- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.701
valla ben su içince beni kesio aslında ama akşam yemek yememyi bırak derim...öğün asla atlama...bak bende akşam cnm bişi yemek istemiorum...bir kase yoğurt yiyebilirsin....en geç dokuzda bir elma ya da bi bardak süt içmelisin...öğün atlarsan ve çok açlıkhissedersen bu iyi değil...
bünyen açlık hissettiği an kıtlığa girdiğini sanıp en son yediğini ve açlıktan sonra yediğin ilk seyi yağ olarak depolayacaktır...bence akşam yemeğini yemelisin...en azından yarım kase yoğurt...
merhaba kıslar .... bu konuda size nacizana önerim aç çıkmayın helede agır spor yapıyorsanız . sakın .... helde spordan sonra çok açlık ve halsizlik oluyorsa ... mutlaka kavaltınızı yapın ....a.shımm ne önerirsin oz aman, çünkü ben 8 de evden çıkıyorum, 10 da geliyorum. ve akşam da yemek yemediğim için çok acıkıyorum kafamçokkarıştı bir bardak süt içsem tutar mı ki ya da var mı önereceğin birşey çıkmadan?
Offf çok canım sıkıldı yaff. Kaç zamandır siteyim ancak kimseciklerin gelip gittiiği yok.
Kallisim sultanım ben çok sıkıldım sen nerdesin yahu inşallah hasttalanman .
Annem sende ortalarda görünmüyosun kaç gündür karşılaşamadık yaff.
Zenan ım yahu siz msn demi açmıyomusunuz ne .Yaa ama haklısınız evde 4 çocuk var ilgi isterler benim birtane işimde az gerçi iş yapan kim :))
Sitedeki sorun böyle devam edrse cuma bildirimleri nasıl olacak ben kara kara şimdiden onu düşünmeye başladım .
İnsanın alışkanlıklarından vazgeçmesi de ne zor oluyormuş.
Bende bu boşluktan istifade bol bol şiir okuyorum yazıyorum .
Zenanım bir yazı sözün vardı unutma haa:))
Ayy şimdilik bu kadar yeter
canım ya nasıl olsun
kilo almışım malesef
şişiyorum ilaç aldım doktordan bakalım i gelecektir umuyorum
yazmak istediğim çok şey var ama elektirk yok sabahtan beri
şimdide güç kaynağı açık
oğluşum hasta olmmuş ya sesi gidiyo
bak okumaya susamış biri daha ...:roflol::roflol:Şeniza.s.kadisim hoşgeldin şekerim.. nasılsın hayat nasıl gidiyor, oğluşun.... anlat anlat..
Offf çok canım sıkıldı yaff. Kaç zamandır siteyim ancak kimseciklerin gelip gittiiği yok.
Kallisim sultanım ben çok sıkıldım sen nerdesin yahu inşallah hasttalanman .
Annem sende ortalarda görünmüyosun kaç gündür karşılaşamadık yaff.
Zenan ım yahu siz msn demi açmıyomusunuz ne .Yaa ama haklısınız evde 4 çocuk var ilgi isterler benim birtane işimde az gerçi iş yapan kim :))
Sitedeki sorun böyle devam edrse cuma bildirimleri nasıl olacak ben kara kara şimdiden onu düşünmeye başladım .
İnsanın alışkanlıklarından vazgeçmesi de ne zor oluyormuş.
Bende bu boşluktan istifade bol bol şiir okuyorum yazıyorum .
Zenanım bir yazı sözün vardı unutma haa:))
Ayy şimdilik bu kadar yeter
merhaba kıslar .... bu konuda size nacizana önerim aç çıkmayın helede agır spor yapıyorsanız . sakın .... helde spordan sonra çok açlık ve halsizlik oluyorsa ... mutlaka kavaltınızı yapın ....a.s
zamnında bende o yanlışı çok yaptım .... ve kan şekerimi oldukça düşürdüm ....
bu hataya sizde düşmeyin ... diyetisyenim .. sütün yada bir meyvanın yürüyüş öncesi kavaltı yerine geçmiyceni ama çok mecbur kalırsam . yarım çay bardagı kuru üzün yiyip çıkabilecegimi söyledi ....:1rolleyes: umarım faydan dukunmuştur ....
tabi canım akşam için farklı ben sabah için belirmiştim ...a.s:1hug:ben sabah yürüyüş yapmadığım için o kdrını bilemiorum ama tok karınlada olmıcanı da biliorum...ben genelde öğleden sonra 4-5 arası yapıorum yürüyüşü...ender saraç akşam 6 dan sonra daha faydalı olcağını sölüo yürüyüşün........
bitti bitti girdim ama benımki biraz zorunlu izindi gamyoncuiremsu sonuçlarımı aldım 2 . satte bir şekerimi düşürmeden yemeliymişim bunca zamandır yaptıklarımdan ondan sonuç alamıyormuşum ....3+5 ögünümle sahalara geri döndüm ....kaydirigubbakcemile3 ama işi yarayacak gibi a.s.selam aebencigim hosgeldinnnnn. senide cok özledim. nasilsin? listeye girdinmi artik izin bittimi canim?
bu izin ise yariyorsa bende niyetleniyorumda
bitti bitti girdim ama benımki biraz zorunlu izindi gamyoncuiremsu sonuçlarımı aldım 2 . satte bir şekerimi düşürmeden yemeliymişim bunca zamandır yaptıklarımdan ondan sonuç alamıyormuşum ....3+5 ögünümle sahalara geri döndüm ....kaydirigubbakcemile3 ama işi yarayacak gibi a.s.
site bi kaç gündür böyle ..... sanki haftalardır girmiyomuşum dibi garıpsedim ben ...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?