Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet filmi çekiliyo dur bende bi resim eklim becerebilecekmiyim tahmini karakterler ama bunlar kesinleşmemiş

aysunayyy kuzum sevindim tüplerde bir sorun olmamasına anlaşılan iyi geçmiş ameliyat ve kimse farketmeden işe de başlayabileceksin çok mutlu oldum...

kız allah iyiliğini vermesin sabah sabah gülme krizine girdim ... valla kitabı okusan kaynanan neden renkten renge girdi anlardın yerin dibine geçmiş resmen birde oğluna göstermişin allah iyiliğini vermesin... bi dahakine anne bitirdiysen ver bende okim de sen

bu arada günaydın kızlar................ hegün 6 da uyanmaya alışan ben 9 da kalktım bugün ve fazla uyumanın verdiği baş ağrısını çekmekteyim şuanda.... bugün evdeyim ara ara gelicem .... öpüldünüz

herkese kocaman günaydınnn..

kaptanım bende de aynı sıkıntı çok uyumaktan başım zonkluyooo ve ilaçta aldığım için 11 e kadar uyumuşumm

karakterlerde bence uymuş elliot hele harika olmuşş

şimdi sisle gelen yolcuya başladımm. güzele benziyo. toplight güzel demişti . o kadar kitap okudum ama hiçbiri greyi tutmuyorrrrrrrr..

günaydınnn. kızlar libidom artıyor böyle eyler konuşmayın aaa...

ben anastasya yı tam yakıştıramadım ... diğerleri tam uymuş hele cris hele cirs oy oy oy oy

kitab bitirdiğinde yorumunu yap bana merak ettim

valla bir haftadır benim libido tavan yaptı kitaplar yüzünden bitmek üzere alıştım da ben şimdi ne okucam

kuzuumm sınavın nasıl gectı merak ettımmmm

atlamadım centıkcımm heyecanlanıyorum vallaa hayırlısı artık sankı yokmus gıbı ama olsunda ıstıyorum hayırlısıııııı

sabah uyandm hıc gdersm yok snva zaten grmeye nyetmde yoktu sırf meraktan grdım annem zor la cıkardı kapıdan adlıyeye gttm abowww bi kalabalık grı doncektm annem eve almaz dıe donemedmde mıllet klayve laptop getrmıs bahcede calışyo bnde elımı kolumu sallaya sallaya gttmgrdm adliyeye ayılan bayılan ana bana gunu tukıstırdılar 2bin kısıyı içeriye 12de gttim 3te anca grdm sınava bide sıraya grın dıe bagıran koyu guducusu var herkesle kavga ettı adam bı suru ınsanla tanıstım dedıkodunun dbıne vurduk orda ayak ustu hele bı kızla tanstm 88li bu yaz evlenmıs iş bulmadan sakın evlenme dıe yalvardı bana nese grdık sınava salona 60ar kişi alıolar basla komutuyla basladık yazmaya klavye seslernı duymanz lazm su dalgası gbi acayıp bi sesi var o metnde nasıl zor her kelımeden snra noktalama ısaretı var yazdım bıraz nprmalde klavyem iyidir ama 10 parmak yazamıorm tabi kısacası buda olmadı ama uzgun fln degılım zaten öyle denemeye grdm bunu gecsem mulakatta elencektm ma gzl deneym oldu bnm için

öldüm gülmekten napmısın kız sen öyleee
çok merak ettim kitabı ya bnde okuyum ama gizli gizli okumam lazm deşifre olmadan

alevcm cok sevndm cnm yaaa tuplerın alınmamıss mutlu bı sekılde geldn aramıza

libido fln noluozzzzzz bnde yenı ogrendm anlamını google amca saolsnnn kelıme dağarcıgım zengınleşıyo

libido fln noluozzzzzz bnde yenı ogrendm anlamını google amca saolsnnn kelıme dağarcıgım zengınleşıyo

sen sor biz diyelim anacım.. şurada eylüle ne kaldı

kitabı aslında benim değil, benimkinin okuması lazım.. futbol güncesi falanmış deyip başucuna mı koysam napsam ktapyurdundan baktım da, kitabın edebi değer yok demiş. hep aynı kelimeleri döndürmüş sonunu getiremedim demiş. br de marka reklamı çok yapılmış zaten ondan bu kadar pohpohlanmış boş bir kitap demiş. siz de böyle anlatınca ne bileyim merak ettim.

bir de sorması ayıp bunun filmi nasıl olacak arkadaşlar? kitap böyleyse!!!

