Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nice sağlıklı mutlu yıllar dilerimmm..

canım sakın ippp atlamaa.. gerçi arkadaşlarda söylemiş.. bence 1 hafta dan daha fazla atlama . belli mi olur..

kahvaltıdaki accuka ne bilmiyom ama menünn

sabah
zeytin
1 dilim ekmek
patates 3 çatal
salatalık

öğlen

4 köfte
1 dilim ekmek

akşam
çilek 12 tane

su içiyorum

spor
2 saaat açık hava yürüyüşü
menün güzel ama akşam az olmamış mı

allah sabır versin canmmm..

zess senin menülerine bayılıyorumm

bana gelince evden saat 9 da çıktık akşam 6 ya kadar

sabah: 2 tane yumurtalı ekmek( 0 yağ ,kepek ekmek ile yapıldı)

ara yok

öğle : 2 dilim ekmek ile tekrar kahvaltı (peynir-çemen-2 tane patates kızartması)

ara yok

akşam: küçük boy pizzadan yarım dilim zero kola

ara: küçük meyveli yoğurt

su tamam spor yok

en sağlam menü hasretin.. zes gene akşam ekmeği fazla olmuş. iki kepek daha iyiydi sankim..

sınava girinler nasıl?
aysun nasıl?
şahnur gelmedi o nasıl?

menüm
7:00
1 kase nesfit
11:00
tulum peyniri
peynirli yumurta
1,5 dilim kepekli
dereotu
ara
1 tane hurma
15:30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
biraz karnabahar salatası
biraz yoğurtlu kereviz
biraz yeşil salata
biraz kuru biber kavurması
1 dolu çk çin pilavı
1 çatalın ucu ekmek kadayıfı
20:00
1 kase tavuklu şehriye çorbası
biraz yoğurtlu kereviz
biraz yeşil salata
1 çk dan az çin pilavı
1 çk tavuklu patates sote
4 çatalın ucu ekmek kadayıfı :26::26: annemdeyim tahmin ettiğiniz üzere

şimdi de çekirdek yiyorum çay ile.. bir kere daha bahsetmiştim.. babam almış gene benim geleceğimi öğrenince.. bizde çocukluktan kalan bir şey.. hatırlar mısınız bilmem.. ama aklım başımda.. merak etmeyin

hımmmmmmmmmmmm evet bekleyen ve takımlara giremediği için vazgeçenler oluyor malesef... zaten benimde takım kurma yolu o nedenle geldiya önüme... baktım kimse çağırmıyo kurdum takımı ve beraberiz... haklısın aslında sayı az olan takımlar var hala neden almadıklarını bilemeyeceğim kend,i tercihleridir....

takım içerisinde birilerini grup olmaya zorlayamam yani bunu isteyende olabilir istemeyende ... sen buna ihtiyaç duyuyorsun ve sana yardım cı olacaklardır kimin sana uygun olduğunu en iyi sen bilirsin hani hangi saatlerde rahat girebiliyorsan ve o saatlerde buralarda olan birileri olmalı ki irtabat sorunu olmasın .....

menün çok kalabalık gözüksede aslında çoğu 1 kaşıkk ama çekirdek yemeee bencee

jujummm valla sen bahsettikce benim bidaha okuyasım geliyoo. akşam arkadaşım geldi zorla verdim.. ne olur oku diyeee

ben uzunn bi süre etkisinden kurtulamamıştımm. ve cristianı kimseye benzetemiyodumm..bunun filmi çekilecekmiş.

bi rresim yüklemeye çalıştım .inşALLAH OLMUŞTUR.

merhaba kızlar eve geldim bugün 5 gibi...

herşey çok güzel geçti korktuğum hiç bişey olmadı iki tüpümdede hiç bir problem görülmemiş alınmadı hiç birisi..yeniden doğmuş gibi oldum

ayrıca ağrım sancım hiç bişeyimde olmadı sadece dikiş yerlerim azıcık acıyor..oda az bişey.hiç yatmadım ayaktayım..hatta p.tesi işe başlayabilirmişim

Allahıma çok şükür öyle korkmuştum ki tüplerim gidecek diye ameliyattan çıkınca alınmadıklarını duyunca zırıl zırıl ağladım..ben ağladım eşim ağladı tabi sevinçten

öle işte kızlar haber vereim dedim k.validem bizde...diyetime dikkat edemiorum ama kilo almamaa özen göstereceğim...sonrasında son hız devam

hepinizi kocaman öpüyorum.

bugün menün fazla diğil ama accık karbonhidrat ağırlıklı olmuş

kilona göre gayet iyi bir beslenme hatta bugün beğendim menünü kadayıf şifa olsun...

canımmm çokkk sevindimmm.. çokkkkkk geçmiş olsunnnnnn..

