- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.101
inşallah rabyasımevet canım bugundu ınsallah guzel gecmıstırrr mısafırler gıdınce guzel haberlerı verır ınsallah
kızlar bu gün küçük oğlumun doğum günü aslında dündü ama teyzeleri gelecek diye bu güne erteledik...meltem , sanırım bugün ve yarın kalacaklar.belki bugün ve yarın fırsat bulup giremeyebilirim..belirtmek istedim canım...
şahnur ve biricik bu arada yarışmayı unutmadım yemicem pasta falan....ucundan azıcık alıcam..
kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın. çok işim var çooookkkkk
.
evett kızlarr menumm
sabah
1 dilim ekmek
peynır
zeytın
mınnak bal
mınnak nutella
ogle
yok
ıkındı
durum cıgkofte
ayran
aksam
yemıcem
su:ıcılıyor
spor:yarım saat sahılde tempolu yuruyus
ıp atlayacaktım beyım musade etmedı pazartesıden sonra atla dedı sıkıntı olurmu kızlarr??
su:ıcılıyor
Kızlarrrr Misafirim geliyorr..hemen menümü yazayım
Sabah: 1 dilim k.ekmeğine salça sürdüm yedim..1 salatalık
Ara: yarım paket çubuk kraker
Öğlen: 1 dilim k. ekmeğine krem peynir sürdüm..6 yeşil zeytinle yedim..
Ara:1 elma
Akşam: 2 dilim ekmek..2 yumurtalı menemen..
Ara: misafirimle beraber meyve yerim..
Spor: 1 saat yürüme, 1 saat tempolu ev işi..
Su: içiyorum..
.
menümü ya-zıp hemen kaçıyom kızlar
SABAH
yumurta haşlanmış peynir 2 zeytin 2 dilim ekmek accık acuka
nescafe 3 form bisküvi
5 badem 1 kivi
akşam 1 kepçe çorba 7 8 yemek kaşığı pırasa salata
su tamam spor yapamadım
sabahı geç yemiştim o yüzden böyle oldu
menün güzel ama akşam az olmamış mısabah
zeytin
1 dilim ekmek
patates 3 çatal
salatalık
öğlen
4 köfte
1 dilim ekmek
akşam
çilek 12 tane
su içiyorum
spor
2 saaat açık hava yürüyüşü
allah sabır versin canmmm..bizde gene misafir var artık delirmek üzereyim hafatnın 2 3 günü misafir geliyosa ve bu gelenler hep aynı kişilerse ne yaparsınız????
menüm
sabah
çeyrek ekmekten tost
öğle
1 dilim yufka böreği
akşam
1 karnıyarık
1 dilim ekemk
1 kase yoğurt
su tamam
spor dısardaydm bgn şimdide misafir var yani yok
menümü yazayım:
sabah:
1 tabak kereviz çorbası
ara:
1 muz
öğle:
kendi suyunda ve yağında pişmiş kemiksiz tavuk butu
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
4 bisküvi
akşam:
1 dilim beyaz ekmek ve 1 dilim kepek ekmeğiyle beraber peynir yedim
su tamam ve içiyorum
temiz hava yürüyüşü tahmini 35 dakika falandır
eğerk imkan olursa akşam bi yarım saatte koşu bandı yaparım... o olmazsa biraz pilatesin karın kalça hareketlerinden yaparım bir şekilde sporu 1 saate tamamlayacağım.
ben onları gördükçe kendi kendime motive oluıyorum..
kaptancan sorum şu: ben çok merak ediyorum. geçen cuma yarışmasına katılmak isteyenler yerini okudum. yeni üyeler isyan ediyor. 1 hafta geçti kimse çağırmadı diye. sonuçta deneme süresi oluyor. zaten hemen almıyorlar neden bu kadar süreç uzun oluyor anlamıyorum. üstelik bizim takım 15 kişi diğer bir sürü takımda boş yerler var. kimi 6 kimi 8. bunun iç yüzünü merak ediyorum. amaç her kadına destek olmak değil mi? bize kalsa 20 kişi bile oluruz zor olsa da... merak etmiyor değilim..
eğer size de uygunsa 15 kişiyiz her 3 kişi 1 grup olabilir. mesela ben yana yakıla orti arıyorum ama penelopla saatlerimiz denk gelmemiş. bu gibi durumlarda bi orti olmazsa diğeri olup yardımcı olabilir diye düşünüyorum. ne dersiniz?=
menün çok kalabalık gözüksede aslında çoğu 1 kaşıkken sağlam menü hasretin.. zes gene akşam ekmeği fazla olmuş. iki kepek daha iyiydi sankim..
sınava girinler nasıl?
aysun nasıl?
