Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aksam az olmamismi ins.acikmazsin.
500 ip kac dakikani aliyor canim

ben yengecim temsil ettim bir sey varmi juju

kizlar acil cevapppppppppppppppp
pirinc lapasi yemek dogrumu diyetteyken.
pirinc lapası detoksu var cnm 2 gunluk 1 kılo fln verdırıomus ama sudan gidiodur ama diyette yenır bnce yanında yogurtla fln bı ogun olarakama pirinc seker demek bulgr lapası olurmukı
aksam az olmamismi ins.acikmazsin.
500 ip kac dakikani aliyor canim

yok cnm acıkma gbi bi luksum yok benm acıkırsam meyveli yogurdm var danino onu yıcem
200 atlayıp duurorm bi kaç dk snra kalaını yapıorm cnm 1 seferde atlayamıorm en fazla 10dk fln surer sanıırm

garfımmm menün harika ve sen açık ara öndesin diyet konusunda son günlerde, bence en güzelini yapıyorsun ve çok güzel örnek oluyorsun bizlere

.

Penoooo kaptanımız juju diyet sırasında sağlıksız olan herşeye karşı..Pirinç lapasıyla diyet yapmak yanlış bir durum oluyor canım..hem zaten diyetini de işkenceye dönüştürmenin alemi yok tatlım..:26::26:

.

Menüm

Sabah: 11 gibi kahvaltı (diyet dışına çıkıldı birazcık)

Ara: 10 adet fıstık içi

Öğle: yok (acıkmadım)

Ara: 12 adet çilek, 2 çatal pasta..

Akşam: 1 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı türlü

Spor: yok gibi bir şey, 4 saat dışarda yürüme (temposuz)

Su: içiyorum..

.

garfımmm menün harika ve sen açık ara öndesin diyet konusunda son günlerde, bence en güzelini yapıyorsun ve çok güzel örnek oluyorsun bizlere

.
saol gzl yürekli arkadasım bnm ama veremıorm işte kılo cnm sıkılmıyo değil ama napyım elimdende baska bişey gelmiyo
ne yedn kız sabah sabahtan bişi olmaz cnm hem evdeydın bgn gzl bi kahvaltı hakkın gunun geri kalanıda gzl gecmiş

Canim ben detox yapmiyorum sadece evde pisen yemege karsi kendime secenek belilemeye calisiyorum.Mesela ben bugun esime pirinc plavi kendime lapa yaptim yagsiz tuzsuz o anlamda sormustum.

menum
06.30 ince bir dilim peynir+avuc ici kadar ekmek
12.00 2 dilim etimek+az yagli pismis bir yumurta+2 zeytin+slatalik vs.+1kk peynir
ara
5-6 tane cilek
aksam
200 gr.pirinc lapasi+lahana salatasi+1 kepce mercimek corbasi+3 kasik yogurt+3 kasik yagsiz haslama et.

kesin acikirim film seyredecez
elma
spor
30 dakika yuruyus
400 merdiven inip cikma

2,5 lt su

Bu gunki yediklerimde sunu farkettim mesela ben sebze yemegini, yogurdu yada eti ozellikle izgara ve haslamaysa sinirsiz yerdim.

gzl cnm menun gune erken baslaman cok gzl olmus
akşamkı lapa gereksz olmus ama bi sürü yemek varmıs zaten acaba esin pilav yediğini düsünsn diyemı yaptn gene kabaktakı gbi
400 merdiven inip cıkma derken

ben mümkün olduğunca evde pişenleri yemeye gayret ediyorum.... ama evde pişen şey benim diyeti aşıyorsa şayet ozaman alternatif düşünebilirim genelde böyle durumlarda salata ve kefte yada tavuk haşlayıp yiyorum ... prinç lapasını neden yediğini anlamadım tatsız tuzsuz kendine işkence etmenin anlamı yok penelop.....

oooooooooooooooooooo dalin26 yazıyo aiağıda sonunda kuş kafese dönmüş.... :)

