Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet kızlar sanırım ortak noktamız spor takımcak eksıklıgımız spor sporu arttıralım bu hafta bence buyuk fark olcak cunku kacamaklarımız aza ındırgedık takımcak cok yemıyoruz ama eksık gıden bısıler var bence o spor ben sahsım adına bu hafta sporu artırcammm

aynı ben hasretım bende aksam fazla yıyorum esımle beraber 7 den sonra tek bı lokma yok en fazla 1 meyve

Kesinlikle bende spor, spor ve sporrr diyorum..arttıralım arkadaşlar..ne olur destek olalım birbirimize ve arttıralım..

.

kızlar ben bu hafta
1- sabah erken kalkmaya calıscam gune erken baslıcam
2-sporumu ıhmal etmıcem
3-aksam 7 den sonra en fazla 1 meyve yıcem
4- kalori hesabı yapmaya calıscam
5-cuma gunu mutlu sonla karsılascamm

bana uyar yazdıkların yani 4 saat spor için şunu diyebilirim haftada en az 4 saat spor olabilir...

Arkadaslar genel olara menuler benm disimda iyiii.

garfield canm sinavda boll sansss.

ben haftada toplam 4saat spor fikrine bayildim. cunki hepimizin farkli sorumluluklari mevcut.bu 4saati herkes kendi yasantisina gore bir haftaya istedigi gibi yayabilirrr...bu sayede sporumuzuda yapmis oluruz. ve kacamaktada sporr cezasi olabilir.ozellikle benim icin :)))))

evet en az diyorum zesim ama zaten fark eden bir şey olmayacak çünkü spor yapmıyoruz
spor yapmayan bir takımda dur en az 4 saatmiş buna ilave 1 saat de ben ekleyim demez
yapanlarımız elbette var lütfen onlar üstüne alınmasın..

penelop -ismini söylediysen kusura bakma unuttum- çok güzel bir fikir söyledi. orticanlık.. bence bu süper. kilosunun boyunun yaşının hiç bir önemi yok. herkes kendine bir orti seçsin ve onun yapmadığı spordan, yediği kaçamaklardan ikisi birden mesul olsun. ikisinin birden cezası olsun ki totolar tutuşsun.. siz ne dersiniz?

gece 1 2 yi buluyor uyumam. 7 den sonra bir şey yemezsem ölürüm heralde. vücut tehlkedeyim sanıp depolar her şeyi.

kızlar benim oğlan pc yi esir aldı sayfada açık kalmış ben ancak gelebildim

garficim ben ara diye yazdım ama öğlen yemeği yemediğim için onu öğlen yerine saydım anlaşılan spor yapma konusunda ortak fikir alınmış çok çok güzel bu bende yaklaşık 3 haftadır çok yapmak istiyorum en kötü durumda mekik çekiyordum sağlık sebeblerinden dolayı maalesef hiç birini yapamıyorum yürüyüşümü bile hızlı tempoda yapamıyorum terleyince hemen boynum tutuluyor sağdan sola dönemiyorum şu hastalıkları bi atlatayım sporda bende yanınızda olacağım sporsuz bu iş zaten olmaz ne kadar az yersek yiyeylim illaki spor yapmak lazım neyse kızlar ben pc ye yeni kavuştum ama hastanede çok yorulmuşum o yüzden erkenden yatacam yarın görüşmek üzere iyi geceler hepin,ze

Bende bunu istiyorum.
DIKKAT..................... DIKKAT................
ALLAHIN EMRI peygamberin kavliyle orti ariyorum.

kızlar ben bu hafta
1- sabah erken kalkmaya calıscam gune erken baslıcam
2-sporumu ıhmal etmıcem
3-aksam 7 den sonra en fazla 1 meyve yıcem
4- kalori hesabı yapmaya calıscam
5-cuma gunu mutlu sonla karsılascamm

Rabişimmmm seninleyimmm

bana uyar yazdıkların yani 4 saat spor için şunu diyebilirim haftada en az 4 saat spor olabilir...

kesinlikleeeee

aynen tatlımmmm

Bende bunu istiyorum.
DIKKAT..................... DIKKAT................
ALLAHIN EMRI peygamberin kavliyle orti ariyorum.

Kızlarrrr ne yapılması gerekiyorsa bende varım, ve hepsini okudum yorumlarınızın..dibbinee kadar motivasyon doluyomm evvetttt şu anda yarım saat spor yapıp huzurunuz gelmiş bulunuyorummmmm

.

peno nereye gitti? gamze peno ismini söylemiş miydi?? kimse kalmadı mı.. ahh dalin ahh zes...

peno nereye gitti? gamze peno ismini söylemiş miydi?? kimse kalmadı mı.. ahh dalin ahh zes...
valla yeni geldim bilgisayar başına kızımı anca uyutuum... çentiko ben en az 4 saat dedimde ukyo var mesela hemen hemen her gün 1,5 saate yakın spor yapıyor... Bende bi başlasam 4 saatten fazla yaparım diye düşündüğüm için o yüzden dedim en az 4 saat olsun diye en az 4 olsunda isterse 20 saat yapsın

Kızına iyi uykular zesim..Bu hafta bol sporlu bir hafta olucak inşaallah..Bu arada ben regl oldum arkadaşlar..bu gün şanssız bir tartı günü yaşamış gibi hissediyorum kendimii

Arkadaşlarım iyi geceler, Allah rahatlık versin...

.

Sağol teyzesi sanada iyi uykular gamzeeeeeeeeeeemmmmmmmm Allah rahatlık versin...yarın iş başı yapacaksın

"Yapabileceğimiz şeyleri yapmaya başlarsak,hayretler içinde bırakacak sonuçlar alırız" EDİSON

Haydi hanımlar spora!...

Bana nasil dayaniyosun diyene bakkk yogurtla elma yemis aksam :)

Bu arada spor konusunda haklisiniz bnde yapmiorm hic yani hftda 2 plates var onuda aksattim bu hfta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…