- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.741
yaptımmmmmmmmmmmmmmm ama her severinde msj bölümüne yapıştırıyorum pfff. Bunada şükür dimi :)) 3. Gündeyim daha egzersiz sayısı yaptım :))
sen kendini derse iyice kaptırmışsın .. Yok dahada sıkma duraklama dönemihdeki gibi bazı alışkanlıklarını değiştir birde öyle deneduraklama donemını gorunce direk osmanlıdakı duraklama donemıyle ılgılı bısey yazdın sandm bnm kafa nerdeeeeeeee
Jujum begenmıs menumu yuppiiiiBu hafta o kdr dikkat ediormkı artık bı an once vermek ıstorm kaptanım o kdr ugrastm gene 200 300 giderse haftaya dahada sıkcam baktm gtmıo hıc bişi yemıcem
selam tatlı güzelleri
napmısınız dun herkes tatlı yemıs nerdeyse bi fırçada ben atıyımmıballarım yapmayın gözünüzü sevyim sona dogru yaklaşıyorz çıpçıtır olcaz sabır brz inanın 5ten bilemedn en gec 6dan snra bıseyler yememeye çalışıorm bıde 1de fln yatıorm artık suyla dolduruorm karnımı ölüorm resmen aclıktan ozellikle bu hafta sanıırm dalındekı azım bana gecti
bugun sabah gezmeye cıktm ciciler aldm kendıme sosyete pazarına gttım şahnur iyi bilir(sıhıye)
bi pantolon begendım 15 tl kot bnm markalı 80 liraya aldıgm kotlardan bile daha gzl ve kalıtelı duruo malum pazar oluncada deneyemedım alsammı almasammı bakarken satııcı genc yakıısklı cocuk geldıolur bu size dedi bn 31 fln giyerdm kotta 29 aldm adamda olur dedi ve oldu fılınta gbi gsterdi popom dımdık oldu topladı bacaklarmı fln haftaya gdıp siyahınıda alcam
jujum kıme kızdım ben deglım dimi:26:
bi yanlışlık var ozaman... Bi kere çizelgen doğru değil.. Ikincisi her mesajda yeniden eklemene gerek yok ... Başka bir şekilde yapıştırmak gerekiyordu
sen kendini derse iyice kaptırmışsın .. Yok dahada sıkma duraklama dönemihdeki gibi bazı alışkanlıklarını değiştir birde öyle dene
selam tatlı güzelleri
napmısınız dun herkes tatlı yemıs nerdeyse bi fırçada ben atıyımmıballarım yapmayın gözünüzü sevyim sona dogru yaklaşıyorz çıpçıtır olcaz sabır brz inanın 5ten bilemedn en gec 6dan snra bıseyler yememeye çalışıorm bıde 1de fln yatıorm artık suyla dolduruorm karnımı ölüorm resmen aclıktan ozellikle bu hafta sanıırm dalındekı azım bana gecti
bugun sabah gezmeye cıktm ciciler aldm kendıme sosyete pazarına gttım şahnur iyi bilir(sıhıye)
bi pantolon begendım 15 tl kot bnm markalı 80 liraya aldıgm kotlardan bile daha gzl ve kalıtelı duruo malum pazar oluncada deneyemedım alsammı almasammı bakarken satııcı genc yakıısklı cocuk geldıolur bu size dedi bn 31 fln giyerdm kotta 29 aldm adamda olur dedi ve oldu fılınta gbi gsterdi popom dımdık oldu topladı bacaklarmı fln haftaya gdıp siyahınıda alcam
ahhhhhhh ah bana pilates demeyin.... calleni de bıraktım gidip akşam pilatese mi başlasam adam da kızacak bişeyde dikiş tutturamıyorsun diye ... ama özledim pilatesi ya hazır vucut callenle belli bir tempoya girmişken devam etmek lazım...ben geldim plates gidiyorum dnüşte buluşurzuz dışarda hava çok souk yağmuryağıyor sıcacık evi bırakıp gitcem sırf sziin için ben kaçamak yapardım ama sizin için kaçmayıp gitcem bugün a 101 adım sayar gelcek alacaklara duyurulr
iyi gidiyorsun yanlız beni endişelendiren kilo veremedikçe porsiyonları küçültmek istemeniz... bu yola girmeden sadece ufak değişikliklerle bünyeyi şaşırtabilirsiniz bunu unutmayın...
