- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.021
benim bmi 20,1.. senin de bmi peno nun da bmi si 24,2 canımcım.. hanginizinki daha yakınsa onunla olayım diye bakmıştım ama aynısınız... gamze nasıl yapsak...
mersinde yaşıyorum kuzum şahintepesi deniyor bizim mevkiye ve sahile uzak olduğundan sahil yürüyüşlerinden mahrumum malsef... ama çok severim sahilde yürümeyikaptanımm bu arada ben senin mersinde oturdugunu bılmıyodumm neresinde oturuyosun sabahları sahilde cılgınlar gibi koşmaya ne dersinay bugun neden bilinmez pek bi neşeliyim yaa
tamama arzucum mesaj alınmıştır alınmadığın içinde teşekkür ederimkaptanım ihtiyaç duymadığıma deil inanki bu hafta çok yoğundum işe gidip geldikten sonra yorgun argın kendimi yatağa zor attım...ama bundan sonra dahaçok dikkat edicem çünkü sizlerden ayrı kalmak bana oldukça negatif bir enerjiyle ve 500 gramla geri geldi ...beni affedin ve sakın yanlış anlamayın çok üzülürüm inanın....
.
veeeeeeee evet bu sene benim senem sanırım... kilo veriyorum lazere başladım ve hiç gitmediğim kadar doktor gördüm bu sene neyim var neyim yok test yaptırdım ...haftada 1 kilomu
ilk beni kesin içimdekı fazlalıkları cıkartın snra geri dikin
sayfanın ustunde ve altnda kilolu kadnları kocaları aldatıyo yazıooo pskolojım zaten bozuk bıde bu cıktı gecende zayıf bi kız var kemıklerı sayılıo yıorm yıorm kılo alamıyorm yazıodu
jujuuuu değişimemı basladn kız zayıflamalar lazerlerrr
arzu sendemı kılo aldn bacmmm gamzeyı cagrmayn bnce dovcek gbi sizi
şu ana kadr yedıklerım 1040 kalori yapıo bunları eritmek içinde 2 saat tempolu yurumem lazm pufff 1 saat kesn yurucem şimdi akşamda hafıf atlatrm artık:26:
benim değil senin ne istediğin önemli... gerçekten istiyorsan girişimde bulunabilirimBen boylede mutluyum ama kaptan istersede niye olmasin derim.
heheheeeee gecen haftanin 17.si ben bu hafta 16.yim ama listedeki 17. nirde acaba.sonunculuk kaderimmi bacilar.
evliligin zararlarina +1 daha
kizlar menulere yorum yapamiyorum cunku bu konuya kendimi vakif hissetmiyorum.
geldim ama gidicimmmm ... toplantınızdan anladığım kadarıyla spor sonucu çıktı... bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz hemen yanıtlayamasamda geldiğimde okucam geçmişi..Günaydın uykucular.. Kalkmadınız mı daha..
Dün ctesi oturumu yaptık.Juju bir gelsin de kafama takılanlar var..
Yar bana bir ortiiiii..
mesajın başına özellikle ismimi yazarak bilgilendirdiğin için teşekkürler.. böylelikle gözimden kaçmamış oldu ... iyi yaşlara girsin oğlun canım ...kızlar bu gün küçük oğlumun doğum günü aslında dündü ama teyzeleri gelecek diye bu güne erteledik...meltem , sanırım bugün ve yarın kalacaklar.belki bugün ve yarın fırsat bulup giremeyebilirim..belirtmek istedim canım...
şahnur ve biricik bu arada yarışmayı unutmadım yemicem pasta falan....ucundan azıcık alıcam..
kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın. çok işim var çooookkkkk
.
herkese selam olsun canlarrr nasılsınız bugunn
burda hava super tam bahar havası var bısey yapmalııı
Canım merhabaaa, burda da hava süper ama malesef ben dışarıyı izlemekle yetiniyorum, haa memnunmuyum..çok şükür
.
hayırdır canım neden ızlıyosun sadecee??:26::26:
kızlar bu gün küçük oğlumun doğum günü aslında dündü ama teyzeleri gelecek diye bu güne erteledik...meltem , sanırım bugün ve yarın kalacaklar.belki bugün ve yarın fırsat bulup giremeyebilirim..belirtmek istedim canım...
