Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

esoşumm tombul kelebeğemmm nerelerde kaldın cuzzz.....özledım valla senı gelde 2 lafın belını kırak

gidişat onu gösteriyor zaten bakalım pazartesi araştırayım kimler var diyetisyen olarak...

ben demirbaşım kuzum her halukarda sizleri mezun edeceğim yerinize yeni çıtırlar alacağım yeni kanlar gelecek tazelenecek topik... sizi burda tutup turşunuzumu kurcam yoksa... bi tek benşm turşum yeter buraya

nihayet gelebildim bugün bi ton aksilik çıktı önce elektirik gitti 4 5 saat kadar gelmedi snra elektirik beklerken misafir geldi offf aklım burda kaldı uyumadan yetişebildim size önce menümü yazyım sonra geçmişe bakıyım

sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 havuç

öğle
yoğurt
marul maydonoz
1 dilim ekmek

ara
1 parça çikolata

akşam
4 köfte
salata
portakal

spor
1 saat callan
su 3e yakın

offff menün zaten number one deee, ben avatar resmine hastayım hacııııııııııııııııııı

.

sabah: bir kase yulaf- süt

ara: bir bardak ıcetea

öğlen: yarım kase yogurt 1 kucuk bıber dolması

ara: yeşilçay ve yarım dilim biberli ekmek (2 ısırmalık yani )

akşam: yarım kase domates corbası yarım tabak fırında pişirilmiş sebze

1 saat plates 2 litre su

dalintoşşşşşşşşşş gel bakem bura..1. olmuşsun..şapur şupur bir öpeyim..Şaka bir yana tebrik ederim dalinciğim..öyle yada böyle kilolarımızın gitmesi muhteşem birşeyy

.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

dakintoşşşşşşşşşş gel bakem bura..1. olmuşsun..şapur şupur bir öpeyim..Şaka bir yana tebrik ederim dalinciğim..öyle yada böyle kilolarımızın gitmesi muhteşem birşeyy

.

juju sende mezun beyaa napcak burda tohumlukmu durcan

Bu callan beni mahvetti gece ağrıdan uyuyamadım sabah uyandım hala ağrıyo özellikle belim bacaklarım kopuyo boynumdan bahsetmek bile istemiyorum biyerden biyre dönmüyo umarım bi sakatlık yaşamamışımdır bide gittim bugun bida taptm callan ama boyun hareketlerni yapmadım daha fazla zorlamayım diye bakalım yarın olsun devam edip edemiceğme o zaman karar vercem

yoksa belinde mi ondannnnnnnnn

.

birsencim bende senin gbi yapıorm koşu bandında 2 3 dk koşu 6 7dk hızlı yüürüyüşş acayip ter atıorm ve koşmakla yurudugnun 2 katı kalori yakıosun

kız ben 2 hareket yaptım kollarıımın arkası morarmıs gibi agrıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…