bu arada seni mutlu eden alışverişine bende sevindim inan kendim giymiş kadar oldum... o mutlulukla daha fazlasını istiyorsun ve işte irada ozaman tavan yapıyor
:126:bu arada kaale alınmadığım hissetmeye başladım.... bazı kişiler tarafından özellikle... söylediğim şeyler umursanmıyor ... önemsenmiyor .. ve kaale alınıp cevap yazma gereği bile duyulmuyor... bu durum hiç hoşuma gitmesede saygı duymaktan öteye geçmem lakin bundan sonrasında benden de aynı karşılığı aldığında şaşkınlığa uğramazlar umarım... hoş kaale alınmadığım birisi bunu da umursayacak değil...
selam tatlı güzelleri
bende söz vermıstımde dayanamadm annem elımı kolumu tutyo ben alıorm cok komıktık amannnnnn dedım ben zayıflaymda butun gysıler feda olsunjujum ben bu hafta biraz eksik kaldım takımdan eğer benden dolayı böyle düşündüysen üzülürümzaten daha sık gelicem artık
cnm senin adına çok sevindim benimde bi pantolanum vardı darlıktan artık fermuarı açılanartık o kadar bol geliyorki giyemiyorum insanı acayip motive ediyor bu ama kendime söz verdim iyice zayıflamadan kendime bişey almıcam
sen yazdıktan snra hatamı farkettım juju porsıyn kucultme knuusnda zaten az yıorm ben bu sefer bıraz normale donuyum cnku sureklı azalta azalta bısey yıyemıcem yaknda bgn bıraz daha toparladm zaten menumu evet cok hırslandm valla o kdr gzl seyler varkı baharlık yazlık jujum sende hemencecık zayıfla kaptanm beraber mezun olalım
jujum ben bu hafta biraz eksik kaldım takımdan eğer benden dolayı böyle düşündüysen üzülürümzaten daha sık gelicem artık
cnm senin adına çok sevindim benimde bi pantolanum vardı darlıktan artık fermuarı açılanartık o kadar bol geliyorki giyemiyorum insanı acayip motive ediyor bu ama kendime söz verdim iyice zayıflamadan kendime bişey almıcam
canım acıyı denemez olur muyum corni demişti hatta acı benim yüzümdeki son dönem çıkan rosasea denen bi hastalık var kesinlikle yememem lazım ama gecen hafta bi oturuşta işe yarayacak diye yarım kavanoz bim in süs biber turşusunu yedim yüzüm ergenler gibi sivilce doldu ama wc ye çıkma yok bende maalesef
şahnur acıyı denedinmi kuzum??? Wc işi gerçektende sıkıntı olabiliyor en azından gün aşırı çıkıyorum diye rahatım ama hergün iki kere çıkılması normalmiş
"sorun sende değil bende"Hahahah bir kitap ismi
hımmmmmmmmmmm isim zikretmeyeceğim sadece ic ses ne bilim hissiyat diyelim... Birilerine alıntı yaparak yada menü yorumlarında bişeyler söylüyorum ve karşılığında en azından okuduğunu belli eden bir cümle bekliyorum fakat hiç bir şey yok ortada...bilemiyorum belkide(vede inşallah) ben alınganlık modundayımdır...:26:
canım ben sana karşı tarafsız bir gözle bakamam biliyorsun seni ne kadar sevdiğimi ne kadar sana önem verdiğimi sen kaptanlık bence taslamıyorsun taslayacak olsan bizlere çok daha sıkı cezalar vermen gerekir mesela ben gecen gün 2 dilim pizza yedim sen dedin yaa spor da yok nasıl eriteceksin diye inanki sana mahcup olmamak için 2 gündür doğru dürüst yemiyorum haa doğru mu bu da doğru değil ama hatamın cezasını çekmem gerekiyor, biz bisürü diyetisyene gidip bi sürü sağlıksız beslendikten sonra şu anda yavaş yavaş dengeli olarak vermeye çalışıyoruz biraz az veriyoruz belki ama kalıcı olacaktır diye düşünüyorum
beni tanıyorsun zaten eskiden sen... Aslında eskiye nazaran daha bi ılımlıyım gibime geliyor ama
şahnur dışardan tarafsız bir gözle bak bana kahtanlık taslıyormuyum ben????
Cidden soruyorum bunu yanlış anlaşılmasın belkide ben bilmeden yanlış davranıyorumdur...
