Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nese bayanlar ben kaçıyorum.. malumm bebek varr kendinize cici bakın öptüm hepiniziii byyy mckk.. inşallah gruba hemen seçilirim

yaptımmmmmmmmmmmmmmm ama her severinde msj bölümüne yapıştırıyorum pfff. Bunada şükür dimi :)) 3. Gündeyim daha egzersiz sayısı yaptım :))

bi yanlışlık var ozaman... Bi kere çizelgen doğru değil.. Ikincisi her mesajda yeniden eklemene gerek yok ... Başka bir şekilde yapıştırmak gerekiyordu

sen kendini derse iyice kaptırmışsın .. Yok dahada sıkma duraklama dönemihdeki gibi bazı alışkanlıklarını değiştir birde öyle dene

selam tatlı güzelleri
napmısınız dun herkes tatlı yemıs nerdeyse bi fırçada ben atıyımmı ballarım yapmayın gözünüzü sevyim sona dogru yaklaşıyorz çıpçıtır olcaz sabır brz inanın 5ten bilemedn en gec 6dan snra bıseyler yememeye çalışıorm bıde 1de fln yatıorm artık suyla dolduruorm karnımı ölüorm resmen aclıktan ozellikle bu hafta sanıırm dalındekı azım bana gecti
bugun sabah gezmeye cıktm ciciler aldm kendıme sosyete pazarına gttım şahnur iyi bilir(sıhıye)
bi pantolon begendım 15 tl kot bnm markalı 80 liraya aldıgm kotlardan bile daha gzl ve kalıtelı duruo malum pazar oluncada deneyemedım alsammı almasammı bakarken satııcı genc yakıısklı cocuk geldı olur bu size dedi bn 31 fln giyerdm kotta 29 aldm adamda olur dedi ve oldu fılınta gbi gsterdi popom dımdık oldu topladı bacaklarmı fln haftaya gdıp siyahınıda alcam
jujum kıme kızdım ben deglım dimi:26:

ben geldim plates gidiyorum dnüşte buluşurzuz dışarda hava çok souk yağmuryağıyor sıcacık evi bırakıp gitcem sırf sziin için ben kaçamak yapardım ama sizin için kaçmayıp gitcem bugün a 101 adım sayar gelcek alacaklara duyurulr

iyi gidiyorsun yanlız beni endişelendiren kilo veremedikçe porsiyonları küçültmek istemeniz... bu yola girmeden sadece ufak değişikliklerle bünyeyi şaşırtabilirsiniz bunu unutmayın...

bu arada seni mutlu eden alışverişine bende sevindim inan kendim giymiş kadar oldum... o mutlulukla daha fazlasını istiyorsun ve işte irada ozaman tavan yapıyor

cumateside katıplık sınavı var cornide grcekti ama bnde hc heycan yokbu hafta hem diyet hem spor hemde ders acısından cok verımlı gectı hmm dogu veremezsem hasretın yazdıklarnı denerım bıraz

ooooo süpersin fıstık....

bu arada senin fırçana can kurban...
azmine sağlık tatlımm
güle güle giy bacımmm

.

ahhhhhhh ah bana pilates demeyin.... calleni de bıraktım gidip akşam pilatese mi başlasam adam da kızacak bişeyde dikiş tutturamıyorsun diye ... ama özledim pilatesi ya hazır vucut callenle belli bir tempoya girmişken devam etmek lazım...

mersin sıcasık bahar havasında mis mis mis

sen yazdıktan snra hatamı farkettım juju porsıyn kucultme knuusnda zaten az yıorm ben bu sefer bıraz normale donuyum cnku sureklı azalta azalta bısey yıyemıcem yaknda bgn bıraz daha toparladm zaten menumu evet cok hırslandm valla o kdr gzl seyler varkı baharlık yazlık jujum sende hemencecık zayıfla kaptanm beraber mezun olalım

jujum ben bu hafta biraz eksik kaldım takımdan eğer benden dolayı böyle düşündüysen üzülürüm zaten daha sık gelicem artık

cnm senin adına çok sevindim benimde bi pantolanum vardı darlıktan artık fermuarı açılan artık o kadar bol geliyorki giyemiyorum insanı acayip motive ediyor bu ama kendime söz verdim iyice zayıflamadan kendime bişey almıcam

nese yanlış yapmışım herşeyi yaa pfff ((
gamzem sağol yeri buldumda çizelge yanlış olmuş :) öptm senide.. ben şimdi kesin kaçtım :)

bende söz vermıstımde dayanamadm annem elımı kolumu tutyo ben alıorm cok komıktık amannnnnn dedım ben zayıflaymda butun gysıler feda olsun

şöyle düşün her zaman böyle beslenebilirmisin hayır gittikçe azaltırsan sonrasında normal hayatına döndüğünde kilo alman kaçınılmaz olacak yada sürekli tartı üstünde aldım mı verdim mi diye geçireceksin ömrünü... ama belli bir yeme düzenini oturtur ve bir öğünde kaçırdığında diğer öğünde yada ertesi gün geçireceğin hafif öğünlerle hemen tolere edebilirsin... bunu oturtmak önemli.. onun için git gide azalan ve küçülen porsiyonlardan ziyade şaşırdın bünyeyi ...

evet farkettim ben hatırlattıktan sonra sende anladın iyi de oldu bence doğru olanda o zaten...

benim mezuniyettt ahhhhhhhhhhhhh ahhhhh keşke yolum uzun ve meşekkatli

evet biricikkkkkkkk tam olarak seni kast etmesemde senden yana da dertliyim... en azından düzenli menülerini yazabilirsin mesela .. siz uzak kaldıkça motivasyonunuz düşüyor ve okadar emek boşa gidiyor ve ben üzülüyorum inanın kendimden çok üzülüyorum sizlerin kilo almasına...

