Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaa cok sevındımm gamzem hayırlı ugurlu olsun darısı basımızaaaaa

evet canım gercek adım rabiasenınkı ne??
benim BANU canimmmmm

kızlarr 3 gundur kabızım yaaa napımm catlıcam vallaa
Takimin genel sorunu sanirim diyetle kroniklestikmi.?
benim ortim kiiim acilen desteğe ihtiyacım var.. hemen geliiin
Kuzummmm sakin yeme her ne ise sakin yeme bak ben yaptim sen yapma yeme.
Cissss eeeeeeee bosver bak yersen vicdan azabi cekecen.Hop diye cuma gelecek tarti hadi be yedin sistin bende gosteriyom diye cemkirecek.Guldurme tartiyi kendine bacim hadi git 100 adim yuru, koca bir bardak su ic, olmadi catur cutur bir elma kemir.
bunlar ise yaramiyorsa asagidaki cumleyi oku.

Bak yedim deme sakin.YOLARIMMMMMMMMMM
Bu hafta bir arti cikta ben bilirim yapacami.

Ben dışarıda yürüyüş yaptım ve yürüyüş yaparken artık bu kez kesin anladım ki yaz geliyor ve yaz gelmeden doğru düzgün bi şekil almak lazım yaz geldiği zaman diyet bana çok zor o yüzden bu işten hayırlısıyla kurtulmak lazım... Spor için bende kesin karar aldım bahane filan yok yapmam lazım...yhapmamaız laZIM.

çentiko sakın gevmeşe eğer inanıyorsan üstün gelecek olan sensin fit olacan sıkılaşcan şükür et ki kilon yok maşallah...o yüzden sporunu sende ihmal etme.

evett kızlarr menumm

sabah
1 dilim ekmek
peynır
zeytın
mınnak bal
mınnak nutella

ogle
yok

ıkındı
durum cıgkofte
ayran

aksam
yemıcem

su:ıcılıyor
spor:yarım saat sahılde tempolu yuruyus
ıp atlayacaktım beyım musade etmedı pazartesıden sonra atla dedı sıkıntı olurmu kızlarr??
su:ıcılıyor

Arabada didise didise bir olduk. Hafta ici ugras hafta sonu kaygana ugruna lop lop ye.Bu hafta son mus. Soz verdi herif bundan boyle kapris etmiyecem oda bana destek verecekmis.
Rabisim bende hafta sonunu berbat eden ve edecek biri olarak pazartesi yepyeni kanunlarimla baslayacam.Uzulme cigerim ip atlayinca niye rahatsiz olunuyormuski.
Kizzzzzzzz centik yedim diye sakin yazma, ne zor sartlarda buraya sana bakmaya geldim bir bilsen.

canım benım gebelık rıskım var o sebepten oturuu

kız dur daha kesın bısı yok pzartesı bellı olacakk evet canım ıstıyoruz allah nasıp edersee

Insallah gonlunce olur hersey.Uykusuz geceler merhaba, kusmuklu kazaklar merhaba, gaz sancilarindan durmayan bebek merhaba, kilolarin sebebi merhaba, kopana kadar kolda bebik sallanan gunler merhaba deyim simdiden.

ollley!... gelmiş hanımlar
rabyas kız istemeye gittiniz ya kız zayıf mıydı fit miydi? soracam soracam diyordum şimdi soruyorum

Insallah gonlunce olur hersey.Uykusuz geceler merhaba, kusmuklu kazaklar merhaba, gaz sancilarindan durmayan bebek merhaba, kilolarin sebebi merhaba, kopana kadar kolda bebik sallanan gunler merhaba deyim simdiden.

eeeee cennet anaların ayakları altında dıye bosuna dememısler dımı ama razıyız bız ondan gelecek herseye

ollley!... gelmiş hanımlar
rabyas kız istemeye gittiniz ya kız zayıf mıydı fit miydi? soracam soracam diyordum şimdi soruyorum

ben gordum 180 lik 55 kiloda 90-60-90 olculerinde, ceylan gibi gozleri, kiraz gibi dudaklari, dudak kenarinda minik bir beni, gamzesi, bele kadar uzanan lapiska saclari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…