Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

HAFTA SONU DA DİYETİNİZİ BOZMAYIN

Genelde diyet yapmaya çalışan bireyler hep aynı durumdan şikayetçilerdir, hafta içi düzenliyim, işe gidiyorum ama hafta sonu geç kalktığım için tüm öğünler birbirine giriyor ve ben diyeti hep bozuyorum. Diyette düzen ve disiplin çok önemlidir ve sizin hafta içi ne kadar mükemmel yapsanız da hafta sonu bozulması kilo vermenizi çok etkiler. Diyet listeleri genelde hep sabah 7:00-8:00 gibi başlar ve 2-3 saat ara ile devam eder. Bu durum hafta sonuna gelince ise genelde geç kalkıldığı için tüm saatler birbiri ile karışır. Sizin diyetinizi bozmadan devam ettirmeniz için burada rutin beslenmemizin biraz revize edilmesi gereklidir. Hafta sonu diyeti bozmak ciddi anlamda kilo vermeyi zorlaştırır bu yüzden diyeti bozmadan saat ve diyet düzenini değiştirmekte yarar vardır.

• Hafta sonu daha geç kalktığınız için sabah kahvaltı öncesi diyetinizde yer alan 3 kayısı, ılık su, erik tarzında ilk öğünü atlayın.
• Sabah kahvaltısı öğle yemeği ile birleşeceği için daha tok tutan, daha alternatifli ve çeşitli bir kahvaltı ediniz, kahvaltı miktarları arttırınız.
• Günü 2 öğün olarak düşünmeyiniz, sabah ve akşam şeklinde arada uzun süre boşluk bırakırsanız metabolizma hızınız yavaşlar ve yemek düzeniniz bozulur. Bu yüzden arada mutlaka bir öğün daha yemek tüketin veya yemek yiyemiyorsanız sık ara öğünler yapın.
• Sabah geç kahvaltı olacağı için ara öğünleri atlayıp hafif bir öğle yemeği tüketiniz, öğle yemeği yemek istemezseniz 2-3 ufak ara öğünler tüketiniz.
• Öğle yemeği yemezseniz akşam yemeği saatini biraz daha erken ( örn 18:00 ) saate çekiniz.
• Gün içinde mutlaka protein tüketiniz, akşam et veya balık tercih ediniz.
• Hafta sonu egzersiz yapmak isterseniz kahvaltıdan 30 dk sonra en iyi zamandır , kahvaltı öncesi gitmek isterseniz muz+1 bardak süt içiniz ve egzersiz sonrası kahvaltı yapınız.
• Günlük sıvı ihtiyacınızın hafta sonu da 2-2.5 lt olduğunu unutmayınız.

Hafta Sonu İçin Örnek Beslenme Programı

Sabah ( geç kahvaltı/ 11:00 )
2 dilim peynir
1 adet yumurta
4-5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
2-3 dilim kepek ekmek
yeşillik

Öğle 15:00
6-7 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

17:00
1 porsiyon meyve

öğle yemeği yemek istemezseniz
15:00
1 kase meyveli yoğurt
2 adet ceviz

ara
17:00
10 adet badem
1 porsiyon meyve

Akşam 19:00
120 gr et veya 200 gr balık
salata
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
1 bardak ayran

Gece
2 porsiyon meyve

iyi akşamlar kızlar cozutanlar kervanına bende katıldım

kahvaltı.
1 haşlama yumurta
3 zeytin
peynir
2 dl ekmek

ara:yok

öğle:
k.mercimek çorbası
sarımsaklı yoğrtlu 1 kabak dolma
1 paçanga böreği

ara:yok

akşam:
yeşil salata
2 kaşık et sote

su içiyorum
spor yok

Bende geldimmmmm

Sabah: bir dilim ekmek azcik peynir ve bi kasik tahin pekmez

Oglen: yarim tabak patlicanli bi yemek 2 kasik pilav azcik cacik

Ara: kahve ve 2 catal pasta

Aksam: yarim kase corba

2 litre su.spor yine yok maalesef vizeler yaklasiyor yemek saatlerim bile sasiyor gec yatinca ama tutuyorm kendmi

vallahi kimsecikler yok buracıklarda mazide az lmuş bende merhamete bakıyorum

ayyyyy bende onu izliyorum :)

canim menun guzel..cok gecmis olsun...ruyama gelince :)

yuzunu gormuyorum ama seni tanıyan bir akrabam varmis...ona soruyorum..sshnuru tanıyormusun nasil biri diyorum. oda bana, sahnur cok fenadir. o kadar azimli ve beceriklidir ki.. alis veriş yapar..aldıklarıni is yerinin adresini veriyor. . oraya getittiriyor...

iste boyle bir rüya sahnurum :)

bumu cozutmus halin :) ama neyse yinede hosgeldin :)

aferin sana kuzummm.. seni cok takdir ediyorum :)

eeeeee yavrum zaten bu kadar anca yiyiyorum ben...pofffffff :S

Selamlar..menum
Sabah-1 dilim beyaz ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 tatli kasigi tahin pekmez
4 tane zeytin
Ara-1 tane elma
Ogle-4 kasik pilav,3 sik nohut
1 bardak ayran
Ara 1 finxan nescafe,2 tane biskuvi
Aksam-1 dilim kizarmis ekmek uzerine 1 tatli kasigi kadar margarin
1 tatli kasigi recel
1 k.k peynir'domates salatalik'2 tane zeytin

Spor-50 dakika eliptik'100 mekik
Su-1.5 litre

.

merhaba arkadaşlarr

menümü yazayımmm çıkacağımmm bugün biraz yoğunumm

sabah: 2 tane fırında pişmiş sigara böğreği yağsız
ara: 1 tane havuç 2 tane zeytin 1 lokma simit

öğle: 1 kaşık kuskus yoğurtlu-1 tane kuru biber dolması- 1 dilim küçük kare cevizli kek-1 kaşık büyüklüğünde tavuk ğögsü tatlısı

ara: 1 tane ev yağımı puaça

akşam: tavada yumurta 1 dilim kepek ekmeği-1 tane kuru patlıcan dolma-zero kola

ara: 5 kuru kayısı(tatlı isteğimi bastırmak için)-10 tane antep fıstığıı

regl dönemim geliyorr iyice şiştimm. karın ağrısından 30 dakika zorla yürüdümm..
su tamam.