gamzecin menün güzel hafta sonu kaçamağı yok elmanda gelmiş harikası mavişim
seninde hafif olmuş tebrkler kaçamak yok
seninde menün ii o misafirlere benden selm söyle aypı yani hafta sonu belki sizinde bi işiniz vardır sen laf at annen bişey diyemez sen laf at onlara kum sınavın nasıldı
süper bence gayettte sağlıklı
bugünkü eşimleydi ama evdeyken özel çıkıyorum sahile yürüyüş amaçlı spor salonuna hafatada 4 gün platese kayıtlıym ama nbbtte olduğum günler gidemiyorum ama deniz kenarında yürüyüşe bayılıyorum saatlerce yrüsem of demem helede arkadaş olsa tadından yenmez el samsuna yürüyelim atakum sahillerinde düşüncelerinden dolayıda çok teşekkkür ederim tatlım seninde menülerin aşşşalllah
olmuş ama kolayı niye içtin içmeseydim keşke unut kolayı boşver içme onu be sevmiyorum sende sevme
annen arya seni fena köşeye sıkıştırmış kaç ordan kaç ama annenin ellerinden öper selam ederim

alevcim hoşgeldin senin adına çok sevindim rabbim sana bana rabişe corniye kaptanıma gamzeye isteyen herkese hayrlı bebeler versin inşallah takım daha isteye herkeslere verir inallah

alevciimmmmmm canımmm cookkk sevındım kuzum bununla gecmıs olsun ınsallahh darısı guzel haberlere olsunnnn

aleeeeeeevv canım geçmiş olsun. bilirim o duyguyu... mutlu habere bile ağlamak zırıl zırıl

:118::118:

Guzel bir gune uyanmaniz dilegiyle

Bu gunu miladim ilan ediyorum.Disarda kar yagiyor ama benim icim bahar suan.Kendimdende nefret etmiyorum.Haaaaaaaaa dun yemenin dibine vurdum butun geceyi mise spazmiyla gecirdim ama dun de yemek ataklarimda bitti.Cok mutluyum cok..........
JUJUM allah senden razi olsun sayende onumuzdeki en az 3-4 hafta sonunu kazasiz gecirebilecem.(nedenmi, malum kayganam yemek ve milleti basi toplama hastasi bir kadin.Dun gittimden beri o kitap aklimda merak ediyorum ama nasil anlatamam.Guya kisiel gelisim ya. HEHEHE gec saatte mutfakta yine kitabi gordum demekki oraya bir yere zulalamis bende kitabi aldim salona geldim musa bundan bende istiyom demeye basladim.Heruf o ne dedi. kisisel gelisimmis diye kaygananin yalanlarini anlatmaya basladim.Benim sunta kitapla pek alakali degil.Kaynanam renkten renge giriyor tabiiiiii ama bu bir sans benim icin.Hemen kitabi aldi yine elimden mutfaga gitti yalaka eltiste kicindan acaba bunlar bilgiyi paylasiyor dedim peslerinden hoppppppp mutfak.Bana bir bakisi var gormelisiniz.Anne sen yanlis kitap almissin ben onu gecen ay okumustum o seks kitabi dedim.Etisle kaygananin yuzundeki ifade beni 45 kilo olsam bu kadar hazlandirmazdi.Kahve bitti hadi ece uyanmadin gidin diye resmen kovulduk.Niye seviniyor kari manyakmi dedinizi duyar gibiyim.Dunku olay bu gunku pasa kahvaltisini ve en az bir kac haftalik bulusmayi erteleyecegi icin acayip mutluyum.Sagolasin jujum kitabi soyledin icin.Sagolasin grinin 50 tonu gayganada seni gordugum icin.

Gelelim yeniden alinmis radikal kararlarima.Sanirim dogru seyleri yiyorum ama miktarini ayarlayamiyorum.Oysa zayiflama miktara bagliymis.Dun bayagi bir okudum yine.Suyuda yanlis iciyorum ben arkadas.Cok su icmek guzel ama suyu gune yaymaliyim.Spor salonuna gidemiyom, alette yok.Ama netteki siteler ve parklar var.Artik bahanesiz sporlarim ve saglam menulerle karsinizda olacagim.Evettttt cok kilolu degilim sadece dombiliyim ama bu benim kaderim degil.Yaparim biliyorum.Haftalardir 74.5 lardan biktim.Hafta ici ugras hafta sonu okuzles ne bu laaaaaaaaa ben bumuyum.Hem gobek diye agliyom hem homili girtlak yiyom.Yok oyle aptalliklar bir daha.
Haaaaaaa spor konusunda yeni yeni buluslarim var.Mesela 8. katta oturuyorum en az bir kac kaz inip cikarim.Ecenin uyudugu kisa anlarda gobekmis bacakmis belmis calistiririm.Oturuyorum offff offffffff diyorum yok yaaaaa.
COK KARARLIYIM COK.Haslama izgara et yiyomda nekadar yiyom en basiti.Ogunlerde 3 kofte kadar et yemem lazim 3 but yada 1 kilo et izgara degil. Yogurt yiyomda ne kadar yiyom ogunlerde 1 su bardagi yemem gerekiken.BEN .......................

Neyse bitti gitti. her hafta sizede ispat edip guzel bir gobek resmi koyacam.Gunun anlamli sozu benden gelsin

ISTERSEN YAPARSIN IMKANSIZ YOKTUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…