- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.721
merhaba ben bu siteye yeni geldim bende zayıflamayı çook istiyorum o yüzden burdayım kuralları okudum yapabilirim.. ama nasıl olcak ben anlamadım anlatırsanız sevinirim.. çook çook zayıflayalım yaa:) :)
merhaba ben bu siteye yeni geldim bende zayıflamayı çook istiyorum o yüzden burdayım kuralları okudum yapabilirim.. ama nasıl olcak ben anlamadım anlatırsanız sevinirim.. çook çook zayıflayalım yaa:) :)
:126:bu arada kaale alınmadığım hissetmeye başladım.... bazı kişiler tarafından özellikle... söylediğim şeyler umursanmıyor ... önemsenmiyor .. ve kaale alınıp cevap yazma gereği bile duyulmuyor... bu durum hiç hoşuma gitmesede saygı duymaktan öteye geçmem lakin bundan sonrasında benden de aynı karşılığı aldığında şaşkınlığa uğramazlar umarım... hoş kaale alınmadığım birisi bunu da umursayacak değil...
CANMMM inşallah hayırlısıyla gider kayırlısıyla gelirsinn. tüm dualarım,kalbim seninle
canm geçmiş olsunnn.
:126:bu arada kaale alınmadığım hissetmeye başladım.... bazı kişiler tarafından özellikle... söylediğim şeyler umursanmıyor ... önemsenmiyor .. ve kaale alınıp cevap yazma gereği bile duyulmuyor... bu durum hiç hoşuma gitmesede saygı duymaktan öteye geçmem lakin bundan sonrasında benden de aynı karşılığı aldığında şaşkınlığa uğramazlar umarım... hoş kaale alınmadığım birisi bunu da umursayacak değil...
allahım yaaaaaaaaa üstüne alınmaması gereken son kişi lafı üstüne aldıyaaa jujucumm o lafı banamı dedinçok üzüldüm seni nie kale almıyım.. Yeni üye olduğum için ayarlarla uğraşıyorum ve imza eklemek istiyorum ama bulamadım kusura bakma canım özür... Anca cvp yazabiliyorum seni seviom... Ben hemen başvurum bariii :))
gamzem hoşbulduk bebem mck :))
şahnur acıyı denedinmi kuzum??? Wc işi gerçektende sıkıntı olabiliyor en azından gün aşırı çıkıyorum diye rahatım ama hergün iki kere çıkılması normalmişsaolasın canım,
bugün yoğurt detoksu yaptım aklım sıra kahvaltıda yoğurt öğlen yemekte yoğurt akşam normal yemek yiyecem bakalım nasıl çıkacak kilo regli öncesi şişlik de var inş. çok çıkmaz bi de wc olayını halledeydim gerçi eğer bu keten tohumları müsliler işe yaramazsa ne yaprım bilmem
jujum konu ne? Tam olarak bilemiyorum...ama ben anlamadan böyle bir şey yapıyorsamm, lütfen açıkça söyle olur mu? Yani şunu düşündüm, diyet konusunda kaçamaklarımız oluyor ve sen o kadar söylüyorsun ve bu konuyla ilgili kaale alınmadığını düşünüyorsan, kıyamam..senin sözlerini dinlemesem varyaaa..hiç toparlanamam ben..:26::26:
.
beni tanıyorsun zaten eskiden sen... Aslında eskiye nazaran daha bi ılımlıyım gibime geliyor amahayırdır jujum yaa ben şahsım adına senin yazdıklarını sadece senin değil diğer arkadaşların söylediklerine çok önem veriyorum ama sen kaptan olarak özellikle söylediklerin benim için çok önemli
şahnur acıyı denedinmi kuzum??? Wc işi gerçektende sıkıntı olabiliyor en azından gün aşırı çıkıyorum diye rahatım ama hergün iki kere çıkılması normalmiş
"sorun sende değil bende"Hahahah bir kitap ismi
hımmmmmmmmmmm isim zikretmeyeceğim sadece ic ses ne bilim hissiyat diyelim... Birilerine alıntı yaparak yada menü yorumlarında bişeyler söylüyorum ve karşılığında en azından okuduğunu belli eden bir cümle bekliyorum fakat hiç bir şey yok ortada...bilemiyorum belkide(vede inşallah) ben alınganlık modundayımdır...:26:
allahım yaaaaaaaaa üstüne alınmaması gereken son kişi lafı üstüne aldı
Yok inan seninle alakası yok yenisin farkındayım profiline baktım bende sana yardımcı olmaya çalıştım... Takıma da almak isterdim ama dediğim gibi zorunlu üst limiti doldurduğumdan alamıyorum ...
beni tanıyorsun zaten eskiden sen... Aslında eskiye nazaran daha bi ılımlıyım gibime geliyor ama
şahnur dışardan tarafsız bir gözle bak bana kahtanlık taslıyormuyum ben????
Cidden soruyorum bunu yanlış anlaşılmasın belkide ben bilmeden yanlış davranıyorumdur...
Elimden geldiğince nazik olmaya kırmamaya ama yine elimden geldiğince hatalı olan yeme şekillerine dikkat çekerek normalleştirmeye çalışıyorum... Bu süreçte de söylediğim yada verdiğim bilginin alındığını yada okunduğunu bilmek istiyor insan... Yoksa boşa kürek çekmiş gibi hissediyor ve şevkimi kırıyor
canım benimm :) sevindim ben olmadığıma :) valla başvuruyu yaptık ta şu çigelgede yaptım gendime imzana yapıştırmadım onu nası yapcam ben yaa(
İllaki bir şey var ama jujum belkide alınma derecesi farklıdır..amma velakin böyle bir konu illaki kafana takıldıysa vardır... :26::26:
.
canım benimm :) sevindim ben olmadığıma :) valla başvuruyu yaptık ta şu çigelgede yaptım gendime imzana yapıştırmadım onu nası yapcam ben yaa(
Sevda ile kaç kere konuştuk biz bu konuyu, ne kadar mütevazı ve ne kadar bilinçli biri dedik..zaten tüm takımda kaptanların bitanesi, güzeli diye boşuna demiyoruz jujum :26:
.
duraklama donemını gorunce direk osmanlıdakı duraklama donemıyle ılgılı bısey yazdın sandm bnm kafa nerdeeeeeeeeDuraklama dönemini daha hızlı atlatabilmek için;
1. Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.
2. Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerinde et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebze yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.
3. Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın
4. Her gün sürekli tartılmayın; tartıda kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.
5. Sıvı alımınızı arttırın.
6. Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.
7. Bu dönemin geçici olacağını unutmayın; mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.
8. Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.
9. Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.
10. Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.
11. Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.
jujum begenmıs menumu yuppiiii
ahhhh garf ahhhh sen kendini cozutmuşlardan mı sayıyorsun????
kuzum sen nur nimetsin başımın üstünde yerin var ne yiyeceğini ne kadar yiyeceğini bilirsin...
çizelgeyi yaptımda onu imza bölümüne yapıştırmam lazımmış orası neresiiiiiiiiiiiiiiii :) :):):)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?