şahnur ve biricik bu arada yarışmayı unutmadım yemicem pasta falan....ucundan azıcık alıcam..
kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın. çok işim var çooookkkkk
.
bu arada garficim ve tuğba
inş sınavlarınız iyi geçer allah yardımcınız olsun
SELAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sinava giren arkadaslarin sinavi umarim iyi gecmistir.
Sevdanin dogum gunu baslamistir herhalde iyi eglenceler.
Gamzem calisiyon sanirim bacim kolay gelsin.
Centigim benim boyum 176 kilom 74,1 ister gamzeyle ol ister benle ikiside farketmez.Aslinda takim genelinde bir denesek nasil olurki,
Jujum ben korkuyorum ortamalamayi etkilerim diye boyle iyiyim ben.Bu sefer kilo alsam kendimi affetmem takimi etkiledim diye.
Sahnur nerdeki goremiyom.
Zes ozlu sozler azaldimi bacim.
Aysunayi cok merak ediyom nasil gecti acaba dr.isi.
Dalin kilo verdimi dersiniz? Bahse varmisiniz ben vermez diyorum.
Corni uzaktan bir yerden beni okuyorsan yoklugun belli bilesin.
Rabisim senin gercek adin rabia mi.?
mertin annesi nasilsin canim menuler yazilmiyor yine......
adini unuttum varsa kusuruma bakmasin olur mu.?
Kizlar bugun yine kv de cis gunundeyiz.Bu ARADA JUJUM GRININ 50 TONU siyah bir katapmi 550 sayfalik. Benim kaynana okuyor anne bu ne dedim kisisel gelisim birak onu dedi.Kari ne demek istedi ki????????????????????????????????
Kisisel gelisimse anne banada ver dedim hiiiiiiiiiiiiii cok dalga gectim oda bana yalanlarini yutturdum sandi.
aaaaa cok sevındımm gamzem hayırlı ugurlu olsun darısı basımızaaaaaCanımm senin haberin olmadı tabiki...Ben işe başladım ve bu gün 9. günümçalışıyorumm tatlım...8-6 hemde
.
SELAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sinava giren arkadaslarin sinavi umarim iyi gecmistir.
Sevdanin dogum gunu baslamistir herhalde iyi eglenceler.
Gamzem calisiyon sanirim bacim kolay gelsin.
Centigim benim boyum 176 kilom 74,1 ister gamzeyle ol ister benle ikiside farketmez.Aslinda takim genelinde bir denesek nasil olurki,
Jujum ben korkuyorum ortamalamayi etkilerim diye boyle iyiyim ben.Bu sefer kilo alsam kendimi affetmem takimi etkiledim diye.
Sahnur nerdeki goremiyom.
Zes ozlu sozler azaldimi bacim.
Aysunayi cok merak ediyom nasil gecti acaba dr.isi.
Dalin kilo verdimi dersiniz? Bahse varmisiniz ben vermez diyorum.
Corni uzaktan bir yerden beni okuyorsan yoklugun belli bilesin.
Rabisim senin gercek adin rabia mi.?
mertin annesi nasilsin canim menuler yazilmiyor yine......
adini unuttum varsa kusuruma bakmasin olur mu.?
Kizlar bugun yine kv de cis gunundeyiz.Bu ARADA JUJUM GRININ 50 TONU siyah bir katapmi 550 sayfalik. Benim kaynana okuyor anne bu ne dedim kisisel gelisim birak onu dedi.Kari ne demek istedi ki????????????????????????????????
Kisisel gelisimse anne banada ver dedim hiiiiiiiiiiiiii cok dalga gectim oda bana yalanlarini yutturdum sandi.
aaaaa cok sevındımm gamzem hayırlı ugurlu olsun darısı basımızaaaaa
evet canım gercek adım rabiasenınkı ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?