şahnur gelmedi o nasıl?
menüm
7:00
1 kase nesfit
11:00
tulum peyniri
peynirli yumurta
1,5 dilim kepekli
dereotu
ara
1 tane hurma
15:30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
biraz karnabahar salatası
biraz yoğurtlu kereviz
biraz yeşil salata
biraz kuru biber kavurması
1 dolu çk çin pilavı
1 çatalın ucu ekmek kadayıfı
20:00
biraz yoğurtlu kereviz
biraz yeşil salata
1 çk dan az çin pilavı
1 çk tavuklu patates sote
4 çatalın ucu ekmek kadayıfı :26::26: annemdeyim tahmin ettiğiniz üzere
şimdi de çekirdek yiyorum çay ile.. bir kere daha bahsetmiştim.. babam almış gene benim geleceğimi öğrenince.. bizde çocukluktan kalan bir şey.. hatırlar mısınız bilmem.. ama aklım başımda.. merak etmeyin
hımmmmmmmmmmmm evet bekleyen ve takımlara giremediği için vazgeçenler oluyor malesef... zaten benimde takım kurma yolu o nedenle geldiya önüme... baktım kimse çağırmıyo kurdum takımı ve beraberiz... haklısın aslında sayı az olan takımlar var hala neden almadıklarını bilemeyeceğim kend,i tercihleridir....
takım içerisinde birilerini grup olmaya zorlayamam yani bunu isteyende olabilir istemeyende ... sen buna ihtiyaç duyuyorsun ve sana yardım cı olacaklardır kimin sana uygun olduğunu en iyi sen bilirsin hani hangi saatlerde rahat girebiliyorsan ve o saatlerde buralarda olan birileri olmalı ki irtabat sorunu olmasın .....
bugün menün fazla diğil ama accık karbonhidrat ağırlıklı olmuşbana gelince evden saat 9 da çıktık akşam 6 ya kadar
sabah: 2 tane yumurtalı ekmek( 0 yağ ,kepek ekmek ile yapıldı)
ara yok
öğle : 2 dilim ekmek ile tekrar kahvaltı (peynir-çemen-2 tane patates kızartması)
ara yok
akşam: küçük boy pizzadan yarım dilim zero kola
ara: küçük meyveli yoğurt
su tamam spor yok
kilona göre gayet iyi bir beslenme hatta bugün beğendim menünü kadayıf şifa olsun...en sağlam menü hasretin.. zes gene akşam ekmeği fazla olmuş. iki kepek daha iyiydi sankim..
sınava girinler nasıl?
aysun nasıl?
şahnur gelmedi o nasıl?
menüm
1 kase nesfit
tulum peyniri
peynirli yumurta
1,5 dilim kepekli
dereotu
ara
1 tane hurma
biraz yoğurtlu kereviz
biraz yeşil salata
1 dolu çk çin pilavı
biraz yoğurtlu kereviz
biraz yeşil salata
1 çk dan az çin pilavı
şimdi de çekirdek yiyorum çay ile.. bir kere daha bahsetmiştim.. babam almış gene benim geleceğimi öğrenince.. bizde çocukluktan kalan bir şey.. hatırlar mısınız bilmem.. ama aklım başımda.. merak etmeyin
merhaba kızlar eve geldim bugün 5 gibi...
herşey çok güzel geçti korktuğum hiç bişey olmadı iki tüpümdede hiç bir problem görülmemiş alınmadı hiç birisi..yeniden doğmuş gibi oldum
ayrıca ağrım sancım hiç bişeyimde olmadı sadece dikiş yerlerim azıcık acıyor..oda az bişey.hiç yatmadım ayaktayım..hatta p.tesi işe başlayabilirmişim
Allahıma çok şükür öyle korkmuştum ki tüplerim gidecek diye ameliyattan çıkınca alınmadıklarını duyunca zırıl zırıl ağladım..ben ağladım eşim ağladı tabi sevinçten
öle işte kızlar haber vereim dedim k.validem bizde...diyetime dikkat edemiorum ama kilo almamaa özen göstereceğim...sonrasında son hız devam
hepinizi kocaman öpüyorum.
gamzecin menün güzel hafta sonu kaçamağı yok elmanda gelmiş harikası mavişimKızlarrrr Misafirim geliyorr..hemen menümü yazayım
Sabah: 1 dilim k.ekmeğine salça sürdüm yedim..1 salatalık
Ara: yarım paket çubuk kraker
Öğlen: 1 dilim k. ekmeğine krem peynir sürdüm..6 yeşil zeytinle yedim..
Ara:1 elma
Akşam: 2 dilim ekmek..2 yumurtalı menemen..
Ara: misafirimle beraber meyve yerim..
Spor: 1 saat yürüme, 1 saat tempolu ev işi..
Su: içiyorum..
