- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.041
benim BANU canimmmmmaaaaa cok sevındımm gamzem hayırlı ugurlu olsun darısı basımızaaaaa
evet canım gercek adım rabiasenınkı ne??
Takimin genel sorunu sanirim diyetle kroniklestikmi.?kızlarr 3 gundur kabızım yaaa napımm catlıcam vallaa
Kuzummmm sakin yeme her ne ise sakin yeme bak ben yaptim sen yapma yeme.benim ortim kiiim acilen desteğe ihtiyacım var.. hemen geliiin
Arabada didise didise bir olduk. Hafta ici ugras hafta sonu kaygana ugruna lop lop ye.Bu hafta son mus. Soz verdi herif bundan boyle kapris etmiyecem oda bana destek verecekmis.
Rabisim bende hafta sonunu berbat eden ve edecek biri olarak pazartesi yepyeni kanunlarimla baslayacam.Uzulme cigerim ip atlayinca niye rahatsiz olunuyormuski.
Kizzzzzzzz centik yedim diye sakin yazma, ne zor sartlarda buraya sana bakmaya geldim bir bilsen.
canım benım gebelık rıskım var o sebepten oturuu
Oyyyyyyyy kiyamam ben sana, atlama canim ya.Inanki durumunu bilmiyordum kiyamam kuzumaaaaa.Kendim degilim ya acayip sevindim inanki.Istiyorsun degilmi.Yoksa kazalardan mi.?
kız dur daha kesın bısı yok pzartesı bellı olacakkevet canım ıstıyoruz allah nasıp edersee
Insallah gonlunce olur hersey.Uykusuz geceler merhaba, kusmuklu kazaklar merhaba, gaz sancilarindan durmayan bebek merhaba, kilolarin sebebi merhaba, kopana kadar kolda bebik sallanan gunler merhaba deyim simdiden.
Insallah gonlunce olur hersey.Uykusuz geceler merhaba, kusmuklu kazaklar merhaba, gaz sancilarindan durmayan bebek merhaba, kilolarin sebebi merhaba, kopana kadar kolda bebik sallanan gunler merhaba deyim simdiden.
ollley!... gelmiş hanımlar
rabyas kız istemeye gittiniz ya kız zayıf mıydı fit miydi?soracam soracam diyordum şimdi soruyorum
ollley!... gelmiş hanımlar
rabyas kız istemeye gittiniz ya kız zayıf mıydı fit miydi?soracam soracam diyordum şimdi soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?