Son düzenleme:
ho ho hooooo.ben geldimmmmmmmmmmmmm nasılsınız cok ozledım sızlerı varya burnumda tuttunuz.
soze nerden baslasam tatılımı kısaca ozet geceyım.havalar soguk oldugu ıcın guneye gıtmedık termal otelde turk hamamlı havuzlu bı vılla kıraladık.cocuklarıda goturduk yardımcı kımseyıde amadık.bız bıze tatıl yaptık cocuklar ınanılmaz yordular devamlı kosturma halındeydım havuzdan cıkan bastı yaygarayı.ama degdı gezdık eglendık sudan cıkmadık.cocuklar uyuyunca daha zevklı oldu su onları yordu sızıp kaldılar uyuduklarında sabaha kadarr.hatta ogleye kadar.bahcelı oldugu ıcın oda ıyı oldu cocuklar ıcın onlarda eglendıelr.parkta vs

kıloma gelırsek kılo almadım ama vermedımde delı gıbı yedım aslında mangallar tatlılar vs vs ama gun ıcınde devamlı suda olusum tek tek cocukları suda eglendırmek.esımle bırlıkte bana bayagı kalorı harcattı yanı yedıkelrımı erıttırdı.ustune bahcede cpocuklarla oynasmaca eglenmece oda bayagı hareketlı oldu yoryucuydu ne yedıysem erıttım.yedıkelrımı saymıyorum bile ee okadar enerjıye enerjı gerek

sonra sızler hep aklımdaydınız naptılar nettıler chentıq ve gamzeyle msjlastık haberlerı onlardan aldım hep.selamalrı gonderdım.sımdı anlatın bakem kım benı ozledıııııııııııııııı

eeeee sekerım tılkının donup dolasıp gelecegı yer kurkcu dukkanı

eeeee sekerım tılkının donup dolasıp gelecegı yer kurkcu dukkanı
hoş geldin..... anlattıklarına göre süper bi tatil olmuş.. sürekşi suda olman da zaten ne kadar yersen ye eritiyor insanı ... en önemlisi resetlemiş oldun kendini iyi gelmiş sana bu kısa tatil anladığım kadarı ile... biz iddaya girmiştik süper kilo verir gelir diye ama olsun almaman bile yeterli

menumm

sabah
2 dilim ekmek
peynır cesıtlerı
minnak nutella
2 catal sucuklu yumurta

ogle
yok

ara
1 dilim ananas

aksam
1 kepce corba
1 tabak mantı

su:ıcılıyor
spor:ev temızlıgı
2 kere 5 kat merdıven ınıp cıkma

canim arkadasim bizim evde ya makarna yada pilav hergun olmali adam doymuyor yoksa.Keza ette.Bende iki kasik plavla kendimi frenliyemem diye lapa yaptim.Ayrica hamileligimde cok yedim o nedenle tadinida severim biber yada salatayla karistiririm.Yani sofrada birde ayri gayri yemeyelim dedim.Bu arada herifim biliyor artik diyet yaptimi ama ne diyeti oldunu anlamiyormus.Hafta ici acliktan hafta sonu yemek yemekten olecen diyor.
400 merdiven derken de usenmedim saydim.yani iki kez inip ciktim.

Hos geldin dalinim

HEYYYYYYYYYYYYYYY iddiaya girmediniz dalin kilo verir gelir dediniz.Ne oldu ben vermez dedimde dalini tanimiyon dediniz.Tatile gidipte zayiflamis gelmis kim var kuzularrrrr

herkese meraba iki gündür giremedim hiçç sınav ders bıde hıc evde durmadım hep kutuphane ya da okuldaydım.telefonun ınternetinde de sıkıntı vardıı.menulerımı yazcam snrada gecmişi okucam.

dünkü menüm:

sabah (08:00): bır kase lıght sütle mısır gevreği

öğlen(12:00) :yağsız tantuni ekmeğinide yemedim.yanı tavuk yedim dıyelımm yanında ayran

ara: sekersiz filtre kahve

akşam(16:00) : bir parça kızarmış tavuk patates ve kolasına hiiç dokunmadımmm

ara: yarım armut 2 çilek

1 saat tempolu yrüyüs 2 lıtre su

bugunku menüm

sabah: bir dilim ekmek peynir domates salatalık

ara: yarım elma sonra kahve

öğlen: 4 kasık mantarlı tavuk 2 kasık pilav

akşam: 3 kaşık arnavut ciğeri salata ayran

2 litre su

burdan uzaklaşınca biraz sapıttım.bide canım sıkkın dün bi elbise denedim tmm medium oldu ama elbisenin modelinden mi nedir bacaklarım iğrenc gorunuyodu yıne sankı hıc zayıflamamısım gibi hissettim.kafam karıştı bişeyleri değiştirmeye karar verdım.plateste uyeliğimi yenilememeye karar verdim.benım terlemem koşmam lazım bu yuzden tenise başlıcam tekrardan.sabahları da koşmaya çalışcam başka bişe gelmiyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…