Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
zeytin
1 dilim ekmek
patates 3 çatal
salatalık

öğlen

4 köfte
1 dilim ekmek

akşam
çilek 12 tane

su içiyorum

spor
2 saaat açık hava yürüyüşü

Valaa sohbetinizee canım gidiyor heeee zevkle okuyorum ama çok katılamıyorumm

.

sporda olsa

sabah
zeytin
1 dilim ekmek
patates 3 çatal
salatalık

öğlen

4 köfte
1 dilim ekmek

akşam
çilek 12 tane

su içiyorum

spor
2 saaat açık hava yürüyüşü

hı hı geçen hafta çok sessizdi... dalintoşla cornide gelsin takım tam olicek...

Aminn zesim inşaallah hani tv de derler yaa hep ''eminim onlar bizi duyuyorlar ve görüyorlar..kocaman bir alkış onlara'' bence onlarda bizi hissediyor ve görüyor, çok kocaman birer alkış istiyorum

.

son zamanlarda zayif kadinlari tvde , dergide gorduklerimi bile kiskaniyom.Paronayak mi oluyom ne.

ben onları gördükçe kendi kendime motive oluıyorum..

kaptancan sorum şu: ben çok merak ediyorum. geçen cuma yarışmasına katılmak isteyenler yerini okudum. yeni üyeler isyan ediyor. 1 hafta geçti kimse çağırmadı diye. sonuçta deneme süresi oluyor. zaten hemen almıyorlar neden bu kadar süreç uzun oluyor anlamıyorum. üstelik bizim takım 15 kişi diğer bir sürü takımda boş yerler var. kimi 6 kimi 8. bunun iç yüzünü merak ediyorum. amaç her kadına destek olmak değil mi? bize kalsa 20 kişi bile oluruz zor olsa da... merak etmiyor değilim..

eğer size de uygunsa 15 kişiyiz her 3 kişi 1 grup olabilir. mesela ben yana yakıla orti arıyorum ama penelopla saatlerimiz denk gelmemiş. bu gibi durumlarda bi orti olmazsa diğeri olup yardımcı olabilir diye düşünüyorum. ne dersiniz?=

bizde gene misafir var artık delirmek üzereyim hafatnın 2 3 günü misafir geliyosa ve bu gelenler hep aynı kişilerse ne yaparsınız????

menüm
sabah
çeyrek ekmekten tost

öğle
1 dilim yufka böreği

akşam
1 karnıyarık
1 dilim ekemk
1 kase yoğurt

su tamam
spor dısardaydm bgn şimdide misafir var yani yok

sakın sakın atlama ippp ödüm patladı ip atlıcamı okuyunca eşin akıllıymıs aferimmm
menun gzl cnm yanı dengelenmiş çiğ kofte
herkesın menuusnu begndm ama gene en cok gamzenın menuyu benegndm 2 gundur favorım hasbam
gcmıse bıraz baktm cok kalamıcm mısafır malum
öpüorm herksi

rabiş sakıııııııın ip atlama, ağır kaldırma.. belli olana kadar bir şeyler yapma sakın..

menümü yazayım:
sabah:
1 tabak kereviz çorbası
ara:
1 muz
öğle:
kendi suyunda ve yağında pişmiş kemiksiz tavuk butu
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
4 bisküvi
akşam:
1 dilim beyaz ekmek ve 1 dilim kepek ekmeğiyle beraber peynir yedim
su tamam ve içiyorum
temiz hava yürüyüşü tahmini 35 dakika falandır
eğerk imkan olursa akşam bi yarım saatte koşu bandı yaparım... o olmazsa biraz pilatesin karın kalça hareketlerinden yaparım bir şekilde sporu 1 saate tamamlayacağım.

ukyo sana bişiy soracağım bugün sahilde 2 saat yürümüşsün ya ya bu 2 saatin tamamını spor amaçlı mı yapıyorsun yoksa hani gezinti amaçlı gidip orta tempolu bir gezinti yürüyüşü mü oluyor... yoksa 2 saat yürüyüş süpersin valla kocaman tebrikler... sen güzel spor yapıyorsun çünkü istikrarlı ve saatleri genelde uzun oluyor maşallah sana valla

aysunay nasıl acaba inşallah her şey yolunda gitmiştir. JUJU aysunayın sende telefonu vardı hiç aradın mı bilgin varsa bizede haber et.... Merak ediyorum valla. Allah yardımcısı olsun her şey gönüllerince olur inşallah....

kuzuumm sınavın nasıl gectı merak ettımmmm
rabiş sakıııııııın ip atlama, ağır kaldırma.. belli olana kadar bir şeyler yapma sakın..

atlamadım centıkcımm heyecanlanıyorum vallaa hayırlısı artık sankı yokmus gıbı ama olsunda ıstıyorum hayırlısıııııı

aaaaaaaaaa rabyasım evvet bugündü demi garfinin sınavı:44::44::44::44: sahi garficim senin sınavın nasıl geçtihaydi hayırlısı olur inşallah çok kişi girmişti sınava bana sıra ne zaman gelir diyordun sıra çabuk geldi mi?

evet canım bugundu ınsallah guzel gecmıstırrr mısafırler gıdınce guzel haberlerı verır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…