- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.701
kesınlıkle bebegım dıyetısyene gıtmen sart 2 aydan fazladır beraberız 12 bucuk kılo verdım 3 bucuk kılo verdın tamam yavas verelımde buda cok yavas metabolızma hızında sorun var sanırım dıyetısyen halleder onu ancak bız nedesek bos.yada gunde yaptıgın spor yetmıyo 1 saat yapıosan 2 ye cıkar gun ıcıne yay bos vakıtlerınde cık kos bantta bu haftada ole denesen tatlım bız mezun olurken sneı burda bırakmak ıstemıyorum sende zayıfla ıstıyorum
nihayet gelebildim bugün bi ton aksilik çıktı önce elektirik gitti 4 5 saat kadar gelmedi snra elektirik beklerken misafir geldi offf aklım burda kaldı uyumadan yetişebildim size önce menümü yazyım sonra geçmişe bakıyım
sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 havuç
öğle
yoğurt
marul maydonoz
1 dilim ekmek
ara
1 parça çikolata
akşam
4 köfte
salata
portakal
spor
1 saat callan
su 3e yakın
ben yattım kızlar ... öpüldünüzzzzzz
eyvallah gözümmmoffff menün zaten number one deee, ben avatar resmine hastayım hacııııııııııııııııııı
.
tatlı uykular kaptanmben yattım kızlar ... öpüldünüzzzzzz
gidişat onu gösteriyor zaten bakalım pazartesi araştırayım kimler var diyetisyen olarak...
ben demirbaşım kuzum her halukarda sizleri mezun edeceğim yerinize yeni çıtırlar alacağım yeni kanlar gelecek tazelenecek topik...sizi burda tutup turşunuzumu kurcam yoksa... bi tek benşm turşum yeter buraya
dakintoşşşşşşşşşş gel bakem bura..1. olmuşsun..şapur şupur bir öpeyim..Şaka bir yana tebrik ederim dalinciğim..öyle yada böyle kilolarımızın gitmesi muhteşem birşeyy
.
esoşumm tombul kelebeğemmm nerelerde kaldın cuzzz.....özledım valla senıgelde 2 lafın belını kırak
aaayyy yavrucummmmmmmmmbende cok özledim sizi ya valla öyle alışmışımki misafirlerin gözüne bakıyorum gitsinler diye nasılsınız napyosunuz bakım
napalım valla yenı hareketlendı zaten burası.kımse yoktu......bende çok alıstım valla buraya
Bu callan beni mahvetti gece ağrıdan uyuyamadım sabah uyandım hala ağrıyo özellikle belim bacaklarım kopuyo boynumdan bahsetmek bile istemiyorum biyerden biyre dönmüyo umarım bi sakatlık yaşamamışımdır bide gittim bugun bida taptm callan ama boyun hareketlerni yapmadım daha fazla zorlamayım diye bakalım yarın olsun devam edip edemiceğme o zaman karar vercem
napalım valla yenı hareketlendı zaten burası.kımse yoktu......bende çok alıstım valla buraya
yoksa belinde mi ondannnnnnnnn
.
Bu callan beni mahvetti gece ağrıdan uyuyamadım sabah uyandım hala ağrıyo özellikle belim bacaklarım kopuyo boynumdan bahsetmek bile istemiyorum biyerden biyre dönmüyo umarım bi sakatlık yaşamamışımdır bide gittim bugun bida taptm callan ama boyun hareketlerni yapmadım daha fazla zorlamayım diye bakalım yarın olsun devam edip edemiceğme o zaman karar vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?