa
hatta dalga gecer birde ustune.esimde zaten yorgunum diyor.Birde benim bebegimi kucakta uyumaya alistirdi.offfffffff offfffffff
ama sizede kendimede guveniyorum.cok gec saatlerde yattigim icin yemek sorun oluyor.zamanla insallah.

canım ben kımsenın menusune yorum yapmadım bugün..kendım dunyayı yedıgım için kimseyı eleştirecek yüzüm yok

tamam bu seferlık affedıldın.ama bu seferlık
gamze kısasa kısasmı yapıon len sen bana aldırma oklovamı yedım bı seferlık bıseydı bıdaha olmaz ama bak fazlasıyla erıttım gerccı gecen haftakı 1 kg almasaydım sımdı 74 kusurlerdeydım neyse herkes hata yapabülü
sende sabah menum agır demıssın ama agır magır deıl sabah olması nedenıyle .

dışarı çıkmana sevindim bu hayat gailesinde kendimizi unutuyoruz şimdi düşündümde uzun zamandır sadece kendim için bişey yapmadım ... ne eksiklik....

kuzum diğer sözlerin içinde teşekkür ederim çok mahçup oluyorum sen böyle deyince ve len bu ben miyim benden mi bahsediyor diyorum bazen ki ben okadarda abartılacak birisi değilim... reel hayatımda asosyal biriyimdir bakma burdaki hallerime... takımları buradaki sistemi biliyorum eski üyelerden olduğum için kimseyi kırmanın manası yok ... ben veremedim aman oda vermesin dicek değilim elimden geldiğince doğru yola sevketmeye bildiğim doğruları aşılamaya çalışıyorum sizlere işe yarıyor ki benim dışımda herkes neredeyse 10 kilo ve üzeri verdi... ne güzel bir duygu kiminizin 3 kilosu kaldı hedefe ulaşması için bunlar beni mutlu ediyor burada kalmama neden oluyor aylardır verdiğim 3,5 kiloya dayanmama sabretmeme neden oluyor .. iyiki varsınız...

canım ben biliyorsu sabah kontrol ediyorum ama cuma ve cumartesi menüleri diğer arkadaşların insafında
hiç güleceğim yoktu corni yaptın gene yapacapını

hahahahahahha Daş düşebülü, kilo çıkabülüüü

.

emınım aynı callenden bahsedıyoruz varya bı alaman sarısın bı teyze 45-50 dkklık.
evet cnm gun ıcınde ne zaman bos vakıt bulduıysam cocukları uyuttum once spor sonra temızlık ayyaslar gıbı su sısesı elımde gezdım.asen zayıfla ben bakaırm dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…