- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.141
sabah
1 kase domts çorbası
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı kdr çokokrem
1 çatal peynir
ara
1 elma
öğle
1 çatal sütlü tatlı
1 dilim yufka böreği
ara
1 elma
akşam
1 kase cacık
su tamam
spor 30 dk koşu
500 ip atlama
hava kararmıyo ne gzlll ben akşamları ve sabahları hiç sevmem hep saat 1 2 fln olsa
kitap kurtları çoğalıyo hadi bakalım snra bak anlatmaya kalkmayn sakın kıtabı
pirinc lapası detoksu var cnm 2 gunluk 1 kılo fln verdırıomus ama sudan gidiodur ama diyette yenır bnce yanında yogurtla fln bı ogun olarakama pirinc seker demek bulgr lapası olurmukıben yengecim temsil ettim bir sey varmi juju
kizlar acil cevapppppppppppppppp
pirinc lapasi yemek dogrumu diyetteyken.
aksam az olmamismi ins.acikmazsin.
500 ip kac dakikani aliyor canim
saol gzl yürekli arkadasım bnm ama veremıorm işte kılo cnm sıkılmıyo değil ama napyım elimdende baska bişey gelmiyogarfımmm menün harika ve sen açık ara öndesin diyet konusunda son günlerde, bence en güzelini yapıyorsun ve çok güzel örnek oluyorsun bizlere
.
ne yedn kız sabahMenüm
Sabah: 11 gibi kahvaltı (diyet dışına çıkıldı birazcık)
Ara: 10 adet fıstık içi
Öğle: yok (acıkmadım)
Ara: 12 adet çilek, 2 çatal pasta..
Akşam: 1 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı türlü
Spor: yok gibi bir şey, 4 saat dışarda yürüme (temposuz)
Su: içiyorum..
.
Penoooo kaptanımız juju diyet sırasında sağlıksız olan herşeye karşı..Pirinç lapasıyla diyet yapmak yanlış bir durum oluyor canım..hem zaten diyetini de işkenceye dönüştürmenin alemi yok tatlım..:26::26:
.
gzl cnm menun gune erken baslaman cok gzl olmusCanim ben detox yapmiyorum sadece evde pisen yemege karsi kendime secenek belilemeye calisiyorum.Mesela ben bugun esime pirinc plavi kendime lapa yaptim yagsiz tuzsuz o anlamda sormustum.
menum
06.30 ince bir dilim peynir+avuc ici kadar ekmek
12.00 2 dilim etimek+az yagli pismis bir yumurta+2 zeytin+slatalik vs.+1kk peynir
ara
5-6 tane cilek
aksam
200 gr.pirinc lapasi+lahana salatasi+1 kepce mercimek corbasi+3 kasik yogurt+3 kasik yagsiz haslama et.
kesin acikirim film seyredecez
elma
spor
30 dakika yuruyus
400 merdiven inip cikma
2,5 lt su
ben mümkün olduğunca evde pişenleri yemeye gayret ediyorum.... ama evde pişen şey benim diyeti aşıyorsa şayet ozaman alternatif düşünebilirim genelde böyle durumlarda salata ve kefte yada tavuk haşlayıp yiyorum ... prinç lapasını neden yediğini anlamadım tatsız tuzsuz kendine işkence etmenin anlamı yok penelop.....
oooooooooooooooooooo dalin26 yazıyo aiağıda sonunda kuş kafese dönmüş.... :)
ho ho hooooo.ben geldimmmmmmmmmmmmm nasılsınız cok ozledım sızlerı varya burnumda tuttunuz.
