Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben 1 bardak süt içiyorum akşam ve yemek yediğim zaman da asla kilo veremiyorum. daha önce yazmıştım sen burda mıydın bilmiyorum ta küçüklükten gelen bir huy bu yani akşam yememek :1rolleyes:

merhaba kıslar .... bu konuda size nacizana önerim aç çıkmayın helede agır spor yapıyorsanız . sakın .... helde spordan sonra çok açlık ve halsizlik oluyorsa ... mutlaka kavaltınızı yapın ....a.s

zamnında bende o yanlışı çok yaptım .... ve kan şekerimi oldukça düşürdüm ....
bu hataya sizde düşmeyin ... diyetisyenim .. sütün yada bir meyvanın yürüyüş öncesi kavaltı yerine geçmiyceni ama çok mecbur kalırsam . yarım çay bardagı kuru üzün yiyip çıkabilecegimi söyledi ....:1rolleyes: umarım faydan dukunmuştur ....

baksen millet siteye giremiyo .... mehalim nerdesiniz diye soruyo ...kaydirigubbakcemile3 olsun olsun sen dal şiirlereŞeniz

geçmiş olsun . kadis canım ... geldiginde bana bi yassana ....delikafadulden

kadisim hoşgeldin şekerim.. nasılsın hayat nasıl gidiyor, oğluşun.... anlat anlat..
bak okumaya susamış biri daha ...:roflol::roflol:Şeniza.s.

canım çok haklısın gelsekte bir türlü bir araya gelemiyoruz ama biraz sitenin sorunlu olmasından dolayı böyle kayıplar yaşandı artık düzeldi hepimiz yavaş yavaş toparlanırız yakında canım cuma listeleride böylelikle kurtulmuş oldu site düzeldi listelerde tamam olur yani :hooray:

ben sabah yürüyüş yapmadığım için o kdrını bilemiorum ama tok karınlada olmıcanı da biliorum...ben genelde öğleden sonra 4-5 arası yapıorum yürüyüşü...ender saraç akşam 6 dan sonra daha faydalı olcağını sölüo yürüyüşün........

Selam güzel arkadaşlar . okuldan geldim şöyle bir geziniyorum işte.
honeycim midem bu aralar iyi şükür endoskopide yaptırmadım asıl sen nasılsın seni sormalı Bebekle güzel geçin bak arada olacak midenide bulanacak başka şeylerde olacak :)) sabırlı ol bakım hııııı:)))

tabi canım akşam için farklı ben sabah için belirmiştim ...a.s:1hug:

selam aebencigim hosgeldinnnnn. senide cok özledim. nasilsin? listeye girdinmi artik izin bittimi canim?
bu izin ise yariyorsa bende niyetleniyorumda

selam aebencigim hosgeldinnnnn. senide cok özledim. nasilsin? listeye girdinmi artik izin bittimi canim?
bu izin ise yariyorsa bende niyetleniyorumda
bitti bitti girdim ama benımki biraz zorunlu izindi gamyoncuiremsu sonuçlarımı aldım 2 . satte bir şekerimi düşürmeden yemeliymişim bunca zamandır yaptıklarımdan ondan sonuç alamıyormuşum ....3+5 ögünümle sahalara geri döndüm ....kaydirigubbakcemile3 ama işi yarayacak gibi a.s.
site bi kaç gündür böyle ..... sanki haftalardır girmiyomuşum dibi garıpsedim ben ...:çok üzgünüm:

iyi bir sonuc almissin canim benim. demek iki saatte bir ufak tefek seyler atistirman gerekiyor ve sende sonuctan memnunsun. cok sevindim. zaten bir sorunun sebebini bulmak cözmenin yarisiymis. zaten cok kilon yok güzelim yaza kadar halledersin sen insallah.
gercekten banada garip geliyor site. kimseyle karsilasamiyorum. cogu zaman giremiyorum.
düzelir insallah kisa zamanda.

