Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birsen o helva neee akşam akşammm
zes yavrucum ballar kaymaklarrr
şahnur senın kurabıyelerı begenmedım cnm ogun olarak yeseydn belkı ama arada olmamıs

diğer arkların menulernı cok begendim en cokkk gamzenınkını begendım tabi
büşracm sen nasıl duruosun o kdr az yemekle bide yarm balık yemıs
ben ac ac calışamıorm ders ya ufff:26:

sabah
sucuklu yumurta(1 yumurta beyazı 2 dilim sucuk)
2 dilim ekmek
2 çatal peynır

öğle
yarım patlıcandan karnı yarık
cacık
1 dilim ekmek

akşam
1 kase yoğurt
1 elma

su tamam
spor 30 dk koşu 30 dk yuryus
200 ip atlama
yediklerimden sporu cıkardıgmda 800 kalori fln yapyoo

kızlarrrr yarın ben akşama kadr yokum klavye sınavm var 1de önümde 1400 kişı var bana kımbılır ne zaman gelır sıra
dualarnızı eksik etmeyn cornide grcek yarn onada delim dua tabı hayrlısı herseyden önce

Canımm çok teşekkür ederim, demekki gerçekten iyi olunca beğeniliyormuş...kaç gündür beğenilmenin b sini görememiştim hoşuma gittiii..

Bende seni çok beğendim balımm

eveett kızlarr çözüm önerileri bekliyorummm

Rabişimmmm evet birazcık düşünelim bakalım...:44::44::44::44:

Bu arada dalintoş herkese selam ettii...çok özlemiş, inşaallah pazartesi, sanırım...geliyorlarmışş

Oh beeeee 5. takım efsanesi yeniden doğuyorr

.

inşallah sizin için hayırlısı olsun... başarılar Allah yardımcınız olsun...

dalintoşa aleyküm selam bendende selamlar sevgiler ona

ayy ben unuttummm. inanın yeni aklıma geldi kızımı sallıyordum ayakta yatağa bırakıp geldim. hemen okuyorum bir yandan.. ben de burdayım!

allah yardımcınız olsun kuzumm ınsallahh hersey guzel olur sızın ıcınnnn
hepimizin bildiği bir şey ama sporu her gün yapma kararı alalım...özel durumlar hariç olsun...

spor olarak ne yapılabılır mesela??

bence de spora bir çözüm bulalım. spor yok yok yok geçiyor.. mesela mutlaka bir bahane yazmalıyız. yapmayan neden yapmadı acaba..

koşu bandı olan koşu bandı
yani evde spor aleti olan spor aletiyle çalışabilir
videolardan step aerobik yapabilir
dışarıda koşu yürüyüş alanlarında yürüyüş yapılabilir45 dakika hatta spor aletleri varsada 15 dakika da onlardan yapılıp 1 saate tamamlanabilir
sabah beyaz tv de (10:00) ebru şallı ile plates yapılabilir öncesinde evde ısınma egzersizi yapılabilir
iple atlanabilir çokta terletiyor insanı
internette yine egzersiz programlarından spor yapılabilir
spor salonuna yazılabilir

gibi... aklıma gelenler bunlar...

Kızlar iş yapıyorum bir yandan da sizi okuyorum..yarın iş çıkışı misafirim geliyor..:26::26::26: evi hazır bırakmam lazım...toparlıyorum, çok işim yok zaten..:26:

.

evet bende sporu ihmal edenlerdenımm kızlarr bencede spor mutlaka yapılmalı en az 30 dk da olsa bı aktıvıte yapılsınn centık ınde dedıgı gıbı eger yapılmıyorsa mutlaka gecerlı bı neden sunulsun....

saolun kızlar ıyı dilekleriniz içi dalintoşada aleykum selam
rabiş bnde sporu artırmaya karar verdim yuruodm artık koscam cnku yuruysle 45 dkdan snra vucut anca ısınıp yaglar yakılmaya baslıomus bnde yuruyemem 1 saat fln sıkılıorm 30 dk koscam 1 saat yurudgmden daha fazla kalori yakcam
nette cok arastrdım ıp atlamak direk gobek eritiyomus bunu yapcm bacaklarada vardr muhakkk faydası
yeşil çay içicem hatta 5li çyda olur evde vardı sanıırm
yemek konuusndada ekmegı kesmeyı dusunuorm saba harıc
en gec 8de uyanmıs olcm bnm bunlar geldı aklıma cnm

bence haftada 4 saat toplam sporumuz olsun ilk hafta için. ister 4 günde bitsin ister 6 günde.. ama bu kadar saat mutlaka tamamlansın.
bir de ciddi ciddi ilk sayfada yazılan yaptırımları uygulayalım. kaçamaklarımız için spor saatimiz artsın.
jujunun yıldızlama sistemi güzel. yıldız alamayanlar için bir şeyler belirleyelim.
sonra şu mesaj beğenme olayı da, okunmayan mesaj olmaması gözden bir şey kaçmaması açısından güzel olabilir.
tabi bunlar sadece fikir. bakalım sizden ne çıkacak.

rabiş, birsen, hasret, zes, gamze, penelop şimdilk aşağıda gördüğüm isimler. bakalım sizlerin önerisi ne olacak

esracım başarılar RABBİM EMEKLERİNİZİ HİÇ ETMESİN

benim kendime yaptığı öz eleştiri akşam daha fazla yiyiyorum eşim eve gelince beraber yiyoruz o yüzdenbundan sonra akşamı hafifletcem kesinlikle 6 7 den sonra bişeycikler yemiycem spor salona gitmediğim günler evde bandımda yürüyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…