Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şüphesiz hayatta en acı şey birini çok sevip de ona söylememektir. Bi de böyle küçük turşu biberler var, onlar da çok acı oluyor.

.

ahhhh garf ahhhh sen kendini cozutmuşlardan mı sayıyorsun????
kuzum sen nur nimetsin başımın üstünde yerin var ne yiyeceğini ne kadar yiyeceğini bilirsin...

ya kitap sardı arkadaş bırakamıyorum ki... sporuda boşladım tö de izlemiyorum eve ğit yemek yap yedir bulaşıkları topla sonra oğlan derse eş işe ben kitaba ... az kaldı 2. kitap bitmek üzre 3. kitabı da bitirirsem rahatlarım ...
özgürlüğün elli tonu olurum resmen

yapmayın gözünüzü seveyim hiç mi acımıyorsunuz kendinize emeğinize.. ben verdim bari bunu koruyayım demek varken neden geri almak için böyle rahat davranıyorsunuz????

aynen her kelimesine katılıyorum bunların iyiki paylaşmışsın

bizim kaçamakçılara gelsin bu hafta sonu değerlendirmesi :)

yaş pasta yedim.
iyi hat ettin aferim...

sütlü tatlı yedim yazıklar olsun bizeee...gel BACIM sarılıp aglasalim
sende iyi hatf ettin sana da aferim...

topiğin adını kilo almak isteyenler diye değiştirmemi istermisiniz?

hakkın var büşra istediğini söyleyebilirsin valla yazık diyorum kendini tutamayıp tatlı yiyenlere

:18::18::18::18::18::18::18::18::18: Tamam daha dikkatli olucağım kaptanım...yapmamayı çok istiyorumm...adı böyle kalsınn değiştirmeyin lütfen....ben yaparsam kendime harbi kızıcam artık..

.

[TABLE="width: 1009"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.80)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,80
[/TD]
[TD]+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]79,00
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,90
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,90
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]+++
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]+++* şahnur dünkü menüne göre güzeldi canım .. ama yoğurdu neden kısıtlıyorsun anlamadım 2-3 kaşık yoğurt yerine otur bir kase ye..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,60
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,50
[/TD]
[TD]++* valla iyi atlatılmış bin gün seninkisi .. öğleni geç yemişsin ve akşamı yok saymışsın tatlı yemiş olsanda bence kabul edilebilir bir durum … yediğin tatlı neydi merak ettim doğrusu.. ama spor yapsaymışsın tam süper olurmuş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,80
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,10
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]+++** öğünlerde az yersen sonrasında tatlı yedim diye dikilirsin karşıma… ):ı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,70
[/TD]
[TD]++** tatlı isteğini niye bastırasınki yemişsin yiyeceğin kadar ne kadar hamur işi varsa menünde bu günün en kötü menüsü seçtim seninkini ..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]63,90
[/TD]
[TD]++* paçanga öğlen yenmiş ve akşam hafif geçerilmiş bunun için affedilebilir ..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]61,90
[/TD]
[TD]+++* valla bravo Büşra burada bi çok kişiye ibret olsun senin menün… pastayı bile iki çatalla bırakmışsın bu bile başarıdır…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. grup(55.00-59.90
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]59,40
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

Menüsünü yazmayanlar
Rabyas --------------- izinde
Zes -------------------- ???
Arzu_54-------------- başı sıkışık
Dalin26--------------- izinde
Penelope1990--------????
Cornella-------------- bilgisayarı çöktü
Chentiq--------------- kaçak inşallah yeme krizine girmemiştir

saol cnm

cnm ya bu iyi oldu ben çoğu zaman sabahı geç yedince kaçta ne yesem diye şaşırıyodum çok işime yarıyıcak

cnm bu ne ne kadar çok ve kaloriliş

ßir ÇığLık Atasim Var herkeze Sabah Sabah. Kim Duyar biLmiyorum Bu ÇığLığımı Ama Ey güzeL İnsanLar GÜNAYDIN.

.
günaydın fıstığımm

senmi ben mi...harbiden şiştikk ay...

.

herkese günaydınnnnnn..

dünki karman çorman menüden sonra dün gece bağırsakların isyanına uğradımm.. saat 2 ye kadar tuvaletle bütünleştimmm..

dünki gibi hiçççç karnım ağrımamıştı...

günaydınn...

bugün bir tuhafım korkuyorum endişeliyim heyecanlıyım adına ne derseniz tırsıyorum yaa
rüyama bile girdi..iki tüpümü de almışlar nasıl ağlıyodum off Allahım yüzümü güldürür inşallah..

dün okulda yanımdaki arkadaşım birde hamile olduğunu söylemez mi heyecanını bana anlatıyor
ben ise ameliyat olacağmda tedavi olacağımda da da da çok üzüldüm başıma ağrılar girdi...bugünede böyle uyandım işte..

kızlar dualarınızı esirgemeyin benden ne olur korktuklarım başıma gelmez inşallah. hayırlısı ne ise o olsun..:26:

bugün iş yerinde belki biraz girebilirim,,istanbulda girebilirmiyim bilmiyorum,ama cumartesi evimdeyim ozaman sizinleyim görüşürüz canlarım

rabişinde yarın test günüydü inşallah müjdesini verir canım bnm...