soze nerden baslasam tatılımı kısaca ozet geceyım.havalar soguk oldugu ıcın guneye gıtmedık termal otelde turk hamamlı havuzlu bı vılla kıraladık.cocuklarıda goturduk yardımcı kımseyıde amadık.bız bıze tatıl yaptık cocuklar ınanılmaz yordular devamlı kosturma halındeydım havuzdan cıkan bastı yaygarayı.ama degdı gezdık eglendık sudan cıkmadık.cocuklar uyuyunca daha zevklı oldu su onları yordu sızıp kaldılar uyuduklarında sabaha kadarr.hatta ogleye kadar.bahcelı oldugu ıcın oda ıyı oldu cocuklar ıcın onlarda eglendıelr.parkta vs
kıloma gelırsek kılo almadım ama vermedımde delı gıbı yedım aslında mangallar tatlılar vs vs ama gun ıcınde devamlı suda olusum tek tek cocukları suda eglendırmek.esımle bırlıkte bana bayagı kalorı harcattı yanı yedıkelrımı erıttırdı.ustune bahcede cpocuklarla oynasmaca eglenmece oda bayagı hareketlı oldu yoryucuydu ne yedıysem erıttım.yedıkelrımı saymıyorum bileee okadar enerjıye enerjı gerek
sonra sızler hep aklımdaydınız naptılar nettıler chentıq ve gamzeyle msjlastık haberlerı onlardan aldım hep.selamalrı gonderdım.sımdı anlatın bakem kım benı ozledıııııııııııııııı
hoş geldin..... anlattıklarına göre süper bi tatil olmuş.. sürekşi suda olman da zaten ne kadar yersen ye eritiyor insanı ... en önemlisi resetlemiş oldun kendini iyi gelmiş sana bu kısa tatil anladığım kadarı ile... biz iddaya girmiştik süper kilo verir gelir diye ama olsun almaman bile yeterlieeeee sekerım tılkının donup dolasıp gelecegı yer kurkcu dukkanı
canim arkadasim bizim evde ya makarna yada pilav hergun olmali adam doymuyor yoksa.Keza ette.Bende iki kasik plavla kendimi frenliyemem diye lapa yaptim.Ayrica hamileligimde cok yedim o nedenle tadinida severim biber yada salatayla karistiririm.Yani sofrada birde ayri gayri yemeyelim dedim.Bu arada herifim biliyor artik diyet yaptimi ama ne diyeti oldunu anlamiyormus.Hafta ici acliktan hafta sonu yemek yemekten olecen diyor.ben mümkün olduğunca evde pişenleri yemeye gayret ediyorum.... ama evde pişen şey benim diyeti aşıyorsa şayet ozaman alternatif düşünebilirim genelde böyle durumlarda salata ve kefte yada tavuk haşlayıp yiyorum ... prinç lapasını neden yediğini anlamadım tatsız tuzsuz kendine işkence etmenin anlamı yok penelop.....
oooooooooooooooooooo dalin26 yazıyo aiağıda sonunda kuş kafese dönmüş.... :)
ho ho hooooo.ben geldimmmmmmmmmmmmm nasılsınız cok ozledım sızlerı varya burnumda tuttunuz.
soze nerden baslasam tatılımı kısaca ozet geceyım.havalar soguk oldugu ıcın guneye gıtmedık termal otelde turk hamamlı havuzlu bı vılla kıraladık.cocuklarıda goturduk yardımcı kımseyıde amadık.bız bıze tatıl yaptık cocuklar ınanılmaz yordular devamlı kosturma halındeydım havuzdan cıkan bastı yaygarayı.ama degdı gezdık eglendık sudan cıkmadık.cocuklar uyuyunca daha zevklı oldu su onları yordu sızıp kaldılar uyuduklarında sabaha kadarr.hatta ogleye kadar.bahcelı oldugu ıcın oda ıyı oldu cocuklar ıcın onlarda eglendıelr.parkta vs
kıloma gelırsek kılo almadım ama vermedımde delı gıbı yedım aslında mangallar tatlılar vs vs ama gun ıcınde devamlı suda olusum tek tek cocukları suda eglendırmek.esımle bırlıkte bana bayagı kalorı harcattı yanı yedıkelrımı erıttırdı.ustune bahcede cpocuklarla oynasmaca eglenmece oda bayagı hareketlı oldu yoryucuydu ne yedıysem erıttım.yedıkelrımı saymıyorum bileee okadar enerjıye enerjı gerek
sonra sızler hep aklımdaydınız naptılar nettıler chentıq ve gamzeyle msjlastık haberlerı onlardan aldım hep.selamalrı gonderdım.sımdı anlatın bakem kım benı ozledıııııııııııııııı
menumm
sabah
2 dilim ekmek
peynır cesıtlerı
minnak nutella
2 catal sucuklu yumurta
ogle
yok
ara
1 dilim ananas
aksam
1 kepce corba
1 tabak mantı
su:ıcılıyor
spor:ev temızlıgı
2 kere 5 kat merdıven ınıp cıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?