- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.001
aynen gülüm..iş ve akşam misafirSağol teyzesi sanada iyi uykular gamzeeeeeeeeeeemmmmmmmm Allah rahatlık versin...yarın iş başı yapacaksın
Yani ben sana ne diyeyim ki.."Yapabileceğimiz şeyleri yapmaya başlarsak,hayretler içinde bırakacak sonuçlar alırız" EDİSON
Haydi hanımlar spora!...
Büşram sabah yediği sucuu akşam nasıl telafi etmiş değil mi? bravoo ikinize deBana nasil dayaniyosun diyene bakkk yogurtla elma yemis aksam :)
Bu arada spor konusunda haklisiniz bnde yapmiorm hic yani hftda 2 plates var onuda aksattim bu hfta
Günaydın uykucular.. Kalkmadınız mı daha..
Dün ctesi oturumu yaptık.Juju bir gelsin de kafama takılanlar var..
Yar bana bir ortiiiii..
Centigim boyumu kilomu sorun etmezsen ben seve seve olurum.Günaydın uykucular.. Kalkmadınız mı daha..
Dün ctesi oturumu yaptık.Juju bir gelsin de kafama takılanlar var..
Yar bana bir ortiiiii..
kızlar bu gün küçük oğlumun doğum günü aslında dündü ama teyzeleri gelecek diye bu güne erteledik...meltem , sanırım bugün ve yarın kalacaklar.belki bugün ve yarın fırsat bulup giremeyebilirim..belirtmek istedim canım...
şahnur ve biricik bu arada yarışmayı unutmadım yemicem pasta falan....ucundan azıcık alıcam..
kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın. çok işim var çooookkkkk
.
kızlar bu gün küçük oğlumun doğum günü aslında dündü ama teyzeleri gelecek diye bu güne erteledik...meltem , sanırım bugün ve yarın kalacaklar.belki bugün ve yarın fırsat bulup giremeyebilirim..belirtmek istedim canım...
şahnur ve biricik bu arada yarışmayı unutmadım yemicem pasta falan....ucundan azıcık alıcam..
.
Centigim boyumu kilomu sorun etmezsen ben seve seve olurum.
banu adim bidenem.
Nice yaslar alsin minis.Kac cocugun var sevda.
GUNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
"Yaptiğiniz şeyler için duyduğunuz pişmanlık zamanla geçer; ne var ki, yapmadığınız şeyler yüzünden duyulan pişmanlığın çaresi yoktur." (Sydney J. Haris)
Bu yüzdendir ki spor yapamıyorum demiyoruz...
haydi hanımlar spora!...
Herkese günaydıııııın!... Geç yatan ben erken kalkan ben aaaaaaaa!... olmadı haydi hanımlar... çentik sevda gamze penelope hariç
SAna kolay gelsin gamzem
aynen gülüm..iş ve akşam misafir
Yani ben sana ne diyeyim ki..senin bizlerle paylaştığın sözler moral deposu olmamıza çok büyük sebep oluyor balım yaa, yine harikasın
Büşram sabah yediği sucuu akşam nasıl telafi etmiş değil mi? bravoo ikinize de
Ortin olem anammmama benden ne çıkar bilemiyorum
Herkese günaydınnnnnn, kahvaltımı yaparken yazıyorum ve buraya yazarken asla cıs yapılmıyorutanıyor insan ayyy
.
menü güzelkızlar herkese günaydınlar..
önce menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
3 zeytin
öğle:1 kase tarhana çorbası
1 küçük biber dolma
1 bardak ayran
ara:1 nescafe,1 bisküvi
akşam :1 kepçe çorba ve yine 1 tane küçük biber dolma
1 bardak ayran
saat 8 gibi bir tane elma
spor:yarım saat eliptik,100 mekik
su :1.5 litre
.
oğlunun doğum günü kutlusun iyiki doğmuş oğlun Allah sağlıklı hayırlı başarılı mutlu uzunca bir ömür versinkızlar bu gün küçük oğlumun doğum günü aslında dündü ama teyzeleri gelecek diye bu güne erteledik...meltem , sanırım bugün ve yarın kalacaklar.belki bugün ve yarın fırsat bulup giremeyebilirim..belirtmek istedim canım...
.
çentiğinde boyu uzun penelope 172 olmalıCentigim boyumu kilomu sorun etmezsen ben seve seve olurum.
banu adim bidenem.
Nice yaslar alsin minis.Kac cocugun var sevda.
GUNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
demek 4sene önce aşk ilanı aldın vuuuuu
Küçük oğlanda küçük oğlan amaa4 sene önce bana ilanı aşk etmişti, gerisini siz düşünün artık aslan parçası o
Canım günaydınnnnnn...
Sevda'nın 2 oğlu var canım...Büyük oğlu bu sene ygs sınavına girdi, zehir gibi zeki maşallah..Küçüğü de zannediyorum 14 yaşına giriyor...Sevda erken yaşta evlenmiş, çok erken denecek yaşta..17 sonunu bile anca beklemiş
Merak ettiklerini sor balım...Herkesin seceresini çıkarıvereyim sana buranın bekçisi gibiyim
.
nerde hareket orda bereket gamzemHelallll zesimeeeeeeeeeeeeevala bende gelirken yürüdüm fazla fazla ve burada da mümkün olduğu kadar hareket etmeye çalışıyorum
.
büşramda erkenciymiş günaydın büşraaaaaaaaammmmmmmmGunaydin kizlaaaaaar
evet yol yorgunluğu zor haklısın... Biz senle oturup kişi elemeye başlasak herkesi eleriz emin ol herkesin zor ve can alıcı noktasına değiniriz bende öyleyim çünkü herkese haklı bi yol buluruz herhaldeaynennnn olmuyorr...hadi rabişi de eleyelimmmm yol yorgunu garibimmm :26:
.
avatarındaki, kız çok tatlı maşallahgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
.
avatarındaki, kız çok tatlı maşallah
hoş geldin çentikoooooooooooooooooooo
evet yaa.. ama daha tatlı olan ne biliyor musunuz, foruma benimle bakan kızımın o avatarı görünce "beeeee beeeee" diyerek aynı şekilde kafayı sağa sola savurması!!
hoş bulduk canım ama daha kahvaltı yapamadım.. daha doğrusu beyle beraber ikinci kahvaltı diyelim
peno ve gamo ikinizle de orti olurum benya kim belirleyecek bunu.. ben burdayken siz yoksunuz, siz olduğunuzda da ben olmuyorum. kiminle olacağım ben şimdi :26::26:
ikinizi de seviyorum. :18:
herkese günaydın bol hayırlı günler haftasonu cozutmayın tamammı kızlar heriflere uymayın siz yemeyin tabi bende dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?