Annemm bana izin yaradımı bilmem vallaha yeni yeni çıkıyorum diyet psikolojisinden ilk hafta sanki herşeyi önümden alacaklarmış gibi yemek yiyordum ama bu hafta daha sakin yemek yiyorum ve daha iyim ama söylemesi ayıp öyle bir gazım varki anam çıldıracam baen davul gibi şişiyorum sancılanıyorum ama sanırım okulda üşüttüm yada yediklerim gaz yaptı. Aklımda bir durum var uygulayabilirsem 19 mayısı bekliyorum tatil olacak ya devlet hastanesine diyetisyene giderek maratona tekrar başlamaya düşünüyorum inşallah:)) Böyle annem yanii

merhabalarr... nihayet doğru düzgün açılabildi sayfalarımda yazabiliyorum..

mehalim ne güldürdün beni önünden kim alacak tıs yemekleri... bende biraz karbonhidrata düşkünlük gösterdim ilk günlerde hani izni kim vermişse izini iyi kullanayım diye galiba ))) ama durdurdum kendimi neyseki.. fakat tartılmamak ne güzel bir duyguymuş anlatamam eğer kısmet olurda şu maraton biterse galiba bir kaç ay çıkmayacağım o tartı denen nesneye... herkesler iyidir umarım herkesin keyfi yerindedir sorunlarda bitsede toplansak yine güzel güzel...

Evet kallisim ya topralanmak çok güzel olur. Ben gerçekten canım sıkılıyor bazı durumlara ya diyeceksinizki neden . Ne kadar hoşgörüsüz ne kadar hoyrat ve .farklılıklara farklı düşüncelere sabırsız insan toplulukları olmuşuz. Bir duruma bir düşünceye karşıyız diyee hooppp kaldır onu ortadan varlığını yok say ne ala. vermı böyle bir düşünce şekli varmı böyle bir çare açıkcası ben anlayamıyorum
kabul edemediğimiz düşünceler ,durumlar elbette olacak ama önemli olan onlarla mücade etmek değil midir. yazacak çok şey var ama anneminde dediği gibi sallaaaaaaaaaaa

ya nerden çıktı bu muhabbet diyeceksiniz ama işte öylee:))

bugun herkez girebilmis sohbet edebilmis ben niye giremedim benim pc kelmiydi niye katmadilar beni siteye :dilcikar:her girmek istedigimde koca yazilar cikiyoÇok üzgünüm çoook
nerden nasil girdigimi sakin sormayin cok acayip bir yazi yazdim google da arayinca bizim kadinlar kulubu yazisiini gordum oyle girdim geri gidip tekrar kadinlar kulubu yazdim yine ya sabir koca yazi benneyaptımki
neyse bende kapandi a rtik tumden ne yapicam diye kara kara dusunmeye:çok üzgünüm: basladiydim ve nasil olsa bir takimimda yok artik diye bugun butun gun hic bisiy yemedim tasamdan
sporuda bosladim bugun allahim ne kotu insanin bir takiminin olmamasi biraz oncede mehalime mesaj eklemistim sonra netten bisiyler bakayim diye google a bisiyler yazdim sonra kendimi burada buldum neyse bakalim yarin gorusuruz artik gec gece senağlama agliycaktim iyiki buldum burayi optum herkezi a.s.

Ayyy canım zenanım suç bende oturup sana nsaıl kolay gireceğini anlatmadım ahh eşşek kafam :)

günaydın canlar

bende bir günaydın diyip yatmaya gidiyorum :)) dün gece geç saate dek büyük kız için açma poğaça yapmaya uğraştım, bugün sanat kulübüyle Beypazarına ve Nallıhana gezmeye gidiyorlar o yüzden, valla ufaklık hasta olmasaydı bende makinemi alıp gitmeye niyetlenmiştimde kısmet işte olmadı, fırsat olmadığı için yazamadım dün ufaklıkla doktora gittik, ikimizinde boğazlarına mikrop yerleşmiş aşırı öksürük bende başağrısıda var ilaç filan aldık bakalım böyle işte... gzlerim yanıyor...
ben zenana msnden ulaşayımda nasıl gelebileceğini tarif edeyim.. başka isteyen varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…