- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.661
yok be çentikim benim minik kızımla mutfağa gittik gidincede dönemedik bu ara pek bi mızmızlanıyor dişten midir nedir anlamadım... Bi geldim baktım kk dan çıkış gerçekleşmiş...var ya iyi ki bi geldim bakınayım dedim. dağılın hemen.. yarım saat ara verdim onda da konuşacak bir kalmadı..
Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostlarım nasılsınız..
.
"az ye, az söyle, az incit" Mevlana demişne demiş rahmetli mevlana hazretleri
nolsun bacım ya.. sizleri çok özledim. ev kalabalık gelen giden oluyor. ders çalışamıyorum hiiç motive kalmadı.. bugün kan aldırdım yarın sonuçlar çıkacakmış. ona göre bakayım diyet rejime engel bir ey varmıymış. kendime spor düzeni ayarlıyorum. öyle takılıyorum.
çok çok dertleşesim var.. içimde yığınla şey biriktirdim. sen böyle hadis yazınca da kendimi sorguladım gene.. onlar nerede biz neredeyiz.. nelerle uğraıyoruz. ahh zes zes...
sağol canım benim ne tatlı yazmışsın öyle
inşallah çok heyecanlıyım şafak 1..
yarın eve uğramadan okuldan sonra yola çıkacağız
dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Giriş tarihi 14-09-2010
Son Aktivite Bugün 00:35
böyleymiş...:26::26::26::26::26::26::26:
sağ ol sevdam iyiyiz hamd olsun sende iyisin inşallah...
Tamam
*JUJU* kaptanCan
Zes: özlü sözlerden sorumlu başkan
Aysunay: resim işleri başkanı
Ben de cozutanlar kurulu başkan adayıyım..oyunuzu bana kullanın, cozutmanın dibine vuralım
.
ben diğil mevlana demiş ben yazmışım onu diyo gamzem
gamzeeeee sen hankı tarihte kaldın öyle enson 14.09.2010 dion bugün 00:35 diyosun kız biz 2013 teyiz
.
slm kızlar bgun hastanedeydm tum gun annem alerjı testı yaptırdı bende gittim snrada bıraz gezzdik
evde otur otur ne kdrda sıkılmıısn ben dısarı cıkınca ipinı koparmıs esek gbi ordan oraya zıpladm
menum
sabah
bıraz fazlaca tost yarm ekmege yakndı
öğle
1 kucuk lavaş
3 ızgara kofte
akşam
1 kase corba
su 1.5 lt devam ediorm
spor hep ayakta yuurys halndeydım bırazdan yapcm gene bısıler
bugun biraz cozuttum cok uzgnum cidden ekmek lavas havada uctu:26:
sabah 1dilim ekmek
5 zeytin
peynir
öğlen 4 gibi
kısır 7 kaşık
sarma 8 tane
1 tanede tatlı
akşam
daha ne yiycem öğlen dünyayı yemişim
sporda nok
su var içtm
Yine kimsecikler yokk :26::26::26: jujuda kitaba daldı sanırımm :44::44: hep yalnız kalıyorum buralarda :26: hep garip, hep kimsesizbaşkalarının topikleri ışıl ışıl bizim ki kapkaranlık çok üzülüyorum amaa
Gelin lennnnn artıkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?