Elimden geldiğince nazik olmaya kırmamaya ama yine elimden geldiğince hatalı olan yeme şekillerine dikkat çekerek normalleştirmeye çalışıyorum... Bu süreçte de söylediğim yada verdiğim bilginin alındığını yada okunduğunu bilmek istiyor insan... Yoksa boşa kürek çekmiş gibi hissediyor ve şevkimi kırıyor
garfim ne zamandır gitmiyom sıhhiyeye güzel şeyler var mı bacım bari haftaya bende gideyim ayy ne güzel yakışması ben almış kadar mutlu oldum şimdi o pantolonuselam tatlı güzelleri
ahhhhhhh ah bana pilates demeyin.... calleni de bıraktım gidip akşam pilatese mi başlasam adam da kızacak bişeyde dikiş tutturamıyorsun diye ... ama özledim pilatesi ya hazır vucut callenle belli bir tempoya girmişken devam etmek lazım...
mersin sıcasık bahar havasında mis mis mis
anam bi hakve içmeye gittim geldim doldurmuşsunuz kaç gündür bu kadar yazılmıyordu
canım acıyı denemez olur muyum corni demişti hatta acı benim yüzümdeki son dönem çıkan rosasea denen bi hastalık var kesinlikle yememem lazım ama gecen hafta bi oturuşta işe yarayacak diye yarım kavanoz bim in süs biber turşusunu yedim yüzüm ergenler gibi sivilce doldu ama wc ye çıkma yok bende maalesef
canım ben sana karşı tarafsız bir gözle bakamam biliyorsun seni ne kadar sevdiğimi ne kadar sana önem verdiğimi sen kaptanlık bence taslamıyorsun taslayacak olsan bizlere çok daha sıkı cezalar vermen gerekir mesela ben gecen gün 2 dilim pizza yedim sen dedin yaa spor da yok nasıl eriteceksin diye inanki sana mahcup olmamak için 2 gündür doğru dürüst yemiyorum haa doğru mu bu da doğru değil ama hatamın cezasını çekmem gerekiyor, biz bisürü diyetisyene gidip bi sürü sağlıksız beslendikten sonra şu anda yavaş yavaş dengeli olarak vermeye çalışıyoruz biraz az veriyoruz belki ama kalıcı olacaktır diye düşünüyorum
ben eskiden bildiğim için mesela menülere yorum yapmasam bile okuduğum belli olsun diye menüyü beğensem de beğenmesem de beğen tuşuna basıyorum ki okuduğum belli olsun yazan kişi haa bunu birisi okumuş desin diye düşünüyorum eskiden böyle yapardık hatırlarmısın okuduğumuz belli olsun diye beğenirdik
neyse çok uzattım sanırım
garfim ne zamandır gitmiyom sıhhiyeye güzel şeyler var mı bacım bari haftaya bende gideyim ayy ne güzel yakışması ben almış kadar mutlu oldum şimdi o pantolonu
valla ankara nın 1-2 gündür havası çok kasvetli kapalı bi yağıyo bi açamıyo sürekli iç karartıcı bi halde hiç sevmiyom bu havaları ben yaaa bende spor yapmak istiyom da şu hastalıkları bi atlatsam
bu arada yarın benim emg çektirmem gerekiyor bunu yaptıran var mı nette okudum gözüm korktu iğneler falan batırıyorlar mış millet çığlıklar atıyormuş falan acaba diyom yaptırmasam dı dr da yaptırman gerekli dedi bilemedim?
şöyle düşün her zaman böyle beslenebilirmisin hayır gittikçe azaltırsan sonrasında normal hayatına döndüğünde kilo alman kaçınılmaz olacak yada sürekli tartı üstünde aldım mı verdim mi diye geçireceksin ömrünü... ama belli bir yeme düzenini oturtur ve bir öğünde kaçırdığında diğer öğünde yada ertesi gün geçireceğin hafif öğünlerle hemen tolere edebilirsin... bunu oturtmak önemli.. onun için git gide azalan ve küçülen porsiyonlardan ziyade şaşırdın bünyeyi ...
evet farkettim ben hatırlattıktan sonra sende anladın iyi de oldu bence doğru olanda o zaten...
