- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.061
öyle oluyor rabyasım... aslında çocuk olduktan sonra evle yemekle ilgilenen bi yardımcın olacak yoksa çocuğuna bakmak çoooooooook güzel her ne kadar zor yanları varsada Allah öyle bir güç veriyor ki isteyen herkesin başına...Ben gece nasıl uykusuz kalıyorum bazı geceler nerdeyse 10 a yakın uyanıyorum başka şeye o kadar uyansan ertesi güne sinir küpüne dönersin heele hele zamanla alışıyyor insan... ilk lohusalık tabi zor oluyor duygusal olsun fiziksel olsun her yönden ama geçiyor hepsi önemli olan pozitif yaşayarak atlatmak...haydi pazartesi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun... Allah hayırlıya çevirsin...eeeee cennet anaların ayakları altında dıye bosuna dememısler dımı ama razıyız bız ondan gelecek herseye
kız deme öyle ben hemen inanırım sahi mi diyon gördün mü? Ya 180 boyda çok uzun ...176 olsunben gordum 180 lik 55 kiloda 90-60-90 olculerinde, ceylan gibi gozleri, kiraz gibi dudaklari, dudak kenarinda minik bir beni, gamzesi, bele kadar uzanan lapiska saclari var.
öyle oluyor rabyasım... aslında çocuk olduktan sonra evle yemekle ilgilenen bi yardımcın olacak yoksa çocuğuna bakmak çoooooooook güzel her ne kadar zor yanları varsada Allah öyle bir güç veriyor ki isteyen herkesin başına...Ben gece nasıl uykusuz kalıyorum bazı geceler nerdeyse 10 a yakın uyanıyorum başka şeye o kadar uyansan ertesi güne sinir küpüne dönersin heele hele zamanla alışıyyor insan... ilk lohusalık tabi zor oluyor duygusal olsun fiziksel olsun her yönden ama geçiyor hepsi önemli olan pozitif yaşayarak atlatmak...haydi pazartesi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun... Allah hayırlıya çevirsin...
kız deme öyle ben hemen inanırım sahi mi diyon gördün mü? Ya 180 boyda çok uzun ...176 olsun
bende kıskançlıktan ziyade onları görünce motive oluyorum evde koşu bandıyla spor yaparken magazin programı izlemek güzel oluyor... bende de şu takıntı başladı artık yolda gördüğüm herkesin kilosuna bakıyorum yanımda kim varsa benim kilom bunun kadar mı görünüyor diye sorar oldum...son zamanlarda zayif kadinlari tvde , dergide gorduklerimi bile kiskaniyom.Paronayak mi oluyom ne.
bende kıskançlıktan ziyade onları görünce motive oluyorum evde koşu bandıyla spor yaparken magazin programı izlemek güzel oluyor... bende de şu takıntı başladı artık yolda gördüğüm herkesin kilosuna bakıyorum yanımda kim varsa benim kilom bunun kadar mı görünüyor diye sorar oldum...
bende kıskançlıktan ziyade onları görünce motive oluyorum evde koşu bandıyla spor yaparken magazin programı izlemek güzel oluyor... bende de şu takıntı başladı artık yolda gördüğüm herkesin kilosuna bakıyorum yanımda kim varsa benim kilom bunun kadar mı görünüyor diye sorar oldum...
O nasıl söz öyle cıks cıks cıksyok kiz yediklerimden sonra vicdan azabiyla kendimi cezalandiriyom.Hiiiiiiiiii kaynanam bana bir kere kavga ettiydikte devedede boy var essegin ardi sira gider dediydi.
nerden aklima geldiki bu simdi
20+27 dk geçti kimse gelmedi.. orti ortyi yalnız bırakırsa orti de sapıtır tabi.. penelop yazmış bir yığın şey.. ah canım benim... 47 dk geçti yapayalnızben ettim sen etme demişsin hayırdır? ooy ooy
O nasıl söz öyle cıks cıks cıksboylu poslu manken gibi gelini var daha ne istiyor... penelope sana bişyi deyim mi bak göbeğin 1 yıla kadar spor yapmsanda bu haliyle kalmayacak onlar şişkinlik zamanla iniyor tecrübeyle sabit benimde öyle... sende karın bölgende çatlak oluştu mu?
heee bi tek benim sanıyordum bende eşime hep soruyordum en sonunda fırçaladı beni ne millete baktırıyon beni diye artık sormuyom... başka kim varsa ona soruyorumBen caktirmadan birde yanina gidiyom sonra herife soruyom ben su kadin kadar varmiyim yada omu sisman benmi diye.