Ozellikle chentiq ve gamze abla cozuttumuz ha iyice aksam aksam pastalar tatlilar super helal boyle devam :) len ben ogrenci halimle ikiye 3 e kadar ac oturup ders calisiyorum hayatim hazr yemekken fast foodken abur cuburken kendmi tutuyorum size noluyoooor

[sıze=3]harıkasınnn arkadaşım işte buu.bu hadısı hemen yazıyorum buzdolabımın üstüne yapıştırıyorum.kesin beni frenletir.çok tşkler arkadasım.[/sıze]

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara....

.

saol cnm

cnm ya bu iyi oldu ben çoğu zaman sabahı geç yedince kaçta ne yesem diye şaşırıyodum çok işime yarıyıcak

cnm bu ne ne kadar çok ve kaloriliş

geç oldu ama yazıyım menüm

SABAH 1 yumurta peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek domates( sabah geç yedim öğle yok)

ARA ayva

ARA 10 badem

AKŞAM 1 kase yayla çorbası yoğurtlu havuç salatası

sütlü nescafe

su tamam spor 45 dk tempolu yürüyüş mekik ve çeşitli kalça hareketleri

hayırrr zesimmmm, sabahleyin demedin miii kendine gel silkelen..yiyip durmaa..bende motive olmadım mı kuşummm

.
:44::44::44::44: evet motive oldun oldunda sütlü tatlı yedin gaaamzemmm

sabah 1dilim ekmek

5 zeytin
peynir

öğlen 4 gibi

kısır 7 kaşık
sarma 8 tane
1 tanede tatlı

akşam
daha ne yiycem öğlen dünyayı yemişim

sporda nok
su var içtm

ukyo senin menülerin genelde güzel oluyordu bu ara biraz farklılaştı gibi geldi bana:44::44::44::44: işte akşam için ufak atıştırmalık bıraksan daha iyiydi akşam yemeğini terk etmemek lazımmış..."Akşam yemeğini terk etmeyin [velev ki bir avuç hurma ile de olsa]. Zira onu terk etmek insanı yaşlandırır."

gamzem menün güzel hani sütlü vardı:44::44::44::44: ama bugün ki menün için alkışşşş

ahhh gamzem aha bak bu saatte gelebildim anca herkes uyudu ben bilgisayar başına geçtim:26::26::26::26:

sadece paçanga böreğin fazla olmuş onun dışında

güzel menü

iyidir 50 dakika eliptik yapmışsın hepsi erimiştir

:44::44::44::44: maşallah dolu dolu menün ne desem bilemedim olsada yesem havasındayım şimdi

[sıze=3]harıkasınnn arkadaşım işte buu.bu hadısı hemen yazıyorum buzdolabımın üstüne yapıştırıyorum.kesin beni frenletir.çok tşkler arkadasım.[/sıze]
inşallah arzu frenlesin yaaa verdiğin kiloları alma sakın

menün çok iyi bence birde spor pşsaudı daha iyi olurdu...

yaş pasta yedim.
ayyy sizde yasak ne yeseniz benim hemen canım çekiyor gamzem sütlü tatlı sen yaş pasta yemişsin ...yemeyin şunları yaaa... göbekler erisin benimde canım çekmesin

dalintoş dalintoş tatilin keyfini çıkar bak 1 haftan doldu 2 . haftaya geldik aman ha kilo alıyım neyim deme

ßir ÇığLık Atasim Var herkeze Sabah Sabah. Kim Duyar biLmiyorum Bu ÇığLığımı Ama Ey güzeL İnsanLar GÜNAYDIN.

.

senmi ben mi...harbiden şiştikk ay...

.

aynen gülüm yaaa....bize yazıklar 0lsunn...

Yapıştır yapıştır, gelince bizde okuruz

Canımmmm ben menümü yazıktan sonra yedim ama azdı yarım porsiyonn..tam 5 çatalda yuttumm

dalintoş dalintoş tatilin keyfini çıkar bak 1 haftan doldu 2 . haftaya geldik aman ha kilo alıyım neyim deme

harbi yaaaaa dalinimizi de özledik....gel artıkkk dalinnnnnnnnnnnn

Mide dolunca fikir uyur, hikmet ölür ve azalar durur.
Lokman Hekim

10 numresin bacım...bu arada tabiki sözleri kimlerin yazdığını zaten paylaşıyor arkadaşımız...ben o güzel sözleri bizlerle buluşturanaa sevgi gösterisi yapıyorum...zaten rahmetliye yapamam kiii

ßir ÇığLık Atasim Var herkeze Sabah Sabah. Kim Duyar biLmiyorum Bu ÇığLığımı Ama Ey güzeL İnsanLar GÜNAYDIN.

.

Yırttın kendini yırtttınn haaaaaa

Gü nay dıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uyanmayana böyle konser vericem..sesim acayip pistir...ablam yalvarırım sus, sen şarkı söyleme der...bende tuvalete girip (yankılı) onu arayıp şarkı söylerim onu bu işkencedenn mahrummm edemem ki...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…