ıssız adamdanda beter olur heralde

ıssız adamdanda beter olur heralde

evettttttttt kitap kitap kitap..... cinsellik kokan hemde buram buram fantezi olan bilumim seks shop ürünlerinin kullanıldığı sesk sahneleri ile dolu olan bir kitap tamam kabul.... lakin özünde hikayeyi sevdim ben sesk sahneleri çıktığında geriye bişi kalıyomu ki denir ama o aralardaki detay ve hikeye okunulası bence ... taşırken orasını burasını kapatarak taşıyorum çantaya tıkıştırıyorum görmesinler diye... iş yerinde tesadüf bi erkek arkadaş gördü aa o ne felan dedi ... mecbur gösterdim kitabı aaa bunun biri ikiside vardıdedi evet dedim.. nasıl sürükleyicimi dedi dedim yorum yapmim... kaçtım hemen...

gilmi nasıl olur bilemicim ama 18 yaş altını sokmazlar kesin... zati okadar sevişme sahnesinin filme girmesi mümkün değil

bu arada ıssısz adam yanında melek kalır bunun melek.....

garfffffffffffffff canım sınav maceranda ayrı bi komikti yani aman allahım 60 kişi aynı anda klavyede düşünemiyorum çıkan sesi ...

Son düzenleme:

en iyisi ben şimdi okumayım bu kıtabı evlenınce okuyum evlılıkten soğuyabılıırm
şelale vardı sankı yan tarafta sınavda

en iyisi ben şimdi okumayım bu kıtabı evlenınce okuyum evlılıkten soğuyabılıırm
şelale vardı sankı yan tarafta sınavda

hiiiiiiiii ben evliyimde ne oluyor.Kaygana benden istahli adami sperm bankasi gibi goruyom artik.Uzak uzak baci baci uyuyalim en iyisi.Hem ben lohusalik vajinusmusuyum.Ne demeyin bana bu hastaligi tip litaruturunr ben koydum.
AYIP YA BIZE ZAYIFLAYALIMDA OYLE KONUSALIM BARIM BUNLARI::::::::::

kaptanım bugün çok ıssız buralar...

çok güzel haber aysunaycım çoook sevindim valla

canımmm çokkk sevindimmm.. çokkkkkk geçmiş olsunnnnnn..

alevcim hoşgeldin senin adına çok sevindim rabbim sana bana rabişe corniye kaptanıma gamzeye isteyen herkese hayrlı bebeler versin inşallah takım daha isteye herkeslere verir inallah

alevciimmmmmm canımmm cookkk sevındım kuzum bununla gecmıs olsun ınsallahh darısı guzel haberlere olsunnnn

aleeeeeeevv canım geçmiş olsun. bilirim o duyguyu... mutlu habere bile ağlamak zırıl zırıl

:118::118:

alev daha guzel haberlerde duyacaz senden buna sende inan olurmu.

hepiinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar..
çok şükür ki geçti gitti..
evet jujum kimse farketmeyecek ne olduğunu yarın işe başlayabilirim ama gene de 2 günlük rapor alıcam ce çarşamba günü işe başlıycam.
yorgun hissediyorum kendimi bugün.

herşey güzel devam ediyor en sonunda müjdeli haberimi de vericem sizlere yürekten inanıyorum..
moralim çok yüksek
sizi seviyorum

Son düzenleme:
Canım, bende 2 gündür daha bir memnunum

Çok sevindimmm Alevciğimmmm Rabbime şükürler olsun yüzünü güldürmüş...hadi bakalım...durmak yok yola devamm

hahahahahahhaha benimdeeeeeeee

Penoooooooo varyaaaa Allahım senin şerrinden korusun adamıı...Çok iyi yapıyorsun bacım... seviyorum seni ayy

Evvettt herkese merhabalar ve iyi tatiller kızlar....Bütün herşey bitti ve kendime kadlım şu an..koca da yok evde hemen koştum geldim bacılarımın yanınaa...

Jujuuuuu bende alıcam o kitabııı

.

kaptanım bugün çok ıssız buralar...
normaldir ıssız olması.. havalar ısınıyor ve eşim evde olsa bende kendimi dışarı atardım kesin ama evdeydim.... ara ara baktım kk ya kimse yok bende çıktım

hala sabah kahvaltısı ile duruyorum bi kaç atıştırma dışında bişi yemedim ama acıkmadım da garip
bizde seni canım inşallah alacağız hayırlı haberlerinide ...
kuzum ben akrep burcuyum benim burcum cinselliği temsil eder ondan belki ben yadırgamadım ama kimisine ağır geliyor dikkat et...

Tamam jujum ama çok merak etmedim değil yanii

.

sabah
1 kase domts çorbası
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı kdr çokokrem
1 çatal peynir

ara
1 elma

öğle
1 çatal sütlü tatlı
1 dilim yufka böreği

ara
1 elma

akşam
1 kase cacık

menüm toplamda 800-900 cal. yapıomus sporuda cıkarırsak bugunu yağlarıma karsı 1-0 önde kapatıyorum
su tamam
spor 30 dk koşu
500 ip atlama

hava kararmıyo ne gzlll ben akşamları ve sabahları hiç sevmem hep saat 1 2 fln olsa
kitap kurtları çoğalıyo hadi bakalım snra bak anlatmaya kalkmayn sakın kıtabı

Son düzenleme:

ben yengecim temsil ettim bir sey varmi juju

kizlar acil cevapppppppppppppppp
pirinc lapasi yemek dogrumu diyetteyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…