- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.981
saolun kızlar ıyı dilekleriniz içi dalintoşada aleykum selam
rabiş bnde sporu artırmaya karar verdim yuruodm artık koscam cnku yuruysle 45 dkdan snra vucut anca ısınıp yaglar yakılmaya baslıomus bnde yuruyemem 1 saat fln sıkılıorm 30 dk koscam 1 saat yurudgmden daha fazla kalori yakcam
nette cok arastrdım ıp atlamak direk gobek eritiyomus bunu yapcm bacaklarada vardr muhakkk faydası
yeşil çay içicem hatta 5li çyda olur evde vardı sanıırm
yemek konuusndada ekmegı kesmeyı dusunuorm saba harıc
en gec 8de uyanmıs olcm bnm bunlar geldı aklıma cnm
bence haftada 4 saat toplam sporumuz olsun ilk hafta için. ister 4 günde bitsin ister 6 günde.. ama bu kadar saat mutlaka tamamlansın.
bir de ciddi ciddi ilk sayfada yazılan yaptırımları uygulayalım. kaçamaklarımız için spor saatimiz artsın.
jujunun yıldızlama sistemi güzel. yıldız alamayanlar için bir şeyler belirleyelim.
sonra şu mesaj beğenme olayı da, okunmayan mesaj olmaması gözden bir şey kaçmaması açısından güzel olabilir.
tabi bunlar sadece fikir. bakalım sizden ne çıkacak.
rabiş, birsen, hasret, zes, gamze, penelop şimdilk aşağıda gördüğüm isimler. bakalım sizlerin önerisi ne olacak
benim kendime yaptığı öz eleştiri akşam daha fazla yiyiyorum eşim eve gelince beraber yiyoruz o yüzdenbundan sonra akşamı hafifletcem kesinlikle 6 7 den sonra bişeycikler yemiycem spor salona gitmediğim günler evde bandımda yürüyecem
bana uyar yazdıkların yani 4 saat spor için şunu diyebilirim haftada en az 4 saat spor olabilir...bence haftada 4 saat toplam sporumuz olsun ilk hafta için. ister 4 günde bitsin ister 6 günde.. ama bu kadar saat mutlaka tamamlansın.
bir de ciddi ciddi ilk sayfada yazılan yaptırımları uygulayalım. kaçamaklarımız için spor saatimiz artsın.
jujunun yıldızlama sistemi güzel. yıldız alamayanlar için bir şeyler belirleyelim.
sonra şu mesaj beğenme olayı da, okunmayan mesaj olmaması gözden bir şey kaçmaması açısından güzel olabilir.
tabi bunlar sadece fikir. bakalım sizden ne çıkacak.
rabiş, birsen, hasret, zes, gamze, penelop şimdilk aşağıda gördüğüm isimler. bakalım sizlerin önerisi ne olacak
esasında işin özü bukızlar ben bu hafta
1- sabah erken kalkmaya calıscam gune erken baslıcam
2-sporumu ıhmal etmıcem
3-aksam 7 den sonra en fazla 1 meyve yıcem
4- kalori hesabı yapmaya calıscam
5-cuma gunu mutlu sonla karsılascamm
birsen o helva neee akşam akşammm
zes yavrucum ballar kaymaklarrr
şahnur senın kurabıyelerı begenmedım cnm ogun olarak yeseydn belkı ama arada olmamıs
diğer arkların menulernı cok begendim en cokkk gamzenınkını begendım tabi
büşracm sen nasıl duruosun o kdr az yemekle bide yarm balık yemıs
ben ac ac calışamıorm ders ya ufff:26:
evet en az diyorum zesim ama zaten fark eden bir şey olmayacak çünkü spor yapmıyoruz
spor yapmayan bir takımda dur en az 4 saatmiş buna ilave 1 saat de ben ekleyim demez
yapanlarımız elbette var lütfen onlar üstüne alınmasın..
penelop -ismini söylediysen kusura bakma unuttum- çok güzel bir fikir söyledi. orticanlık.. bence bu süper. kilosunun boyunun yaşının hiç bir önemi yok. herkes kendine bir orti seçsin ve onun yapmadığı spordan, yediği kaçamaklardan ikisi birden mesul olsun. ikisinin birden cezası olsun ki totolar tutuşsun.. siz ne dersiniz?
