- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.961
birsen o helva neee akşam akşammm
zes yavrucum ballar kaymaklarrr
şahnur senın kurabıyelerı begenmedım cnm ogun olarak yeseydn belkı ama arada olmamıs
diğer arkların menulernı cok begendim en cokkk gamzenınkını begendım tabi
büşracm sen nasıl duruosun o kdr az yemekle bide yarm balık yemıs
ben ac ac calışamıorm ders ya ufff:26:
sabah
sucuklu yumurta(1 yumurta beyazı 2 dilim sucuk)
2 dilim ekmek
2 çatal peynır
öğle
yarım patlıcandan karnı yarık
cacık
1 dilim ekmek
akşam
1 kase yoğurt
1 elma
su tamam
spor 30 dk koşu 30 dk yuryus
200 ip atlama
yediklerimden sporu cıkardıgmda 800 kalori fln yapyoo
eveett kızlarr çözüm önerileri bekliyorummm
inşallah sizin için hayırlısı olsun... başarılar Allah yardımcınız olsun...kızlarrrr yarın ben akşama kadr yokum klavye sınavm var 1de önümde 1400 kişı var bana kımbılır ne zaman gelır sıra
dualarnızı eksik etmeyn cornide grcek yarn onada delim dua tabı hayrlısı herseyden önce
dalintoşa aleyküm selam bendende selamlar sevgiler ona
Canımm çok teşekkür ederim, demekki gerçekten iyi olunca beğeniliyormuş...kaç gündür beğenilmenin b sini görememiştimhoşuma gittiii..
Bende seni çok beğendim balımm
Rabişimmmm evet birazcık düşünelim bakalım...:44::44::44::44:
Bu arada dalintoş herkese selam ettii...çok özlemiş, inşaallah pazartesi, sanırım...geliyorlarmışş
Oh beeeee 5. takım efsanesi yeniden doğuyorr
.
allah yardımcınız olsun kuzumm ınsallahh hersey guzel olur sızın ıcınnnnkızlarrrr yarın ben akşama kadr yokum klavye sınavm var 1de önümde 1400 kişı var bana kımbılır ne zaman gelır sıra
dualarnızı eksik etmeyn cornide grcek yarn onada delim dua tabı hayrlısı herseyden önce
hepimizin bildiği bir şey ama sporu her gün yapma kararı alalım...özel durumlar hariç olsun...
esracım başarılar RABBİM EMEKLERİNİZİ HİÇ ETMESİNkızlarrrr yarın ben akşama kadr yokum klavye sınavm var 1de önümde 1400 kişı var bana kımbılır ne zaman gelır sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?