kendimi biliyorum kafaya koydum mu bi 4-5 ay yolumdan şaşmam ha ondan sonra şaşarmıyım belki ozamanlarda desteğe motivasyona ihtiyaç duyuyorum evet ama şuanda kendimi füçlü hissederken elimden geldiğince faydam dokunsun istiyorum sizlere... mümkün olsa yediğiniz her kaçamakda elimde bir vudu bebeği ile çimciklemek istiyorum sizi uzaktan uzağa ama mümkün değil...

anam bi hakve içmeye gittim geldim doldurmuşsunuz kaç gündür bu kadar yazılmıyordu

canım acıyı denemez olur muyum corni demişti hatta acı benim yüzümdeki son dönem çıkan rosasea denen bi hastalık var kesinlikle yememem lazım ama gecen hafta bi oturuşta işe yarayacak diye yarım kavanoz bim in süs biber turşusunu yedim yüzüm ergenler gibi sivilce doldu ama wc ye çıkma yok bende maalesef

canım ben sana karşı tarafsız bir gözle bakamam biliyorsun seni ne kadar sevdiğimi ne kadar sana önem verdiğimi sen kaptanlık bence taslamıyorsun taslayacak olsan bizlere çok daha sıkı cezalar vermen gerekir mesela ben gecen gün 2 dilim pizza yedim sen dedin yaa spor da yok nasıl eriteceksin diye inanki sana mahcup olmamak için 2 gündür doğru dürüst yemiyorum haa doğru mu bu da doğru değil ama hatamın cezasını çekmem gerekiyor, biz bisürü diyetisyene gidip bi sürü sağlıksız beslendikten sonra şu anda yavaş yavaş dengeli olarak vermeye çalışıyoruz biraz az veriyoruz belki ama kalıcı olacaktır diye düşünüyorum
ben eskiden bildiğim için mesela menülere yorum yapmasam bile okuduğum belli olsun diye menüyü beğensem de beğenmesem de beğen tuşuna basıyorum ki okuduğum belli olsun yazan kişi haa bunu birisi okumuş desin diye düşünüyorum eskiden böyle yapardık hatırlarmısın okuduğumuz belli olsun diye beğenirdik
neyse çok uzattım sanırım
garfim ne zamandır gitmiyom sıhhiyeye güzel şeyler var mı bacım bari haftaya bende gideyim ayy ne güzel yakışması ben almış kadar mutlu oldum şimdi o pantolonu

valla ankara nın 1-2 gündür havası çok kasvetli kapalı bi yağıyo bi açamıyo sürekli iç karartıcı bi halde hiç sevmiyom bu havaları ben yaaa bende spor yapmak istiyom da şu hastalıkları bi atlatsam

bu arada yarın benim emg çektirmem gerekiyor bunu yaptıran var mı nette okudum gözüm korktu iğneler falan batırıyorlar mış millet çığlıklar atıyormuş falan acaba diyom yaptırmasam dı dr da yaptırman gerekli dedi bilemedim?

seninle konuşurken daha rahatım eskilerden kalma dostluğumuz tanıyoruz birbirimizi diğerlerine nazaran ve mantıklı olan herşeye sende bende varız elbette çünkü sende benim gibi aynı yoldan geçtin biliyoruz artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu... sana eleştiri yaparken bile çekiniyorum mesela şahnur bunu zaten biliyordur diyorum içimden ama yinede dışardan uyarı gerekebiliyor bizlere....
4. takımdayken hatırlarmısın kilo verme olayları yavaşlayınca baktım herkes alma yolunda ciddi yaptırımlara gitmiştim ozaman belli bir süre kilo veremeyen takımdan çıkacaktı... o şevke getirmişti bi çoğumuzu ve toparlanmıştık... şuanda burası için erken bir süreç ciddi yaptırımlar için böyle gayet iyi gidiyoruz bence ama bu hafta için ümitli değilim kendini salanlar çok oldu...

bu arada emg ne için çekiliyor canım benim bi bilgim yok???

haklısın jujum ben bu hafta özellikle çok boşladım burayı eşim evdeydi bu hafta dışardaydım çoğunlukla eve gelincede geç oluyodu giremiyodum ama bahanesi yok tabi bundan sonra daha dikkatli olucam sözhatta izci sözü

ama hiçte kaptanlık falan taslamıyosun kaptanım tekrar özür dilerim

bugun grceksın daha dznlı menum az değil cok degil gereksız ıvır zıvr dolu degl
bnm yolumda uzun kaptanm metabolızmam ckuk ya valla verymde uzasn umrmda degıl zafere giden yol bu çile kutsal

bnde uuzn bi aradan snra ilk defa gittim ve super şeyler var hepside işyerınde gymelık seyler boyle bnde ole spor klasık sevıorm zaten zayıfladgmda ugrıcam bida
bnm aldıgım pantoloncu çok katlı otopark tarafndakı grıste hemen ilk sırada 10 lırayada var ama onlar gzl degıl 15lıkler suppperr bide pazarn diğer ucunda yanı park girişindede çok gzl bluzlar var ordanda gomlek aldm butun sosyete benden sorulur heheheyyyyytttttt

canımsınız yaaaaaaaaaa... ben size kırılabilirmiyim... girin saatlerce kalın demiyorum ki ben sadece menünüzü yazın giremeyeceğiniz durumyarda o bile sizde kaçamak isteğini engelleyecektir emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…