Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

var ya iyi ki bi geldim bakınayım dedim. dağılın hemen.. yarım saat ara verdim onda da konuşacak bir kalmadı..
yok be çentikim benim minik kızımla mutfağa gittik gidincede dönemedik bu ara pek bi mızmızlanıyor dişten midir nedir anlamadım... Bi geldim baktım kk dan çıkış gerçekleşmiş...

"az ye, az söyle, az incit" Mevlana demiş

[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,60
[/TD]
[TD]++** sevda revani yemişsin ki kalorisi az değildir onun… ha revani üstüne ciddi bir spor yapsaydın yakmışsın derdim ama sporunda az
[/TD]

canım ya nolduysa bu ara okadar çok iştahım açıldıki bir türlü dur diyemiyorum kendime sürekli canım bişeyler isteyip duruyor ....ve kendimden harbiden de utanıyorum ve kızıyorum kendime böyle olunca.....artık durmam lazım....

.

sağol canım benim ne tatlı yazmışsın öyle
inşallah çok heyecanlıyım şafak 1..

yarın eve uğramadan okuldan sonra yola çıkacağız
dualarınızı eksik etmeyin canlarım

inşallah tüm isteklerin rabbimin izniyle olur canım. herşey gönlüne göre olsun tatlım hayırlısıyla gidip gel....

.

slm kızlar bgun hastanedeydm tum gun annem alerjı testı yaptırdı bende gittim snrada bıraz gezzdik
evde otur otur ne kdrda sıkılmıısn ben dısarı cıkınca ipinı koparmıs esek gbi ordan oraya zıpladm

menum

sabah
bıraz fazlaca tost yarm ekmege yakndı

öğle
1 kucuk lavaş
3 ızgara kofte

akşam
1 kase corba

su 1.5 lt devam ediorm
spor hep ayakta yuurys halndeydım bırazdan yapcm gene bısıler

bugun biraz cozuttum cok uzgnum cidden ekmek lavas havada uctu:26:

Tamam

*JUJU* kaptanCan

Zes: özlü sözlerden sorumlu başkan

Aysunay: resim işleri başkanı

Ben de cozutanlar kurulu başkan adayıyım.. oyunuzu bana kullanın, cozutmanın dibine vuralım

.

bende o kurulun daimi uyesı demırbasıyım bugun itibarylee

kaptanm dunku menume az demıs cıkoyu ıyıkı yedn demıste bgnku menume ne dıcek acep kız ye dedi ben öldürdüm

Kizlar selam nasilsiniz, umarim hersey yolundadir.
Bir uyandim sabah laptop calismiyor kafayi yiyecektim nerdeyse.Sonra benim dun, kutuk hatta kalas kocam bakti virus yemis dedi.Aksam carsiya gidecek servise birakacak.Suan onun tabletinden yaziyorum.Gelemezsem diye haber vermek istedim.Sporumu 40 dakikaya indirdim.Yagi sifirladim.Insallah bu cuma tartida boynum bukuk kalmayacak.Kendinize iyi bakin.

sabah 1dilim ekmek

5 zeytin
peynir

öğlen 4 gibi

kısır 7 kaşık
sarma 8 tane
1 tanede tatlı

akşam
daha ne yiycem öğlen dünyayı yemişim

sporda nok
su var içtm

Menüm

Sabah: 1dilim kepek ekmeği, krem peynir, 1 t.k bal

Ara 1 meyve

öğle: 1 domates, 1 k.k peynir, 5 yeşil zeytin 1 dilim k.ekmeği

Ara yok

Akşam: 1 dilim ekmek, 1 kase çorba, göbek marul ve nar ekşili salata, yoğurt

Ara yok

Su içiyorum
Spor 1 saat yürüyüş

.

evet canım sende farkındasın zaten, hayır sadece lavaş olaydı.. :26::26:

sabah 1dilim ekmek

5 zeytin
peynir

öğlen 4 gibi

kısır 7 kaşık
sarma 8 tane
1 tanede tatlı

akşam
daha ne yiycem öğlen dünyayı yemişim

sporda nok
su var içtm

:26::26::26::26: cozutanlar külübünee hoş geldin

.

Yine kimsecikler yokk :26::26::26: jujuda kitaba daldı sanırımm :44::44: hep yalnız kalıyorum buralarda :26: hep garip, hep kimsesiz başkalarının topikleri ışıl ışıl bizim ki kapkaranlık çok üzülüyorum amaa

Gelin lennnnn artıkkkkkkkk

vallahi kimsecikler yok buracıklarda mazide az lmuş bende merhamete bakıyorum

Duraklama dönemini daha hızlı atlatabilmek için;

1. Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.
2. Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerinde et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebze yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.
3. Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın
4. Her gün sürekli tartılmayın; tartıda kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.
5. Sıvı alımınızı arttırın.
6. Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.
7. Bu dönemin geçici olacağını unutmayın; mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.
8. Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.
9. Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.
10. Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.
11. Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

iyi akşamlar kızlar bugünki hastane macerasından sonra menümü yazıp çıkayım bakalım jujum 2 dilim pizzadan sonra sporsuz bu yeme affettirecek mi kendimi?

gamzem rüyanda beni nasıl gördün ben yeni farkettim yaa bunu yazdığını yarın anlat çatlarım ben şimdi
bu arada oğlumda bende orta kulak iltihabı olmuşuz benim ayrıca fizik tedavi dr u emg ve mr istedi cuma gün bunları çektireceğim kulağım hala sıkıntılı bendeki haberler bu kadar kaçaklar arada bi uğramışlar

menüme gelince
sabah
2 kuru kayısı 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek arası yağsız tost
1 çeri domates
ara yok
öğle
2 kaşık taze fasülye 1 kaşık yoğurt
ara
2 kaşık karışık ot yemeği 1 kaşık yoğurt (hastane çıkısı teyzeme uğramıştım börek çörek yerine bununla ikna ettim kadını)
akşam
1 kaşık pilav 1 kaşık fasülye (sadece yoğurt yiyecektim oğlanın kalan yemeğini yedim )
3 kaşık yoğurt
ara
2 badem spor maalesef yok su tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…