Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

peno nun kilosu kaçtı biliyor musunuz? boyum klom sorun olmazsa demiş.. ne kastetti acaba.. :44:

Canım o 70 li kilolarda sanırım, çok emin olmamakla birlikte..du araştıralım azıcık

.

benim bmi 20,1.. senin de bmi peno nun da bmi si 24,2 canımcım.. hanginizinki daha yakınsa onunla olayım diye bakmıştım ama aynısınız... gamze nasıl yapsak...

kaptanımm bu arada ben senin mersinde oturdugunu bılmıyodumm neresinde oturuyosun sabahları sahilde cılgınlar gibi koşmaya ne dersin ay bugun neden bilinmez pek bi neşeliyim yaa
mersinde yaşıyorum kuzum şahintepesi deniyor bizim mevkiye ve sahile uzak olduğundan sahil yürüyüşlerinden mahrumum malsef... ama çok severim sahilde yürümeyi
tamama arzucum mesaj alınmıştır alınmadığın içinde teşekkür ederim
veeeeeeee evet bu sene benim senem sanırım... kilo veriyorum lazere başladım ve hiç gitmediğim kadar doktor gördüm bu sene neyim var neyim yok test yaptırdım ...
benim değil senin ne istediğin önemli... gerçekten istiyorsan girişimde bulunabilirim
Günaydın uykucular.. Kalkmadınız mı daha..

Dün ctesi oturumu yaptık. Juju bir gelsin de kafama takılanlar var..

Yar bana bir ortiiiii..
geldim ama gidicimmmm ... toplantınızdan anladığım kadarıyla spor sonucu çıktı... bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz hemen yanıtlayamasamda geldiğimde okucam geçmişi..
mesajın başına özellikle ismimi yazarak bilgilendirdiğin için teşekkürler.. böylelikle gözimden kaçmamış oldu ... iyi yaşlara girsin oğlun canım ...

herkese selam olsun canlarrr nasılsınız bugunn
burda hava super tam bahar havası var bısey yapmalııı

Canım merhabaaa, burda da hava süper ama malesef ben dışarıyı izlemekle yetiniyorum, haa memnunmuyum..çok şükür

.

cnm nice nice yaşlara sağlıkla ve hep beraber girin inş

bu arada unutmadığın iyi olmuş bende hiç unutmuyom ona göreee

SELAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Sinava giren arkadaslarin sinavi umarim iyi gecmistir.
Sevdanin dogum gunu baslamistir herhalde iyi eglenceler.
Gamzem calisiyon sanirim bacim kolay gelsin.
Centigim benim boyum 176 kilom 74,1 ister gamzeyle ol ister benle ikiside farketmez.Aslinda takim genelinde bir denesek nasil olurki,
Jujum ben korkuyorum ortamalamayi etkilerim diye boyle iyiyim ben.Bu sefer kilo alsam kendimi affetmem takimi etkiledim diye.
Sahnur nerdeki goremiyom.
Zes ozlu sozler azaldimi bacim.
Aysunayi cok merak ediyom nasil gecti acaba dr.isi.
Dalin kilo verdimi dersiniz? Bahse varmisiniz ben vermez diyorum.
Corni uzaktan bir yerden beni okuyorsan yoklugun belli bilesin.
Rabisim senin gercek adin rabia mi.?
mertin annesi nasilsin canim menuler yazilmiyor yine......
adini unuttum varsa kusuruma bakmasin olur mu.?

Kizlar bugun yine kv de cis gunundeyiz.Bu ARADA JUJUM GRININ 50 TONU siyah bir katapmi 550 sayfalik. Benim kaynana okuyor anne bu ne dedim kisisel gelisim birak onu dedi.Kari ne demek istedi ki????????????????????????????????
Kisisel gelisimse anne banada ver dedim hiiiiiiiiiiiiii cok dalga gectim oda bana yalanlarini yutturdum sandi.

Son düzenleme:

Dalini az çok tanıyorsam, bomba bir şekilde gelicek..yani kilo vermiştir diyorum..

K. valideye gelince, demiş ki; kızım sen yeteri kadar gelişmişsin zaten gerek yok amma velakinnn benim çok ihtiyacımm var gelişmeye demişş

.

Canımm senin haberin olmadı tabiki...Ben işe başladım ve bu gün 9. günüm çalışıyorumm tatlım...8-6 hemde

.
aaaaa cok sevındımm gamzem hayırlı ugurlu olsun darısı basımızaaaaa

evet canım gercek adım rabiasenınkı ne??

aaaaa cok sevındımm gamzem hayırlı ugurlu olsun darısı basımızaaaaa

evet canım gercek adım rabiasenınkı ne??

Çok teşekkür ederim bitanem, aminn gülüm..Rabbim gönlünüzün muradını versin..Cümlemize inşaallah...

.

benim ortim kiiim acilen desteğe ihtiyacım var.. hemen geliiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…