- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.681
honeybaby ayh maşallah canım sende sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla alırsın bebeklerin kucağına bi gün...
Biz de burdan bebek severiz laelaelaelaelae bi de amin inş en kısa zaman da istediğimiz kiloya düşeriz :çok üzgünüm:
şimdilik durdu kilo almam kallisim zaten her yediğini çıkaran birisinin kilo alması imkansız ama 6.aydan sonra dikkat edeceğim inşallah arada gelir size hesap veririm böylece sizin kontrolünüz altında almamış olurum dimi kaptanım karizmatikimalkisalkisalkisablam bide çok özledik kimseyle doğru düzgün paylaşım yapamadık kaç gündür ama bugün sorunsuz gibi sanki bana öyle geldi hiç bir sayfam hata vermedi...
ablacım zaten önemli eğlence günlerimiz olduğunda artık çikolat ve reyhan ikilisi gelecek aklımıza, birniz şarkı söyleyecek birniz göbek dansı kaydirigubbakcemile3 bekarımız varsa evlendrirken yaparız eğlenceyi :teytey: hehe senin oğlanı evlendirirken geliriz çikolatım şarkı söyler senlede göbişleri atarız:lepi:
honeyim şekerciğim hoşgeldin canım..
kilona dikkat et aman diyelim 6. aydan sonrada aniden kilo alabilirsin... :
kız kadis canım arkadaşım nasılsın yaaahoneycim canım seni gördüğüme çok sevindim
13. haftada bulantıların gececktir emni ol
2li testen sonra üzülmicem demişsin
şimdi neden üzülüyosun canım
moralini yüksek tut her zaman lütfen
sizleride öpüyorum kızlar
sağol ablacığım hayırlısıyla o hisleride bir duysam dünyalar benim olurdu nasıl merak ediyorum bebeğimi sağlığını cinsiyetini kime benzeyeceğini ayyy rabbim isteyen herkese versin inşallah:Saruboceq:ilk aklıma gelende takımdan cedric arkadaşım oldu bu duayı ederken sahi o nerde nasıl?selammmmmmmmmm sekerparelerimeeeeeeeee. alkisalkisalkis
ya kallisim dügün dernekte döktüreyim diye ögrenmeye calisiyorum zaten göbek dansini. dedigin dogru cikolatam söyler sbg sen ben atariz göbekleri.kaydirigubbakcemile2
zenanim canim benim tabiki ablan var burada iyi demissin..güzel huylum benim. Şeniz
ballim 9 haftalik olmus. masallahhhhhhhhhdörtte birini geride biraktin bile güzelim bak.. söyle böyle derken ilk üc ayi geride birakacaksin hayirlisiyla ..ondan sonra bir 8 hafta sonradaaaaaaaa bebeginin hareketlerini hissedeceksin icinde . benim gibi siril siril agliyacaksin sevincinden. iste o zaman anliyacaksin gercekten hamile oldugunu. :1hug: ya tatlim senin simdi yasadigin hergün yeni bir macera. tadini duya duya yasa.. rabbim hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin insallahhhh
x tabu cum sendemi giremedin bu gün ben şimdiye kadar yaptıklarımı yazimde belki yine giremem sen girince okursun.
sabah 1 bardak su
1.5 saat yürüyüş
kahvaltı:2 dilim k.ekmek 4 zeytin 1 k.k peynir domates salatalık yeşil çay
ara öğün yok.
öğlen:3 kaşık kıymalı makarna kırmızı lahana (haşlanmış) 5-6 tane çilek
ikindin:yağsız sütle diyet kornflex
akşam girebilirsem devamını yazarım .
ay cnm bnmmm...çok tşk ederim....şımatçan beni kızzzzkaydirigubbakcemile3xtabucum,
geçmişi okuduğumda gördümde avatardaki senmişsin, çok güzelsin canımm... maşallah
birde kilolar gidince sen gör o zaman, zaten çok güzelsin, muhteşem olacaksın:lepi:
yani canım hesaplamalar sırasında seni gördüm. Ama kallisteye bugün hiç rastlamadım onu dedim.
Ara verme sebeplerinizi okudum da ondan yani, çabucak dönün.
kalliste ablam ben bu mesaja karşılık merak edip sordum....yoksa senn hafta sonları ailenle geçirdiğini biliorum...canım sağol düşündüğün için ama takım hafta sonları gelmememe alışıktır özellikle yaz ayları haftasonu tüm aile bahçede yada dışarıda geçirdiğimizden onları bırakmamayı tercih ediyorum... fakat perşembeden başlayan net sorunum vardı dün akşamda devam etti şu an iyi gibi umarım daha tekrarlanmaz... buraya gelemeyince sinir basıyor beni..
geldim spordan canım çıktı yaaa :bbo: şimdi kahvaltımı yaptım. yediklerimi akşam toplu yazarım zenancım. sporda çok acıkıyorum o yüzden gitmeden kahvaltımı yapıcam ve döndüğümde yogurt yicem bundan sonra cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?