Kızlarrrr Misafirim geliyorr..hemen menümü yazayım
Sabah: 1 dilim k.ekmeğine salça sürdüm yedim..1 salatalık
Ara: yarım paket çubuk kraker
Öğlen: 1 dilim k. ekmeğine krem peynir sürdüm..6 yeşil zeytinle yedim..
Ara:1 elma
Akşam: 2 dilim ekmek..2 yumurtalı menemen..
Ara: misafirimle beraber meyve yerim..
Spor: 1 saat yürüme, 1 saat tempolu ev işi..
Su: içiyorum..
.
olsun ecoşun sana hediyesi annesi sen spor yapıp sıkılaştığında o dahada az belli olacak...ne sen sor ne ben deyim.ama takmiyom artik elbisemin birini giydim 36 beden vallada oluyor.az biraz kusurlu ama olsun.bu hafta bir resim eklerim bak.ama ben cok feci yirtildim karnim, kalcam, goguslerim feciiiiiiiii
Arabada didise didise bir olduk. Hafta ici ugras hafta sonu kaygana ugruna lop lop ye.Bu hafta son mus. Soz verdi herif bundan boyle kapris etmiyecem oda bana destek verecekmis.
Rabisim bende hafta sonunu berbat eden ve edecek biri olarak pazartesi yepyeni kanunlarimla baslayacam.Uzulme cigerim ip atlayinca niye rahatsiz olunuyormuski.
Kizzzzzzzz centik yedim diye sakin yazma, ne zor sartlarda buraya sana bakmaya geldim bir bilsen.
chentik asadasin goruyom bir cevap ver gidecem.
heee bi tek benim sanıyordum bende eşime hep soruyordum en sonunda fırçaladı beni ne millete baktırıyon beni diye artık sormuyom... başka kim varsa ona soruyorum
tamam canım menüleri görürsem seviiniirm....ben bu hafta annemdeyim çok sık giremiye bilirim ama menülerimi her gün yazıcam haberin olsun kaptanım
öncelikle takıma girme isteği sana bağlı ne zaman istersen ... biz aldın diye seni asmayı zma sen kilo almamak için çabalarsın bize mahcup olmamak adınaSELAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sinava giren arkadaslarin sinavi umarim iyi gecmistir.
Sevdanin dogum gunu baslamistir herhalde iyi eglenceler.
Gamzem calisiyon sanirim bacim kolay gelsin.
Centigim benim boyum 176 kilom 74,1 ister gamzeyle ol ister benle ikiside farketmez.Aslinda takim genelinde bir denesek nasil olurki,
Jujum ben korkuyorum ortamalamayi etkilerim diye boyle iyiyim ben.Bu sefer kilo alsam kendimi affetmem takimi etkiledim diye.
Sahnur nerdeki goremiyom.
Zes ozlu sozler azaldimi bacim.
Aysunayi cok merak ediyom nasil gecti acaba dr.isi.
Dalin kilo verdimi dersiniz? Bahse varmisiniz ben vermez diyorum.
Corni uzaktan bir yerden beni okuyorsan yoklugun belli bilesin.
Rabisim senin gercek adin rabia mi.?
mertin annesi nasilsin canim menuler yazilmiyor yine......
adini unuttum varsa kusuruma bakmasin olur mu.?
Kizlar bugun yine kv de cis gunundeyiz.Bu ARADA JUJUM GRININ 50 TONU siyah bir katapmi 550 sayfalik. Benim kaynana okuyor anne bu ne dedim kisisel gelisim birak onu dedi.Kari ne demek istedi ki????????????????????????????????
Kisisel gelisimse anne banada ver dedim hiiiiiiiiiiiiii cok dalga gectim oda bana yalanlarini yutturdum sandi.
menunu gorunce pisbogazlimdan nefret ettim bir kez dahamenümü ya-zıp hemen kaçıyom kızlar
SABAH
yumurta haşlanmış peynir 2 zeytin 2 dilim ekmek accık acuka
nescafe 3 form bisküvi
5 badem 1 kivi
akşam 1 kepçe çorba 7 8 yemek kaşığı pırasa salata
su tamam spor yapamadım
sabahı geç yemiştim o yüzden böyle oldu
yok bacim laf soylye soyleye kasarlandim artik.dombili lafini duya duya bunye alistiolsun ecoşun sana hediyesi annesi sen spor yapıp sıkılaştığında o dahada az belli olacak...
canim benimmmmmmmmmmm helal sanaYEMEDİM CANIM.. ama hep burda değilim sen aşağıda gözüktüğüme bakma pc açık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?