juju ben aynıyım 63.9 uyandım..

günaydınlarr
kulak ağrısı ile uyandım gene hiç keyfim yok sol kulak hala duymuyo içerde okyanuslar dalgalanıyo resmen

gamzem ilginç bi rüya imiş bu arada internetten çok fazla bi alışveriş yapmam ben ama hayırlara çıksın diyelim

Hayat üçbuçukla dört arasındadır
ya üçbuçuk atarısın
yada dört dörtlüt yaşarsın

güzel laf mış jujum

bu arada yoğurdu niye 2 -3 kaşık demişsin canım istemediği için öyle oldu sabah kahvaltıda da bugün değişiklik yapmış 1 kase yoğurt içine accık konrflakes keten tohumu ve 2 kuru kayısı doğradım yedim dün müshil hapına rağmen wc ye çıkamadım bu hafta çok çok az çıktım inş yarın tartıya kadar çıkabilririm wc ye

canım sakin ol hayırlısı ile güzel bir olay olacak yarın ve atlatacaksın daha sonra da burdan senin hamile haberini alacağız canım benim sıkma canını tamam mı? dün arkadaşın hamile haberini vermiş yaa en kısa sürede senden de alacağız o güzel haberi ama önce sakin ol heyecan yapma ne olur canım

birsen darısı benim başıma yaaa ben de wc ye çıkmak istiyorum artık yeterr

:26::26::26::26: Offfff eski günlerimi hatırladım...

Bende daha çokk yeniyim bu konularda ve ilk aşılama yaptırmışım, sonucu bekliyoruz...regl olmama da 2 gün var ama ben heyecandan ölücem...neyseeee kız kardeşim geldi ve ben hamileyim dedi :26::26::26: o an yaşadığım acı hala içimi acıtır..tabiki ona asla kızmadım, kıskanmadım..kınamadım ammaa velakin..içim acayip burulmuştu..ben regl olmamı beklemeden hastaneye kan tahliline koştum..hemşire çıkmadı dedi...eşim yanımızda 17 senelik bebek sahibi olamamış çift vardı onlara dua ediyordu :26::26: hemşire de bana, bekleyin çıkmadı ama belki hamilesinizdir diyor..kalmış regl olmama 1 gün ve kanda çıkmadı..hala bekle diyorr sü.... dedim kiii eşimeee..bak önce hemşireyi yolarım, sonrada seni hashahhahaha offfffffffffffffffffffff :26::26::26: dugulandım :26::26:

Gülümm inşaallah sende hayırlı haberlerle dönüceksin...

.

ahhhhhh güzelim kendini öyle şeylere kaptırmışsın öyle kafa yormuşsun ki istesen de istemesemde bilinç altın sürekli bu konuda çalışıyor ve rüyalarında koyvermiş korkuyarını...
her şeyin hayırlı allahtan rabbim hayırlı ise sana istediğini nasip etsin... bende sevinçle yazayım listede aysunayy hamile geri dönmek üzere ayrıldı diye...
kilonu not ettim ... hayırlı haberlere gelirsin inş...

hımmmmmm anladım... ben severim yoğurdu ama dünki yoğurdumu begenmedim ama akşam zorladım kendimi kilo vermede etkisi büyük diye
aynı stres aynı gerilim ... düşünmek bile istemiyor insan... neyseeee hayırlısı buymuş demek istiyor insan kendini avutmak için

Canim alev ablammmm kalbim dualarim seninle cok stres yapip uzme kendini nolur guzel haberlerle gelirsin insallah

Canim alev ablammmm kalbim dualarim seninle cok stres yapip uzme kendini nolur guzel haberlerle gelirsin insallah

ah kızlar iyiki varsınız çokta duygusalım bugün sizleride üzdüm özür dilerim

gamzem canım arkadaşım bilirim o nasıl duygudur o kadr çok yaşadım ki..içi nasıl ezilir insanın..kelimeler nasıl düğümlenir boğazda.
bugnlerimiz de geçer inşallah buda bizim sınavımız..sonu güzel olsun inşallah canımsın..

juju,toplight,büşram çok teşekkürler kızlar sizi seviyorum

bir gün hamiş kalırız da dansöz oynatırız buralarda inşallah

cnm ya allah hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin üzme kendini hakkında hayırlısı dualarım seninle

CANMMM inşallah hayırlısıyla gider kayırlısıyla gelirsinn. tüm dualarım,kalbim seninle

canm geçmiş olsunnn.

rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah. nasıl zor bir durum kızlar sabırlı olun. o güzel günler sizleri de bulur inşallah. alev, rabiş, gamze, tuğba, meltem.. tek tek güzel haberlerinizi alalım buralarda..

birsen kola gözümden kaçmadı!

merhaba ben bu siteye yeni geldim bende zayıflamayı çook istiyorum o yüzden burdayım kuralları okudum yapabilirim.. ama nasıl olcak ben anlamadım anlatırsanız sevinirim.. çook çook zayıflayalım yaa :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…