Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eeeee cennet anaların ayakları altında dıye bosuna dememısler dımı ama razıyız bız ondan gelecek herseye
öyle oluyor rabyasım... aslında çocuk olduktan sonra evle yemekle ilgilenen bi yardımcın olacak yoksa çocuğuna bakmak çoooooooook güzel her ne kadar zor yanları varsada Allah öyle bir güç veriyor ki isteyen herkesin başına...Ben gece nasıl uykusuz kalıyorum bazı geceler nerdeyse 10 a yakın uyanıyorum başka şeye o kadar uyansan ertesi güne sinir küpüne dönersin heele hele zamanla alışıyyor insan... ilk lohusalık tabi zor oluyor duygusal olsun fiziksel olsun her yönden ama geçiyor hepsi önemli olan pozitif yaşayarak atlatmak...haydi pazartesi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun... Allah hayırlıya çevirsin...

amiinnnn canım benimmm insallahhh

kız deme öyle ben hemen inanırım sahi mi diyon gördün mü? Ya 180 boyda çok uzun ...176 olsun

yok kiz yediklerimden sonra vicdan azabiyla kendimi cezalandiriyom.Hiiiiiiiiii kaynanam bana bir kere kavga ettiydikte devedede boy var essegin ardi sira gider dediydi.
nerden aklima geldiki bu simdi

son zamanlarda zayif kadinlari tvde , dergide gorduklerimi bile kiskaniyom.Paronayak mi oluyom ne.
bende kıskançlıktan ziyade onları görünce motive oluyorum evde koşu bandıyla spor yaparken magazin programı izlemek güzel oluyor... bende de şu takıntı başladı artık yolda gördüğüm herkesin kilosuna bakıyorum yanımda kim varsa benim kilom bunun kadar mı görünüyor diye sorar oldum...

20+27 dk geçti kimse gelmedi.. orti ortyi yalnız bırakırsa orti de sapıtır tabi.. penelop yazmış bir yığın şey.. ah canım benim... 47 dk geçti yapayalnız ben ettim sen etme demişsin hayırdır? ooy ooy

Ben caktirmadan birde yanina gidiyom sonra herife soruyom ben su kadin kadar varmiyim yada omu sisman benmi diye.

aynısını bende yapıyorum zess ben bukadar degılım dımı oluyo genelde benım dedıklerımm

yok kiz yediklerimden sonra vicdan azabiyla kendimi cezalandiriyom.Hiiiiiiiiii kaynanam bana bir kere kavga ettiydikte devedede boy var essegin ardi sira gider dediydi.
nerden aklima geldiki bu simdi
O nasıl söz öyle cıks cıks cıks boylu poslu manken gibi gelini var daha ne istiyor... penelope sana bişyi deyim mi bak göbeğin 1 yıla kadar spor yapmsanda bu haliyle kalmayacak onlar şişkinlik zamanla iniyor tecrübeyle sabit benimde öyle... sende karın bölgende çatlak oluştu mu?

Kızlarrrr Misafirim geliyorr..hemen menümü yazayım

Sabah: 1 dilim k.ekmeğine salça sürdüm yedim..1 salatalık

Ara: yarım paket çubuk kraker

Öğlen: 1 dilim k. ekmeğine krem peynir sürdüm..6 yeşil zeytinle yedim..

Ara:1 elma

Akşam: 2 dilim ekmek..2 yumurtalı menemen..

Ara: misafirimle beraber meyve yerim..

Spor: 1 saat yürüme, 1 saat tempolu ev işi..

Su: içiyorum..

.

biz super ortiyiz yirken bile yanliz birakmadik bak.
canimmmmmmmmmm pztsi diyom artik.Bu kayganayi ben kizarmis yuruyen konusan pilic gibi goruyom artik.bu son haftasonumuz yemege gelmeye.

ne sen sor ne ben deyim.ama takmiyom artik elbisemin birini giydim 36 beden vallada oluyor.az biraz kusurlu ama olsun.bu hafta bir resim eklerim bak.ama ben cok feci yirtildim karnim, kalcam, goguslerim feciiiiiiiii

elmayi amcami getirdi. Afiyet olsun canim.Meyveyi kacirma ama aksam aksam kilo yapiyormus.

menümü ya-zıp hemen kaçıyom kızlar
SABAH
yumurta haşlanmış peynir 2 zeytin 2 dilim ekmek accık acuka

nescafe 3 form bisküvi

5 badem 1 kivi

akşam 1 kepçe çorba 7 8 yemek kaşığı pırasa salata

su tamam spor yapamadım
sabahı geç yemiştim o yüzden böyle oldu

ne sen sor ne ben deyim.ama takmiyom artik elbisemin birini giydim 36 beden vallada oluyor.az biraz kusurlu ama olsun.bu hafta bir resim eklerim bak.ama ben cok feci yirtildim karnim, kalcam, goguslerim feciiiiiiiii
olsun ecoşun sana hediyesi annesi sen spor yapıp sıkılaştığında o dahada az belli olacak...

penelopumun sayfalarca chentiq bağırmasına karşı hemencecik yazayım dedim. o yüzden şimdi alıntıladıklarımı da cevaplamak için düzelttim tekrar.

chentik asadasin goruyom bir cevap ver gidecem.

kuzuuum sana kıyamam ben... yavru kuşum.. flamingom... kaynana na ne olursa olsun sen öyle deme..

YEMEDİM CANIM.. ama hep burda değilim sen aşağıda gözüktüğüme bakma pc açık oluyor

Son düzenleme:
ben bu hafta annemdeyim çok sık giremiye bilirim ama menülerimi her gün yazıcam haberin olsun kaptanım
tamam canım menüleri görürsem seviiniirm....

öncelikle takıma girme isteği sana bağlı ne zaman istersen ... biz aldın diye seni asmayı zma sen kilo almamak için çabalarsın bize mahcup olmamak adına

bu arada senin kaynana mı okuyo kız o kitabı vayyyyyyyyyyyyyyyyy anam vayyyyyyyyyyyyyyyy cinselliiğin dibine vuruyo anam kitap her bir detayı her bir ayrıntısı her bir köşesini yazıyor ... hemde öyle normal bir cinsellik değil akla hayale gelmeyecek ne tür haz alma yolu varsa artık ben daha da bişi demiyom özellikle ilk kitap feciiiiiiiiiiii bir kitapta bukadar sevişme sahnesi olurmu dersin artık okusan... kadın sana okutmamak için gelişim demiş anam o yaşda daha ne geliştiricek kendini... sen okuyup sapıtma kocişinin sıkıştırma diyedir

Son düzenleme:
menunu gorunce pisbogazlimdan nefret ettim bir kez daha

olsun ecoşun sana hediyesi annesi sen spor yapıp sıkılaştığında o dahada az belli olacak...
yok bacim laf soylye soyleye kasarlandim artik.dombili lafini duya duya bunye alisti
YEMEDİM CANIM.. ama hep burda değilim sen aşağıda gözüktüğüme bakma pc açık oluyor
canim benimmmmmmmmmmm helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…