.
seninde hafif olmuş tebrkler kaçamak yokmenümü ya-zıp hemen kaçıyom kızlar
SABAH
yumurta haşlanmış peynir 2 zeytin 2 dilim ekmek accık acuka
nescafe 3 form bisküvi
5 badem 1 kivi
akşam 1 kepçe çorba 7 8 yemek kaşığı pırasa salata
su tamam spor yapamadım
sabahı geç yemiştim o yüzden böyle oldu
seninde menün ii o misafirlere benden selm söyle aypı yani hafta sonu belki sizinde bi işiniz vardır sen laf at annen bişey diyemez sen laf at onlara kum sınavın nasıldıbizde gene misafir var artık delirmek üzereyim hafatnın 2 3 günü misafir geliyosa ve bu gelenler hep aynı kişilerse ne yaparsınız????
menüm
sabah
çeyrek ekmekten tost
öğle
1 dilim yufka böreği
akşam
1 karnıyarık
1 dilim ekemk
1 kase yoğurt
su tamam
spor dısardaydm bgn şimdide misafir var yani yok
süper bence gayettte sağlıklımenümü yazayım:
sabah:
1 tabak kereviz çorbası
ara:
1 muz
öğle:
kendi suyunda ve yağında pişmiş kemiksiz tavuk butu
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
4 bisküvi
akşam:
1 dilim beyaz ekmek ve 1 dilim kepek ekmeğiyle beraber peynir yedim
su tamam ve içiyorum
temiz hava yürüyüşü tahmini 35 dakika falandır
eğerk imkan olursa akşam bi yarım saatte koşu bandı yaparım... o olmazsa biraz pilatesin karın kalça hareketlerinden yaparım bir şekilde sporu 1 saate tamamlayacağım.
bugünkü eşimleydi ama evdeyken özel çıkıyorum sahile yürüyüş amaçlı spor salonuna hafatada 4 gün platese kayıtlıym ama nbbtte olduğum günler gidemiyorum ama deniz kenarında yürüyüşe bayılıyorum saatlerce yrüsem of demem helede arkadaş olsa tadından yenmez el samsuna yürüyelim atakum sahillerinde düşüncelerinden dolayıda çok teşekkkür ederim tatlım seninde menülerin aşşşalllahukyo sana bişiy soracağım bugün sahilde 2 saat yürümüşsün ya ya bu 2 saatin tamamını spor amaçlı mı yapıyorsun yoksa hani gezinti amaçlı gidip orta tempolu bir gezinti yürüyüşü mü oluyor... yoksa 2 saat yürüyüş süpersin valla kocaman tebrikler... sen güzel spor yapıyorsun çünkü istikrarlı ve saatleri genelde uzun oluyor maşallah sana valla
olmuş ama kolayı niye içtin içmeseydim keşke unut kolayı boşver içme onu be sevmiyorum sende sevmebana gelince evden saat 9 da çıktık akşam 6 ya kadar
sabah: 2 tane yumurtalı ekmek( 0 yağ ,kepek ekmek ile yapıldı)
ara yok
öğle : 2 dilim ekmek ile tekrar kahvaltı (peynir-çemen-2 tane patates kızartması)
ara yok
akşam: küçük boy pizzadan yarım dilim zero kola
ara: küçük meyveli yoğurt
su tamam spor yok
annen arya seni fena köşeye sıkıştırmış kaç ordan kaç ama annenin ellerinden öper selam ederimen sağlam menü hasretin.. zes gene akşam ekmeği fazla olmuş. iki kepek daha iyiydi sankim..
sınava girinler nasıl?
aysun nasıl?
şahnur gelmedi o nasıl?
menüm
1 kase nesfit
tulum peyniri
peynirli yumurta
1,5 dilim kepekli
dereotu
ara
1 tane hurma
biraz yoğurtlu kereviz
biraz yeşil salata
1 dolu çk çin pilavı
biraz yoğurtlu kereviz
biraz yeşil salata
1 çk dan az çin pilavı
merhaba kızlar eve geldim bugün 5 gibi...
herşey çok güzel geçti korktuğum hiç bişey olmadı iki tüpümdede hiç bir problem görülmemiş alınmadı hiç birisi..yeniden doğmuş gibi oldum
ayrıca ağrım sancım hiç bişeyimde olmadı sadece dikiş yerlerim azıcık acıyor..oda az bişey.hiç yatmadım ayaktayım..hatta p.tesi işe başlayabilirmişim
Allahıma çok şükür öyle korkmuştum ki tüplerim gidecek diye ameliyattan çıkınca alınmadıklarını duyunca zırıl zırıl ağladım..ben ağladım eşim ağladı tabi sevinçten
öle işte kızlar haber vereim dedim k.validem bizde...diyetime dikkat edemiorum ama kilo almamaa özen göstereceğim...sonrasında son hız devam
hepinizi kocaman öpüyorum.
kizlar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?