gece 1 2 yi buluyor uyumam. 7 den sonra bir şey yemezsem ölürüm heralde. vücut tehlkedeyim sanıp depolar her şeyi.
kızlar ben bu hafta
1- sabah erken kalkmaya calıscam gune erken baslıcam
2-sporumu ıhmal etmıcem
3-aksam 7 den sonra en fazla 1 meyve yıcem
4- kalori hesabı yapmaya calıscam
5-cuma gunu mutlu sonla karsılascamm
bana uyar yazdıkların yani 4 saat spor için şunu diyebilirim haftada en az 4 saat spor olabilir...
Arkadaslar genel olara menuler benm disimda iyiii.
garfield canm sinavda boll sansss.
ben haftada toplam 4saat spor fikrine bayildim. cunki hepimizin farkli sorumluluklari mevcut.bu 4saati herkes kendi yasantisina gore bir haftaya istedigi gibi yayabilirrr...bu sayede sporumuzuda yapmis oluruz. ve kacamaktada sporr cezasi olabilir.ozellikle benim icin :)))))
evet en az diyorum zesim ama zaten fark eden bir şey olmayacak çünkü spor yapmıyoruz
spor yapmayan bir takımda dur en az 4 saatmiş buna ilave 1 saat de ben ekleyim demez
yapanlarımız elbette var lütfen onlar üstüne alınmasın..
penelop -ismini söylediysen kusura bakma unuttum- çok güzel bir fikir söyledi. orticanlık.. bence bu süper. kilosunun boyunun yaşının hiç bir önemi yok. herkes kendine bir orti seçsin ve onun yapmadığı spordan, yediği kaçamaklardan ikisi birden mesul olsun. ikisinin birden cezası olsun ki totolar tutuşsun.. siz ne dersiniz?
gece 1 2 yi buluyor uyumam. 7 den sonra bir şey yemezsem ölürüm heralde. vücut tehlkedeyim sanıp depolar her şeyi.
Bende bunu istiyorum.
DIKKAT..................... DIKKAT................
ALLAHIN EMRI peygamberin kavliyle orti ariyorum.
peno nereye gitti? gamze peno ismini söylemiş miydi?? kimse kalmadı mı.. ahh dalin ahh zes...
valla yeni geldim bilgisayar başına kızımı anca uyutuum... çentiko ben en az 4 saat dedimde ukyo var mesela hemen hemen her gün 1,5 saate yakın spor yapıyor... Bende bi başlasam 4 saatten fazla yaparım diye düşündüğüm için o yüzden dedim en az 4 saat olsun diye en az 4 olsunda isterse 20 saat yapsınpeno nereye gitti? gamze peno ismini söylemiş miydi?? kimse kalmadı mı.. ahh dalin ahh zes...
valla yeni geldim bilgisayar başına kızımı anca uyutuum... çentiko ben en az 4 saat dedimde ukyo var mesela hemen hemen her gün 1,5 saate yakın spor yapıyor... Bende bi başlasam 4 saatten fazla yaparım diye düşündüğüm için o yüzden dedim en az 4 saat olsun diye en az 4 olsunda isterse 20 saat yapsın
Sağol teyzesi sanada iyi uykular gamzeeeeeeeeeeemmmmmmmm Allah rahatlık versin...yarın iş başı yapacaksın
Kızına iyi uykular zesim..Bu hafta bol sporlu bir hafta olucak inşaallah..Bu arada ben regl oldum arkadaşlar..bu gün şanssız bir tartı günü yaşamış gibi hissediyorum kendimii
Arkadaşlarım iyi geceler, Allah rahatlık versin...
.
sabah
sucuklu yumurta(1 yumurta beyazı 2 dilim sucuk)
2 dilim ekmek
2 çatal peynır
öğle
yarım patlıcandan karnı yarık
cacık
1 dilim ekmek
akşam
1 kase yoğurt
1 elma
su tamam
spor 30 dk koşu 30 dk yuryus
200 ip atlama
yediklerimden sporu cıkardıgmda 800 kalori fln yapyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?