benim mezuniyettt ahhhhhhhhhhhhh ahhhhh keşke yolum uzun ve meşekkatli
evet biricikkkkkkkk tam olarak seni kast etmesemde senden yana da dertliyim... en azından düzenli menülerini yazabilirsin mesela .. siz uzak kaldıkça motivasyonunuz düşüyor ve okadar emek boşa gidiyor ve ben üzülüyorum inanın kendimden çok üzülüyorum sizlerin kilo almasına...
kendimi biliyorum kafaya koydum mu bi 4-5 ay yolumdan şaşmam ha ondan sonra şaşarmıyım belki ozamanlarda desteğe motivasyona ihtiyaç duyuyorum evet ama şuanda kendimi füçlü hissederken elimden geldiğince faydam dokunsun istiyorum sizlere... mümkün olsa yediğiniz her kaçamakda elimde bir vudu bebeği ile çimciklemek istiyorum sizi uzaktan uzağa ama mümkün değil...
bugun grceksın daha dznlı menum az değil cok degil gereksız ıvır zıvr dolu degl
şöyle düşün her zaman böyle beslenebilirmisin hayır gittikçe azaltırsan sonrasında normal hayatına döndüğünde kilo alman kaçınılmaz olacak yada sürekli tartı üstünde aldım mı verdim mi diye geçireceksin ömrünü... ama belli bir yeme düzenini oturtur ve bir öğünde kaçırdığında diğer öğünde yada ertesi gün geçireceğin hafif öğünlerle hemen tolere edebilirsin... bunu oturtmak önemli.. onun için git gide azalan ve küçülen porsiyonlardan ziyade şaşırdın bünyeyi ...
evet farkettim ben hatırlattıktan sonra sende anladın iyi de oldu bence doğru olanda o zaten...
benim mezuniyettt ahhhhhhhhhhhhh ahhhhh keşke yolum uzun ve meşekkatli
evet biricikkkkkkkk tam olarak seni kast etmesemde senden yana da dertliyim... en azından düzenli menülerini yazabilirsin mesela .. siz uzak kaldıkça motivasyonunuz düşüyor ve okadar emek boşa gidiyor ve ben üzülüyorum inanın kendimden çok üzülüyorum sizlerin kilo almasına...
kendimi biliyorum kafaya koydum mu bi 4-5 ay yolumdan şaşmam ha ondan sonra şaşarmıyım belki ozamanlarda desteğe motivasyona ihtiyaç duyuyorum evet ama şuanda kendimi füçlü hissederken elimden geldiğince faydam dokunsun istiyorum sizlere... mümkün olsa yediğiniz her kaçamakda elimde bir vudu bebeği ile çimciklemek istiyorum sizi uzaktan uzağa ama mümkün değil...
bnde uuzn bi aradan snra ilk defa gittim ve super şeyler var hepside işyerınde gymelık seyler boyle bnde ole spor klasık sevıorm zaten zayıfladgmda ugrıcam bidaanam bi hakve içmeye gittim geldim doldurmuşsunuz kaç gündür bu kadar yazılmıyordu
ben eskiden bildiğim için mesela menülere yorum yapmasam bile okuduğum belli olsun diye menüyü beğensem de beğenmesem de beğen tuşuna basıyorum ki okuduğum belli olsun yazan kişi haa bunu birisi okumuş desin diye düşünüyorum eskiden böyle yapardık hatırlarmısın okuduğumuz belli olsun diye beğenirdik
neyse çok uzattım sanırım
garfim ne zamandır gitmiyom sıhhiyeye güzel şeyler var mı bacım bari haftaya bende gideyim ayy ne güzel yakışması ben almış kadar mutlu oldum şimdi o pantolonu
valla ankara nın 1-2 gündür havası çok kasvetli kapalı bi yağıyo bi açamıyo sürekli iç karartıcı bi halde hiç sevmiyom bu havaları ben yaaa bende spor yapmak istiyom da şu hastalıkları bi atlatsam
bu arada yarın benim emg çektirmem gerekiyor bunu yaptıran var mı nette okudum gözüm korktu iğneler falan batırıyorlar mış millet çığlıklar atıyormuş falan acaba diyom yaptırmasam dı dr da yaptırman gerekli dedi bilemedim?
haklısın jujum ben bu hafta özellikle çok boşladım burayı eşim evdeydi bu hafta dışardaydım çoğunlukla eve gelincede geç oluyodu giremiyodum ama bahanesi yok tabi bundan sonra daha dikkatli olucam sözhatta izci sözü
ama hiçte kaptanlık falan taslamıyosun kaptanım tekrar özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?